"Δεν υπεκυψα σε αυτους οπως ειχαν σχεδιασει... & δεν πεθανα πραγματικα αλλα εικονικα για να μην ντροπιαστω απο αυτους... Διοτι ο θανατος μου, που νομιζουν οτι συνεβη, [συνεβη] σε εκενους απο το λαθος & τη τυφλουητα τους, αφου καρφωσαν τον ανθρωπο τους στο θανατο τους... Ενας αλλος ηταν ο πατερας τους, που ηπιε την χολη & το ξυδι. Δεν ημουν εγω. Με χτυπησαν με το καλαμι. Ηταν αλλος ο Σιμων, αυτος που φορτωθηκε τον σταυρο στον ωμο του. Ηταν αλλος αυτος που του φορεσαν το αγκαθινο στεμα. & εγω γελουσα με την αγνοια τους......." { Απο τους παπυρους του Ναγκ Χαμαντι- αχρονολογητου κωδικα-} "& συντροφος του Σωτηρα ειναι η Μαρια η Μαγδαληνη. Αλλα ο Χριστος την αγαπουσε περισσοτερο απο ολους τους μαθητες του & συνηθιζε να την φιλαει συχνα στο στομα της. Οι υπολοιποι μαθητες προσβαλλονταν απο αυτο & εξεφραζαν αποδοκιμασια. Του ελεγαν: "Γιατι την αγαπας περισσοτερο απο εμας?" Ο Σωτηρας αποκρινοταν & τους ελεγε: "Γιατι δεν σας αγαπω, οπως αυτην"......." {απο το Ευαγγελιο του Φιλιππου-δεν υπαρχει στην εκκλησια} Αιρετικο???? δικο σας....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και μιας και πιάσαμε την ιστορία... Pώτησα χθες μια Ρωσίδα πώς (κατά τη γνώμη μου) είναι οι πιο ωραίες γυναίκες. Μου απάντησε οτί η Ιερά εξέταση και οι Καθολικοί είναι gay και τότε εκκαθαρίσανε τις περισσότερες ωραίες γυναίκες της Δ.Ευρώπης για μάγισσες (οπότε φανταστείτε τι μουνάρες θα είχαμε εάν δεν είχαμε τους μογγολοτούρκους!).
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ε καλά τα κρυφά ευαγγέλια είναι θαμένα στα υπόγεια του βατικανού ή όπου αλλού.Πάντως αυτά που τελικά φθάνουν σε μας, αποσπάσματα, μην είστε και σίγουροι ότι είναι αληθινά επειδή είναι ανατρεπτικά.
karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το επιθετικό ύφος καποιών απέναντι στον χριστιανισμό μου θυμίζει παναθηναικοαεκτζηδες που κάνουν επίθεση στον ολύμπιακό και αναφέρουν το παραμικρο αναποδό σφυριγμα που δικαίωνει την απόψή τους.και όλοι και καλά ψαγμένοι.διαβασέ το τάδε για την αδερφή του που γουσταρε τον πατέρα του και τα λοιπά!j εντάξει οι δωδεκαθεηστές τωρα καλύτερα να μην αναφερθώ καθόλου στα παράλογα της θρησκειας τους που είναι πραγματικα παραμυθάκι!
οσο για τους άθεους εχουν διαλέξει τον ποιό ευκολό δρομο!Δεν υπαρχει τιπότα ανωτερο και ναι είμαι Θεός!Εγω γουστάρω να πιστεύω στο Χριστό που μας χαλάει επείδη δεν ήταν Έλληνας!Σιγουρα υπήρξε ο Χριστός και μεγάλη η διδασκαλία του!και είμαι πολύ πιο Έλληνας απο κάποιος Ελληνάρες εδω μέσα!
οσο για τους άθεους εχουν διαλέξει τον ποιό ευκολό δρομο!Δεν υπαρχει τιπότα ανωτερο και ναι είμαι Θεός!Εγω γουστάρω να πιστεύω στο Χριστό που μας χαλάει επείδη δεν ήταν Έλληνας!Σιγουρα υπήρξε ο Χριστός και μεγάλη η διδασκαλία του!και είμαι πολύ πιο Έλληνας απο κάποιος Ελληνάρες εδω μέσα!
Δεν είναι απαραίτητο πάντως να μήν είσαι Χριστιανός για να αναγνωρίζεις ιστορικά αποδεδειγμένες αλήθειες.το επιθετικό ύφος καποιών απέναντι στον χριστιανισμό μου θυμίζει παναθηναικοαεκτζηδες που κάνουν επίθεση στον ολύμπιακό και αναφέρουν το παραμικρο αναποδό σφυριγμα που δικαίωνει την απόψή τους.και όλοι και καλά ψαγμένοι.διαβασέ το τάδε για την αδερφή του που γουσταρε τον πατέρα του και τα λοιπά!j εντάξει οι δωδεκαθεηστές τωρα καλύτερα να μην αναφερθώ καθόλου στα παράλογα της θρησκειας τους που είναι πραγματικα παραμυθάκι!
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το δεύτερο ισχύει, ναι, αλλά αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει αποκλειστικά με τη γεωγραφία και τη γεωστρατηγική. Για το πρώτο δεν είμαι καθόλου σίγουρος και σίγουρα δεν ισχύει για τους τομείς του πνευματικού πολιτισμού.
Εκτός από τη γεωγραφική θέση για ν' αποκρούσεις απανωτές εισβολες επί χιλιετία χρειάζεσαι ισχυρό στρατό και για να έχεις ισχυρό στρατό θέλεις ισχυρή οικονομία, ισχυρή διοίκηση και θεσμούς. Η "Βυζαντινή" Αυτοκρατορία τα διέθετε και μάλιστα επί μακρόν...
Όσο για τον πνευματικό πολιτισμό, το "Βυζάντιο" διέθετε και τεχνολογία αλλά και τέχνες... Από τα τείχη της Πόλης έως την Αγια Σοφιά, από το υγρό πυρ έως τη βυζαντινή μουσική και από τις Νεαρές έως τις αγιογραφίες, όλα μαρτυρούν ότι το Βυζάντιο είχε υψηλότατο πολιτισμικό επίπεδο επί μακρόν, την εποχή που στη Δύση ασχολιόντουσαν με το ius prima nocte και τις μάγισσες στην πυρά...Για να μην ξεχάσω ότι κουμάντο έκανε ο Αυοκράτορας και όχι ο Πατριάρχης σε αντίθεση με τη Δύση που ως την Αναγέννηση ο Πάπας ήταν ο ισχυρός άνδρας!
Όχι..Η ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν ήταν σκοταδιστική και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν πιο σκοταδιστική από τη δύση..Κάθε άλλο.
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το επιθετικό ύφος καποιών απέναντι στον χριστιανισμό μου θυμίζει παναθηναικοαεκτζηδες που κάνουν επίθεση στον ολύμπιακό και αναφέρουν το παραμικρο αναποδό σφυριγμα που δικαίωνει την απόψή τους.και όλοι και καλά ψαγμένοι.διαβασέ το τάδε για την αδερφή του που γουσταρε τον πατέρα του και τα λοιπά!j εντάξει οι δωδεκαθεηστές τωρα καλύτερα να μην αναφερθώ καθόλου στα παράλογα της θρησκειας τους που είναι πραγματικα παραμυθάκι!
Θα προτιμήσω τον εύκολο δρόμο.
Οκ....το επιθετικό ύφος καποιών απέναντι στον χριστιανισμό μου θυμίζει παναθηναικοαεκτζηδες που κάνουν επίθεση στον ολύμπιακό και αναφέρουν το παραμικρο αναποδό σφυριγμα που δικαίωνει την απόψή τους.και όλοι και καλά ψαγμένοι.διαβασέ το τάδε για την αδερφή του που γουσταρε τον πατέρα του και τα λοιπά!j εντάξει οι δωδεκαθεηστές τωρα καλύτερα να μην αναφερθώ καθόλου στα παράλογα της θρησκειας τους που είναι πραγματικα παραμυθάκι!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Παντως ενα καλο που εκανε ο Χριστιανισμος "ποινικοποιωντας" το σεξ,την πορνεια και τα διαφορα παθη,ειναι πως τα εκανε ακομα πιο ηδονιστικα και γοητευτικα!Ειδικα το σεξ.Εχετε παει ποτε με καταπιεσμενη κοπελα απο θεοσεβουμενη οικογενεια που την ειχαν μεγαλωσει με την Χριστιανικη προπαγανδα?Μιλαμε σφαδαζουν οταν κανουν σεξ,αυτη η αισθηση του απαγορευμενου,του "σατανικου",πως κανουν κατι που υποτιθεται δεν πρεπει,τις τρελαινει...λιωνει το μουνακι τους...πιανουν φωτια οταν καφτο γλιστραει το καβλι μεσα τους...
karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παντως ενα καλο που εκανε ο Χριστιανισμος "ποινικοποιωντας" το σεξ,την πορνεια και τα διαφορα παθη,ειναι πως τα εκανε ακομα πιο ηδονιστικα και γοητευτικα!Ειδικα το σεξ.Εχετε παει ποτε με καταπιεσμενη κοπελα απο θεοσεβουμενη οικογενεια που την ειχαν μεγαλωσει με την Χριστιανικη προπαγανδα?Μιλαμε σφαδαζουν οταν κανουν σεξ,αυτη η αισθηση του απαγορευμενου,του "σατανικου",πως κανουν κατι που υποτιθεται δεν πρεπει,τις τρελαινει...λιωνει το μουνακι τους...σφαδαζουν...
Και στο τέλος αφού έκανε κάτι ταμπού (το sex) να σου αφήνει μια κενότητα ή έλλειψη ή οτιδήποτε συναισθηματικό για κάτι απλά φυσιολογικό. Η πολιτική του make people unhappy and rule
Προσεξε ομως. Αλλο ο..." χριστιανισμος", που διδασκει η εκλησια & αλλο ο Χριστιανισμος που διδαξε ο Χριστος, ειτε Αυτος ηταν οντως Θεανθρωπος, ειτε ενας φωτισμενος ανθρωπος που ανακαλυψε την υπερτατη αληθεια. Ο Χριστος υπηρξε & διδαξε & η διδασκαλια του αυτη, μαζι με την οποια (θεικη η μη) φωτιση που ειχε προερχοταν απο την γνωση & την βαθεια φιλοσοφια των προχριστιανων των λεγομενων: ¨Καθαροι". Πιστευω πως αν ανακαλυψεις το πραγματικο νοημα των λογων του Χριστου θα ανακαλυψεις & την υπερτατη αληθεια!! Ολα αυτα βαζοντας στην ακρη τα δεδομενα απο τις εκλησιες & τα σχολεια.....Παντως ενα καλο που εκανε ο Χριστιανισμος "ποινικοποιωντας" το σεξ,την πορνεια και τα διαφορα παθη,ειναι πως τα εκανε ακομα πιο ηδονιστικα και γοητευτικα!Ειδικα το σεξ.Εχετε παει ποτε με καταπιεσμενη κοπελα απο θεοσεβουμενη οικογενεια που την ειχαν μεγαλωσει με την Χριστιανικη προπαγανδα?Μιλαμε σφαδαζουν οταν κανουν σεξ,αυτη η αισθηση του απαγορευμενου,του "σατανικου",πως κανουν κατι που υποτιθεται δεν πρεπει,τις τρελαινει...λιωνει το μουνακι τους...πιανουν φωτια οταν καφτο γλιστραει το καβλι μεσα τους...
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Και στο τέλος αφού έκανε κάτι ταμπού (το sex) να σου αφήνει μια κενότητα ή έλλειψη ή οτιδήποτε συναισθηματικό για κάτι απλά φυσιολογικό. Η πολιτική του make people unhappy and rule
Δεν καταλαβαινω τι λες.
Υ.Γ:Lepando(=πες επιτελους τι σημαινει αυτο!)επι της ουσιας κατα της εκκλησιας φερομαι και οχι κατα του Χριστου.Κανεις δεν αμφισβητει ποσο μεγαλη προσωπικοτητα ηταν.
Δε διαφωνησα, μαζι σου. Επειδη διαβασα την αποψη σου το εβαλα & ασχετως αν γραφω σε πρωτο ενικο γενικα μιλουσα, σε ολους αναφερομαι, αλλωστε! Προσωπικα δε θα με ενοχλουσε καθολου ο Χριστος να ητανε ενας απλος ΜΑ φωττισμενος ανθρωπος, που ανακαλυψε την Μεγαλη Αληθεια(!!!). Να ειχε οικογενεια & απογονους. Μακαρι να μπορουσε το φτωχο μυαλο μας, να συλαβει τον λογο Του!Δεν καταλαβαινω τι λες.
Υ.Γ:Lepando(=πες επιτελους τι σημαινει αυτο!)επι της ουσιας κατα της εκκλησιας φερομαι και οχι κατα του Χριστου.Κανεις δεν αμφισβητει ποσο μεγαλη προσωπικοτητα ηταν.
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Lepando για ξαναπές το δεν το 'πιασα...
Προσωπικα δε θα με ενοχλουσε καθολου ο Χριστος να ητανε ενας απλος ΜΑ φωττισμενος ανθρωπος, που ανακαλυψε την Μεγαλη Αληθεια(!!!). Να ειχε οικογενεια & απογονους. Μακαρι να μπορουσε το φτωχο μυαλο μας, να συλαβει τον λογο Του!
Lepando για ξαναπές το δεν το 'πιασα...
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
1)σαφώς και βρήκα το όνομα του Gordon στην ιστορία του τμήματος Επιδημιολογίας του Χάρβαρντ, της οποίας όντως υπήρξε κεφάλαιο, αλλά τα αποτελέσματα που αναφέρεις τα βρήκα σε σάιτ (και ήταν κάμποσα) αποκλειστικά αντισημιτικού, ναζιστικού ή και των δύο, περιεχομένου.
2)Και απλά σε ξαναρωτώ, γιατό το θεωρώ σημαντικό : Έχεις επισκεφτεί κάποιο πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης?
1)Η έκθεση που είχε γραφτεί από τον Gordon θάφτηκε προκειμένου να περάσει τις γραμμές της η προπαγάνδα του Ισραήλ.Πέρα από skinheads και περιθωριακούς νεοναζιστές τη γνωμάτευση του συγκεκριμένου καθηγητή την αναφέρουν και πολλές άλλες πηγές. Μια προσεκτικότερη αναζήτηση κάνε και θα τις βρείς κι αυτές.
2)Θεωρείς ότι έχει σημασία το τι μπορεί να δει κανείς τώρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που επιδεικνύονται σε εκατομμύρια τουρίστες; Είχες επισκεφθεί στρατόπεδο το 1945; Τότε αυτά που θα έβλεπες ίσως να είχαν αξία ως τεκμήρια. Τώρα μπορούν να σου δείξουν σύγχρονα κατασκευάσματα σαν κατασκευές εκείνης της εποχής προκειμένου να ασπασθείς τις θέσεις του Ισραήλ.Αν κάνεις μια έρευνα και σε αυτό, θα διαπιστώσεις ότι τότε όταν πρωτοβρέθηκαν τα στρατόπεδα δεν γινόταν λόγος για θαλάμους αερίων, σαπούνια κτλ. Αργότερα άρχισε η παραφιλολογία για όλα αυτά.Και κάτι άλλο. Αν υποθέσουμε ότι όλα έγιναν όπως λένε οι Ισραηλίτες. Υπάρχουν λεπτομερή αρχεία για την ποσότητα κάρβουνου/καυσίμων που εισήχθησαν στα στρατόπεδα τα χρόνια λειτουργίας τους. Αδύνατον με τις ποσότητες αυτές να κάηκαν 6.000.000 πτώματα όπως λένε οι Ισραηλίτες. Κάποιοι έχουν κάνει πειράματα προκειμένου να αποδείξουν ότι αποκλείεται να κάηκαν τόσα πτώματα σε λάκκους όπως ισχυρίζονται οι Εβραίοι. Ψάξε για ένα ντοκυμαντέρ με τίτλο "Judea declares war to germany". Αμερικανοί προσπαθούν να κάψουν τηλεφωνικούς καταλόγους σε λάκκους, όπως ισχυρίζονται ότι έκαιγαν τα πτώματα στα στρατόπεδα αλλά δεν τους ... βγαίνει! Το ανθρώπινο σώμα φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι αποτελείται κυρίως από νερό.
Κάτι άλλο ...
Μιας και ρώτησες αν έχω επισκεφθεί ναζιστικό στρατόπεδο ...
Εσύ έχεις επισκεφθεί τα "φυλακισμένα μνήματα" στην Κύπρο όπου 10 χρόνια μετά την νίκη των "καλών" Συμμάχων οι "καλοί" ʼγγλοι κρέμασαν τον Παληκαρίδη, τον Καραολή, το Δημητρίου; Τους τάφους όπου τους έβαζαν 3-3 τον ένα πάνω από τον άλλο αφού έριχναν στα πτώματα οξύ για να μην μείνει τίποτε και φανούν τα μαρτύρια που είχαν περάσει πριν πεθάνουν; Αν οι "καλοί" του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τέτοια καθήκια, τους θεωρώ ικανούς να έχουν παραποιήσει οποιαδήποτε τεκμήρια και να λένε οποιαδήποτε ψέμματα. Θεωρώ ακόμη απίθανο να ήταν οι άλλοι, χειρότεροι από αυτούς τους γαμημένους "καλούς" ʼγγλους, με το μέρος των οποίων έτυχε και πολεμήσαμε εμείς οι Έλληνες.
(Μην θεωρήσεις ότι ταυτίζομαι με την άποψη του ΚΚΕ που κατηγορεί τους ʼγγλους για τη συμμετοχή τους στα Δεκεμβριανά. Εκεί ήταν χρήσιμη η παρουσία τους για να αντιμετωπιστούν οι χασάπηδες του ΕΛΑΣ που είχαν εξοπλιστεί με λεφτά & όπλα των ʼγγλων .)
Επισκέπτης
Απόρριψη της Παλαιάς Διαθήκης, άρνηση του Ολοκαυτώματος, "ξεσκέπασμα" του ρόλου των Εβραίων και τελικά αντισημιτισμός όλα αυτά πάνε μαζί και δεν είναι καθόλου τυχαία. Για να ξέρουμε τι λέμε.
Καλό είναι να γνωρίζεις το κάθε τι πριν το αποδεχτείς ή το απορρίψεις. Δικαίωμα του καθενός να θέλει όταν παντρεύεται να παίρνει την ευχή να αγαπά την γυναίκα του όπως ο Αβραάμ αγάπησε τη Σάρα. Καλό είναι όμως , επειδή Αβραάμ & Σάρα είναι πρόσωπα που αναφέρονται μόνο στην ΠΔ (αν τα βρείτε αλλού παρακαλώ να με ενημερώσετε!), να έχει διαβάσει την ΠΔ. Αν τη διαβάσει, τότε μαθαίνει ότι ο Αβραάμ ήταν ένας νταβατζής που έστελνε τη γυναίκα του να γαμιέται για να του φέρνει το μουνοκάματο. Αν το εγκρίνει γνωρίζοντάς το, τότε δικαίωμά του να το αποδεχτεί. Αν το αποδέχεται χωρίς να το γνωρίζει μάλλον πιάνετε κορόιδο ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 237
- Εμφανίσεις
- 9K