hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η θαλασσα που ειναι?να εδω ειναι στην παραλια
η θαλασσα που ειναι?να εδω ειναι στην παραλια
η θαλασσα που ειναι?
Κατα της λαθροθηρειας?ποζαρει και γυμνη σε ερασιτεχνικα ξενα sites
Κατα της λαθροθηρειας?
και της επλενε και τον κωλο παλια μετα το χεσιμο ελεγε ο τυπος.....Ρε bbw πως την φέρνεις βόλτα?Εσύ και ο Τσάκωνας στην μεγάλη απόφραξη
Πλακα πλακα τον ζηλευω τον τυπο,ξερεις τι ειναι να πηγαινεις με μια μονο γυναικα και να αισθανεσαι στο τελος οτι εχεις κανει παρτουζα?έχουν ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία μαζί με τον bbwlover
Πλακα πλακα τον ζηλευω τον τυπο,ξερεις τι ειναι να πηγαινεις με μια μονο γυναικα και να αισθανεσαι στο τελος οτι εχεις κανει παρτουζα?
Ρε μαλάκα τι εικόνα μου έφερες στο μυαλό πρωινιάτικα, σιχάθηκα τον καφέ που πίνωκαι της επλενε και τον κωλο παλια μετα το χεσιμο ελεγε ο τυπος.....
Ρε μαλάκα τι εικόνα μου έφερες στο μυαλό πρωινιάτικα, σιχάθηκα τον καφέ που πίνω
Κι αλλο θρεντ ειχε ανοιξει για παρτη της?Ουτε για την Μενεγακη τετοιος ντορος δηλαδη...
ειχαμε ζησει ιστορικες στιγμες στο θρεντ του....που ειναι τωρα ;
...παρολο που ειναι και λιγακι παχουλη
σιγα την Μενεγακη . επιδη ειναι ανορεξικια γιαυτο την χωρισε ο τυπος.Ενω εγω ειμαι παντρεμενος 14 χρονια με την χοντρη
Ναι αλλά μέχρι 200 kb είναι το ανέβασμα...καμία φωτό υπάρχει;
ηταν επαγγελματιας η δικια μου και τη παντρευτικα και μπηκε στο ισιο δρομο. Δεν ειχε και πολλους πελατες ειναι η αληθεια.
ηταν επαγγελματιας η δικια μου και τη παντρευτικα και μπηκε στο ισιο δρομο. Δεν ειχε και πολλους πελατες ειναι η αληθεια.