giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αμα θελεις σβήστη και ξαναβάλτη σε μικροτερο μεγεθος, γιατι οπως και να το κανεις, μολις ανοιγει η σελιδα ειναι λιγο καπως....να εδω ειναι στην παραλια
αμα θελεις σβήστη και ξαναβάλτη σε μικροτερο μεγεθος, γιατι οπως και να το κανεις, μολις ανοιγει η σελιδα ειναι λιγο καπως....να εδω ειναι στην παραλια
σε μικροτερο μεγεθος δε χωραει ρε παπαρααμα θελεις σβήστη και ξαναβάλτη σε μικροτερο μεγεθος, γιατι οπως και να το κανεις, μολις ανοιγει η σελιδα ειναι λιγο καπως....
ε τότενες ας κοψει κάνα ξύγκι ρε τραμπαρίφα..σε μικροτερο μεγεθος δε χωραει ρε παπαρα
πεφτει απ το κουαδρο
να εδω ειναι στην παραλια
κανε ενα κοπο και κοφ της το ενα μπουτι ρε γιατι εχω λιγη δουλειαε τότενες ας κοψει κάνα ξύγκι ρε τραμπαρίφα..
Αμα τη δεις θα το γυρισεις στα τραβελια και στους πουστηδες.
kάτι σαν την Βεllο του ζουζουνανα εδω ειναι στην παραλια
29 μαυροι πωλητες σιντι την συνιστουν.....Η γυναικα μου θελει ψυχολογικη υποστηριξει και γιαυτο ποζαρει γυμνη για να δει αν πραγματικα την θελουν και αλλοι αντρες. Της αρεσει παρα πολυ και νομιζει πως ειναι πολυ σεξυ. Οσοι την εχετε δει σε διαφορα sites ερασιτεχνικα θα ηθελα να γραψετε την γνωμη σας.
Πιστευει πως ειναι απο τις πιο σεξυ Ελληνιδες παρολο που ειναι και λιγακι παχουλη
29 μαυροι πωλητες σιντι την συνιστουν.....
Πας γυρευοντας κι εσυ,δεν σου φτασε η "αισθησιακη"φωτογραφιση στην παραλια?bbwlover πόσταρε καμιά φώτο να έχουμε ειδίαν άποψη για την γυναίκα σου
Πας γυρευοντας κι εσυ,δεν σου φτασε η "αισθησιακη"φωτογραφιση στην παραλια?
Μια σελιδα πισω και θα δεις την Ορκα...όχι δεν την έχω πάρει πρέφα για δώσε info
Aπό πίσω φαίνεται το τσουνάμινα εδω ειναι στην παραλια
Μια σελιδα πισω και θα δεις την Ορκα...
Aπό πίσω φαίνεται το τσουνάμι