You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 645
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
βουλωμενο γραμμα διαβαζω ο καριολης
bbwdsfjsgsdf φανερωσου
Ο bbwlover είναι ένας μορφέας ανεπανάληπτος που σε συνδιασμό με το σιγοντάρισμα του απόλυτου προσφέρει καλτ στιγμές σε όλους τους φαν του. Χέστηκα αν πηδάει τη χοντρή ή αν είναι γκόμενα του ή ό,τι άλλο. Δε θέλω να φανερωθεί όμως γιατί τότε θα τελειώσει το παρτάκι. Μη μας χαλάσετε το μύθο bbw με αυτά που του λέτε. Ζω για να δω κάποια μέρα ένα thread ανοιγμένο από τον απόλυτο με τίτλο "Ζητείται θεραπεία για τη μέση του bbwlover!"
ενταξει το γυριζω το παραμυθι (σαν αλλος φωσκολος βρισκω την λυση):
ρε μπαγασα bbwlover βαζεις την γυναικα σου και γραφει και νομιζουμε οτι γραφεις εσυ με αυτο το αψογο συντακτικο και ψαρωνουμε ολοι...
πηγες να μας ξεγελασεις αννουλα ε?
ρε μπαγασα bbwlover βαζεις την γυναικα σου και γραφει και νομιζουμε οτι γραφεις εσυ με αυτο το αψογο συντακτικο και ψαρωνουμε ολοι...
πηγες να μας ξεγελασεις αννουλα ε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ξεκίνησε αρχικά, πολύ παλιά, για μοντέλο του botticelli, λοξοδρόμισε προς francis bacon μεριά και στο τέλος της βγήκε η λατρεία για τον damien hirst
φιλε μου μπρος στα πιασιματα τυφλα ναχουν τα καληπαιδια σοβαρα γυναικα μου ειναι εγω μονον με χοντρες παω. Δεν τις γουσταρω τις αδυνατες. Της αρεσει και της δικια μου να ποζαρει γυμνη.
Εχω και την μεση μου .
καυλωνω οταν την βαζω να ποζαρει γυμνη και το εχει καταλαβει τωρα και της αρεσει. Το βασικο ενστικτο υπερέχει της κοινωνικής αποδοχής και αισθητικής που κατευθύνετε απο την μόδα .Τουλάχιστον σε μένα.
Προτιμώ να ειμαι ευχαριστιμένος και τίμιος με τον εαυτό μου πάρα να έχω την αποδοχή των αλλων. Σε τελευταια ανάλυση δεν εχω κανέναν αναγκη σε αυτόν τον τομέα.
Προτιμώ να ειμαι ευχαριστιμένος και τίμιος με τον εαυτό μου πάρα να έχω την αποδοχή των αλλων. Σε τελευταια ανάλυση δεν εχω κανέναν αναγκη σε αυτόν τον τομέα.
καυλωνω οταν την βαζω να ποζαρει γυμνη και το εχει καταλαβει τωρα και της αρεσει. Το βασικο ενστικτο υπερέχει της κοινωνικής αποδοχής και αισθητικής που κατευθύνετε απο την μόδα .Τουλάχιστον σε μένα.
ρε bbwlover μας έστειλες συνέχισε έτσι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Απλά υποκλίνομαι στον συγγραφέακαυλωνω οταν την βαζω να ποζαρει γυμνη και το εχει καταλαβει τωρα και της αρεσει. Το βασικο ενστικτο υπερέχει της κοινωνικής αποδοχής και αισθητικής που κατευθύνετε απο την μόδα .Τουλάχιστον σε μένα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
470 Μόνο απαντήσεις,πάτε καλά ρε?
Respect στον τιτανομεγιστοτεράστιο bbwlover ρε
Respect στον τιτανομεγιστοτεράστιο bbwlover ρε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στρινγκακια τυπε?σημερα μου ζήτησε να της παρω βρακια. της εχουν τρυπισει. Εγω πηγαινω και της αγοραζω εσωρουχα. δεν ξερω αν εχετε δει τα νουμερα που φοραει
σημερα μου ζήτησε να της παρω βρακια. της εχουν τρυπισει. Εγω πηγαινω και της αγοραζω εσωρουχα. δεν ξερω αν εχετε δει τα νουμερα που φοραει
και τι έκανες τελικά της αγόρασες τα εσώρουχα που σου ζήτησε????????????
Επισκέπτης
εισαι απλα θεοςκαυλωνω οταν την βαζω να ποζαρει γυμνη και το εχει καταλαβει τωρα και της αρεσει. Το βασικο ενστικτο υπερέχει της κοινωνικής αποδοχής και αισθητικής που κατευθύνετε απο την μόδα .Τουλάχιστον σε μένα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχουν ζητησει πολλοι να την βγαλεις με στρινγκακι τυπεναι κανονικα μεγαλες ασπρες κιλοτες.
την εχετε δει σε βιντεο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Επειδή φέτος δεν αγόρασα ζακέτα θα μου χαρίσεις τη μία;ναι κανονικα μεγαλες ασπρες κιλοτες.
την εχετε δει σε βιντεο
ναι κανονικα μεγαλες ασπρες κιλοτες.
την εχετε δει σε βιντεο
ειμασταν μικροι δεν ξεραμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις