You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 645
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απο χθές το βράδυ το μπουρδελα.κομ ζεί μόνο...σοκ!!!
Πάντως μη φοβάσαι, γλυφομούνι ΔΕΝ μπορούν να της κάνουν, ΟΥΤΕ 69
Γιατί ρε είσαι ρατσιστής???Μια χαρά της κάνεις...αρκεί να έχεις απο κάπου να παίρνεις αέρα...
μου ειχει πει οτι ειναι κυρια παντως
Γιατί αν κάνει και καμία δεν θα είναι κυρία???Σιγά μωρέ...λές και θα της φάει το στόμα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ούτε να κάτσει στα πόδια του αφεντικού!Πάντως μη φοβάσαι, γλυφομούνι ΔΕΝ μπορούν να της κάνουν, ΟΥΤΕ 69
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πως παίχτη? Περιέγραψέ μας ΜΕ ανατριχιαστικές λεπτομέρειεςγιατι εγω παως της κανω . μας δουλευεις
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν θα το αντέξουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠως παίχτη? Περιέγραψέ μας ΜΕ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
:S :S :S
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μου αρέσει που αυτοσχεδιάζειςθα το τραβηξω βιντεο το σαββατοκυριακο περιμενετε μονον να ειναι σε κεφια. Της κανω κατι 69 τρελλα. βαζω μαξιλαρια για να μην με εμποδιζει η κοιλια
τσολια-ψωλια ο θεματοδοτης λεει οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει. την ειδε κανεις?η ειμαι ο μονος που δεν την ειδε?μου αρέσει που αυτοσχεδιάζεις
θα το τραβηξω βιντεο το σαββατοκυριακο περιμενετε μονον να ειναι σε κεφια. Της κανω κατι 69 τρελλα. βαζω μαξιλαρια για να μην με εμποδιζει η κοιλια
και νομιζα οτι στην σημερινη εποχη δεν υπαρχουν ηρωες
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αμ τα θέλει ο κώλος σου και σένα.τσολια-ψωλια ο θεματοδοτης λεει οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει. την ειδε κανεις?η ειμαι ο μονος που δεν την ειδε?
Θέλει να μην φας για ένα μήνα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Φτου που να σου καεί το βίντεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοθα το τραβηξω βιντεο το σαββατοκυριακο περιμενετε μονον να ειναι σε κεφια. Της κανω κατι 69 τρελλα. βαζω μαξιλαρια για να μην με εμποδιζει η κοιλια
Μην ξεχασεις τον εξοπλισμο σου------>θα το τραβηξω βιντεο το σαββατοκυριακο περιμενετε μονον να ειναι σε κεφια. Της κανω κατι 69 τρελλα. βαζω μαξιλαρια για να μην με εμποδιζει η κοιλια
ναι μονο λογια ειναι ομως??τπτ δεν εχουμε δει μεχρο τωρα..μπας και μας παραμυθιαζει ο αθεοφοβος?Φτου που να σου καεί το βίντεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κάτι έχει πάρει το μάτι μου ... ΄πρέπει να έχουν μείνει κάτι φωτογραφίες στις πρώτες σελίδες.τσολια-ψωλια ο θεματοδοτης λεει οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει. την ειδε κανεις?η ειμαι ο μονος που δεν την ειδε?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εγώ σε προειδοποίησα αλλά εσύ εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιναι μονο λογια ειναι ομως??τπτ δεν εχουμε δει μεχρο τωρα..μπας και μας παραμυθιαζει ο αθεοφοβος?
πάρε την διάτα σου
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Από πότε είπαμε αρχίζεις την δίαιτα?????????????????loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool και ρε φιλε να φανταστεις μπηκα ορεξατος και με καβλωτικη διαθεση στο θρεντ
απο αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΑπό πότε είπαμε αρχίζεις την δίαιτα?????????????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις