RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλη ειναι φιλε.Δεν λεει σε πολλα πραγματα...οχι!καμμια απαντηση στον φιλο σας?
Καλη ειναι φιλε.Δεν λεει σε πολλα πραγματα...οχι!καμμια απαντηση στον φιλο σας?
καλημερα φιλε σασ1977 και ευχαριστω για την πληροφορια αλλα 120?τ ανεβασε?ναι ειναι κορυφαια και και θα την τιμησω και παλι απλα ειχα ακουσει οτι ειχε φυγει.
Τελικά αντί να πέφτουν οι τιμές ανεβαίνουν.... Λογικό είναι άφού δίπλα η Κυρά Λένη κρατάει τις τιμές και το ίδιο συμβαίνει με την Σκουφά 10. Για να μη μιλήσω για το ανεκδιήγητο της Δημοκρτίτου... Αμα υπάρχει ζήτηση η τιμή δεν πέφτει ας το πάρουμε απόφαση. Το Κολωνάκι θα παραμείνει Κολωνάκικαλησπέρα σε όλους,
βράθηκα Ελλάδα, Αθήνα, ομήρου 35...
Μάιρα, ωραίο μασαζάκι, ρούφηγμα με προφυλακτικάκι, στήσιμο ( ονειρικό ) στα 4....
μια χαρά....
από €, τα κλασικά....
...τα 120-130ρια της Λυκαβυττού και Σκουφά έπεσαν στα 100 (ακριβά ακόμη) τώρα γιατί στην Ο35 έγινε το 100ρι 130ρι απορίας άξιον. πάντως ανεξάρτητα με αυτό αυτές είναι οι "μέσες" τιμές - εξαρτάται ποιά θα είναι η θεραπεύτρια και για το πως θα σε "κόψουν" .Τελικά αντί να πέφτουν οι τιμές ανεβαίνουν.... Λογικό είναι άφού δίπλα η Κυρά Λένη κρατάει τις τιμές και το ίδιο συμβαίνει με την Σκουφά 10. Για να μη μιλήσω για το ανεκδιήγητο της Δημοκρτίτου... Αμα υπάρχει ζήτηση η τιμή δεν πέφτει ας το πάρουμε απόφαση. Το Κολωνάκι θα παραμείνει Κολωνάκι
Συμφωνώ απόλυτα.. πάντως διαβεβαιώνω πως έχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική για τους παλιούς πελάτες ανεξαρτήτως συχνότητας επισκέψεων......τα 120-130ρια της Λυκαβυττού και Σκουφά έπεσαν στα 100 (ακριβά ακόμη) τώρα γιατί στην Ο35 έγινε το 100ρι 130ρι απορίας άξιον. πάντως ανεξάρτητα με αυτό αυτές είναι οι "μέσες" τιμές - εξαρτάται ποιά θα είναι η θεραπεύτρια και για το πως θα σε "κόψουν" .
Κακώς. Όταν πήγαν να στο αυξήσουν έπρεπε να το κόψεις μαχαίρι αγαπητέ μου.Εγω παντως δινω 30 Ευρω καθε φορα και με φουλ κατασταση μαλιστα!
Μετα ομως δινω και 100 φευγοντας!
sk έχεις εν μέρει δίκιο. Ηταν ανάλογα που θα σε πιάνανε. Αν ήσουνα πολύ παληός τότε οκ το 80. χωρίς έξτρα ( Επί Κυρά Λένης. Τότε οι πιο νέοι ήταν 80 και με το εξτραδακι 100. Σήμερα αν στείλεις κάποιον τον ξεκινάν από 100. ( Παλιά μου τέχνη). Οι πιο παλιοί και ανάλογα με τη σχέση που ανέπτυξαν με κάποια κοπέλα ( σταθεροί πελάτες) κάποια στιγμή κατάφερναν και με το πίτσι πίτσι μέναμε στο 80 αλλά αυτό δεν ίσχυε αφενός με όλους ούτε με όλες...Κάτι δεν πάει καλά με τις τιμές που γράφετε,πάντα 80 ήταν και άν ήθελες έξτρα ήταν θέμα του κάθε συναγωνιστή.Εδώ ζητάμε να πέσουν οι τιμές και εσείς τα αλλάξατε όλα προς τα πάνω. Ξανακάντε πρόσθεση/αφάιρεση κλπ και μην μπερδεύετε τους συναγωνιστές για ποσά που δεν ισχύουν όυτε στην Ομήρου αλλά ούτε και Λ10.
Ακριβως ετσι!!!sk έχεις εν μέρει δίκιο. Ηταν ανάλογα που θα σε πιάνανε. Αν ήσουνα πολύ παληός τότε οκ το 80. χωρίς έξτρα ( Επί Κυρά Λένης. Τότε οι πιο νέοι ήταν 80 και με το εξτραδακι 100. Σήμερα αν στείλεις κάποιον τον ξεκινάν από 100. ( Παλιά μου τέχνη). Οι πιο παλιοί και ανάλογα με τη σχέση που ανέπτυξαν με κάποια κοπέλα ( σταθεροί πελάτες) κάποια στιγμή κατάφερναν και με το πίτσι πίτσι μέναμε στο 80 αλλά αυτό δεν ίσχυε αφενός με όλους ούτε με όλες...
Η Γωγω νομιζω αποχωρησε.Η ΓΩΓΩ είναι εκεί την γάμησε κανεισ? είναι μεγαλη πίπα.καμια βυζαρού.
με 100 ευρω κλεινει η ιστορια και ειναι ευχαριστημενες ...sk έχεις εν μέρει δίκιο. Ηταν ανάλογα που θα σε πιάνανε. Αν ήσουνα πολύ παληός τότε οκ το 80. χωρίς έξτρα ( Επί Κυρά Λένης. Τότε οι πιο νέοι ήταν 80 και με το εξτραδακι 100. Σήμερα αν στείλεις κάποιον τον ξεκινάν από 100. ( Παλιά μου τέχνη). Οι πιο παλιοί και ανάλογα με τη σχέση που ανέπτυξαν με κάποια κοπέλα ( σταθεροί πελάτες) κάποια στιγμή κατάφερναν και με το πίτσι πίτσι μέναμε στο 80 αλλά αυτό δεν ίσχυε αφενός με όλους ούτε με όλες...
Εγω παντως δινω 30 Ευρω καθε φορα και με φουλ κατασταση μαλιστα!
Μετα ομως δινω και 100 φευγοντας!