Επισκέπτης
Υπάρχει μια Μαρία με καρέ μαύρο μαλλί που φημολογείται οτι ήλθε από Σ29? Λέι οτι είναι ντόπια αλλά είναι από την Αλβανία
η μικρη η μαρια πηγε στο ομηρου και η μαρια η ψηλη που ηταν παλια ανοιξε το μαγαζι που λενε.
;) ;) ;) ;)
Υπάρχει μια Μαρία με καρέ μαύρο μαλλί που φημολογείται οτι ήλθε από Σ29? Λέι οτι είναι ντόπια αλλά είναι από την Αλβανία
η μικρη η μαρια πηγε στο ομηρου και η μαρια η ψηλη που ηταν παλια ανοιξε το μαγαζι που λενε.
Εγω παντως παλια που την εχυσα ηταν μελαχροινη.Αν τωρα της τα δινουνε στο μαλλι,μπορει το χρωμα να εχει ανοιξει λιγακι.
και κουκλάκι επίσηςΑλινα.Νεο τεμαχιο στο μαγαζι.Καλο!Μιλαει Ελληνικα καλα.Ειπε οτι ειναι απο Ρουμανια.Προχωρημενες υπηρεσιες!
Ομήρου και Λυκαβητου ΜΑΥΡΟ....
σιγά μη περάσουμε και απο συνέντευξη για να πηδηξουμε......
Βρε ουστ....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ Σ29 ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ?Η ΓΩΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΣΧΗΜΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΠΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Για την σεριφισα μιλας η για αυτην που εργαζεται εκει;Γιατί τόσο ανάκριση από τη σερίφισα στο εν λόγω μαγαζί δεν καταλαβαίνω. Πρέπει και καλά να είσαι γνωστός για να μαμήσεις εκεί?
Το ρόστερ πάντως ανανεωμένο αν και κρύβει κάποια τεμάχια. Τη Μαρίνα την έχει ξεσκίσει κανείς?
Για την σεριφισα μιλας η για αυτην που εργαζεται εκει;
Γιατί τόσο ανάκριση από τη σερίφισα στο εν λόγω μαγαζί δεν καταλαβαίνω. Πρέπει και καλά να είσαι γνωστός για να μαμήσεις εκεί?
Μαύρο,μαύρο,μαύρο
Το ρόστερ πάντως ανανεωμένο αν και κρύβει κάποια τεμάχια. Τη Μαρίνα την έχει ξεσκίσει κανείς?
Δοκιμασε φιλε Σοφια... ;)Εγω παντως παλια που την εχυσα ηταν μελαχροινη.Αν τωρα της τα δινουνε στο μαλλι,μπορει το χρωμα να εχει ανοιξει λιγακι.
Αμαν με αυτην την σεριφισα Μαρινα.Καλη ειναι,δεν ειπαμε.Το εχω ξαναγραψει.Αν ηταν καποια που θα μπορουσαμε να εχουμε δεν θα την προτιμουσαμε απαραιτητα.Ειναι που δεν μπορουμε να την επιλεξουμε,και αυτο μας ψιλοφτιαχνει!την Μαρίνα της ρεσεπτιον εννοείς ? αυτή ειναι που μου την δείνει΄,είναι όλα τα λεφτα.....
ετσι ειναι ...αλλα και αυτη το ιδιο θα σκέφτεται ...γιατι θα αισθάνεται οτι την γουστάρουν αρκετοί ....αυτό ειναι σαν την μυρωδιά....και σκέψου την οταν θα το αισθάνεται με κάποιον που γουστάρει και αυτή αλλά δεν δύναται να δοθεί ....Αμαν με αυτην την σεριφισα Μαρινα.Καλη ειναι,δεν ειπαμε.Το εχω ξαναγραψει.Αν ηταν καποια που θα μπορουσαμε να εχουμε δεν θα την προτιμουσαμε απαραιτητα.Ειναι που δεν μπορουμε να την επιλεξουμε,και αυτο μας ψιλοφτιαχνει!
καλησπερα συναγωνιστες και καλη χρονια ....για την μαιρα ξερουμε που βοσκει?μηπως ξαναγυρισε ?ευχαριστω...καλο βολι.............καποια αλλη να προτεινετε?