εγω μια φωτεινη ηξερα απο ομηρου( προφανωs για αυτην ρωτουσε) , που ειχε παει τελευταια στον πειραια . αυτο ηξερα αυτο ειπα. το οτι υπαρχει και μια αλλη φωτεινη στην ιμβρου το εχω διαβασει.
Η Φωτεινη? Ξανθουλα, και καλη μασερ? Εκει ειναι?
εγω μια φωτεινη ηξερα απο ομηρου( προφανωs για αυτην ρωτουσε) , που ειχε παει τελευταια στον πειραια . αυτο ηξερα αυτο ειπα. το οτι υπαρχει και μια αλλη φωτεινη στην ιμβρου το εχω διαβασει.
ρε συ πρωταρη,εσυ εχεις κανει την γυρα ολων των μασατζιδικων.... σοφερ σε...πηγαινοφερνει?
,,,,ποιές θεωρείς στο κλπ;;Πρόσφατη παρατήρηση στο μαγαζί αυτό. Το επίπεδο έχει αρχίσει να πέφτει σε ποιότητα. Η πρότασή μου είναι να αξιοποιείται και το προσωπικό της Λ10 με κορίτσια που έτσι και αλλιώς προσφέρουν φουλ (μελισσα, ντιάνα κλπ)...
προσφατη επίσκεψη στο μαγαζί.πήρα ΓΩΓΩ .περασα πολυ καλα πολυ καλό υπομονετικό μασαζ της γάμησα τον κολο που της αρέσει και τα πήρε στη μάπα.πολυ ξέσκισμα
μαγκες δεν ξερω τι θα κανετε, αλλα θελω νεα απο την θαλεια. δουλευε το 2008-2009 στην ομηρου. κοντη σπαστο μαλλι με μεγαλο κωλο 25χρ περιπου τοτε.ειχε σιδερακια στα δοντια....
κόστος ;
προσφατη επίσκεψη στο μαγαζί.πήρα ΓΩΓΩ .περασα πολυ καλα πολυ καλό υπομονετικό μασαζ της γάμησα τον κολο που της αρέσει και τα πήρε στη μάπα.πολυ ξέσκισμα
Εννοεις την μιλφ Γωγω την ασχημοανωμαλοφατσα με το κοντο μαλλι;προσφατη επίσκεψη στο μαγαζί.πήρα ΓΩΓΩ .περασα πολυ καλα πολυ καλό υπομονετικό μασαζ της γάμησα τον κολο που της αρέσει και τα πήρε στη μάπα.πολυ ξέσκισμα
Εννοεις την μιλφ Γωγω την ασχημοανωμαλοφατσα με το κοντο μαλλι;
Ας μας κανουν.....συμπληρωματικη δηλωση!αυτές τις μικρολεπτομέρειες μου ξεχνάνε τα κωλοπαιδα!
και εμφάνιση ρε πάπαρ!
...γιαυτό και τα ....."πήρε στη μάπα"....Εννοεις την μιλφ Γωγω την ασχημοανωμαλοφατσα με το κοντο μαλλι;
ξέχασα τα βασικά...
που είσαι σε n.smirni76
δινει και κόλο και της αρέσει? αντε γιατί ελλειπε απο Ομήρου αυτη η υπηρεσία...προσφατη επίσκεψη στο μαγαζί.πήρα ΓΩΓΩ .περασα πολυ καλα πολυ καλό υπομονετικό μασαζ της γάμησα τον κολο που της αρέσει και τα πήρε στη μάπα.πολυ ξέσκισμα
...αν ήταν και καλή τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε βήμα αναβάθμισης ...δινει και κόλο και της αρέσει? αντε γιατί ελλειπε απο Ομήρου αυτη η υπηρεσία...