Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το 44 ήταν έλεγαν για ανακαίνηση ,αλλά με την κρίση χάθηκε..............
η μαρίνα η ψηλή στην ρεσεπτιόν είναι ακόμη? ,μιλάμε γαμώ τις γκόμενες,ελληνίδα ,με στύλ,τύφλα μπροστά της όλο το ανατολικό μπόκ
προσωπικά αν έμπαινε στα δωμάτια θα ήμουν fun...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
η μαρίνα η ψηλή στην ρεσεπτιόν είναι ακόμη? ,μιλάμε γαμώ τις γκόμενες,ελληνίδα ,με στύλ,τύφλα μπροστά της όλο το ανατολικό μπόκ
..ναι είναι...!!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.641
Πόντοι
736
Παιδιά απ΄το συγκεκριμμένο μαγαζί θυμάται κανείς (πριν 3-4 χρόνια) μία Χριστίνα από Ρωσία (άπαιχτη στο καλαμάκι) ηλικία 40+ άν δουλεύει αλλού και πού? Η Ελένη μου είπε οτι σταμάτησε αλλά δεν την πίστεψα.Το ίδιο μου είχε πεί και για τη Ρούλα..

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά απ΄το συγκεκριμμένο μαγαζί θυμάται κανείς (πριν 3-4 χρόνια) μία Χριστίνα από Ρωσία (άπαιχτη στο καλαμάκι) ηλικία 40+ άν δουλεύει αλλού και πού? Η Ελένη μου είπε οτι σταμάτησε αλλά δεν την πίστεψα.Το ίδιο μου είχε πεί και για τη Ρούλα..

Την θυμάμαι κι εγώ στο χρονικό διάστημα που ανέφερες. Και εγώ έκανα στην Ελένη την ίδια ερώτηση που της έκανες κι εσύ. Και βέβαια πήρα την απάντηση που παραθέτεις. Δεν μπορώ να ξέρω... Πάντως δεν την έχω συναντήσει πουθενά αλλού την Ελένη...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Την θυμάμαι κι εγώ στο χρονικό διάστημα που ανέφερες. Και εγώ έκανα στην Ελένη την ίδια ερώτηση που της έκανες κι εσύ. Και βέβαια πήρα την απάντηση που παραθέτεις. Δεν μπορώ να ξέρω... Πάντως δεν την έχω συναντήσει πουθενά αλλού την Ελένη...
εγω ξερω ...πληροφορια με pm

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μαλλον εισαι fan διοτι ειναι κατι που δεν μπορεις να επιλεξεις και να εχεις.Αν θα μπορουσες να την εχεις αυτην,μαλλον θα ησουν fan καποιας αλλης που θα ηταν στη θεση της,με την προυποθεση βεβαια οτι δεν θα ηταν μπαζο.Εγω παντως το εχω αυτο το συνδρομο(αρα την σκιζω ευχαριστως).

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.641
Πόντοι
736
Ξέρεις που δουλεύει η Χριστίνα? (πληροφορία με pm τι σημαίνει)???

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
1αυτην την ψαχνω και εγω εκανε τρομερα διπλα με την ρουλα και ηταν πυραυλος και μονη της φιλε ψαρακα αμα ξερεις κανε μια χαρη και στειλε πμ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ξέρεις που δουλεύει η Χριστίνα? (πληροφορία με pm τι σημαίνει)???

σημαίνει ότι θα σου στείλει επιστολή σπίτι σου.Εννοείται τη διεύθυνσή σου να την στείλεις με pm :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.049
Πόντοι
46.232

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.641
Πόντοι
736
Μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει αυτή τη περίοδο η Ρούλα και η Φωτεινή από Ομήρου.Η σερίφισσα (Μαρίνα) λέει ότι σταματήσανε,αλλά ποιός την πιστεύει!!!!!
:pipa1:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει αυτή τη περίοδο η Ρούλα και η Φωτεινή από Ομήρου.Η σερίφισσα (Μαρίνα) λέει ότι σταματήσανε,αλλά ποιός την πιστεύει!!!!!

Η Ρούλα δουλεύει Στουρνάρη 63 -την είχα πετύχει εκεί όταν πέρασα από Στουρνάρη 63 πριν περίπου 2 μήνες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  παρε και την αλλη απαντηση για την φωτεινη.    καραισκου 88 πειραιαs.  ευχαριστουμε πολυ για τιs ερωτησειs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
λαθος κανεις ...υπάρχει και στην Ιμβρου 2
    εγω μια φωτεινη  ηξερα απο ομηρου( προφανωs για αυτην ρωτουσε) ,  που ειχε παει τελευταια στον πειραια .    αυτο ηξερα αυτο ειπα.          το οτι υπαρχει και μια αλλη  φωτεινη στην ιμβρου το εχω διαβασει.         

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.641
Πόντοι
736
Εχει κανείς να προτείνει κάτι καλό με κομπλέ πρόγραμμα & γαμάτο παιδί δοκιμασμένο?(πλήν Ιλιάδας). Η Ελένη εδώ και αρκετό καιρό φέρνει κάτι μπάζα και ζητά κατοστάρικα,αξίζουν δεν αξίζουν.
:knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom