kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
αχχχχ Ξένια -Αλεξανδρα !!!!!
Θα τη γδαρει η κυραΛενηΡούλα και επιστρέψαν ή καταλήξανε Φυλής?
Ποια Ζωή από τις δύο ? Η Κοντούλα ξανθούλα ? ή η μεχαχρινή βλαχογκόμενα που θέλει κουκούλα για να μην βλέπεις φάτσα ?Επιστροφή Zωής στο μαγαζί, σταθερή αξία !!!!
Επιστροφή Zωής στο μαγαζί, σταθερή αξία !!!!
Θα τη γδαρει η κυραΛενη
Για πολλα χρονια η Ρουλα ηταν διπλα στην Ελενη. Το οτι εφτιαξε μαγαζι κοντα της, περνοντας και καποιες κοπελες, το θεορω θεμιτο. Οι μπιζνες ειναι μπιζνες. Ομως με ενοχλησε το γεγονος που μπηκε, σαν UFO αν θυμαμαι καλα, και κατηγορουσε την Ελενη, και της ειχα κανει και παραθεση σχετικα. Τη θεορω καλο παιδι και ειμαι απο τους παλιους της πελατες. Δεν σηκωνεται ομως ουτε το αναστημα, ουτε η δουλεια μας σαμποταροντας τους αλλους.Πάντως σε παλαιότερη καθοδο μου στην Αθήνα είχα επισκεφτεί το μασατζίδικο στην Ιπποκράτους 9 και η Ρούλα δεν είχε και τα καλύτερα λόγια για την Ελένη...
Για ποιά ξένια βογκάς ρε κώστα? Για δώσε μας τα φώτα σου.
Για πολλα χρονια η Ρουλα ηταν διπλα στην Ελενη. Το οτι εφτιαξε μαγαζι κοντα της, περνοντας και καποιες κοπελες, το θεορω θεμιτο. Οι μπιζνες ειναι μπιζνες. Ομως με ενοχλησε το γεγονος που μπηκε, σαν UFO αν θυμαμαι καλα, και κατηγορουσε την Ελενη, και της ειχα κανει και παραθεση σχετικα. Τη θεορω καλο παιδι και ειμαι απο τους παλιους της πελατες. Δεν σηκωνεται ομως ουτε το αναστημα, ουτε η δουλεια μας σαμποταροντας τους αλλους.
διαφωνώ μαζί σου ....1) δεν εφιαξε μαγαζί κοντά της ....2) δεν εφυγε από μόνη της ....3) γεγονότα που δεν γνωρίζεις την εξανάγκασαν...4)ποτέ δεν μπήκε σαν ufo πραγμα που το γνωρίζω αριστα....5) δεν εκανε γιατί δεν μπορει να κάνει ποτε σαμποταζ στην Ελένη ...Για πολλα χρονια η Ρουλα ηταν διπλα στην Ελενη. Το οτι εφτιαξε μαγαζι κοντα της, περνοντας και καποιες κοπελες, το θεορω θεμιτο. Οι μπιζνες ειναι μπιζνες. Ομως με ενοχλησε το γεγονος που μπηκε, σαν UFO αν θυμαμαι καλα, και κατηγορουσε την Ελενη, και της ειχα κανει και παραθεση σχετικα. Τη θεορω καλο παιδι και ειμαι απο τους παλιους της πελατες. Δεν σηκωνεται ομως ουτε το αναστημα, ουτε η δουλεια μας σαμποταροντας τους αλλους.
βαλε μια ταξη εδω μεσα. το 6ο γιατι δεν το λεs ?διαφωνώ μαζί σου ....1) δεν εφιαξε μαγαζί κοντά της ....2) δεν εφυγε από μόνη της ....3) γεγονότα που δεν γνωρίζεις την εξανάγκασαν...4)ποτέ δεν μπήκε σαν ufo πραγμα που το γνωρίζω αριστα....5) δεν εκανε γιατί δεν μπορει να κάνει ποτε σαμποταζ στην Ελένη ...
Δεν θα κανω το συνηγορο της Ελενης, αλλα το ολο στησιμο της δουλειας απο τη Ρουλα, δεν μου αρεσε. Ασχολουμαι χρονια με το χωρο της μαζικης εστιασης και τετοιες συμπεριφορες βλεπω καθε μερα. Προσπαθωντας να κανεις ζημια στο διπλανο, δεν συμαινει οτι εσυ θα πας καλυτερα.διαφωνώ μαζί σου ....1) δεν εφιαξε μαγαζί κοντά της ....2) δεν εφυγε από μόνη της ....3) γεγονότα που δεν γνωρίζεις την εξανάγκασαν...4)ποτέ δεν μπήκε σαν ufo πραγμα που το γνωρίζω αριστα....5) δεν εκανε γιατί δεν μπορει να κάνει ποτε σαμποταζ στην Ελένη ...
Ιωαννα , Ολγα, Μαρινα ,Γιωτα ,Φωτεινη , και κατι νεες υπάρξεις με ενδιαφερον παρουσιαστικο που δεν συγκρατησα ονομα ...με τα γνωστα προγράμματα..Δεν θα κανω το συνηγορο της Ελενης, αλλα το ολο στησιμο της δουλειας απο τη Ρουλα, δεν μου αρεσε. Ασχολουμαι χρονια με το χωρο της μαζικης εστιασης και τετοιες συμπεριφορες βλεπω καθε μερα. Προσπαθωντας να κανεις ζημια στο διπλανο, δεν συμαινει οτι εσυ θα πας καλυτερα.
ναι αυτες ειναι..η γιωτα και η φωτεινη ειναι οι παλιες? επιστρεψαν? !!!!!!
Στο Συγγρου 29 μαλλονμια ΑΝΤΖΕΛΛΑ που δουλευε εδω ξερει κανεισ που βρισκεται?