Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
αχχχχ  Ξένια -Αλεξανδρα  !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επιστροφή Zωής στο μαγαζί, σταθερή αξία !!!!  :fuck1:

Επισκέπτης

Ρούλα και Γιάννα επιστρέψαν ή καταλήξανε Φυλής? :grin:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
αχχχχ  Ξένια  !!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για ποιά ξένια βογκάς ρε κώστα? Για δώσε μας τα φώτα σου.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θα τη γδαρει η κυραΛενη  :s&m_3:

Πάντως σε παλαιότερη καθοδο μου στην Αθήνα είχα επισκεφτεί το μασατζίδικο στην Ιπποκράτους 9 και η Ρούλα δεν είχε και τα καλύτερα λόγια για την Ελένη...

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σε παλαιότερη καθοδο μου στην Αθήνα είχα επισκεφτεί το μασατζίδικο στην Ιπποκράτους 9 και η Ρούλα δεν είχε και τα καλύτερα λόγια για την Ελένη...
Για πολλα χρονια η Ρουλα ηταν διπλα στην Ελενη. Το οτι εφτιαξε μαγαζι κοντα της, περνοντας και καποιες κοπελες, το θεορω θεμιτο. Οι μπιζνες ειναι μπιζνες. Ομως με ενοχλησε το γεγονος που μπηκε, σαν UFO αν θυμαμαι καλα, και κατηγορουσε την Ελενη, και της ειχα κανει και παραθεση σχετικα. Τη θεορω καλο παιδι και ειμαι απο τους παλιους της πελατες. Δεν σηκωνεται ομως ουτε το αναστημα, ουτε η δουλεια μας σαμποταροντας τους αλλους. 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για πολλα χρονια η Ρουλα ηταν διπλα στην Ελενη. Το οτι εφτιαξε μαγαζι κοντα της, περνοντας και καποιες κοπελες, το θεορω θεμιτο. Οι μπιζνες ειναι μπιζνες. Ομως με ενοχλησε το γεγονος που μπηκε, σαν UFO αν θυμαμαι καλα, και κατηγορουσε την Ελενη, και της ειχα κανει και παραθεση σχετικα. Τη θεορω καλο παιδι και ειμαι απο τους παλιους της πελατες. Δεν σηκωνεται ομως ουτε το αναστημα, ουτε η δουλεια μας σαμποταροντας τους αλλους. 

Κι εγώ έπαιρνα τη Ρούλα όταν δούλευε στην Ομήρου (και πέρναγα καλά σε γενικές γραμμές ), αλλά σ' αυτό που γράφεις συμφωνώ.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
διαφωνώ μαζί σου ....1) δεν εφιαξε μαγαζί κοντά της ....2) δεν εφυγε από μόνη της ....3) γεγονότα που δεν γνωρίζεις την εξανάγκασαν...4)ποτέ δεν μπήκε σαν ufo πραγμα που το γνωρίζω αριστα....5) δεν εκανε γιατί  δεν μπορει να κάνει ποτε  σαμποταζ στην Ελένη ...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
διαφωνώ μαζί σου ....1) δεν εφιαξε μαγαζί κοντά της ....2) δεν εφυγε από μόνη της ....3) γεγονότα που δεν γνωρίζεις την εξανάγκασαν...4)ποτέ δεν μπήκε σαν ufo πραγμα που το γνωρίζω αριστα....5) δεν εκανε γιατί  δεν μπορει να κάνει ποτε  σαμποταζ στην Ελένη ...
  βαλε μια ταξη εδω μεσα.    το 6ο γιατι δεν το  λεs ?  :2funny: 

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα κανω το συνηγορο της Ελενης, αλλα το ολο στησιμο της δουλειας απο τη Ρουλα, δεν μου αρεσε. Ασχολουμαι χρονια με το χωρο της μαζικης εστιασης και τετοιες συμπεριφορες βλεπω καθε μερα. Προσπαθωντας να κανεις ζημια στο διπλανο, δεν συμαινει οτι εσυ θα πας καλυτερα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δεν θα κανω το συνηγορο της Ελενης, αλλα το ολο στησιμο της δουλειας απο τη Ρουλα, δεν μου αρεσε. Ασχολουμαι χρονια με το χωρο της μαζικης εστιασης και τετοιες συμπεριφορες βλεπω καθε μερα. Προσπαθωντας να κανεις ζημια στο διπλανο, δεν συμαινει οτι εσυ θα πας καλυτερα.
Ιωαννα , Ολγα, Μαρινα ,Γιωτα ,Φωτεινη , και κατι νεες υπάρξεις με ενδιαφερον παρουσιαστικο που δεν συγκρατησα ονομα ...με τα γνωστα προγράμματα..

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η γιωτα και η φωτεινη ειναι οι παλιες? επιστρεψαν? !!!!!!

pavlosfrgr

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια ΑΝΤΖΕΛΛΑ που δουλευε εδω ξερει κανεισ που βρισκεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom