Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μάλλον ήμουν λίγο υπερβολικός στο χαρακτηρισμό μοντελέ.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Υπήρχαν δυό Ζωές... Ενα κοντούλικο ομορφο μουτράκι ανοιχτο σε όλα ( ελληνογαλλάκι) και μια άλλη Ζωή. επίσης ελληνίδα αλλά ψιλομέτρια. Ψάχνω το πρώτο. αν δουλεύει πουθενά ξέρει κανείς κάτι ?

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
επειδη βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα,εχεις βρει κατι καλο στην ελενη τωρα?τελευταια φορα που πηγα στα πεντε μασαζ...τα 3 ηταν πραγματι μασαζ και 2 φραπεδιες.απο τοτε δε ξαναπατησα!
"Αστατο το κορμί πατριώτη" δε σημαίνει ότι πάχυνε. Σημαίνει ότι πρόκειται για μία κοπέλλα με μη σταθερή παρουσία ή/και συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη έκανε κάποια περάσματα και γώ όπως και πολλοί άλλοι είχα κολλήσει σε ένα από αυτά αλλά κάτι με χάλασε και σταμάτησα.
[/quote]

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα,εχεις βρει κατι καλο στην ελενη τωρα?τελευταια φορα που πηγα στα πεντε μασαζ...τα 3 ηταν πραγματι μασαζ και 2 φραπεδιες.απο τοτε δε ξαναπατησα!
"Αστατο το κορμί πατριώτη" δε σημαίνει ότι πάχυνε. Σημαίνει ότι πρόκειται για μία κοπέλλα με μη σταθερή παρουσία ή/και συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη έκανε κάποια περάσματα και γώ όπως και πολλοί άλλοι είχα κολλήσει σε ένα από αυτά αλλά κάτι με χάλασε και σταμάτησα.

Ηταν πράγματι απρόβλεπτη.. βασικά ήθελε να βρεί κάποιον. Μου φαίνεται πως το πέτυχε.. Αλλοτε ήτανε μέσα στην καύλα κι αλλοτε καλύτερα να μασούσε τσίχλα.. Ασε με το κωλοκινητό... να βαράει συνέχεια..

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα μεγαλύτερα αστέρια της πάντως ήταν δύο.. Η πρώτη ¨ολγα και η Βικτώρια... που τώρα απ΄ότι μου είπαν χρεώνει διακοσάρια

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η πρωτη η ολγα ηταν πραγματι πολυ δυνατο κομματι τα παλια τα χρονια... αχ τι μου θυμησες....!!!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
αφου υπαρχουν καποιοι που τα δινουν ,τι να πω?με 200 πας 5 μερες βουλγαρια !!!τα βρωμομουνα(πληγες) αντι να μας πληρωνουν τα πληρωνουμε... 
Τα μεγαλύτερα αστέρια της πάντως ήταν δύο.. Η πρώτη ¨ολγα και η Βικτώρια... που τώρα απ΄ότι μου είπαν χρεώνει διακοσάρια
[/quote]

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
αχχχχ  Ξένια  !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου υπαρχουν καποιοι που τα δινουν ,τι να πω?με 200 πας 5 μερες βουλγαρια !!!τα βρωμομουνα(πληγες) αντι να μας πληρωνουν τα πληρωνουμε...  

Φιλαράκο από γεννέσεως κόσμου έτσι λειτουργεί το πράγμα. Κάποιες προσφέρουν έναντι αμοιβής και κάποιοι αγοράζουν υπηρεσίες... Το ποσό είναι σχετικό.  Μάλλον δεν θα την ήξερες αλλα η Βικτώρια το αξίζει το διακοσάρι.. από πάσης απόψεως.. Είτε αισθητική είτε ποιότητα υπηρεσιών...

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
αμα σε γαμανε τα αφεντικα για 700 το μηνα ,θα πας να δωσεις 200 για μια ωρα?με 50 εχει καλο πραγμα...μη μας πιανουν μαλακες  οι πληγες!!!
Φιλαράκο από γεννέσεως κόσμου έτσι λειτουργεί το πράγμα. Κάποιες προσφέρουν έναντι αμοιβής και κάποιοι αγοράζουν υπηρεσίες... Το ποσό είναι σχετικό.  Μάλλον δεν θα την ήξερες αλλα η Βικτώρια το αξίζει το διακοσάρι.. από πάσης απόψεως.. Είτε αισθητική είτε ποιότητα υπηρεσιών...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα σε γαμανε τα αφεντικα για 700 το μηνα ,θα πας να δωσεις 200 για μια ωρα?με 50 εχει καλο πραγμα...μη μας πιανουν μαλακες   οι πληγες!!!
Φιλαράκο για πές μου πότε δεν γαμούσαν τα αφεντικά τους εργαζόμενους ? Είναι ψευδοδίλλημα όπως το θέτεις... Μπορούσε ποτέ ο χαμηλόμισθος να έπαιρνε βίζιτα πολυτελείας ? Αντα μια φορά την βδομάδα μπουρδλότσαρκα.. όπως αλλωτσε κάναμε και εμεις πιτσιρικάδες αφού τα οικονομικά μας ήταν στενεμένα... Τώρα που μεγαλώσαμε άλλοι πάνε στα μπουρδέλα ακόμη αλλoi σε μασσατζίδικα και άλλοι με call girls... Ανάλογα την οικονομική ευχέρεια. Τόσο απλά

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
πιστευω οτι ειναι στο χερι μας να κραταμε χαμηλα τις τιμες .αμα δε δινουμε 200αρια τι θα κανουν?50 νομιζω ειναι αρκετα για ενα χυσιμο αυτη την εποχη.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Kαλησπέρα φίλοι! Επειδή έχω κάτι "πιασιματάκια" είχα δει σε αγγελία αυτό:
ΑΛΗΘΙΝΟ jacuzzi με υπερήχους και αιθέρια έλαια στη μπανιέρα του υδρομασάζ για δύο, με 35 ευρώ. Μοναδικό χειρομασάζ μιας ώρας από καινούριες κοπέλες για αληθινή χαλάρωση, εκτόνωση, ευεξία. Για πληροφορίες ...., μόνο με ραντεβού 210/........., καθημερινά 11 - 9 μ.μ. εκτός Κυριακής, και δίνει και το site, ¨οπου εκεί βέβαια τα παρουσιάζει κάπως πιο επαγγελματικά τα πράγματα.Αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή.Είναι έτσι ή δεν είναι? Εσείς γράφετε εδώ για 70άρια, 80άρια και βάλε.Ας πούμε ότι δεν θέλω καν ούτε μαλακία, απλά ό,τι περιγράφει.Ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ΑΛΗΘΙΝΟ jacuzzi με υπερήχους και αιθέρια έλαια στη μπανιέρα του υδρομασάζ για δύο, με 35 ευρώ. Μοναδικό χειρομασάζ μιας ώρας από καινούριες κοπέλες για αληθινή χαλάρωση, εκτόνωση, ευεξία. Για πληροφορίες ...., μόνο με ραντεβού 210/........., καθημερινά 11 - 9 μ.μ. εκτός Κυριακής, και δίνει και το site, ¨οπου εκεί βέβαια τα παρουσιάζει κάπως πιο επαγγελματικά τα πράγματα.Αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή.Είναι έτσι ή δεν είναι? Εσείς γράφετε εδώ για 70άρια, 80άρια και βάλε.Ας πούμε ότι δεν θέλω καν ούτε μαλακία, απλά ό,τι περιγράφει.Ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

τα 35 ευρώ είναι προφανώς έξτρα στο 80αρι ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εννοειται οτι ειναι επιπλεον των 80€!

σιγα μην ηταν 35€ με τζακουζι και 80€ χωρις τζακουζι!
Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση πληροφόρηση αλλά στην αγγελία δεν είναι ξεκάθαρο? Δεν με χαλάει ένα μασαζάκι στο υδρομασάζ με 35 Ευρουλάκια! Θα πάρω τηλ.και αν είναι έτσι θα πάω.Θα σας ενημερώσω προσεχώς.Για sexακι προτιμώ άλλους χώρους.Στουντιάκια κλπ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αυτό που δεν λέει είναι πρώτα μασαζ και μετά jakuzzi...οπότε αρχίζεις την πρόσθεση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom