You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 2.411
επειδη βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα,εχεις βρει κατι καλο στην ελενη τωρα?τελευταια φορα που πηγα στα πεντε μασαζ...τα 3 ηταν πραγματι μασαζ και 2 φραπεδιες.απο τοτε δε ξαναπατησα!
"Αστατο το κορμί πατριώτη" δε σημαίνει ότι πάχυνε. Σημαίνει ότι πρόκειται για μία κοπέλλα με μη σταθερή παρουσία ή/και συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη έκανε κάποια περάσματα και γώ όπως και πολλοί άλλοι είχα κολλήσει σε ένα από αυτά αλλά κάτι με χάλασε και σταμάτησα.
[/quote]
"Αστατο το κορμί πατριώτη" δε σημαίνει ότι πάχυνε. Σημαίνει ότι πρόκειται για μία κοπέλλα με μη σταθερή παρουσία ή/και συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη έκανε κάποια περάσματα και γώ όπως και πολλοί άλλοι είχα κολλήσει σε ένα από αυτά αλλά κάτι με χάλασε και σταμάτησα.
[/quote]
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
επειδη βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα,εχεις βρει κατι καλο στην ελενη τωρα?τελευταια φορα που πηγα στα πεντε μασαζ...τα 3 ηταν πραγματι μασαζ και 2 φραπεδιες.απο τοτε δε ξαναπατησα!
Ηταν πράγματι απρόβλεπτη.. βασικά ήθελε να βρεί κάποιον. Μου φαίνεται πως το πέτυχε.. Αλλοτε ήτανε μέσα στην καύλα κι αλλοτε καλύτερα να μασούσε τσίχλα.. Ασε με το κωλοκινητό... να βαράει συνέχεια..
aggelakas80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η πρωτη η ολγα ηταν πραγματι πολυ δυνατο κομματι τα παλια τα χρονια... αχ τι μου θυμησες....!!!
kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 2.411
αφου υπαρχουν καποιοι που τα δινουν ,τι να πω?με 200 πας 5 μερες βουλγαρια !!!τα βρωμομουνα(πληγες) αντι να μας πληρωνουν τα πληρωνουμε...
Τα μεγαλύτερα αστέρια της πάντως ήταν δύο.. Η πρώτη ¨ολγα και η Βικτώρια... που τώρα απ΄ότι μου είπαν χρεώνει διακοσάρια
[/quote]
Τα μεγαλύτερα αστέρια της πάντως ήταν δύο.. Η πρώτη ¨ολγα και η Βικτώρια... που τώρα απ΄ότι μου είπαν χρεώνει διακοσάρια
[/quote]
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
αχχχχ Ξένια !!!!!
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αφου υπαρχουν καποιοι που τα δινουν ,τι να πω?με 200 πας 5 μερες βουλγαρια !!!τα βρωμομουνα(πληγες) αντι να μας πληρωνουν τα πληρωνουμε...
Φιλαράκο από γεννέσεως κόσμου έτσι λειτουργεί το πράγμα. Κάποιες προσφέρουν έναντι αμοιβής και κάποιοι αγοράζουν υπηρεσίες... Το ποσό είναι σχετικό. Μάλλον δεν θα την ήξερες αλλα η Βικτώρια το αξίζει το διακοσάρι.. από πάσης απόψεως.. Είτε αισθητική είτε ποιότητα υπηρεσιών...
kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 2.411
αμα σε γαμανε τα αφεντικα για 700 το μηνα ,θα πας να δωσεις 200 για μια ωρα?με 50 εχει καλο πραγμα...μη μας πιανουν μαλακες οι πληγες!!!
Φιλαράκο από γεννέσεως κόσμου έτσι λειτουργεί το πράγμα. Κάποιες προσφέρουν έναντι αμοιβής και κάποιοι αγοράζουν υπηρεσίες... Το ποσό είναι σχετικό. Μάλλον δεν θα την ήξερες αλλα η Βικτώρια το αξίζει το διακοσάρι.. από πάσης απόψεως.. Είτε αισθητική είτε ποιότητα υπηρεσιών...
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκο για πές μου πότε δεν γαμούσαν τα αφεντικά τους εργαζόμενους ? Είναι ψευδοδίλλημα όπως το θέτεις... Μπορούσε ποτέ ο χαμηλόμισθος να έπαιρνε βίζιτα πολυτελείας ? Αντα μια φορά την βδομάδα μπουρδλότσαρκα.. όπως αλλωτσε κάναμε και εμεις πιτσιρικάδες αφού τα οικονομικά μας ήταν στενεμένα... Τώρα που μεγαλώσαμε άλλοι πάνε στα μπουρδέλα ακόμη αλλoi σε μασσατζίδικα και άλλοι με call girls... Ανάλογα την οικονομική ευχέρεια. Τόσο απλάαμα σε γαμανε τα αφεντικα για 700 το μηνα ,θα πας να δωσεις 200 για μια ωρα?με 50 εχει καλο πραγμα...μη μας πιανουν μαλακες οι πληγες!!!
Kαλησπέρα φίλοι! Επειδή έχω κάτι "πιασιματάκια" είχα δει σε αγγελία αυτό:
ΑΛΗΘΙΝΟ jacuzzi με υπερήχους και αιθέρια έλαια στη μπανιέρα του υδρομασάζ για δύο, με 35 ευρώ. Μοναδικό χειρομασάζ μιας ώρας από καινούριες κοπέλες για αληθινή χαλάρωση, εκτόνωση, ευεξία. Για πληροφορίες ...., μόνο με ραντεβού 210/........., καθημερινά 11 - 9 μ.μ. εκτός Κυριακής, και δίνει και το site, ¨οπου εκεί βέβαια τα παρουσιάζει κάπως πιο επαγγελματικά τα πράγματα.Αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή.Είναι έτσι ή δεν είναι? Εσείς γράφετε εδώ για 70άρια, 80άρια και βάλε.Ας πούμε ότι δεν θέλω καν ούτε μαλακία, απλά ό,τι περιγράφει.Ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
ΑΛΗΘΙΝΟ jacuzzi με υπερήχους και αιθέρια έλαια στη μπανιέρα του υδρομασάζ για δύο, με 35 ευρώ. Μοναδικό χειρομασάζ μιας ώρας από καινούριες κοπέλες για αληθινή χαλάρωση, εκτόνωση, ευεξία. Για πληροφορίες ...., μόνο με ραντεβού 210/........., καθημερινά 11 - 9 μ.μ. εκτός Κυριακής, και δίνει και το site, ¨οπου εκεί βέβαια τα παρουσιάζει κάπως πιο επαγγελματικά τα πράγματα.Αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή.Είναι έτσι ή δεν είναι? Εσείς γράφετε εδώ για 70άρια, 80άρια και βάλε.Ας πούμε ότι δεν θέλω καν ούτε μαλακία, απλά ό,τι περιγράφει.Ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Kαλησπέρα φίλοι! Επειδή έχω κάτι "πιασιματάκια" είχα δει σε αγγελία αυτό:
τα 35 ευρώ είναι προφανώς έξτρα στο 80αρι ;)
τα 35 ευρώ είναι προφανώς έξτρα στο 80αρι ;)
Ελα ρε,μην τον πειράζεις τον άνθρωπο....Φίλε μου,με 35 ευρώ θα κάνεις ένα απλό μασαζάκι και τίποτε άλλο.....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε,μην τον πειράζεις τον άνθρωπο....Φίλε μου,με 35 ευρώ θα κάνεις ένα απλό μασαζάκι και τίποτε άλλο.....
όχι δεν κάνω πλάκα, έχω την εντύπωση ότι έτσι ισχυεί
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όχι δεν κάνω πλάκα, έχω την εντύπωση ότι έτσι ισχυεί
εννοειται οτι ειναι επιπλεον των 80€!
σιγα μην ηταν 35€ με τζακουζι και 80€ χωρις τζακουζι!
Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση πληροφόρηση αλλά στην αγγελία δεν είναι ξεκάθαρο? Δεν με χαλάει ένα μασαζάκι στο υδρομασάζ με 35 Ευρουλάκια! Θα πάρω τηλ.και αν είναι έτσι θα πάω.Θα σας ενημερώσω προσεχώς.Για sexακι προτιμώ άλλους χώρους.Στουντιάκια κλπεννοειται οτι ειναι επιπλεον των 80€!
σιγα μην ηταν 35€ με τζακουζι και 80€ χωρις τζακουζι!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
αυτό που δεν λέει είναι πρώτα μασαζ και μετά jakuzzi...οπότε αρχίζεις την πρόσθεση...Kαλησπέρα φίλοι! Επειδή έχω κάτι "πιασιματάκια" είχα δει σε αγγελία αυτό:
αυτή δουλεύει πουθενά;η πρωτη η ολγα ηταν πραγματι πολυ δυνατο κομματι τα παλια τα χρονια... αχ τι μου θυμησες....!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 557
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις