Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
ψαχνω μια θεραυπευτρια ονοματι αντιγονη. περασα χθες μου ειπαν εχει πειστρεχει στο χωριο της. ξερει κανεις? την ειχα πετυχει πριν περιπου 2 μηνες.
Θα την βρεις Ν.Προάστια, όχι όμως σε συναφές ίδρυμα.

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τηλεφωνο υπαρχει φιλε? ξερουμε ποσα παιρνει?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ευχαριστη συνάντηση ...για οσους την γνωρίζουν ...επιστροφή Ολγας....

delirios

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝφΩΤΕΙΝΉ ....ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ ΠΑΙΔΕΣ !!! :knockinb:

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
συναδελφοι στην ελενη (ομηρου)δουλευε η αλεξανδρα (απο μολδαβια ελεγε οτι ηταν)και η ελληνιδα η νεκταρια.μηπως ξερει κανενας που δουλευουν τωρα?επισης στη σκουφα δουλευε η κρητικια η χρυσα.μηπως ξερει κανενας που δουλευει τωρα?(εμαθα οτι ηταν εγκυιος,ισχυει?)

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η αλεξανδρα απ οτι ξερω φιλε εκανε ενα περασμα πριν λιγο καιρο παλι και απο λυκαβυτου και σταματησε παλι.. πολυ καλο αλλα και πολυ αστατο το κορμι πατριωτη! για τις αλλες δεν εχω ιδεα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...η ειρήνη από Λευκορωσία που εργαζόταν πριν 6 περίπου χρόνια ξέρει κανεις που βρίσκεται;

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
σε ευχαριστω πολυ.εισαι ενημερωμενοσ.και εγω ετσι ειχα μαθει για την ελεξανδρα.καλο πηδημα και καλο κορμι παλιοτερα.τωρα δε ξερω αν παχηνε. 
...η ειρήνη από Λευκορωσία που εργαζόταν πριν 6 περίπου χρόνια ξέρει κανεις που βρίσκεται;αν λεμε την ιδια ειρηνη(μελαχρινη με πρασινα ματια και φοβερω σερβις!!!),απο οτι ηξερα παντρευτηκε.
η αλεξανδρα απ οτι ξερω φιλε εκανε ενα περασμα πριν λιγο καιρο παλι και απο λυκαβυτου και σταματησε παλι.. πολυ καλο αλλα και πολυ αστατο το κορμι πατριωτη! για τις αλλες δεν εχω ιδεα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
σε ευχαριστω πολυ.εισαι ενημερωμενοσ.και εγω ετσι ειχα μαθει για την ελεξανδρα.καλο πηδημα και καλο κορμι παλιοτερα.τωρα δε ξερω αν παχηνε. 
"Αστατο το κορμί πατριώτη" δε σημαίνει ότι πάχυνε. Σημαίνει ότι πρόκειται για μία κοπέλλα με μη σταθερή παρουσία ή/και συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη έκανε κάποια περάσματα και γώ όπως και πολλοί άλλοι είχα κολλήσει σε ένα από αυτά αλλά κάτι με χάλασε και σταμάτησα.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για ποια αλεξάνδρα μιλάμε? Τη μελαχρινή με το ωραιο πρόσωπο, σώμα μοντελέ γύρω στο 1,70?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μοντελέ δε θα το έλεγα γιατί τα μοντέλα (τουλάχιστον όσα ξέρω εγώ) είναι ανορεξικά. Η καλή μας μόνο ανορεξικιά δεν ήταν. Κανονική προς το γεμάτο. Αλλά μάλλον την ίδια λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom