Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Επειδή διάβασα αρκετά εδώ μέσα,αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα,πάντα προς αποκατάσταση της αλήθειας,μιας και μόνο αυτήν γράφω πάντα εδώ μέσα.
Όσες φορές έχω επικοινωνήσει στο forum,το κάνω είτε για να ενημερώσω τους συναγωνιστές για τα καλώς και κακώς κείμενα και ουδέποτε έχω προμοτάρει κοπέλα ή ελαιοτριβείο.
Τουναντίον μάλιστα,πολλές φορές τα έχω "χώσει" σε λαδοκόρες ή σερίφισσες για πονηριές και ξεπέτες.
Κατ'αρχήν,κατά τη ταπεινή μου πάντα γνώμη,ο ρατσισμός για διάφορες φυλές στο εν λόγω άθλημα,δεν συμφέρει κανέναν μας.
Το μουνί παιδιά δεν έχει εθνικότητα.
Πρέπει να είμαστε ρατσιστές σε πονηριές,ξεπέτες,άπλυτες κλπ.,ανεξαρτήτου υπηκοότητας.
Έχω διαβάσει εδώ μέσα διάφορα,όπως,
οι Ελληνίδες είναι ελεει....νίδες,
οι Ρουμάνες είναι ξεπέτες,
οι Ρωσίδες είναι κρυόκολες,
οι Κινέζες είναι μιξόκλαφτες,
άσε για τις Αλβανίδες που έχουν την μεγαλύτερη γκάμα,
βρωμιάρες,υποκρίτριες,συμφεροντολόγες και άλλα.
"Της στραβής ψωλής,της φταίνε οι τρίχες!"
Βρείτε κοπέλες που να τις γουστάρετε και να τιμούν τα χρήματα που δίνετε και μην δίνετε σημασία σε εθνικότητες.
Και όσον αφορά τις Αλβανίδες που κρύβουν ότι είναι Αλβανίδες,το κάνουν από φόβο που εμείς τους έχουμε δημιουργήσει και κάπου είναι δικαιολογημένες.
Η εθνικότητα κρύβεται,
οι καλές ή κακές υπηρεσίες όμως όχι.
Αυτά πάντα αποτελούν γνώμη μου και συγνώμη αν σας ζάλισα ή είμαι αντίθετος σε κάποιες άλλες απόψεις
αλλά τεκμηριώνω,πιστεύω,την θέση μου,όπως κάνω πάντα.
Τώρα όσον αφορά το ίδρυμα της κυρίας Ελένης θα πρέπει να ξέρετε,
όχι γι κανένα άλλο λόγο απλά για να ξέρετε τι συμβαίνει εκεί και φεύγουν οι κοπέλες ανεξάρτητα από εθνικότητα.
Ο λόγος που θα σας πω δεν είναι υποθετικός αλλά 100% τσεκαρισμένος και από έγκυρη πηγή.
Πρώτον,υπάρχουν περισσότερες Ελληνίδες τώρα,όχι γιατί η Ελένη έπαθε εθνικό αμόκ αλλά γιατί λόγω κρίσης,έχει βγει αρκετό νέο "Ελληνικό αίμα" στην πιάτσα.
Δεύτερον,η Ελένη,καμία κοπέλα δεν έδιωξε γιατί απλά δεν την συμφέρει να χάνει προσωπικό και μάλιστα με αρκετή πελατεία,μιας και η κάθε μιά είχε τους "fun"της.
Οι κοπέλες φεύγουν από μόνες τους.
Πάρτε για παράδειγμα την Αντριάννα που είχε αρκετούς fun,λόγω του καλού πρωκτικού που έκανε,
άσχετα αν ήταν ή όχι ΑΛΒΑΝΊΔΑ ή αν δήλωνε Τσέχα ή οτιδήποτε άλλο.
Η Αντριάννα δεν πήρε τον "πούλο",όπως κάποιος έγραψε εδώ.
Η Αντριάννα έφυγε από μόνη της απλά γιατί η Ελένη της κρατούσε όλα τα extra που της έδιναν οι πελάτες.
Έκανε δηλαδή,πρωκτικό,ξεσκούφωτο ή ό,τι άλλο ή ο πελάτης έδινε κάποιο μπουρμπουάρ και η Ελένη της έδινε μόνο το ποσοστό από το απλό μασάζ και έβαζε στην τσέπη της τα παραπάνω χρήματα.
Κι επειδή θέλω να λέω μόνο την αλήθεια και να μιλάω μόνο για ότι είμαι σίγουρος,
για την Αντριάννα ξέρω πως αυτό γινόταν 100%.
Για τις άλλες,απλά το υποθέτω,μιας και βλέπω μαζική αποχώριση.
Πάντως το ότι η Ελένη είναι "εβραίος",αυτό είναι σίγουρο.
Ό,τι έγραψα,το έγραψα με καλή πρόθεση απλά για δική σας ενημέρωση και όχι για να κατηγορήσω την όποια Ελένη ή να δικαιολογήσω την όποια Αντριάννα.
Εγω είμαι με το συμφέρον μου και το πορτοφόλι μου και νομίζω όλοι μας.
Γι'αυτό καλό είναι να λέγεται η αλήθεια για οτιδήποτε μαθαίνουμε στον χώρο ώστε ο καθ'ένας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.