kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Καλημέρα Υπάρχει στο μαγαζί κάποια με το όνομα Rania ?? (Μπορεί να είναι και το πραγματικό βέβαια και όχι ψευδώνυμο)
γιατι το λες αυτό ...τι σου συναίβει? εγω εχω αλλη αισθηση με πολυ καλό μασαζ τουλαχιστον μισης ωρας ...και συνεχεια ανάλη με την κοπελα που θα επιλεξεις ....Ειναι ιδεα μου, η το συγκεκριμενο μαγαζι εχει εξελιχθει σε κανονικο μπριζολαδικο. Με τιμες γαλλικου restaurant βεβαια
Ειναι ιδεα μου, η το συγκεκριμενο μαγαζι εχει εξελιχθει σε κανονικο μπριζολαδικο. Με τιμες γαλλικου restaurant βεβαια
xaxa...... μήπως γιαυτό είναι under reconstraction...??ΝΕΟ ΜΠΟΜΠΑ....
η ελενη ετοιμαζει καινουργιο μαγαζι και οπως ειπε σε καλους πελατες θα ειναι με διακοσμιση γαλλικου ρεστωραν και τιμες χασαποταβερνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσοι το καταλαβαν σπευσατε απο σεπτεμβρη!!!!
θα ειναι μονο για σταθερους πελατες...........!!!!!!!!!!
!!!Πάντα ψησταριά ήταν με το μανδύα του μασάζ.
Βλέπει πως η Λυκαβητού δεν περπατάει.. έξοδα τρέχουν έσοδα στάσιμα... και μάλλον υπαναχωρεί αλλά το λέει κομψάΝΕΟ ΜΠΟΜΠΑ....
η ελενη ετοιμαζει καινουργιο μαγαζι και οπως ειπε σε καλους πελατες θα ειναι με διακοσμιση γαλλικου ρεστωραν και τιμες χασαποταβερνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσοι το καταλαβαν σπευσατε απο σεπτεμβρη!!!!
θα ειναι μονο για σταθερους πελατες...........!!!!!!!!!!
αν κρίνω από τις κριτικές που δεν υπάρχουν εδω και πολύ καιρό αυτό ειναι σημάδι οτι οι επισκέπτες στο εν λόγω μαγαζί ειναι παρα πολύ λίγοι .... και τουλάχιστον από τους δεκα δεκαπέντε που περνούν από εκει ημερησίως δεν υπάρχει φίλος από την παρέα μας ....αρα κρίση και εκεί με λιγότερα έσοδα για το μαγαζί αλλά οχι ζημία...γιατί τα έξοδα να ξέρεις ειναι ελάχιστα....ουτε μισθοί , ουτε επιταγές ,ουτε εμπόρευμα ουτε ΦΠΑ ουτε τίποτα μεγιστο έξοδο ...μόνο ενοίκιο , ΔΕΗ ,Διαφήμηση και λίγα αναλώσιμα ....Αρα δεν ειναι οτι μπαίνει μέσα ...Η Ελένη ξέρει από αυτα τα μαγαζιά ....Βλέπει πως η Λυκαβητού δεν περπατάει.. έξοδα τρέχουν έσοδα στάσιμα... και μάλλον υπαναχωρεί αλλά το λέει κομψά
ενημέρωση γιατί δεν κάνεις ...αν πέρασες καλά και με ποιά ?Εγω παντως που πηγα προχθες,το μαγαζι ηταν φισκα.Περιμενα και ενα τεταρτο για να αδειασει δωματιο.Εκτος αν επεσα εγω στην περιπτωση!!!
τι τώρα η χρέωση είναι με το δωμάτιο και όχι την θεραπεύτρια;;Ναι,αλλα σε καποια σπεσιαλ δωματια πιο μεγαλα ειναι παραπανω,το ποσο δεν το ξερω.
την αντριάννα από Λ10;Περασα πολυ ωραια με Αντριανα.Καλο το μασαζακι,αλλα και η φραπεδια.Προχωρησα λιγο πιο πολυ απο οτι περιμενα.Μην παει βεβαια το μυαλο σας σε καμια ακραια κατασταση!Παντως η συγκεκριμενη εχει μια ηρεμια που στην μεταδιδει.
ναι ..........καμμία αύξηση ......η τιμή είναι ακόμα στα 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα;