Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Καλημέρα  Υπάρχει  στο  μαγαζί  κάποια  με  το  όνομα  Rania ?? (Μπορεί  να  είναι  και  το  πραγματικό βέβαια  και  όχι  ψευδώνυμο)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ειναι ιδεα μου, η το συγκεκριμενο μαγαζι εχει εξελιχθει σε κανονικο μπριζολαδικο. Με τιμες γαλλικου restaurant βεβαια
γιατι το λες αυτό ...τι σου συναίβει? εγω εχω αλλη αισθηση με πολυ καλό μασαζ τουλαχιστον μισης ωρας ...και συνεχεια ανάλη με την κοπελα που θα επιλεξεις ....

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
καλημέρα  παλιά  πάντως  πριν 3 χρονιά  στην  1 επίσκεψη έκανες  massage  μετά  κανονικά  μπριζόλα  σταβλισια .

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Periergos1
Καλώς ήρθες και πάλι.
Θέλω να σε ευχαριστήσω και εγώ πολύ για την προσφορά σου στο site και ειδικά για τις πληροφορίες στα μαγαζία της Ελένης.
Θυμάμαι το 2008 τέτοια εποχή είχες γράψει για την Πολωνέζα Μαργαρίτα. Μετά το δικό σου post την δοκίμασα και ενθουσιάστηκα και όσες φορές την τίμησα σε ευγνωμονούσα. Απορώ γιατί σε όλο το site έγιναν μόνo 2 αναφορές για αυτήν. Πιστεύω ότι για αυτούς που γουστάρουν νταρντάνες (σαν εμένα) η κοπέλα ήταν ότι πιο τέλειο (ίσως παραήταν νταρντάνα για τα γούστα των περισσοτέρων – πάντως είχε αγγελικό πρόσωπο και ήταν πολύ καλό κορίτσι, για όσους θυμούνται). Τώρα έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από τα μαγαζιά της Ελένης.
Λοιπόν ο τρόπος που γράφεις χωρίς σημεία στίξης έχει ένα προσωπικό στυλ και εμένα μου αρέσει. Πρέπει να διαβάσει κανείς με προσοχή αυτά που γράφεις για να καταλάβει και μερικές φορές μπορούν να ερμηνευτούν και με παραπάνω τρόπους. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Θυμήθηκα τώρα τα κείμενα του pitsilisti (με το στυλ που έγραφε και τα λάθη στην ορθογραφία) που κάθε φορά που τα διάβαζα γελούσα και μου έφτιαχναν το κέφι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΝΕΟ ΜΠΟΜΠΑ....

η ελενη ετοιμαζει καινουργιο μαγαζι και οπως ειπε σε καλους πελατες θα ειναι με διακοσμιση γαλλικου ρεστωραν και τιμες χασαποταβερνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσοι το καταλαβαν σπευσατε απο σεπτεμβρη!!!!

θα ειναι μονο για σταθερους πελατες...........!!!!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ΝΕΟ ΜΠΟΜΠΑ....

η ελενη ετοιμαζει καινουργιο μαγαζι και οπως ειπε σε καλους πελατες θα ειναι με διακοσμιση γαλλικου ρεστωραν και τιμες χασαποταβερνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxa...... μήπως γιαυτό είναι under reconstraction...??

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΝΕΟ ΜΠΟΜΠΑ....

Βλέπει πως η Λυκαβητού δεν περπατάει.. έξοδα τρέχουν έσοδα στάσιμα... και μάλλον υπαναχωρεί αλλά το λέει κομψά

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Βλέπει πως η Λυκαβητού δεν περπατάει.. έξοδα τρέχουν έσοδα στάσιμα... και μάλλον υπαναχωρεί αλλά το λέει κομψά
αν κρίνω από τις κριτικές που  δεν υπάρχουν εδω και  πολύ καιρό αυτό ειναι σημάδι οτι οι επισκέπτες στο εν λόγω μαγαζί ειναι παρα πολύ λίγοι .... και τουλάχιστον από τους δεκα δεκαπέντε που περνούν από εκει ημερησίως δεν υπάρχει φίλος από την παρέα μας ....αρα κρίση και εκεί με λιγότερα  έσοδα για το μαγαζί αλλά οχι ζημία...γιατί  τα έξοδα να ξέρεις ειναι ελάχιστα....ουτε μισθοί , ουτε επιταγές ,ουτε εμπόρευμα ουτε ΦΠΑ ουτε τίποτα μεγιστο έξοδο ...μόνο ενοίκιο , ΔΕΗ ,Διαφήμηση και λίγα αναλώσιμα ....Αρα δεν ειναι οτι μπαίνει μέσα ...Η Ελένη ξέρει από αυτα τα μαγαζιά ....

ΥΓ : Να δούμε πότε θα γραφτεί καμμια κριτική γιαυτό το μαγαζί ....κανένας από εμάς δεν πατάει πιά?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Εγω παντως που πηγα προχθες,το μαγαζι ηταν φισκα.Περιμενα και ενα τεταρτο για να αδειασει δωματιο.Εκτος αν επεσα εγω στην περιπτωση!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εγω παντως που πηγα προχθες,το μαγαζι ηταν φισκα.Περιμενα και ενα τεταρτο για να αδειασει δωματιο.Εκτος αν επεσα εγω στην περιπτωση!!!
ενημέρωση γιατί δεν κάνεις ...αν πέρασες καλά και με ποιά ?

εγώ πάντως εχθές δεν ειχα πρόβλημα ....και ολα τα κορίστια διαθέσιμα ....με την Γωγώ πρώτη σε μασάζ και σε ακάποτο...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Περασα πολυ ωραια με Αντριανα.Καλο το μασαζακι,αλλα και η φραπεδια.Προχωρησα λιγο πιο πολυ απο οτι περιμενα.Μην παει βεβαια το μυαλο σας σε καμια ακραια κατασταση!Παντως η συγκεκριμενη εχει μια ηρεμια που στην μεταδιδει.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

η τιμή είναι ακόμα στα 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα;

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ναι,αλλα σε καποια σπεσιαλ δωματια πιο μεγαλα ειναι παραπανω,το ποσο δεν το ξερω.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τωρα γραφεις κριτικη για λυκαβητου στο θρεντ για ομηρου ή καταλαβα λαθος?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Περασα πολυ ωραια με Αντριανα.Καλο το μασαζακι,αλλα και η φραπεδια.Προχωρησα λιγο πιο πολυ απο οτι περιμενα.Μην παει βεβαια το μυαλο σας σε καμια ακραια κατασταση!Παντως η συγκεκριμενη εχει μια ηρεμια που στην μεταδιδει.
την αντριάννα από Λ10;

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Συγνωμη αν σας μπερδεψα.Οτι εγραψα για Αντριανα και δωματια αφορα την Λυκαβητου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom