Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχει κανεις αλλος γνωμη για αυτη την Κρισπα που οποτε παω δεν ειναι εκει;Μεχρι που φτανει το προγραμμα και αξιζει να επιμεινει κανεις;

απ'ότι μου είπε δεν είναι κάθε μέρα εκεί...Δευτέρα,Τρίτη και Πέμπτη μόνο...διάβασε το παραπάνω ποστ μου και θα δείς μέχρι που φτάνει το πρόγραμμα :sunglasses: εγώ πάντως πιστεύω ότι αξίζει το γκομενάκι ;)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
παιδες καλημερα. ξερει κανεις τιποτα για τημ θαλεια που δουλευε παλιοτερα στην ομηρου?

η θαλεια εχει παντρευτη και εχει και παιδι.

Και το πιθανότερο είναι ο periergos να ήταν καλεσμένος και στη βάφτιση :2funny:

Καλώς επέστρεψες periergos! Καλή δύναμη!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
να εισαι καλα φιλε ακι χαιρετησματα απο δημητρα.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
παιδες καλημερα. ξερει κανεις τιποτα για τημ θαλεια που δουλευε παλιοτερα στην ομηρου?

η θαλεια εχει παντρευτη και εχει και παιδι.

Ενδιαφέρον! Ετσι εξηγείται γιατί την είχα "χάσει". Αφού έφυγε από Ομήρου, είχα μάθει ότι δούλεψε για ένα διάστημα στο Δεριγνύ 14. Πάντως σε επίσκεψή μου στη Δεριγνύ δεν την είχα δει...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
συνεδρία με Κρίσπα σήμερα αργά το απόγευμα...η κοπέλα προσφέρει πρόγραμμα με μασάζ και φραπέ και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει....η εμφάνιση της πολύ καλή,ξανθιά, ωραίο πρόσωπο,λεπτούλα με ωραίο βυζί και μικρό κωλαράκι...και επιτέλους και μια Ελληνίδα λαδοκόρη! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αργα το απογευμα !!!!!!πρεπει να συναντηθηκαμε συντροφε !!!!ανεβηκαμε από τις σκάλες με κάποιο καλοβαλμένο νέο και με τον ιδιο προορισμό !!! ισως !!! και μάλιστα ουε εμένα ουτε αυτόν τον ΄πειραξε που καθήασαμε στο ιδιο σαλόνι !!! Αυτός διάλεξε Κρίσπα και εγώ να μου πείς εσύ για να καταλάβω .....αν ησουν εσύ.....

Επισκέπτης
αργα το απογευμα !!!!!!πρεπει να συναντηθηκαμε συντροφε !!!!ανεβηκαμε από τις σκάλες με κάποιο καλοβαλμένο νέο και με τον ιδιο προορισμό !!! ισως !!! και μάλιστα ουε εμένα ουτε αυτόν τον ΄πειραξε που καθήασαμε στο ιδιο σαλόνι !!! Αυτός διάλεξε Κρίσπα και εγώ να μου πείς εσύ για να καταλάβω .....αν ησουν εσύ.....

μάλλον εγώ ήμουν ;)

tsmns

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε μαγκες, δεν εχει παντρευτει η θαλεια. ειναι σιγουρο. ειχε εξαφανιστει καποτε μ ενα γκομενο στην πατρα αλλα την σουταρε.      μηπως ξερει κανεις που βρισκεται τωρα? η κανα κιν της?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Πραγματι,η Μελινα ειναι ενα γλυκο και...φιλοτιμο μιλφ.Χωρις βιασυνες και πολλες ερωτησεις!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε Ψάρακα, καλά έκανες και άνοιξες αυτό το θρεντ. Όμως να έχουμε υπόψιν μας ότι τα ιδρύματα Ομήρου 44 και Ομήρου 35 είναι της ίδιας ιδιοκτησίας. Ορισμένες φορές στο παρελθον, μού είχε τύχει να πάω Ομήρου 44, να διαλέξω κοπέλα, και επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια στο 44 να μεταφερθούμε (η κοπέλα κι εγώ) μετά από απόφαση της σερίφισας ή της Ελένης απέναντι στο 35 για τη "συνεδρία".

Επισκέπτης

το συγκεκριμένο ίδρυμα απ'ότι γνωρίζω πάντως έχει ανασταλεί η λειτουργία του και λειτουργεί μόνο το 44.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom