ευχαριστω ρε παιδεσ για την βοηθεια και τισ προτασεισ!!!απλα επειδη ειμαι 25 δεν θελω κατι μεγαλο σε ηλικια και θελω να ειναι ομορφη και εκφυλη!!!αρα μαλλον για ντανιελλα κλεινω απλα με προσοχη!!! 80 μασαζ και τα εχτρα ποσο δηλαδη??με 100 ειναι οκ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ευχαριστω ρε παιδεσ για την βοηθεια και τισ προτασεισ!!!απλα επειδη ειμαι 25 δεν θελω κατι μεγαλο σε ηλικια και θελω να ειναι ομορφη και εκφυλη!!!αρα μαλλον για ντανιελλα κλεινω απλα με προσοχη!!! 80 μασαζ και τα εχτρα ποσο δηλαδη??με 100 ειναι οκ??
Ναι οκ με 100
Μέλι έχει αυτή η Ομήρου και παρακαλάτε να γαμήσετε με 100 γιούρα?
πες τα ρε ξινε Mourinho
οταν πηγα παντωσ η ελενη η σεριφισα μου λεει παρε την βικυ και θα με θυμηθεισ!!!!ασε την ντανιελλα δεν ειναι εδω τωρα
οταν πηγα παντωσ η ελενη η σεριφισα μου λεει παρε την βικυ και θα με θυμηθεισ!!!!ασε την ντανιελλα δεν ειναι εδω τωρα
[/quote)exases το καλυτερο. ...η βικυ καλο κομματι??????
ναι!!!η αγαπη δινει ζουμερω μπριζολακι!!!!!!!!Είναι και οι δύο καλές αλλά υπολείπονται στην πουτανιά της Ντανιέλας παρασάγγας και γι αυτό δεν ενέχουν τον ίδιο κίνδυνο. Αλλά είναι τελείως διαφορετικές σε εμφάνιση. Η Ντανιέλα είναι ξανθιά λεπτή κοντή και εκφυλη. Η Ιωάννα είναι πολύ καλό παιδί νεαρή (όχι και πιπίνι) αλλά μπουτού και στο πρόσωπο πολύ μέτρια. Η Αγάπη είναι σχετικά ψηλή, νεαρή (σίγουρα όχι πιπίνι) νταρντάνα με γλυκό πρόσωπο γλυκιά αλλά και δυνατή στη μπριζόλα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πηγαινε, για να μαθεις.Μέλι έχει αυτή η Ομήρου και παρακαλάτε να γαμήσετε με 100 γιούρα?
με ερωτησεις δε μαθαινεις τιποτε..
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
Να πάω πάτερ για να μάθω. Για αυτά τα επιπλέον 20 με 30 έουρα που ζητάνε ρωτάω, τι καλύτερο έχουν από τα άλλα μασατζίδικα του κέντρου.πηγαινε, για να μαθεις.
με ερωτησεις δε μαθαινεις τιποτε..
Τα σέβη μου.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
όποιος φοβαται, παει και κοιμαται, τελεία.Να πάω πάτερ για να μάθω. Για αυτά τα επιπλέον 20 με 30 έουρα που ζητάνε ρωτάω, τι καλύτερο έχουν από τα άλλα μασατζίδικα του κέντρου.
Τα σέβη μου.
Να πάω πάτερ για να μάθω. Για αυτά τα επιπλέον 20 με 30 έουρα που ζητάνε ρωτάω, τι καλύτερο έχουν από τα άλλα μασατζίδικα του κέντρου.
Τα σέβη μου.
ειναι και τα ενοικια ακριβωτερα κολωνακι
1)έχει τις περισσότερες επιλογές από κάθε άλλο μαγαζύ με 20-25 κοπέλεςΜέλι έχει αυτή η Ομήρου και παρακαλάτε να γαμήσετε με 100 γιούρα?
2)όλα τα γούστα καλύπτονται...αδύνατες,με πιασίματα,κοντές, ψηλές κ.λ.π
3)σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν μπάνιο
4)πολύ σημαντικό οτι το μπάνιο το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και τα κορίτσια
5)παίζουν όλα τα προγράμματα (ανάλογα με την κοπέλα)
6)γίνεται καλό μασάζ για τους λάτρεις
7) ανανεώνεται συχνά το ρόστερ ...
8)έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού για να μη γαμάς το χρόνο σου...στο περίμενε..
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
1)έχει τις περισσότερες επιλογές από κάθε άλλο μαγαζύ με 20-25 κοπέλες
8)έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού για να μη γαμάς το χρόνο σου...στο περίμενε..
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το 4 για το οποίο δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Προσωπικά από όσες φορές
έχω πάει (και είναι πολλές) μόνο την Ιωάννα είδα να το χρησιμοποιεί και μάλιστα της είπα μπράβο και ότι
είναι προς τιμήν της που το κάνει. Ίσως υπάρχουν και άλλες και δε το έχω αντιληφθεί.
Εχεις να αναφέρεις κάποιες κοπέλες που το κάνουν (εστω και με pm) γιατί με ενδιαφέρει πολύ.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
Ευχαριστώ ψάρακα! Εκαλύφθην πλήρως!1)έχει τις περισσότερες επιλογές από κάθε άλλο μαγαζύ με 20-25 κοπέλες
Που όμως, αν δεν ξέρεις ποιά κοπέλα να διαλέξεις, μπορεί να πάρεις άλλο πρόγραμμα από αυτό που επιθυμείς.
Για αυτό είμαστε εδώ ....συνεργασία.....Που όμως, αν δεν ξέρεις ποιά κοπέλα να διαλέξεις, μπορεί να πάρεις άλλο πρόγραμμα από αυτό που επιθυμείς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 566
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις