ασφαλώς και όχι .....παρανόησε την λέξη ταυτότητα ο συνάδελφος .....δεν ψαχνουν τσεπες στην ιλιαδα ειναι λαθος αυτο που ακουγεται αμα σε ξερουν σε ξερουν η μεχρι να σε μαθουν σε αλλο ιδρυμα ψαχνουν.........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μα για την ταυτοτητα λεω και εγω ισως το εδωσα λαθος.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επιμεινανε παρα πολυ να μπω στην σαουνα , οτι ειναι προσφορα του καταστηματος κλπ , και μολις βγηκα αλλαξε εντελως η συμπεριφορα και της σεριφισας και της θεραπευτριας. Σημειωτεον οτι πηγα για πρωτη φορα και πληρωνωντας διπλη ταριφα εφαγα μπριζολα.μην ακουω μαλακιες,
καμια δεν το κανει αυτο
αν δε βρηκες τα χαρτια σου ψαγμενα ,Επιμεινανε παρα πολυ να μπω στην σαουνα , οτι ειναι προσφορα του καταστηματος κλπ , και μολις βγηκα αλλαξε εντελως η συμπεριφορα και της σεριφισας και της θεραπευτριας. Σημειωτεον οτι πηγα για πρωτη φορα και πληρωνωντας διπλη ταριφα εφαγα μπριζολα.
τι σε κανει να το λες αυτο?
πάντως και εγώ δεν μπήκα σε περιορισμούς ούτε την πρώτη φορά ....ούτε είχα extra χρεώσεις .....και δεν είχα ταυτότητα μαζύ μου ....Επιμεινανε παρα πολυ να μπω στην σαουνα , οτι ειναι προσφορα του καταστηματος κλπ , και μολις βγηκα αλλαξε εντελως η συμπεριφορα και της σεριφισας και της θεραπευτριας. Σημειωτεον οτι πηγα για πρωτη φορα και πληρωνωντας διπλη ταριφα εφαγα μπριζολα.
Ωραίος ...κάθε χρόνο και από μία ... ...Γεωργια (Γωγω) προπερσυ και Ρουλα περσυ.
ετσι παει!Ωραίος ...κάθε χρόνο και από μία ... ...
Σήμερα όμως το πρόγραμμα είχε Φωτεινή ....για ακόμα μία φορά η επιλογή της ήταν σωστή ....εχει γίνει ανανέωση με δύο ταλαντούχες ....τουλάχιστον από εμφάνιση ....Ξένια και δεν θυμάμαι την άλλη ...
ταλαντουχες σε εμφανιση?εχει γίνει ανανέωση με δύο ταλαντούχες ....τουλάχιστον από εμφάνιση ....Ξένια και δεν θυμάμαι την άλλη ...
μηπως ειναι και εμφανισημες σε υπηρεσιες?
εκεινη σε επελεξε δλδ?Σήμερα όμως το πρόγραμμα είχε Φωτεινή ....για ακόμα μία φορά η επιλογή της ήταν σωστή ....
Διευκρινίζω .....οτι το πρόγραμμα επέλεξε ....άφησα γήπεδο και δεν το μετάνοιωσα...εκεινη σε επελεξε δλδ?
τα προγραμματα δεν επιλεγουν,Διευκρινίζω .....οτι το πρόγραμμα επέλεξε ....άφησα γήπεδο και δεν το μετάνοιωσα...
εσυ την επελεξες...
το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ....αλλά δεν πειράζει για σένα θα επαναλάβω ...τα προγραμματα δεν επιλεγουν,
εσυ την επελεξες...
Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να αφήσω το δικαίωμα επιλογής του προγράμματος που θα κάνω
στην Φωτεινή . Αφού λοιπόν συμφώνησε με αυτή την διαδικασία διότι πιστοποίησα οτι θα την
σταματήσω αν κάτι δεν μου αρέσει κ.λ.π απόλαυσα ένα πρώτης τάξεως μασάζ...
θα απαντήσω ναί ...ταλαντουχες σε εμφανιση?
μηπως ειναι και εμφανισημες σε υπηρεσιες?
Giorgos1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kάποτε που πέρασα μου χε κάνει μασάζ μια παρθενοπιπίτσα ονόματι Φλώρα, αν θυμάμαι καλά, μελαχρινή Ελληνίδα με πιασιματάκια. Σε μένα έκανε μόνο μασάζ. Γενικότερα κάνει τίποτε παραπάνω;
το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ....αλλά δεν πειράζει για σένα θα επαναλάβω ...
Αφού λοιπόν συμφώνησε με αυτή την διαδικασία διότι [size=16pt]πιστοποίησα[/size] οτι θα την
σταματήσω αν κάτι δεν μου αρέσει κ.λ.π απόλαυσα ένα πρώτης τάξεως μασάζ...
Της έδωσες και ISO;
ΧΑ !ΧΑ! και πάλι ΧΑ! πολύ αστεία η ειρωνία σου ! ! μεταξύ αγνώστων επιτρέπεται ...αφού θα παραμείνουνΤης έδωσες και ISO;
και άγνωστοι ..
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ψάρακα μην ψαρώνεις .