Νέα

Ομήρου 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
οταν καποτε ειπα οτι γινεται προμοταρισμα εδω μεσα καποιοι επεσαν να με φανε, οταν τους ειπα να μιλησουν χωρις ειρωνιες και με επιχειρηματα συνεχισαν την ειρωνια, και τωρα συνεχιζω ολα τα μαγαζια αυτα τα οποια "λογιστικα" δηλωνονται  μασατζιδικα ενω "στην ουσια" τρωνε πουτσες και καβλια εκει μεσα εχουν προβλημα  με την αστυνομια. και παραθετω τις εξης ερωτησεις:
1)Πως ειναι δυνατο καποια να μην εμφανιζονται καθολου η να εμφανιζονται στις λιστες των "ΔΕΝ" η να βγαινουν αστερακια και να μην εμφανιζουν το κειμενο του σχολιου σου?
2)καποια αλλα (τα οποια και αυτα εχουν προβλημα με τις αρχες) να εμφανιζονται τα γαμησια,τα οργια, τα τσιμπουκια και να βαζουν και τιτλο ΣΟΛΩΜΟΥ ..., ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ..., ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ...,  σα να λενε εδω ειμαστε ελατε να μας πιασατε ΚΟΥ ΚΟΥ...
3)Αν δεν ειναι τα παραπανω προμοταρισμα τοτε ας με μαθει καποιος τι ειναι?
Υ.Γ. γιωργοπαπα(ρη) αν θες να απαντησεις μονο με επιχειρηματα γιατι το ξερουμε οτι εισαι ο γαμιας και οτι παλι λεω μαλακιες...
παρτε το χαμπαρι και ξυπνηστε 5-6 λαμογια εδω μεσα οδηγουν την μαζα εκει που θελουν (σολωμου...,στουρναρη...καλιροης...,κ.α ) οπως αναφερει και ο συναθλητης, τους λογους που το κανουν τους γνωριζουν μονο οι ιδιοι

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
τα αστεράκια δηλ τα έβαζε ο Παπαγιώργης ή κάποιος άλλος mod, από μόνος του?Δεν υπάρχει περίπτωση δηλ να μην τα ήθελε ο ή η ιδιοκτήτης/τρια του μαγαζιού?Καθότι δεν έχει ανάγκη διαφήμισης καθότι είναι το ΠΙΟ παλιό εν ενεργεία μαγαζί?Περίπου 12 χρόνια?
Δεν ξέρω αν εσεις που λέτε ιστορίες για συνωμοσίες ξέρετε κάτι παραπάνω, αλλά φοβάμαι ότι ξέρετε λιγότερα από όλους. Ο Παπαγ. έχει γράψει πολλές φορές, και άλλοι, παράπονα από το εν λόγω μαγαζί, κυρίως οικονομικά, ότι πρέπει να πας πολλές φορές για να..., ότι για φραπέ πληρώνεις όσα σε άλλα δύο επισκέψεις full κλπ κλπ
Για αυτό είναι πιο δημοφιλή τα Στουρνάρη κλπ. Και τα λέω εγώ αυτά που δεν ειμαι φαν αυτών, γιατί μου θυμίζουν  φαστ φουντ, αλλά καταλαβαίνω το λόγο που είναι δημοφιλή.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πέρασα τις προάλλες και είδα μια μιλφάρα πολύ καλή ονόματι αναστασία(ελληνίδα).Πολύ αριστοκρατική εμφάνιση και κάνει καλό παιχνίδι απ'ότι κατάλαβα.Στο ρόστερ του 44 η (πάστα)φλώρα,η φωτεινή,η αντριάννα,η ξένια,η θεά ΡΟΥΛΑ :rockon: και κανα 2 ακομη.Στο 35 σταθερά η όλγα,η ντανιέλα,η χριστίνα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τα αστεράκια δηλ τα έβαζε ο Παπαγιώργης ή κάποιος άλλος mod, από μόνος του?Δεν υπάρχει περίπτωση δηλ να μην τα ήθελε ο ή η ιδιοκτήτης/τρια του μαγαζιού?Καθότι δεν έχει ανάγκη διαφήμισης καθότι είναι το ΠΙΟ παλιό εν ενεργεία μαγαζί?Περίπου 12 χρόνια?
Δεν ξέρω αν εσεις που λέτε ιστορίες για συνωμοσίες ξέρετε κάτι παραπάνω, αλλά φοβάμαι ότι ξέρετε λιγότερα από όλους. Ο Παπαγ. έχει γράψει πολλές φορές, και άλλοι, παράπονα από το εν λόγω μαγαζί, κυρίως οικονομικά, ότι πρέπει να πας πολλές φορές για να..., ότι για φραπέ πληρώνεις όσα σε άλλα δύο επισκέψεις full κλπ κλπ
Για αυτό είναι πιο δημοφιλή τα Στουρνάρη κλπ. Και τα λέω εγώ αυτά που δεν ειμαι φαν αυτών, γιατί μου θυμίζουν  φαστ φουντ, αλλά καταλαβαίνω το λόγο που είναι δημοφιλή.

Μίλησε κανείς για συνωμοσίες? τα αστεράκια μπαίνανε αυτόματα (απο το software του site).
Ενδεχομένως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να το είχε επιβάλλει.
Σε κάθε περίπτωση,το μαγαζί είναι κυριλέ και έχει καλά τεμάχια.Ασφαλώς είναι ακριβό και ασφαλώς πρέπει να είσαι πελάτης για να τυχεις καλής περιποίησης.

Προσωπικά,όταμ μίλησα για υποκρισία,εννούσα οτι γραφόντουσαν μεν κριτικές για το μαγαζί,αλλά δεν  έπρπε να φανεί το όνομα του δρόμου.Δεν είναι λιγάκι αστείο?

Επισκέπτης
Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά δεν γράφετε για μας που δεν έχουμε πάει δυο λόγια τι παίζει με το μαγαζί; Κάνουν καλό μασάζ; Έχει φούλ ή μόνο φραπέ; Και αν παίζει εύκολα ή πρεπει να πας εκατό φορές; Ποιές κοπέλες κάνουν τι; Τιμές κλπ..

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πέρασα τις προάλλες και είδα μια μιλφάρα πολύ καλή ονόματι αναστασία(ελληνίδα).Πολύ αριστοκρατική εμφάνιση και κάνει καλό παιχνίδι απ'ότι κατάλαβα.

ελληνιδα , πω πω , εχω να  :knockinb: ελληνιδα σε μασαζ τουλαχιστον 5 χρονια . . . .  αλλα ρε γ@μοτο δυο φορες που εχω παει εκει εφαγα μονο μαζασ , ουτε φραπε  :pipa2: . . .  οποτε δυσκολα τιν ξαναπαταω 80+80 = 160 ακομα τα κλαιω  :s&m_1: , με αυτα τα λεφτα πεταγομουν ρωμη και επεινα esspreso  :dancing:. . .

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά δεν γράφετε για μας που δεν έχουμε πάει δυο λόγια τι παίζει με το μαγαζί; Κάνουν καλό μασάζ; Έχει φούλ ή μόνο φραπέ; Και αν παίζει εύκολα ή πρεπει να πας εκατό φορές; Ποιές κοπέλες κάνουν τι; Τιμές κλπ..
σου απαντώ α) κάνουν καλό μασάζ σχεδόν όλες β) είναι θέμα δικής σου επιλογής με ποια κοπέλα θα ασκηθείς ,τα προγράμματα είναι διαφορετικά γ)είναι σχετικό με τον δικό σου χειρισμό αν θα χρειασθείς να πας εκατό φορές δ) ενα εκατοστάρι να το έχεις έτοιμο ....

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι και εγω χειμωνιατικος, λογω εργασιας, φαν του μαγαζιου.Πηγα πρωτη φορα πριν απο δυο χρονια και εφαγα μπριτζολα απο την πρωτη φορα αφου ομως πληρωσα 80+80 για διπλο μασαζ.Ενδιαμεσα βεβαια με περασαν στην καμπινα του χαμαμ πιθανον για να βρουν χρονο να ψαξουν την ταυτοτητα μου. Μπριτζολα εφαγα απο την Γεωργια την απολυτη GFE. Περυσι το χειμωνα εκανα με την Ρουλα - πολυ καλο μασαζ και καλο μπριτζολιασμα. Πολυ καλο περιβαλον αλλα σχετικα ακριβο.(100 ευρω στην καλυτερη)

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
κωλογερε πρεπει να'δωσες και εξτρα για το μπριζολιασμα,εκτος απο 80+80.με ποιες εκανες.πες κατι.

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Ρουλα Η Γλωσσα!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ενδιαμεσα βεβαια με περασαν στην καμπινα του χαμαμ πιθανον για να βρουν χρονο να ψαξουν την ταυτοτητα μου.
Για σπάστα και ξαναρίχτα αδερφέ!!! Τίνι τρόπω :huh:... να ψάξουν την ταυτότητα?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Για σπάστα και ξαναρίχτα αδερφέ!!! Τίνι τρόπω :huh:... να ψάξουν την ταυτότητα?
μη λέτε μαλακίες ...αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ερωτηθεί αυτή που ήδη πήρες την προηγούμενη φορά ...και εάν σε αναγνωρίσουν ..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν ψαχνουν τσεπες στην ιλιαδα ειναι λαθος αυτο που ακουγεται αμα σε ξερουν σε ξερουν η μεχρι να σε μαθουν σε αλλο ιδρυμα ψαχνουν.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom