xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
κοιτα pmκοιτα πμ.
κοιτα pmκοιτα πμ.
παρτε το χαμπαρι και ξυπνηστε 5-6 λαμογια εδω μεσα οδηγουν την μαζα εκει που θελουν (σολωμου...,στουρναρη...καλιροης...,κ.α ) οπως αναφερει και ο συναθλητης, τους λογους που το κανουν τους γνωριζουν μονο οι ιδιοιοταν καποτε ειπα οτι γινεται προμοταρισμα εδω μεσα καποιοι επεσαν να με φανε, οταν τους ειπα να μιλησουν χωρις ειρωνιες και με επιχειρηματα συνεχισαν την ειρωνια, και τωρα συνεχιζω ολα τα μαγαζια αυτα τα οποια "λογιστικα" δηλωνονται μασατζιδικα ενω "στην ουσια" τρωνε πουτσες και καβλια εκει μεσα εχουν προβλημα με την αστυνομια. και παραθετω τις εξης ερωτησεις:
1)Πως ειναι δυνατο καποια να μην εμφανιζονται καθολου η να εμφανιζονται στις λιστες των "ΔΕΝ" η να βγαινουν αστερακια και να μην εμφανιζουν το κειμενο του σχολιου σου?
2)καποια αλλα (τα οποια και αυτα εχουν προβλημα με τις αρχες) να εμφανιζονται τα γαμησια,τα οργια, τα τσιμπουκια και να βαζουν και τιτλο ΣΟΛΩΜΟΥ ..., ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ..., ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ..., σα να λενε εδω ειμαστε ελατε να μας πιασατε ΚΟΥ ΚΟΥ...
3)Αν δεν ειναι τα παραπανω προμοταρισμα τοτε ας με μαθει καποιος τι ειναι?
Υ.Γ. γιωργοπαπα(ρη) αν θες να απαντησεις μονο με επιχειρηματα γιατι το ξερουμε οτι εισαι ο γαμιας και οτι παλι λεω μαλακιες...
τα αστεράκια δηλ τα έβαζε ο Παπαγιώργης ή κάποιος άλλος mod, από μόνος του?Δεν υπάρχει περίπτωση δηλ να μην τα ήθελε ο ή η ιδιοκτήτης/τρια του μαγαζιού?Καθότι δεν έχει ανάγκη διαφήμισης καθότι είναι το ΠΙΟ παλιό εν ενεργεία μαγαζί?Περίπου 12 χρόνια?
Δεν ξέρω αν εσεις που λέτε ιστορίες για συνωμοσίες ξέρετε κάτι παραπάνω, αλλά φοβάμαι ότι ξέρετε λιγότερα από όλους. Ο Παπαγ. έχει γράψει πολλές φορές, και άλλοι, παράπονα από το εν λόγω μαγαζί, κυρίως οικονομικά, ότι πρέπει να πας πολλές φορές για να..., ότι για φραπέ πληρώνεις όσα σε άλλα δύο επισκέψεις full κλπ κλπ
Για αυτό είναι πιο δημοφιλή τα Στουρνάρη κλπ. Και τα λέω εγώ αυτά που δεν ειμαι φαν αυτών, γιατί μου θυμίζουν φαστ φουντ, αλλά καταλαβαίνω το λόγο που είναι δημοφιλή.
πέρασα τις προάλλες και είδα μια μιλφάρα πολύ καλή ονόματι αναστασία(ελληνίδα).Πολύ αριστοκρατική εμφάνιση και κάνει καλό παιχνίδι απ'ότι κατάλαβα.
τελικά είσαι ευχαριστημένος ? συγκριτικά με τις υπηρεσίες και τα χρήματα που έδωσες ....σε σχέση με άλλα μαγαζιά ?
σου απαντώ α) κάνουν καλό μασάζ σχεδόν όλες β) είναι θέμα δικής σου επιλογής με ποια κοπέλα θα ασκηθείς ,τα προγράμματα είναι διαφορετικά γ)είναι σχετικό με τον δικό σου χειρισμό αν θα χρειασθείς να πας εκατό φορές δ) ενα εκατοστάρι να το έχεις έτοιμο ....Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά δεν γράφετε για μας που δεν έχουμε πάει δυο λόγια τι παίζει με το μαγαζί; Κάνουν καλό μασάζ; Έχει φούλ ή μόνο φραπέ; Και αν παίζει εύκολα ή πρεπει να πας εκατό φορές; Ποιές κοπέλες κάνουν τι; Τιμές κλπ..
έτσι μπράβο ......νομίζω οτι αυτή την εποχή Φωτεινή και Ντανιέλα ειναι αρχηγοί σε προσφερόμενες υπηρεσίες στον εν λόγω χώρο ....Ναι θα μπορουσα να πω
πολυ καλο μασαζ και καλο μπριτζολιασμα.
Για σπάστα και ξαναρίχτα αδερφέ!!! Τίνι τρόπω ... να ψάξουν την ταυτότητα?Ενδιαμεσα βεβαια με περασαν στην καμπινα του χαμαμ πιθανον για να βρουν χρονο να ψαξουν την ταυτοτητα μου.
μην ακουω μαλακιες,Για σπάστα και ξαναρίχτα αδερφέ!!! Τίνι τρόπω ... να ψάξουν την ταυτότητα?
Ξαφνικά απόρησα! Φαντάστηκα μήπως συλλέγουν πληροφορίες από τις λοιπές "θεραπεύτριες" ή κάτι άλλο.μην ακουω μαλακιες,
καμια δεν το κανει αυτο
μη λέτε μαλακίες ...αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ερωτηθεί αυτή που ήδη πήρες την προηγούμενη φορά ...και εάν σε αναγνωρίσουν ..Για σπάστα και ξαναρίχτα αδερφέ!!! Τίνι τρόπω ... να ψάξουν την ταυτότητα?