Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το ότι οι Ελληνίδες δεν έχουν προσωπικότητα, είναι γενικά κακοί συνομιλητές με πολύ λίγα θέματα στο μυαλό τους, ενώ σπανίως σε μια κουβέντα μιλάνε με επιχειρήματα, αντ αυτού στο 99 % των λεγομένων τους βγάζουν συναίσθημα, γκρίνιες, επιθετικότητα, κλπ
Επιπλέον έχουν από τις πιο φτωχές ζωές, από άποψη ενασχολήσεων, χόμπυ, κλπ, κλπ
Τέλος είναι κλασικά παραδείγματα παρασιτικών ανθρώπων (το τελευταίο θέλει πολύ ανάλυση,γι αυτό το αφήνω...)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και να ειναι και κανενας μουναρος λες αντε παει στο διαβολο...εδω βλεπεις κατι κουραδες με το κολαν και την κυτταριτιδα να εχει βγει βολτα και στο παιζουν και ιστορια

Γι'αυτο λένε... το μουνι σερνει καραβι...
Και γι'αυτο ολες εχουν μυτες μεχρι το ταβανι... να'στε καλα να τις ταϊζετε λεφτα. Ακου αν ειναι μουναρος, δεν παει στο διαολο... Εγω λεω και μουναρος, και οτι ναναι... να παει στο διαολο... και να μην γυρισει!

Και btw, αλλαξτε μαγαζια που πατε... στα mercedes, παραλιακα, μπουρναζι κλπ μπαζομαγαζα... μονο τετοια τσοκαρα πανε... Να δειτε στα μπαρακια τι καλος κοσμος κυκλοφορει... α.. και δεν σου χρεωνουν το ποτο ο κουκος αιδονι!

αφου λοιπον δεν θελετε τετοιες γκομενες, μηπως να αλλαξετε που κυκλοφορείτε? Λεω ...?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γι'αυτο λένε... το μουνι σερνει καραβι...
Και γι'αυτο ολες εχουν μυτες μεχρι το ταβανι... να'στε καλα να τις ταϊζετε λεφτα. Ακου αν ειναι μουναρος, δεν παει στο διαολο... Εγω λεω και μουναρος, και οτι ναναι... να παει στο διαολο... και να μην γυρισει!

Και btw, αλλαξτε μαγαζια που πατε... στα mercedes, παραλιακα, μπουρναζι κλπ μπαζομαγαζα... μονο τετοια τσοκαρα πανε... Να δειτε στα μπαρακια τι καλος κοσμος κυκλοφορει... α.. και δεν σου χρεωνουν το ποτο ο κουκος αιδονι!

αφου λοιπον δεν θελετε τετοιες γκομενες, μηπως να αλλαξετε που κυκλοφορείτε? Λεω ...?
;) ;) ;)

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οταν πας να προσεγκισεις  τον  στοχο σου σε ενα μπαρ club η οπουδηποτε αλλου θες..
καθως πας θα σε τσεκαρεις πρςτα τη φιρμα ρουχα φορας..μετα τα παπουτσια και μετα το καλβλι...
πιστευω επισης οτι ειναι ελληνιδες ειναι μονος  και πηδημα και μετα να την κανεις πουτανα και να εισαι ο νταβατζης της μην στα τρωει και αδικα τα λεφτα σου,τουλαχιστον να τα βγαζει με κοπο η κοπελα,οσος κοπος και αν ειναι το πηδημα...
αφου θα σου τα τρωει ειτε ετσι ειτε αλλιως χωρις να το περνεις πρεφα.. γιατι κοκο χωρις κερασμα δεν υπαρχει για τις ελλεινηδες...
ο μπουρδελοπνιχτης..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη δλδ..

πες οτι ενας τυπος εχει μεγάλα προσοντα και οτι εχει καλή αποδοση στο σεξ και οτι μπορεί να προσφέρει την μέγιστη ικανοποιηση σε μια γυναίκα..

που ειναι οτι καλύτερο για αυτην...

επεισης διμιουργουν μια σχέση που περνανε καλα, βρισκουν αυτο που ψάχνουν και οι δυο..

τα αλλα η γυναικα τι τα θέλει?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
newcummer που είσαιιιιιιιι

Μόνη μου συντηρώ το ποδηλατικό θρενττ :s&m_3:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γτ να με στειλει ρε; :)

στο θρεντ νιωθω μοναξια.
και ολιγον γκαβη.δε ξερω που τα βλεπετε ολα αυτα σε τοση αφθονια.
ισως υπάρχει πειρα... αλλα ισως και αγανάκτηση  ;) ;)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
newcummer που είσαιιιιιιιι

Μόνη μου συντηρώ το ποδηλατικό θρενττ :s&m_3:
πηρα αδεια διαρκειας!!! :)
εμπλεξα με εξωσχολικες δραστιριοτητες και ξεχαστικα!!! μπαινω να δω το θρεντ!!!

leon212

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το ότι οι Ελληνίδες δεν έχουν προσωπικότητα, είναι γενικά κακοί συνομιλητές με πολύ λίγα θέματα στο μυαλό τους, ενώ σπανίως σε μια κουβέντα μιλάνε με επιχειρήματα, αντ αυτού στο 99 % των λεγομένων τους βγάζουν συναίσθημα, γκρίνιες, επιθετικότητα, κλπ
Τέλος είναι κλασικά παραδείγματα παρασιτικών ανθρώπων (το τελευταίο θέλει πολύ ανάλυση,γι αυτό το αφήνω...)

η μεγαλυτερη αληθεια και η καλυτερη απαντηση που διαβασα σε 8 σελιδες.σωστος ρε μαγκα.σπανια να βρεις γυναικα που να μπορει να σταθει σε συζητηση.αψογος

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ σωστά, σε αντίθεση βεβαίως με τους άντρες που είναι η επιτομή της ποιότητας.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η μεγαλυτερη αληθεια και η καλυτερη απαντηση που διαβασα σε 8 σελιδες.σωστος ρε μαγκα.σπανια να βρεις γυναικα που να μπορει να σταθει σε συζητηση.αψογος

και ετσι να ειναι (που δεν ειναι πια τοοοοσο πολυ), εμεις φταιμε γι αυτο...
θυμαμαι ακομα τον πατερα μου να συζηταει με μενα τα παντα... με την αδερφη μου μια ζωη για το τι ωραια τα μαλλακια της και μπραβο που πηρε 19 στα γαλλικα ελεγε
γι αυτο εγινε τουβλο και μονο για τα μαλλακια και τα νυχακια και τα σκατακια ξερει να λεει στα 23 της..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
θυμαμαι ακομα τον πατερα μου να συζηταει με μενα τα παντα... με την αδερφη μου μια ζωη για το τι ωραια τα μαλλακια της και μπραβο που πηρε 19 στα γαλλικα ελεγε
γι αυτο εγινε τουβλο και μονο για τα μαλλακια και τα νυχακια και τα σκατακια ξερει να λεει στα 23 της..
:2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Σωστά τύπε. Η διαπαιδαγώγηση και η αντιμετώπιση από την κοινωνία είναι γτπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom