Νέα

Οικιακές βοηθοί που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stealthgas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
ε μιας κ θα τα κάνει όλα αυτά ας φτιάξει κ ένα μουσακά, μετά να πάρει κ τα παιδιά απο το σχολείο και να βγαλει κ το σκύλο βόλτα.

geraki

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
214
Πόντοι
21
Είστε όλοι φοβεροί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geraki

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
214
Πόντοι
21
Μήπως να δοκιμάζαμε το αντίθετο; Παίρνεις Call girl και για μερικά έξτρα του ζητάς να ρίξει και λίγη φασίνα στο σπίτι :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467
Έχω να σας συστήσω μια γεωργιανή. Πολύ καλή στο σφουγγάρισμα και στο σίδερο. Και το κυριότερο, κάνει ο,τι μπορεί για να γαμηθεί. :)

OP
OP
S

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
Στείλε πμ τυπε να την δοκιμάσω
Πριν χρονια ειχα μια Ουκρανίδα καθαρίστρια 36 ετων με τεράστια βυζια η οποία σταδιακά εγινε ερωμένη μου
Έχω να σας συστήσω μια γεωργιανή. Πολύ καλή στο σφουγγάρισμα και στο σίδερο. Και το κυριότερο, κάνει ο,τι μπορεί για να γαμηθεί. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.330
Πόντοι
25.467
Πριν χρονια ειχα μια Ουκρανίδα καθαρίστρια 36 ετων με τεράστια βυζια η οποία σταδιακά εγινε ερωμένη μου

Θα σας στείλω φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ημίγυμνη. Μόνο ενημερώστε για τις ώρες που τρώτε, για να σας την στείλω όταν θα έχετε άδειο στομάχι. :)

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.772
Πόντοι
1.196
Τελικά οι περισσότεροι από μας λίγο να σκύψει να σφουγγαρισει η τύπισσα που καθαρίζει έτοιμοι είμαστε να χύσουμε...:P

OP
OP
S

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
Άστο τυπε δεν θελουμε να ξερασουμε
Η δικια μου καθαρίστρια οταν απολύθηκε απο την γυναικα μου
Βρήκε δουλειά σε πεντάστερο ξενοδοχειο στο Ημεροβίγλι , ήταν αρκετά εμφανίσιμη κ ξύπνια

Αν εχεις κανα κονε με καμια που βλέπετε ενημέρωσε διαφορετικα δείχνε την στα παιδια σου οταν δεν τρώνε ολο το φαγητό τους

Θα σας στείλω φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ημίγυμνη. Μόνο ενημερώστε για τις ώρες που τρώτε, για να σας την στείλω όταν θα έχετε άδειο στομάχι. :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
144
Like
52.887
Πόντοι
27.261
Άστο τυπε δεν θελουμε να ξερασουμε
Η δικια μου καθαρίστρια οταν απολύθηκε απο την γυναικα μου
Βρήκε δουλειά σε πεντάστερο ξενοδοχειο στο Ημεροβίγλι , ήταν αρκετά εμφανίσιμη κ ξύπνια

Αν εχεις κανα κονε με καμια που βλέπετε ενημέρωσε διαφορετικα δείχνε την στα παιδια σου οταν δεν τρώνε ολο το φαγητό τους

χαχαχαχαχαχα
στειλε μας τη δικια σου τοτε ρε φιλε, για να δουμε σε τι level εισαι και ψαχνεις.
να εχουμε μια βαση δεδομενων δηλαδη :cheesy:

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Παντως φιλος παντρεμενος ειχε μια γεωργιανη που κρατουσε την ατεκνη θεια του και την φιστικωνε με κανενα αρωματακι κλπ.

Το σημαντικο ειναι οτι αυτοι οι λαοι εχουν αλλο συστημα, οι αντρες καθονται πισω και μπεκροπινουν και οι γυναικες τρωνε το σκατο εδω. Αυτες δε ειναι πηγμενες στα σπιτια και στο ρεπο γουσταρουν να χαλαρωνουν. Απο την εσωτερικη ειχε γινει πασα και σε αλλες εσωτερικες και στα ρεπο τους τις Κυριακες καλοπερναγε λεγοντας οτι παει γηπεδο. Τα στεκια τους ειναι στα καφε στην ομονοια κατω απο τον Αγ.Κωνσταντινο.

Τωρα κι αυτος ειναι ξεχειλωμενος κι οι αλλες δεν ηταν αστερια, αλλα την ιδρωναν τη φανελα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Οι κακάσχημες φιλιππινεζες ισως να κανουν κατι παραπανω, αλλα ειναι περιζήτητες και πανάκριβες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.641
Πόντοι
216
Μονο ασιατισες μαλλον τα κανουν αυτα...
Ασια, το μελλον...

mila80mila80

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τι φαντασιώσεις Θεέ μου...Δεν φτάνει που θα της φύγει ο πισινος να καθαρίσει, θέλει να την πηδήξει κιόλας

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Οι περισσότερες γιαγιάδες που γαμιούνται επί πληρωμή στο mamba πριν 10 χρόνια ήταν οικιακές βοηθοί σε σπίτια εσωτερικέ ή μη.
Είδαν πόσο μαλάκες είμαστε οι Ελληνίδες και βγήκαν στη βίζιτα και οικονομάμε.
Τύπε ψάξου λίγο είναι πολλές στην γκρι ζώνη .

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• ΧΟΥΛ.jpg
    ΧΟΥΛ.jpg
    139,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • image.ashx.jpg
    image.ashx.jpg
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 5cf50f0fd07e0.jpg
    5cf50f0fd07e0.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 21

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.475
Πόντοι
4.746
[quote author=stealthgas link= ]Ψάχνω μια καθαρίστρια για το σπιτι , να καθαρίζει , σιδερώνει κ μετα εαν γουστάρω με ενα εξτραδακι να την πηδαω
υπαρχει καποιος κατάλογος με τέτοιου είδους καθαριςτριες ; [/quote] αυτο γινοταν καποτε ανετα σε χωρες του π.α.μπλοκ- και υπηρχε ποικιλια- γιατι τα συνορα και βιζες δεν ειχαν ανοιξει πληρως.. τωρα εδω στην ελλαδα για οικιακες βοηθους σαν εμφανιση- εχει μεινει ο κατιμας

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Οι περισσότερες γιαγιάδες που γαμιούνται επί πληρωμή στο mamba πριν 10 χρόνια ήταν οικιακές βοηθοί σε σπίτια εσωτερικέ ή μη.
Είδαν πόσο μαλάκες είμαστε οι Ελληνίδες και βγήκαν στη βίζιτα και οικονομάμε.
Τύπε ψάξου λίγο είναι πολλές στην γκρι ζώνη .

Μεγάλη αλήθεια. Το βλέπεις στο βλέμμα τους όταν έρχονται σπίτι σου και δεν έχεις ξεσκονίσει :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom