Νέα

Προταση γαμου...πως γινεται;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
@mounoxalastis και κατι ακομα -βασικο κομματι του γαμου η κουμπαρα
Λιγο που τα εχουμε συζητησει,ειμαστε της αποψης σχεδον κανενας στο γαμο,ισα για το μυστηριο και κανα δυο θειους η καθε πλευρα...τα πρωτοξαδερφα ειναι ανεξελεγκτα πολλα...γλυτωνεις αγχος ετσι...τζαμπα ετοιμασιες...και το κυριοτερο εξοδα ανουσια...στον αντιποδα,συζηταμε για Λ.Αμερικη ενα μηνα ως "γαμηλιο ταξιδι"

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Λιγο που τα εχουμε συζητησει,ειμαστε της αποψης σχεδον κανενας στο γαμο,ισα για το μυστηριο και κανα δυο θειους η καθε πλευρα...τα πρωτοξαδερφα ειναι ανεξελεγκτα πολλα...γλυτωνεις αγχος ετσι...τζαμπα ετοιμασιες...και το κυριοτερο εξοδα ανουσια...στον αντιποδα,συζηταμε για Λ.Αμερικη ενα μηνα ως "γαμηλιο ταξιδι"
προχωρα ολα καλα θα πανε:rockon:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Για τους ενδιαφερομενους του συγκεκριμενου νηματος,αποστολη εξετελεσθη...

Μετα απο 43 χρονια,εκανα για πρωτη φορα στη ζωη μου προταση γαμου...

Ηρθαμε Σαντορινη...ριξαμε τα γαμησια μας...τις βολτες μας...την αρπαξα και πηγαμε μια βολτα με την μοτοσυκλετα που εφτιαξα εγω απο την αρχη...vintage 1970 δεκαετιας...φυγαμε απ την μαζα του νησιου και βρηκαμε ενα εκκλησακι αγνωστο-ασημο,ανεβηκαμε στην οροφη του,πεταξα το Ντρον το οποιο ειχε στο πλανο εμενα-αυτην,την μοτο,το εκκλησακι και την Σαντορινη.

Δεν υπηρχε κανενας πουστης τριγυρω...το βιντεο κατεγραψε εμενα να της φοραω το δαχτυλιδι και ολα τα αλλα θα μεινουν στην ιστορια...Ειπε το ναι...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.516
Πόντοι
11.956
Για τους ενδιαφερομενους του συγκεκριμενου νηματος,αποστολη εξετελεσθη...

Μετα απο 43 χρονια,εκανα για πρωτη φορα στη ζωη μου προταση γαμου...

Ηρθαμε Σαντορινη...ριξαμε τα γαμησια μας...τις βολτες μας...την αρπαξα και πηγαμε μια βολτα με την μοτοσυκλετα που εφτιαξα εγω απο την αρχη...vintage 1970 δεκαετιας...φυγαμε απ την μαζα του νησιου και βρηκαμε ενα εκκλησακι αγνωστο-ασημο,ανεβηκαμε στην οροφη του,πεταξα το Ντρον το οποιο ειχε στο πλανο εμενα-αυτην,την μοτο,το εκκλησακι και την Σαντορινη.

Δεν υπηρχε κανενας πουστης τριγυρω...το βιντεο κατεγραψε εμενα να της φοραω το δαχτυλιδι και ολα τα αλλα θα μεινουν στην ιστορια...Ειπε το ναι...
Και εγώ με τέτοια υπερπαραγωγή ναι θα σου ελεγα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
.φυγαμε απ την μαζα του νησιου και βρηκαμε ενα εκκλησακι αγνωστο-ασημο,ανεβηκαμε στην οροφη του,πεταξα το Ντρον το οποιο ειχε στο πλανο εμενα-αυτην,την μοτο,το εκκλησακι και την Σαντορινη.

καπως ετσι τυπε; :think: :confused: :confused: :confused:

uwp278711.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom