Νέα

Προταση γαμου...πως γινεται;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Συμφωνω στα περισσοτερα εκτος του σημειου που τα τσουβαλιαζετε ολα,οχι εσυ προσωπικα.Εννοειτε οτι υπαρχουν Ελλεεινιδες αλλα δεν ειναι το 99% του γυναικειου πληθυσμου.Υπαρχουν κοπελες που ειναι απιστευτα καλες για οικογενεια,κελεπουρια που λεμε και δεν ειναι σαν να κυνηγας μονοκερο,υπαρχουν πολλες.Εχω περιπτωση κολλητου που παντρευτηκε ισως την χειροτερη γυναικα που μπορει να τυχει σε εναν αντρα.Τον εχει ευνουχησει και σωματικα και ψυχολογικα,ρακος ο τυπος και ειναι 35 χρονων με 2 παιδια.Την συγκεκριμενη,δεν την χωνευει ουτε ενας απο το σοι,τους γνωστους,τους φιλους,κανενας,ουτε ενας μιλαμε.Δυστυχως ο τυπος επεσε στην περιπτωση.Φαντασου οτι τα ειχαν απο 20 χρονων και ενω συγκατοικουσαν για χρονια,η τυπισα το επαιζε αγια.Με το που παντρευτηκαν,εδειξε ποια ειναι.Σαν τον Κοκοβικο την πατησε ο φιλος μου.Το γραφω αυτο για να δεις οτι τα 2 χρονια δεν σε σωζουν απο τιποτα,εχουν υπομονη αυτες.

Απο την αλλη ξερω παρα πολλες περιπτωσεις κολλητων που οι κοπελες που παντρευτηκαν ειναι θησαυρος πραγματικα.Ουτε ζητανε πραγματα πχ ταξιδια και τετοια,ουτε σπαταλες γενικα,ουτε γκρινια.Ειναι τι θα σου τυχει.
παιχτη προσωπικα δεν εχω τσουβαλιασει ποτε καμια γυναικα, ουτε προκειται να το κανω γιατι ειμαι ετσι σα χαρακτηρας και ουτε εχω κομπλεξ κιολας.
εχω κανει σχεσεις παντος τυπου, γιατι ειμαι της αποψης οτι, για μενα μετραει το τι κανεις απο τη στιγμη που ειμαστε μαζι και περα και οχι το τι εκανες στο παρελθον σου.
να σου δωσω ενα παραδειγμα για να το εμπεδωσεις πιο καλα.
εχω κανει σχεση 2χρονη με μια απο το πουθενα, που μου την παρουσιαζαν σαν την πηδιολα του νησιου.
ξεκινησαμε απο ο.ν.σ. και φτασαμε 2 χρονια συγκατοικησης.
τους εγραψα στα παπαρια μου και περασα σουπερ με την τυπισσα.
στο τελος χωρισαμε λογω υπεραρρωστης ζηλειας απο πλευρας της, που βγηκε στο 2ο χρονο αισθητα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
2 χρόνια ειναι πολυ για συγκατοίκηση στην ηλικία μας. 43 ειναι,οποτε νομιζω σε ενα χρονο ισως και λιγότερο ολο και κατι θα "πιασει".Αλλα οπως ειπα και πριν μια γυναικα στα 35 εχει περισσότερους λόγους να υποκριθει και κατιτις παραπάνω απο μια μικρη.Ειδικα αν λεει σε ολα ναι και δεν κοντράρει,ειναι λιγο ύποπτο.Αυτα λενε οι εμπειρίες μου,απο κει και περα ο καθενας βαδίζει οπως εκεινος ξερει.
στο 2ο χρονο βγαινει οτι ειναι να βγει.
ο 1ος ακομα ειναι πιο μελατος.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Τυποι,με οτι τεκταινομενο επικρατει το τελευταιο διαστημα (καμια δεκαετια εννοω) εγω πηρα την αποφαση να κανω κατι που δεν πιστευα ποτε πως θα εκανα.

Εχω γνωρισει ενα φινο γκομενακι,σε βαθμο που να θελω να της φορεσω βερα!

Ετσι,θα θελα να ρωτησω οποιον εχει αποψη επι του θεματος,πως γινεται αυτο;Πως φερνεις αυτη την κουβεντα και αν υπαρχει καποιος "ενδεδειγμενος" τροπος.

Γενικως,επειδη ειμαι-ειμαστε αρκετα χυμα,δεν θα παιξει το παραμικρο εξοδο-ντιρινταχτα κλπ

Απλα μια "δηλωση" θα γινει,εως οτου παμε παρακατω :confused:
Το φινο γκομενακι θα γίνει φινο σπασαρχιδακι μετά τον γάμο αλλά τελοσπαντων
Όλοι τα ίδια λέμε και εγώ προσωπικά έχω κανει 2 γάμους
Το δις εξαμαρτείν και μαλακιες , αφού σέρνει καράβι …..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το φινο γκομενακι θα γίνει φινο σπασαρχιδακι μετά τον γάμο αλλά τελοσπαντων
Όλοι τα ίδια λέμε και εγώ προσωπικά έχω κανει 2 γάμους
Το δις εξαμαρτείν και μαλακιες , αφού σέρνει καράβι …..
σιγουρα θα εχει μια μικρη αποκλιση απο την αρχικη εκδοση :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οσο και στα μελια να εισαι υστερα απο 2-3-4 χρονια αρχίζει και χαλάει ο μουσακας...πως να το κανουμε βρε αδερφε.Οποτε μπες εσυ,βουτα στα βαθια,παιξε και ενα τζόκερ,κανε και το σταυρο σου,αναψε και καμια λαμπάδα, και οτι ειναι να γίνει θα γίνει..ολα στη ζωη ειναι ρισκο.Τα παιδια μενουν στο τελος.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
οσο και στα μελια να εισαι υστερα απο 2-3-4 χρονια αρχίζει και χαλάει ο μουσακας...πως να το κανουμε βρε αδερφε.Οποτε μπες εσυ,βουτα στα βαθια,παιξε και ενα τζόκερ,κανε και το σταυρο σου,αναψε και καμια λαμπάδα, και οτι ειναι να γίνει θα γίνει..ολα στη ζωη ειναι ρισκο.Τα παιδια μενουν στο τελος.
Τι να πω... εγώ βλέπω και τύπους, φίλους,που χωρίς την γυναίκα τους θα τανε πρεζακια :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι οτι ειναι κακο να εχεις μια γυναίκα να την αγαπας και να σε αγαπάει και εκεινη προφανως,αλλα εγω γενικως θεωρω μαλάκες εκεινους που χωρις μια γυναικα χανεται ο κοσμος ολος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
Καλά το προσεγγίζεις αδερφέ. Προχώρα. Άλλωστε το ερώτημα του νήματος, αν δε γελιέμαι, ήταν "πώς κάνει κάποιος μια πρόταση γάμου", πράγμα που σημαίνει ότι η απόφαση να υποβάλλεις την πρόταση είναι ήδη ειλημμένη. Μην ξεχνάς ότι αυτό μπορεί να είναι το εισιτήριο σου για την ισόβια ευτυχία. Τώρα, αν δε δουλέψει, ΟΚ. Τι να κάνεις; Shit happens. Δε μπορείς να τα προβλέψεις όλα. Και μη βιάζεσαι, θα έρθει η ώρα να κάνεις και εκπτώσεις στα θέλω σου, και να συμβιβαστείς και να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και πολλά άλλα. Μια ψυχή έλεγε κάποτε ότι θα "έπρεπε να παντρευόμαστε τους μεγάλους μας έρωτες και τίποτα λιγότερο". Και το μεγαλύτερο σου έρωτα να παντρευτείς όμως, αργά ή γρήγορα, το πάθος, η λαχτάρα και η καυλάντα θα καταλαγιάσουν. Ο έρωτας θα σβήσει. Εκείνο είναι το χρονικό σημείο στο οποίο, εσύ και το ταίρι σου, θα έχετε την ευκαιρία να αρχίσετε να δουλεύετε πάνω στην αληθινή αγάπη ή να το διαλύσετε. Ο Γιωσαφάτ, ανάμεσα στα άλλα που αναφέρθηκαν πιο πάνω, έχει επίσης υποστηρίξει ότι ακόμα κι ένας μέτριος γάμος είναι καλύτερος από τον καθόλου γάμο. Είναι μαγικό να ξαπλώνεις στο κρεβάτι το βράδυ και δίπλα σου να ανασαίνει μια ψυχή. Τώρα αν αυτή την ψυχή τη γουστάρεις, σε καυλώνει και τη σέβεσαι τότε έχεις πιάσει το Λόττο και κοίτα να μη σου φύγει ποτέ. Άλλωστε, αυτή τη συντροφικότητα δεν αποζητούμε όλοι μας σε τελική ανάλυση; Ο καθένας μας με τον τρόπο του; Άλλος σε ένα χάπι, άλλος σε ένα πληρωμένο φιλί, άλλος σε ένα μπουκάλι ουίσκι, άλλος σε τέσσερα διπλόπιττα απ'όλα και ούτω καθεξής. Κι αν στην πορεία ευλογηθείτε και με κάνα κουτσούβελο, τότε αδερφούλη θα νιώσεις και θα ζήσεις πράγματα που δε συγκρίνονται με τα περισσότερα πράγματα που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Αλλά, πρόσεξε, ούτε τα παιδιά θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός γιατί απλά δεν ξέρεις αν θα έρθουν. Το βασικό είναι να είσαι έτοιμος να γεράσεις με το ταίρι σου κι αν έρθουν παιδιά (που σου εύχομαι να έρθουν), να τα δεις ως δώρο. Αυτά και κλείνω μαζί με τις απολογίες μου σε περίπτωση που κούρασα την ομήγυρη.
Όλα αυτά σε περίπτωση που επαρκούν τα οικονομικά γιατί αλλιώς ξεκινάνε οικογενειακά δράματα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
οχι οτι ειναι κακο να εχεις μια γυναίκα να την αγαπας και να σε αγαπάει και εκεινη προφανως,αλλα εγω γενικως θεωρω μαλάκες εκεινους που χωρις μια γυναικα χανεται ο κοσμος ολος.
Είναι κάπως αλλιώς όμως να μην έχεις ποτέ γυναικα που να σε συνδέει κάτι μαζί της και άλλο να είχες κάποτε μια και να μην την έχεις πλέον....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είναι κάπως αλλιώς όμως να μην έχεις ποτέ γυναικα που να σε συνδέει κάτι μαζί της και άλλο να είχες κάποτε μια και να μην την έχεις πλέον....
Όλα μπορουν να συμβούν στη ζωή. Να χάσεις ακόμα και αυτή την μια. Πρέπει όμως να μπορείς και μόνος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
προσωπικα δε πιστεψα ποτε πως ειμαι αναντικατάστατος.Ισως μικρος...μετα ΕΥΤΥΧΩΣ μου εφυγε αυτη η άποψη.Οποτε οσο πάθος και "αγάπη" η συνδεση να υπαρχει με μια γυναικα,ξερω πως ακριβως την ιδια κιολας στιγμη μπορει κάποιος αλλος να παρει τη θεση μου,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...αλλωστε οι γυναίκες κοιτανε περισσότερο τι προσφερεις οποτε οτι συναισθήματα και να τρεφεις για εκεινη,δεν ειναι απαραιτητο να την νοιαζει κιολας.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
προσωπικα δε πιστεψα ποτε πως ειμαι αναντικατάστατος.Ισως μικρος...μετα ΕΥΤΥΧΩΣ μου εφυγε αυτη η άποψη.Οποτε οσο πάθος και "αγάπη" η συνδεση να υπαρχει με μια γυναικα,ξερω πως ακριβως την ιδια κιολας στιγμη μπορει κάποιος αλλος να παρει τη θεση μου,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...αλλωστε οι γυναίκες κοιτανε περισσότερο τι προσφερεις οποτε οτι συναισθήματα και να τρεφεις για εκεινη,δεν ειναι απαραιτητο να την νοιαζει κιολας.
Πολύς κόσμος, άντρες-γυναικες,βαριουνται όταν δεν έχουν "σασπένς" στην ζωή τους.

Όταν υπάρχει πάγιο συναισθημάτων, το θεωρούν λίγο "boring".

Γι αυτό σου ψήνουν το ψάρι στα χείλη... Μακριά από μας τέτοια πράγματα αλλά τίποτε δεν είναι αδύνατο.

Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Όλα αυτά σε περίπτωση που επαρκούν τα οικονομικά γιατί αλλιώς ξεκινάνε οικογενειακά δράματα....
Ε, είπε ο άνθρωπας: "Σπίτι υπάρχει κι ο καθένας έχει τη δουλειά του". Τι άλλο να ζητήσει;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
Ε, είπε ο άνθρωπας: "Σπίτι υπάρχει κι ο καθένας έχει τη δουλειά του". Τι άλλο να ζητήσει;
Να ζητήσει να μην μείνουν από δουλειά εκτός βέβαια αν ήδη είναι μόνιμοι στο Δημόσιο οπότε αυτό έχει ήδη επιτευχθεί.
Καλή η δουλειά αλλά αν δεν κρατηθεί προκύπτει φτώχεια και όπου φτώχεια εκεί και η γκρίνια....

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Συμφωνω στα περισσοτερα εκτος του σημειου που τα τσουβαλιαζετε ολα,οχι εσυ προσωπικα.Εννοειτε οτι υπαρχουν Ελλεεινιδες αλλα δεν ειναι το 99% του γυναικειου πληθυσμου.Υπαρχουν κοπελες που ειναι απιστευτα καλες για οικογενεια,κελεπουρια που λεμε και δεν ειναι σαν να κυνηγας μονοκερο,υπαρχουν πολλες.Εχω περιπτωση κολλητου που παντρευτηκε ισως την χειροτερη γυναικα που μπορει να τυχει σε εναν αντρα.Τον εχει ευνουχησει και σωματικα και ψυχολογικα,ρακος ο τυπος και ειναι 35 χρονων με 2 παιδια.Την συγκεκριμενη,δεν την χωνευει ουτε ενας απο το σοι,τους γνωστους,τους φιλους,κανενας,ουτε ενας μιλαμε.Δυστυχως ο τυπος επεσε στην περιπτωση.Φαντασου οτι τα ειχαν απο 20 χρονων και ενω συγκατοικουσαν για χρονια,η τυπισα το επαιζε αγια.Με το που παντρευτηκαν,εδειξε ποια ειναι.Σαν τον Κοκοβικο την πατησε ο φιλος μου.Το γραφω αυτο για να δεις οτι τα 2 χρονια δεν σε σωζουν απο τιποτα,εχουν υπομονη αυτες.

Απο την αλλη ξερω παρα πολλες περιπτωσεις κολλητων που οι κοπελες που παντρευτηκαν ειναι θησαυρος πραγματικα.Ουτε ζητανε πραγματα πχ ταξιδια και τετοια,ουτε σπαταλες γενικα,ουτε γκρινια.Ειναι τι θα σου τυχει.
Έλα ρε Κώστα κι εσύ εδώ?Για τη καριολα λες .Aυτή είναι που χαλάει τη πιάτσα ,καριολα με πτυχίο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Να ζητήσει να μην μείνουν από δουλειά εκτός βέβαια αν ήδη είναι μόνιμοι στο Δημόσιο οπότε αυτό έχει ήδη επιτευχθεί.
Καλή η δουλειά αλλά αν δεν κρατηθεί προκύπτει φτώχεια και όπου φτώχεια εκεί και η γκρίνια....
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, θα παντρευόντουσαν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom