papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
παιχτη προσωπικα δεν εχω τσουβαλιασει ποτε καμια γυναικα, ουτε προκειται να το κανω γιατι ειμαι ετσι σα χαρακτηρας και ουτε εχω κομπλεξ κιολας.Συμφωνω στα περισσοτερα εκτος του σημειου που τα τσουβαλιαζετε ολα,οχι εσυ προσωπικα.Εννοειτε οτι υπαρχουν Ελλεεινιδες αλλα δεν ειναι το 99% του γυναικειου πληθυσμου.Υπαρχουν κοπελες που ειναι απιστευτα καλες για οικογενεια,κελεπουρια που λεμε και δεν ειναι σαν να κυνηγας μονοκερο,υπαρχουν πολλες.Εχω περιπτωση κολλητου που παντρευτηκε ισως την χειροτερη γυναικα που μπορει να τυχει σε εναν αντρα.Τον εχει ευνουχησει και σωματικα και ψυχολογικα,ρακος ο τυπος και ειναι 35 χρονων με 2 παιδια.Την συγκεκριμενη,δεν την χωνευει ουτε ενας απο το σοι,τους γνωστους,τους φιλους,κανενας,ουτε ενας μιλαμε.Δυστυχως ο τυπος επεσε στην περιπτωση.Φαντασου οτι τα ειχαν απο 20 χρονων και ενω συγκατοικουσαν για χρονια,η τυπισα το επαιζε αγια.Με το που παντρευτηκαν,εδειξε ποια ειναι.Σαν τον Κοκοβικο την πατησε ο φιλος μου.Το γραφω αυτο για να δεις οτι τα 2 χρονια δεν σε σωζουν απο τιποτα,εχουν υπομονη αυτες.
Απο την αλλη ξερω παρα πολλες περιπτωσεις κολλητων που οι κοπελες που παντρευτηκαν ειναι θησαυρος πραγματικα.Ουτε ζητανε πραγματα πχ ταξιδια και τετοια,ουτε σπαταλες γενικα,ουτε γκρινια.Ειναι τι θα σου τυχει.
εχω κανει σχεσεις παντος τυπου, γιατι ειμαι της αποψης οτι, για μενα μετραει το τι κανεις απο τη στιγμη που ειμαστε μαζι και περα και οχι το τι εκανες στο παρελθον σου.
να σου δωσω ενα παραδειγμα για να το εμπεδωσεις πιο καλα.
εχω κανει σχεση 2χρονη με μια απο το πουθενα, που μου την παρουσιαζαν σαν την πηδιολα του νησιου.
ξεκινησαμε απο ο.ν.σ. και φτασαμε 2 χρονια συγκατοικησης.
τους εγραψα στα παπαρια μου και περασα σουπερ με την τυπισσα.
στο τελος χωρισαμε λογω υπεραρρωστης ζηλειας απο πλευρας της, που βγηκε στο 2ο χρονο αισθητα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.