Χαίρομαι συνάδελφε που τοποθετηθηκες μιας που συμφωνώ σε ότι λες.
Από πρότερες εμπειρίες έχω παρατηρήσει πως η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται,δλδ υπήρχαν θεματακια τα οποία παραγκωνιζεις στην αρχή, όμως στην πορεία αυτά είναι που σου σκάνε στα μούτρα τελικά.
Με αυτήν εδώ λοιπόν όλες οι μέρες είναι διαφορετικές και αλλά το mood είναι πάντοτε εξαιρετικό.Οταν βρισκόμαστε μαζί βέβαια απογειώνεται.
Αρχικά με αυτήν μου την κίνηση θέλω να κάνω κάτι σαν "δήλωση" σε κείνη.Σαφως και μετά έχει σειρά η συγκατοίκηση...Εγώ νιώθω πως χρόνο έχω και χαίρομαι που κι αυτήν το ίδιο νιώθει (δεν μας έχει φύγει ο χρόνος και τρέχουμε που λέει ένας συναγωνιστής πιο πάνω)
η κατασταση εχει ως εξης.
1) πρωτα παει ο ενθουσιασμος και το μελι που συνηθως κραταει μισο χρονο (εννοω για σχεση)... και αν δεσει,
2) μετα παει η συγκατοικηση (γνωμη μου σου ξαναλεω 2 χρονια να εχεις πληρης αποψη)... και αν δεσει,
3) μετα πας σε πιο σοβαρο, πες γαμο στην περιπτωση σου.
οχι και ποτε αντιστροφα, γιατι δε στεκει αλλα και γιατι θα φας τα μουτρα σου, εκτος αν εχεις πεσει στη σουπερντουπερ εξαιρεση της εξαιρεσης.
μακαρι και στο ευχομαι, αλλα δε νομιζω... ιδιως τη σημερινη εποχη της γελοιας δηθενιας, της ασκοπης φιγουρας και του ασημαντου εγωϊσμου.
προσωπικα, παντα εχω χωρισει για ασημαντες ζηλειες, που στην αρχη τις αγνοουσα γιατι γουσταρα με 1000 και εγω.
μετα ομως και χρονο με το χρονο, τα νευρα σπανε (μαζι με τις καταστασεις που μας περιβαλλουν), οταν ακους τα ιδια και τα ιδια πραγματα και δε βλεπεις μια ανταποκριση προοδου απο την αλλη, ενω το εχετε κουβεντιασει παμπολες φορες και της το εχεις ξεκαθαρισει το ολο θεμα απο την αρχη.
και φαντασου οτι δεν ειμαι καθολου εγωϊστης, δε ζηλευω και δεν πιεζω την αλλη, εφοσων τα εχουμε βρει και της εχω δειξει την εμπιστοσυνη που της εχω.
βρειτε λοιπον ενα σπιτακι, αν δεν εχετε ηδη, αραχτε εκει για κανα 2χρονο να δεις πως ειναι η φαση με τα αναλογα παρελκομενα, παγια και τις αναλογες υποχρεωσεις που υπαρχουν και βγαινουν σε ενα σπιτι. να δεις και σε δυσκολιες-τσακωμους αν και πως θα αλλαξει η συμπεριφορα, γιατι σταδαρ θα τσακωθειτε για μαλακιες, αλλα και για σημαντικα πραγματα ισως.
δες λοιπον ολο το κολπο και μετα πηγαινε σε πιο σοβαρο βημα, αν συνεχιζεις να γουσταρεις τη φαση, οπως και αυτη επισης.
βαλε επισης και τον παραγοντα γονεις (σοϊ) και το κατα ποσο ειναι ικανοι να σας βοηθησουν.
γνωμη μου ειναι μακρια και αγαπημενοι.
παιζει ομως ΚΑΙ αυτο το ρολο του δυστυχως.
γενικως, απλα ειναι τα πραγματα, αρκει να ξερεις τι θες και το μυαλο να ειναι μεσα στο κεφαλι και οχι απεξω με τους τοσους πειρασμους που υπαρχουν γυρω μας.
υ/γ : καθαρα προσωπικες εμπειριες ολα αυτα που σου εχω γραψει.