Νέα

Οι Ξενιτεμένοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
και είσαι περήφανος γι αυτό???
Δεν σε κρίνω... προς θεού, ποιος είμαι γω για να κρίνω τον οποιδήποτε....αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική!!
Προσωπικά το θεωρώ τελείως μαλακία.
Κι ομως τον εκρινες! :2funny:

Παντως ο δημητρης κι ο φεθρι εχουν φαει το περισσοτερο κραξιμο εδω μεσα, αλλα ο δημητρης τις περισσοτερες φορες δεν αντιδρα αρνητικα κι αυτο ειναι προς τιμη του.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αν έτσι τη βρίσκουν... μαγκιά τους....
ο καθένας όπως τον βολεύει.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και είσαι περήφανος γι αυτό???
Δεν σε κρίνω... προς θεού, ποιος είμαι γω για να κρίνω τον οποιδήποτε....αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική!!
Προσωπικά το θεωρώ τελείως μαλακία.
αν δεν τα εκανα ολα αυτα θα ημουνα τωρα στην Ελλαδα με 700 Ευρω μισθο και καθε μερα θα :jerking:.και 2-3 φορες το μηνα θα γαμαγα στη Φυλης!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μπορεί έτσι, αλλά με καθαρή συνείδηση ίσως???

Και τι κακό έχει η Φυλής βρε φίλε??

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κι ομως τον εκρινες! :2funny:

Παντως ο δημητρης κι ο φεθρι εχουν φαει το περισσοτερο κραξιμο εδω μεσα, αλλα ο δημητρης τις περισσοτερες φορες δεν αντιδρα αρνητικα κι αυτο ειναι προς τιμη του.

άσχετο... ο Φέθρυ που χάθηκε???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Εξαbannistηκε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορεί έτσι, αλλά με καθαρή συνείδηση ίσως???

Και τι κακό έχει η Φυλής βρε φίλε??
η Φυλης καλη για 10 μερες το χρονο.πηγαινω εκει για να νιωσω υποτημιτικα!και να εκτιμισω τη Ρωσσια!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σχολιάζω χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης

Την πουτανιά τις ελληνίδας τη συνάντησα μονο σε αλλα βαλκανικά κράτη (δεν έχω άποψη για χώρες πρώην σοβιετικού μπλόκ).

Έχει και η κεντρική και η Βόρεια ευρώπη όμορφες γυναίκες - αλλα με ένα πιο ήπιο ύφος στη συμπεριφορά και στο ντύσιμο τους.

Όσα λέω δεν είναι επειδή έτσι μου είπαν, η επειδή έτσι άκουσα η επειδή νομίζω ότι είναι έτσι.

Όσα λέω τα έχω δει
και ετσι ειναι!
χωρια οτι οσες ελληνιδες περασανε απ αυτα τα κρατη υπηρξανε πουτανες! οι περισσοτερς οχι ολες!
και ο λογος? επειδη δεν μπορεσαν να κανουν σχεσεις με τους αντιστοιχους λαους και στο τελος καναν τα χειροτερα με τους ελληνες!
αλλο παλι και τουτο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα εμενα δε με ενδιαφερουν τα χαπατα που μπλεκουν με το δημητρακη....γιατι περι χαπατων προκειται....ουτε το τι κανει ο δημητρακης....αλλα ας μην παραμυθιαζομαστε με τον ρωσικο παραδεισο τουλαχιστον....ή ο καθενας οταν μιλαει για το που μενει και το πώς περναει ας διευκρυνιζει και για ποιο λογο περναει καλα εκει....δημητρακη μου λοιπον καλο ειναι να διευκρινιζεις οτι για καποιον που ζει παρασιτικα σε μια πρωην κομμουνιστικη χωρα σπερνοντας παιδια και ζωντας απο τα λεφτα των γονιων του επι 16.5 χρονια ναι ειναι παραδεισος :)
μη μαζευουμε τους κακομοιρους μουνοδουλους που θα τρεχουν σωρηδον στα παραδεισια αυτα μερη και γυριζουν χρεωμενοι :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Καλα εμενα δε με ενδιαφερουν τα χαπατα που μπλεκουν με το δημητρακη....γιατι περι χαπατων προκειται....ουτε το τι κανει ο δημητρακης....αλλα ας μην παραμυθιαζομαστε με τον ρωσικο παραδεισο τουλαχιστον....ή ο καθενας οταν μιλαει για το που μενει και το πώς περναει ας διευκρυνιζει και για ποιο λογο περναει καλα εκει....δημητρακη μου λοιπον καλο ειναι να διευκρινιζεις οτι για καποιον που ζει παρασιτικα σε μια πρωην κομμουνιστικη χωρα σπερνοντας παιδια και ζωντας απο τα λεφτα των γονιων του επι 16.5 χρονια ναι ειναι παραδεισος :)
μη μαζευουμε τους κακομοιρους μουνοδουλους που θα τρεχουν σωρηδον στα παραδεισια αυτα μερη και γυριζουν χρεωμενοι :P
οχι μονο χρεωμενοι αλλα και με παιδια!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος χρεωμενος δεν ειμαι!και δεν ειμαι σε μια χωρα αλλα σε πολλες χωρες του ανατολικου μπλοκ!παντος εχεις δικιο οτι παρα πολλοι χρεωκοπισαν.αυτο ειναι αληθεια.συμφωνα με την πειρα μου ΧΡΕΩΚΟΠΕΙς ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ!και περισσοτερα χαλας και κακοπαιρνας.---παντος οι φιλες Ελληνιδες μου οταν ειδαν φωτο απο γκομενες μου παραδεχτηκαν και ειπαν:εμεις ημαστς μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι κουκλαρες!γι αυτο δεν μας κοιτας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι μονο χρεωμενοι αλλα και με παιδια!!!!
Θανο δεν ξερω αλλα για να μην σου αρεσει στο εξωτερικο σημαινει οτι δεν πολυ :knockinb:.και δεν εχεις πετυχει ιδεταιρα.αντι να τα βαζεις μαζι μου κοιτα να δεις τι φταιει?και διορθωσε το.μονο ετσι θα πετυχεις.ξερω θα μου απαντησεις εγω εκανα...εχω.....εβγαλα.τα ιδια μου λεγανε και κατι φοιτητες.που τωρα ειναι στην Ελλαδα ο ενας ειναι Κουριερ με ενα παπακι!και ο αλλος δουλευει σε μια μεταφορικη εταιρια.παιρνει 800 Ευρω και ειναι ευτυχισμενος που το σαββατο δουλευει μεχρι της 12.30 μονο!γενικα με Ελληνες δεν πολυκανω παρεα εκτος απο μερικα καλα παιδια γιατι οντως οι περισσοτεροι εχουν χρεοκωπισει.και ζουνε ασχημα.οι περισσοτεροι δε ειναι περαστικοι ερχονται χρεοκωπουνε και φευγουνε :2funny:δε γαμανε και τιποτα.γιατι αμα εισαι καπως ετσι που να γαμισεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• piguina1.jpg
    piguina1.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 12

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παντος χρεωμενος δεν ειμαι!και δεν ειμαι σε μια χωρα αλλα σε πολλες χωρες του ανατολικου μπλοκ!παντος εχεις δικιο οτι παρα πολλοι χρεωκοπισαν.αυτο ειναι αληθεια.συμφωνα με την πειρα μου ΧΡΕΩΚΟΠΕΙς ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ!και περισσοτερα χαλας και κακοπαιρνας.---παντος οι φιλες Ελληνιδες μου οταν ειδαν φωτο απο γκομενες μου παραδεχτηκαν και ειπαν:εμεις ημαστς μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι κουκλαρες!γι αυτο δεν μας κοιτας!

ναι κοιτα...ισως δε διαβασες καλα....δε μιλησα για σενα....ειπα απλα οτι καλο ειναι να διευκρινιζεις οταν μιλας περι παραδεισων οτι ζεις παρασιτικα σπερνοντας παιδια και τρωγοντας ετοιμα λεφτα απο το σπιτι σου...το αν αυτο ειναι κατι για το οποιο πρεπει να περηφανευεσαι ή οχι ειναι αλλο θεμα...δε με απασχολει το πως ζει ο καθενας.....απλα λοιπον να το τονιζεις καθε φορα γιατι θα γεμισει η μοσχα απελπισμενους μουνοδουλους που θα καταχρεωθουν στην προσπαθεια τους να γαμισουν στον παραδεισο :)

υ.γ. το να παραδεχτεις οτι μια γυναικα ειναι ομορφη ειναι μαγκια (οταν εισαι γυναικα)
το να λες οτι "εμεις ημαστς μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι κουκλαρες!γι αυτο δεν μας κοιτας!" ειναι αξιολυπητο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε σας νοιάζει τι κάνει ο δημητράκης? Ζήτησε κανεις τη γνώμη σας στο πως θα ζήσει τη ζωή του? Θα σας δώσει το λόγο?

Aντε πλύντε κάνα πιάτο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω τους τα τονιζω συνεχεια στο Thread για τη Ρωσσια.οτι ΧΩΡΙς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και ΡΩΣΣΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.δεν ειναι παραδισος αλλα μια κολαση!δεν προκειται να ερθει κανεις!στην Αγια Πετρουπολη για να ερθεις μια βδομαδα με 10 μερες θελεις 2500 Ευρω.δε νομιζω ειναι πολλοι που εχουν αυτα τα λεφτα.και παλι αν εισαι σαν τον Ιπποποταμο της φωτο και λεφτα να εχεις δεν προκειται να σε κοιταξει καμια!πολλοι εχουν ερθει και εχουν φυγει αγαμητοι.παντος εδω με μισουνε και με ζηλευουν οι περισσοτεροι Ελληνες(οταν ηταν.τωρα που ακριβινε και δυσκολεψε η ζωη δεν εχει μεινει κανενας).

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
της Ουγγαρεζας της εκανα παιδι για να της τα παιρνω!αφου εχει θα ημουνα πολυ μαλακας αν δεν της τα παιρνα.εχω και την Πολωνεζα μου στον Κανναδα.οσο για τα δικα μου λεφτα ειχα αγωρασει 2 οικοπεδα που το πουλησα και εβαλα τα λεφτα σε μια πολυκατοικια που χτιζει η μανα μου.εχω και το διαμερισμα στη Βαρσοβια που νοικιαζω και παιρνω καθαρα 300 Ευρω το μηνα.αλλα αν σου δινουν γιατι να μην τα παιρνεις!

Ρε αδερφέ το λες σαν είναι κατόρθωμα το να γκαστρώσεις μαι γκόμενα για να της τρως τα λεφτά. Δεν κατακρίνω όποιον το κάνει αλλά να βγαίνεις και να το διαλαλείς κιόλας τι να πω.
Και να πω και κάτι για τη Σουηδία που μένω εδώ και 2 χρόνια γιατί λες ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν μια Σουηδέζα και της κάνουν παιδί για να τους τα τρώνε....Καταρχήν να πω για το μύθο ότι θα έρθεις στη Σουηδία και αν είσαι μελαχρινός θα γαμάς όλη μέρα ή ότι οι Σουηδέζες ακούν Έλληνας και τρέχουν. ΜΟΥΦΕΣ!!! Πρώτον έχει γίνει χαμός από τους μεταναστές οι οποίοι είναι στη Στοκχόλμη τουλάχιστον στο 30%. Οπότε σαν μελαχρινός δε μετράς και ιδιαίτερα γιατί υπάρχουν πολλοί. Δεύτερον οι Έλληνες που έχουν έρθει μέχρι τώρα στη Σουηδία έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν για να μη μας συμπαθούν πλέον. Σουηδέζες μπορείς να γαμήσεις αλλά σε πάρτυ και σε club που είναι μεθυσμένες. Εκτός αυτού την άλλη μέρα η γκόμενα είναι "δε σε ξέρω δε σε είδα". Σχέσεις κάνουν ελάχιστες και ακόμη λιγότερες τις κρατάνε. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που παντρεύτηκαν Σουηδέζες έχουν χωρίσει και μάλιστα τους έχουν φορτώσει και το παιδί. Γιατί απλούστατα τις Σουηδέζες δεν μπορείς να τις κρατήσεις με το χρήμα στο γάμο. Το κράτος τις στηρίζει (ειδικά τις μητέρες) και σε διαολοστέλνουν στο πι και φι. Γι'αυτό αδερφέ κόψε τις ιστορίες για αγρίους και κυρίως το και καλά σατραπιλίκι του Έλληνα....Καμιά δε σου τα ακουμπάει εδώ για να τη γαμάς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Σουηδια εχει πολυ κακο Ελληνισμο.γιατι ατομα πολυ χαμηλου επιπεδου απο την Ελλαδα πηγαν εκει.το οτι καμια δε σε γυριζει να σε κοιταξει συμφωνο.παντος πρεπει να ειναι πολυ πληκτικα που και που πηγαινω Φινλανδια και μετα της 11 το βραδυ ολα ειναι κλειστα.θα σε ρωτισω το ιδιο που ρωτησα και το Θανο.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ???εγω αν στη Ρωσσια κακοπαιρναγα δεν θα καθομουν θα πηγαινα σε αλλο μερος οπου θα ζουσα καλητερα!λογικο ειναι.---οσους γνωστους εχω απο Σουηδια (οι περισσοτεροι Ισπανοι και λατινοαμερικανοι ζουνε με τα επιδοματα και θα ελεγα οτι εχουν καποιο επιπεδο ζωης χωρις βεβαια να ειναι πλουσιοι).---σημερα εφτασε ο vasilis70  απο το Μαλμοε θα συναντιθουμε αυριο.μου εχει πει παρομοια πραγματα που γραφεις και'συ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε σας νοιάζει τι κάνει ο δημητράκης? Ζήτησε κανεις τη γνώμη σας στο πως θα ζήσει τη ζωή του? Θα σας δώσει το λόγο?

Aντε πλύντε κάνα πιάτο

εγω παντως (αν αναφερεσαι σε μενα) δεν του λεω πως θα ζησει.....σκασιλα μου βασικα....αμα περνιεται για μορφονιος επειδη βαζει λουρακι σε μια γκομενα που βλεπει το ευρω απο την τρυπα του μακαρονιου με γεια του και χαρα του και μαγκια του που το κανει (ας το κανανε κι αλλοι αν μπορουσαν)

λιγη σαφηνεια ζητησα μονο για να μην παρασυρθει ο απλος λαος :)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
η Σουηδια εχει πολυ κακο Ελληνισμο.γιατι ατομα πολυ χαμηλου επιπεδου απο την Ελλαδα πηγαν εκει.το οτι καμια δε σε γυριζει να σε κοιταξει συμφωνο.παντος πρεπει να ειναι πολυ πληκτικα που και που πηγαινω Φινλανδια και μετα της 11 το βραδυ ολα ειναι κλειστα.θα σε ρωτισω το ιδιο που ρωτησα και το Θανο.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ???εγω αν στη Ρωσσια κακοπαιρναγα δεν θα καθομουν θα πηγαινα σε αλλο μερος οπου θα ζουσα καλητερα!λογικο ειναι.---οσους γνωστους εχω απο Σουηδια (οι περισσοτεροι Ισπανοι και λατινοαμερικανοι ζουνε με τα επιδοματα και θα ελεγα οτι εχουν καποιο επιπεδο ζωης χωρις βεβαια να ειναι πλουσιοι).---σημερα εφτασε ο vasilis70  απο το Μαλμοε θα συναντιθουμε αυριο.μου εχει πει παρομοια πραγματα που γραφεις και'συ.

Εγώ δεν ξέρω αν θα κάτσω άλλο. Τελειώνω τις σπουδές μου φέτος και θα το σκεφτώ αν θα μείνω. Το θέμα είναι ότι όπως σου είπαν και όλοι οι άλλοι δεν είναι μόνο το μουνί. Ούτε και είπα ότι περνάω χάλια επειδή δε βρήκα μια Σουηδέζα να της τα μασάω. Δεν είναι σημείο αναφοράς αυτό Εγώ προσωπικά κηνυγάω καριέρα (ίσως και να κάνω λάθος). Οπότε αν μου δώσουν εδώ καλά λεφτά και προοπτικές θα το σκεφτώ. Μπορεί να μην κάτσω στη Σουηδία αλλά στην Ελλάδα δε με βλέπω να γυρίζω. Με τα επιδόματα εδώ μπορείς απλά να ζεις, αλλά προσωπικά το βλέπω για κατάντια ενω μπορείς δουλεύοντας σε οποιαδήποτε δουλειά να παίρνεις 2000 το μήνα να κάθεσαι και να παίρνει βοήθημα από το κράτος 800 Ευρώ και να κάθεσαι και να τα μετράς για να βγει ο μήνας. Και κάτι τέτοιες μαλακίες έκαναν οι Έλληνες μέχρι τώρα γι'αυτό και οι Σουηδοί πλέον δε μας σέβονται και δε μας εμπιστεύονται.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει αυτό που κάνεις. Να βγαίνεις και να λες ότι όλοι σε ζηλεύουν εκεί και ότι όλοι όσοι ανεβαίνουν γυρίσαν κάτω χρεωκοπημένοι εκτός από σένα. Τι νόημα έχει δηλαδή να περιαυτολογείς? Τη στιγμή μάλιστα που από ότι διάβασα δεν έχεις κάνει τίποτα με την αξία σου...δεν είπες πουθενά "δουλέψα", ή έκανα μελετημένες επενδύσεις. Το μόνο που λες είναι ότι ήσουν τυχερός και ότι τα μασάς από κάποια κακομοίρα που δεν είχε καταλάβει ότι θέλεις να την εκμεταλλευτείς και έκανε μαζί σου παιδί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom