Νέα

Οι Ξενιτεμένοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη στιγμή μάλιστα που από ότι διάβασα δεν έχεις κάνει τίποτα με την αξία σου...δεν είπες πουθενά "δουλέψα", ή έκανα μελετημένες επενδύσεις. Το μόνο που λες είναι ότι ήσουν τυχερός και ότι τα μασάς από κάποια κακομοίρα που δεν είχε καταλάβει ότι θέλεις να την εκμεταλλευτείς και έκανε μαζί σου παιδί.
εκανα επενδυσεις.τωρα λετε ημουνα τυχερος.ας ειναι και ετσι.τωρα θα κανω το ιδιο σε κανα χρονο θα αγωρασω φτηνα διαμερισματα και θα τα πουλισω ακριβα μετα απο καποιο διαστημα.---δε νομιζω οτι ειναι κακομοιρα :2funny:δεν ξερει τι εχει!!!μακαρι να ηταν ολες οι κακομοιρες ετσι!.παντος εισαι λογικος που λες οτι στην Ελλαδα δεν πας.εγω απορω πως μπορει κανεις μετα το εξωτερικο να σκεφτεται να παει μονιμα Ελλαδα?οσο για τα επιδοματα ειναι πολυ καλητερο να παιρνεις 800 Ευρω χωρις να δουλευεις στη Σουηδια παρα να παιρνεις στην Ελλαδα τα ιδια λεφτα δουλευοντας 6 μερες τη βδομαδα.οσο για τη δουλεια τωρα εχει ανεργεια δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις.---παντος οι Ελληνες που ειδα απο τη Σουηδια ειναι αξιολυπιτοι απο κατι χωριά χωρις στον ηλιο μοιρα.πολυ χαμηλου επεπεδου.μονο ο Vasilis70 και 2-3 Ελληνες απο τη Σουηδια που γνωρισα ειχαν καποιο επιπεδο.οι υπολιποι ειναι ευτυχισμενοι που παιρνουν τα επιδοματα.παντος αν σκεφτεις πως ζουσαν στην Ελλαδα στη Σουηδια σιγουρα παιρνανε καλητερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντως (αν αναφερεσαι σε μενα) δεν του λεω πως θα ζησει.....σκασιλα μου βασικα....αμα περνιεται για μορφονιος επειδη βαζει λουρακι σε μια γκομενα που βλεπει το ευρω απο την τρυπα του μακαρονιου με γεια του και χαρα του και μαγκια του που το κανει (ας το κανανε κι αλλοι αν μπορουσαν)

λιγη σαφηνεια ζητησα μονο για να μην παρασυρθει ο απλος λαος :)
παντος γραφω ιστορια!επρεπε να με εβλεπες στο στριπτιζ που βγηκα στις 8 μαρτιου 2 χρονια πριν!και χορεψα τον χορο των αρχιδιων μπροστα σε καμια 300αρια λυσσασμενες γυναικες!θυμαμαι ειχαν ξετρελαθει! πριν μια βδομαδα περιπου στη ντισκο κατι γκομενιτσες με φωναξαν στο τραπεζι τους.με γνωρισαν απο το στριπτιζ!της ρωτισα πως με θυμουνται και μου απαντησαν:πως ειναι δυνατον να ξεχασεις τετοιο σοου!δυστηχως οι Ρωσσοι ειναι πολυ σοβινιστες και η κοινωνια ειναι πολυ κλειστη.αφου τα σαλον που γραφω ειναι ολα κρυφα.δεν υπαρχει μπουρδελο οπως στην Ελλαδα με φωτακι.και ειναι και ψευτοεθνηκιστες θα ελεγα :2funny:δηλωνουν πατριωτες ενω δεν παει κανεις τους στο στρατο :2funny:!και αγωραζουν εισαγωμενα αυτοκηνιτα!τελικα εδω πιο πατριωτης ειμαι εγω απ'αυτους!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δυστηχως οι Ρωσσοι ειναι πολυ σοβινιστες και η κοινωνια ειναι πολυ κλειστη.αφου τα σαλον που γραφω ειναι ολα κρυφα.δεν υπαρχει μπουρδελο οπως στην Ελλαδα με φωτακι.και ειναι και ψευτοεθνηκιστες θα ελεγα :2funny:δηλωνουν πατριωτες ενω δεν παει κανεις τους στο στρατο :2funny:!και αγωραζουν εισαγωμενα αυτοκηνιτα!

Ρε μπας και οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας? Πολλές ομοιότητες διακρίνω!

Τι σου κάνει η θρησκεία τελικά!  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μπας και οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας? Πολλές ομοιότητες διακρίνω!

Τι σου κάνει η θρησκεία τελικά!  :dancing:
θα ελεγα οτι ειναι ακομα πιο μαλακες!δεν τους κωβει.ο Ελληνας ειναι πολυ πιο εξυπνος και βρισκει πιο ευκολα λυσεις και διεξοδους οταν εχει προβλημα.το θετικο του Ρωσσου ειναι οτι δεν κοιταει με φθονο,κακια και ζηλεια τον πετυχημενο.το δε κακο του Ρωσσου ειναι οτι δεν κοιταει να ανεβει.μπορει να ζησει σε αθλιες συνθηκες.(σε ενα μικρο διαμερισμα να ζουνε 5-6 ατομα)!και να μην τον πολυενδιαφερει τι θα φορεσει.εοχυν μια απλοτητα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα ελεγα οτι ειναι ακομα πιο μαλακες!δεν τους κωβει.ο Ελληνας ειναι πολυ πιο εξυπνος και βρισκει πιο ευκολα λυσεις και διεξοδους οταν εχει προβλημα.
Ναι, όντως η ικανότητα των Ελλήνων να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής πραγματικότητας, από τον απλό πολίτη μέχρι τον ανώτερο άρχοντα.

το δε κακο του Ρωσσου ειναι οτι δεν κοιταει να ανεβει.μπορει να ζησει σε αθλιες συνθηκες.(σε ενα μικρο διαμερισμα να ζουνε 5-6 ατομα)!και να μην τον πολυενδιαφερει τι θα φορεσει.εοχυν μια απλοτητα.
Και οι Έλληνες έχουν μία απλότητα συνδυασμένη με μία ευρηματικότητα για την οποία σπάνε τα κεφάλια τους οι οικονομολόγοι ανά την υφήλιο. Μπορεί να ζει με την μαμά του μέχρι τα 40, να παίρνει 700 ευρώ το μήνα, αλλά να είναι τίγκα στα Burberry's και prada και να αλλάζει κινητό κάθε χρονιά.

Εγώ βασικά θα επιμείνω....Ρώσοι και Έλληνες είναι το ίδιο πράγμα. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι οι Ρώσοι πίνουν όλη την ώρα, ενώ οι Έλληνες την πίνουν όλη την ώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το να λες οτι "εμεις ημαστς μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι κουκλαρες!γι αυτο δεν μας κοιτας!" ειναι αξιολυπητο....

όχι. αυτογνωσία είναι....
κάτι που η πλειονότητα των Ελληνίδων ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
όσο πιο γρήγορα παραδεχθεί η Ελληνίδα ότι είναι μπάζο τόσο λιγότερο ξεφτίλα θα γίνεται στο μέλλον....

Επισκέπτης
όσο πιο γρήγορα παραδεχθεί η Ελληνίδα ότι είναι μπάζο τόσο λιγότερο ξεφτίλα θα γίνεται στο μέλλον....

το καταλάβαμε οτι δεν σου κάθεται καμία ελληνίδα. :tooth: :tooth: :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω το ιδιο πιστευω!αν της εβλεπες πως κοιταγαν της φωτο!λεγαν η μια στην αλλη:κοιτα τι κουκλαρα ειναι αυτη!τι ωραιο κοριτσι!-μιλαμε για μια απλη γκομενα απο το Νοβγκοροντ που ειχε φαει τοσο κλασιμο :2funny:.και μετα κοιτωντας η μια την αλλη ειπαν:για αυτο δεν μας κοιτας εμας.εμεις ημαστε μπαζα μπροστα τους!-το ειπαν σαν να το λεγαν απο μεσα τους!το πιστευαν αυτο που λεγαν!εγω συμφωνο οτι ετσι ειναι :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το να αρνουμαστε πάντως τα προβλήματα της Ελλαδας ειναι βλακωδες. Ο Ελληνας τα τελευταια 10 χρονια εκανε υπομονη μεχρι "να φτιαξουν τα πραγματα".

Ενα παρaδειγμα ειναι η Ομονοια . Εδω και 10 χρονια ηταν ενα χάλι  η Ομονοια με πρεζακια , πουτανες του 500σαρικου και μεταναστες που καθονταn στα παγκακια . Αν ρωταγες ντοπιο σου ελεγε "ελα μωρε θα διορθωθει η κατασταση". Τωρα οι ντοπιοι ειναι που κλειδωνουν τα μαγαζια και τα σπιτια με την δυση του ηλιου και λενε "δεν παει αλλο".

Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι η χωρα μας εχει προβλημα ν αποροφησει νεους που θελουν να δουλεψουν σε "δουλειες γραφειου"!! Μια λυση ειναι να κλεισουμε ολα τα πανεπιστημια για 5 χρόνια ή να προσπαθησουμε να φτιαξουμε γραφεια διασυνδεσης σε χωρες της Ευρωπης για να βρουν δουλεια νεοι που εδω οχι μονο θα παιρνουν 600€ αλλα τα καθηκοντα τους θα ειναι αποκλειστικα η τυρόπιτα του αφεντικου!!

Τωρα να κλεινουμε τα ματια στο προβλημα δεν εχει νοημα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι, όντως η ικανότητα των Ελλήνων να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής πραγματικότητας, από τον απλό πολίτη μέχρι τον ανώτερο άρχοντα.
Και οι Έλληνες έχουν μία απλότητα συνδυασμένη με μία ευρηματικότητα για την οποία σπάνε τα κεφάλια τους οι οικονομολόγοι ανά την υφήλιο. Μπορεί να ζει με την μαμά του μέχρι τα 40, να παίρνει 700 ευρώ το μήνα, αλλά να είναι τίγκα στα Burberry's και prada και να αλλάζει κινητό κάθε χρονιά.

Εγώ βασικά θα επιμείνω....Ρώσοι και Έλληνες είναι το ίδιο πράγμα. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι οι Ρώσοι πίνουν όλη την ώρα, [size=16pt]ενώ οι Έλληνες την πίνουν όλη την ώρα.[/size]
Τι μου θύμισες τώρα....
Και αυτό πλέον εκτός Ελλάδας το καλλιεργούμε....
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Κάποτε ήμουν ένας φτωχός πλήν τίμιος εμποράκος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

η παραδοχη απο το κομπλεξ που διακατεχει ορισμενες γκομενες ειναι κατι το τελειως διαφορετικο :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μουνιτσα σου βαζω της φωτο του δεκαεξαχρονου απο το Παρισι και το Αμστερνταμ που ειχε παει το καλοκαιρι με τους γονεις της.για να μην λες οτι οι γκομενες που εχω δεν εχουν δει Ευρω ουτε ζωγραφιστο!παντα κοιταω τι εχει μια γυναικα!αν δεν εχει τιποτα τι να την κανω?να την τα'ι'ζω?η πλακα ειναι οτι τα τελευταια χρονια οι οικονομικη δυναμη των Ελληνιδων εχει πεσει πολυ.παρα πολλες ζουνε με 700-800 Ευρω μισθο.παλια (τη δεκαετια του '90) ειχαν πολυ περισσοτερα και στις περισσοτερες οι γονεις τους,τους παιρναν αμαξια.τωρα αυτο εχει κωπει!

Συνημμένα

• pokahontas amsterdam.jpg
    pokahontas amsterdam.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • pokahontas paris1.jpg
    pokahontas paris1.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • pokahontas paris2.jpg
    pokahontas paris2.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δημητρακη μου αν και πολυ ομορφη κοπελα με φοβερα χαρακτηριστικα σιγα μην ειναι 16 :)
και αν οντως ειναι 16 τοτε μεγαλοδειχνει.....
δεν ειναι αυτο το θεμα ομως......

και εγω εχω παει παρισι και αμστερνταμ αλλα το ευρω απο το μακαρονι μεσα το βλεπω :2funny:

εν πασει περιπτωσει το σχολιο μου αφορουσε την απλη μου απορια γιατι μια ομορφη γυναικα να παει με εναν αντρα ο οποιος (προφανως) δεν της προσφερει κατι ετσι οπως δηλωνεις εσυ τουλαχιστον......κατι αλλο υπαρχει :)
επομενως καταληγω στο συμπερασμα οτι υπαρχει καποιο κινητρο το οποιο μια οποιαδηποτε αλλη γυναικα σε αλλες συνθηκες δε θα ενδιαφεροταν να αποκτησει......
και τελος παντων αστο ειναι αργα ο συνοιρμος μου βαρβατος και που να εξηγω τωρα......

πολυ ομορφη κοπελα παντως την ειδα και προχτες στο αλλο θρεντ

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μετά την....μαραθώνια ανάγνωση όλων όσων έχουν γραφτεί στο θρεντ έχω να πω:
Α)χαίρομαι και νιώθω...ανακουφισμένος που υπάρχει και κάποιος που τα γράφει πιο...."χύμα" από εμένα και ακόμα πιο "όμορφα",ώστε να μην αρπάξω εγώ όλες τις αντιδράσεις :2funny: :2funny:
Β)ελπίζω να "ξεθύμανε" ο Θάνος με τον Δημητράκη και να μην μου "την πέσει" με φόρα :2funny: :2funny: :2funny:
Γ)δεν είμαι σε θέση να γράψω τόσο αναλυτικά και με την ανάλογη-μακρόχρονη-εμπειρία κάποιων που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό,από τη στιγμή που έζησα μόνο 6 χρόνια,ήταν για σπουδές και δεν έχω "φάει στη μάπα" από πρώτο χέρι το ζόρι του εργασιακού προβλήματος(εκτός από την τελευταία διετία που δούλευα ταυτόχρονα,λόγω υπεραρκετού ελεύθερου χρόνου-περίοδος μόνο δεύτερης ειδικότητας στη σχολή=2 φορές την εβδομάδα μάθημα-

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
και συνεχίζω(όχι ιδιαίτερα αναλυτικά,μιας και είναι και...περασμένη η ώρα ;)
η γνώμη μου σε γενικές γραμμές είναι:
1)δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι,δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα,τον ίδιο τρόπο διασκέδασης,ψυχαγωγίας,κτλ,κτλ και το κυριότερο-στο συγκεκριμένο θέμα-την ίδια προσαρμοστικότητα!άλλοι προσαρμόζονται εύκολα σε ένα ξένο περιβάλλον,ξένη χώρα,κτλ(εγώ έχω την τύχη να ανήκω σε αυτή την κατηγορία)και σε άλλους αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα,συμπεριφορές,συνήθειες με συνέπεια να "χαλιούνται" πολύ με τις διαφορετικές συνήθειες που η κάθε χώρα του εξωτερικού έχει(η κάθε μία τις δικές της)
2)οι Έλληνες γενικά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ πως έχουμε διαχρονικά κάνει πολύ κακή εντύπωση σε πολλές χώρες του εξωτερικού,λόγω της συμπεριφοράς κάποιων.επίσης,όταν πάμε να κρίνουμε-όντες σε άλλη χώρα-τις συνήθειες,το ντύσιμο,το φαγητό,κτλ,κτλ χαρακτηριστικά άλλων λαών και να μας "χαλάνε" επειδή "στην Ελλάδα είναι αλλιώς" και "εγώ είμαι Έλληνας και θα κάνω αυτά που γουστάρω",αυτό μπορεί να έχει πολλές και διαφορετικές συνέπειες.άλλες σχετικά "ακίνδυνες" και άλλες περισσότερο βλαβερές για τους ίδιους.όταν βρίσκεσαι σε κάποια άλλη χώρα,ΠΡΕΠΕΙ να δέχεσαι τους κατοίκους αυτής όπως είναι-ΦΥΣΙΚΑ μιλάω για πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με εσένα,αλλά με αυτά που "παρατηρείς" και...κοροιδεύεις,πράγμα αρκετά σύνηθες από πολλούς "πανέξυπνους" συμπατριώτες μας-και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνεις και εσύ τα ίδια.εσύ μπορείς να ζεις όσο πιο κοντά στα δικά σου "στάνταρ" θέλεις,αρκεί αυτό να μην ενοχλεί τους άλλους.
η αλήθεια είναι πως αν ξεκινήσω θα γράφω.....εκθέσεις,οπότε το "κόβω" εδώ και ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα,για να μην χάσω την σειρά των απαντήσεων,κτλ.
η χώρα στην οποία αναφέρθηκα είναι η Ουγγαρία(δεν είπα πολλά για αυτό,απλά εννοώ την χώρα στην οποία ήμουν φοιτητής)και συγκεκριμένα στην Βουδαπέστη.σε πάρα πολλά σημεία βρίσκω ομοιότητες με αυτά που γράφει ο φίλος που είναι στη Ρωσσία(ευκαιρίες παλαιότερων ετών,κτλ,κτλ)
επίσης,όσο ήμασταν εκεί,πάρα πάρα πολλοί Έλληνες "γκρίνιαζαν" για πολλά και διάφορα πράγματα και την φράση "άντε να περάσει ο καιρός να γυρίσουμε Ελλάδα" την είχα ακούσει πολλές φορές(εγώ τότε "αντιδρούσα" βέβαια και δεν συμφωνούσα)οι ίδιοι λοιπόν που τα έλεγαν αυτά,τώρα λένε "τι ωραία που περνούσαμε εκεί",κτλ,κτλ από τότε που επέστρεψαν πίσω.αυτό απλά είναι ένα παράδειγμα που έχω ζήσει εγώ και δεν σημαίνει πως συμβαίνει πάντα και σε όλους.απλά,είναι πολύ "εύκολο" το "χάλια εδώ"/"χάλια εκεί" όταν λόγω της καθημερινής "φθοράς" βλέπεις μόνο τα άσχημα και θυμάσαι/βλέπεις μόνο τα "καλά",από κάπου που δεν ζεις τα καθημερινά προβλήματα.το ΜΟΝΟ κριτήριο κατά τη γνώμη μου είναι το πως νιώθει ο καθένας και τι τον ευχαριστεί περισσότερο.
ΝΑΙ ρε παιδιά,το μουνί είναι ΦΥΣΙΚΑ πολύ σημαντικός τομέας στο "πως ζει" ο καθένας μας και εννοείται πως είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
και όσο για τις τιμές και την ακρίβεια,η Ελλάδα εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ τιμές και είναι πολύ ακριβή στα "καθημερινά" πράγματα(καφές/ποτό/φαγητό)+τα "ψιλολόγια".μην νομίζετε πως μόνο τώρα είναι ακριβότερα τα προιόντα στα σούπερ μάρκετ,κτλ.απλά τώρα υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στις τσέπες του κόσμου,γι'αυτό ψάχνουν οι δημοσιογράφοι και βρίσκουν τις τιμές στις υπόλοιπες χώρες και συγκρίνουν,κτλ.
και βέβαια,όσοι σκέφτονται πως "όταν εμείς είχαμε Δημοκρατία οι υπόλοιποι ήταν...στα δέντρα" και τέτοια αστεία πράγματα,δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μπορέσουν να συζητήσουν σοβαρά και ειλικρινά για τέτοια θέματα.το "εμείς είμαστε καλύτεροι" είναι εντελώς χαζό!έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία(αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για την Ελλάδα γενικότερα)και επίσης μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ χώρα.αυτό απλά μας "σώζει" από το να ήμασταν πολύ πολύ χειρότερα.αυτά είναι τα πράγματα που όλοι εμείς που το συζητάμε τα ΒΡΗΚΑΜΕ!προυπήρχαν.τα δικά μας...κατορθώματα όμως,των "νεότερων" γενιών είναι κατά βάση αρνητικά!
ναι,το "φιλότιμο" μπορεί να μην υπάρχει σε άλλες χώρες σαν λέξη αλλά υπάρχει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό η λέξη-ΚΑΙ στην πράξη-ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!η οποία έχει χρήση και εφαρμογή σε όλα τα πράγματα και όλα τα θέμματα.και είναι κάτι το οποίο στην Ελλάδα είναι "άγνωστη έννοια".
sorry για την...έκθεση.πήρα...φόρα :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη μου αν και πολυ ομορφη κοπελα με φοβερα χαρακτηριστικα σιγα μην ειναι 16 :)
και αν οντως ειναι 16 τοτε μεγαλοδειχνει.....
δεν ειναι αυτο το θεμα ομως......
εν πασει περιπτωσει το σχολιο μου αφορουσε την απλη μου απορια γιατι μια ομορφη γυναικα να παει με εναν αντρα ο οποιος (προφανως) δεν της προσφερει κατι ετσι οπως δηλωνεις εσυ τουλαχιστον......κατι αλλο υπαρχει :)
επομενως καταληγω στο συμπερασμα οτι υπαρχει καποιο κινητρο το οποιο μια οποιαδηποτε αλλη γυναικα σε αλλες συνθηκες δε θα ενδιαφεροταν να αποκτησει......
θα γινει 17 στις 8 μα'ι'ου.πηγαινει στην 11 (τελευταια) ταξη του σχολειου.της αρεσει παρα πολυ μαζι μου εχει δε ξετρελαθει που οπου παμε μας κοιτανε ολοι.πολλες γυναικες μαζι μου κομπλαρουν και τσαντιζονται για το οτι κοιτανε εμενα ολοι και οχι αυτες και αρκετες κομπλαρουν γιατι με θυμουνται απο το στριπτιζ που εκανα και πλησιαζουν διαφορες στις ντισκο για να με χαιρετησοουν!αυτη το αντιθετο διχνει να το θαυμαζει.--αυτο ελειπε να τους δινω κιολας!---εχω και αλλες κρυφες χαρες.αλλα αυτο που της τρελαινει ολες ειναι το οτι γλυφω φανταστικα και με της ωρες!---παντος στο εξωτερικο δεν ειναι σαν την Ελλαδα μια γυναικα δεν παει με εναν αντρα για να παρει οικονομικα οφελει.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[quote author=εχω και αλλες κρυφες χαρες.αλλα αυτο που της τρελαινει ολες ειναι το οτι γλυφω φανταστικα και με της ωρες!--- 
[/quote]

αρα ρε δημητρακη, μην μας λες οτι δεν δουλευεις :huh:....εργατης εισαι και εσυ, με τοσες ωρες γλυψιμο :grin:!! βαρεα , ανθυγιεινα πρεπει να κολλας!!! καλα..δεν βαριεσε?? :uglystupid:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μετά την....μαραθώνια ανάγνωση όλων όσων έχουν γραφτεί στο θρεντ έχω να πω:
Α)χαίρομαι και νιώθω...ανακουφισμένος που υπάρχει και κάποιος που τα γράφει πιο...."χύμα" από εμένα και ακόμα πιο "όμορφα",ώστε να μην αρπάξω εγώ όλες τις αντιδράσεις :2funny: :2funny:
Β)ελπίζω να "ξεθύμανε" ο Θάνος με τον Δημητράκη και να μην μου "την πέσει" με φόρα :2funny: :2funny: :2funny:
Γ)δεν είμαι σε θέση να γράψω τόσο αναλυτικά και με την ανάλογη-μακρόχρονη-εμπειρία κάποιων που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό,από τη στιγμή που έζησα μόνο 6 χρόνια,ήταν για σπουδές και δεν έχω "φάει στη μάπα" από πρώτο χέρι το ζόρι του εργασιακού προβλήματος(εκτός από την τελευταία διετία που δούλευα ταυτόχρονα,λόγω υπεραρκετού ελεύθερου χρόνου-περίοδος μόνο δεύτερης ειδικότητας στη σχολή=2 φορές την εβδομάδα μάθημα-
να σου απαντησω φιλε μου.....
Α)δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι οταν αναφερεσαι οτι καποιος τα γραφει πιο 'χυμα' αλλα εχω να σου πω οτι καποιες φορες εγω προσωπικα το κανω γιατι καποιοι ειναι απολυτοι.....ασχετα αν δεν καταφερνω κατι...
Β) να 'ξεθυμανα'... με τον Δημητρακη δεν εχω κατι προσωπικο....ισα ισα εχω συμφωνησει και σε αρκετα θεματα μαζι του.......δεν θα σου την πεσει κανεις με φορα.....αλωστε εγω (τουλαχιστον) το χω πει οτι καθε αποψη ειναι δεκτη και σεβαστη
Γ) σιγουρα δεν συγκρινομαστε με ατομα που ζουνε μια 15ετια εξωτερικο και δουλευουνε αλλα οχι οτι δεν εισαι και σε θεση να  γραψεις.....παραεισαι μην σου πω.....μπορεις να μιλησεις και για την νοοτροπια τους και για τα ηθη εθιμα τους και για την καθημερινη ζωη κλπ κλπ 6 χρονια εισουν οχι 6 μηνες.......ή εκτος και αν εισαι απο τα ατομα που περασανε και δεν αγγιξανε.....και θα καταλαβαινεις τι ενοω.....υπηρξανε και ελληνες που ουτε καν την γλωσσα δεν μαθανε καλα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα γινει 17 στις 8 μα'ι'ου.πηγαινει στην 11 (τελευταια) ταξη του σχολειου.της αρεσει παρα πολυ μαζι μου εχει δε ξετρελαθει που οπου παμε μας κοιτανε ολοι.πολλες γυναικες μαζι μου κομπλαρουν και τσαντιζονται για το οτι κοιτανε εμενα ολοι και οχι αυτες και αρκετες κομπλαρουν γιατι με θυμουνται απο το στριπτιζ που εκανα και πλησιαζουν διαφορες στις ντισκο για να με χαιρετησοουν!αυτη το αντιθετο διχνει να το θαυμαζει.--αυτο ελειπε να τους δινω κιολας!---εχω και αλλες κρυφες χαρες.αλλα αυτο που της τρελαινει ολες ειναι το οτι γλυφω φανταστικα και με της ωρες!---παντος στο εξωτερικο δεν ειναι σαν την Ελλαδα μια γυναικα δεν παει με εναν αντρα για να παρει οικονομικα οφελει.

μηπως υπαρχει απεμπλουτισμενο ουρανιο στο νερο που πινουνε τα γκομενακια εκει απανω? δεν εξηγειται αλλιως :2funny:

στην ελλαδα μια γυναικα σαν την ποκαχοντας....γενικοτερα δε θα πηγαινε με διαφορων ειδων αντρες ;) ;)

το οτι στη ρωσσια μερικες δεσποινιδες κανουν σαν τρελες για εναν τυπο που κανει στριπτιζ και κουναει τα παπαρια του, ντυνεται καουμποης, ποζαρει περηφανος φορωντας τους λουρακια και στο βιογραφικο του εχει μαστερ στο επιτηδευμενο γλυψιμο  μαλλον με προβληματιζει :cheesy:

υ.γ. μεγαλοδειχνει η 17αρα.....μην την κρατησεις πολυ καιρο θα σπασει γρηγορα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom