Νέα

Οι Ξενιτεμένοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μηπως υπαρχει απεμπλουτισμενο ουρανιο στο νερο που πινουνε τα γκομενακια εκει απανω? δεν εξηγειται αλλιως :2funny:

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι μια καλή ιδέα για τις Ελληνίδες...Ίσως αποδειχθει και αποτελεσματικότερο από τους Χόντους...

το οτι στη ρωσσια μερικες δεσποινιδες κανουν σαν τρελες για εναν τυπο που κανει στριπτιζ και κουναει τα παπαρια του, ντυνεται καουμποης, ποζαρει περηφανος φορωντας τους λουρακια και στο βιογραφικο του εχει μαστερ στο επιτηδευμενο γλυψιμο  μαλλον με προβληματιζει

Ενώ στην Ελλάδα οι γκόμενες κάνουν ουρές πίσω από τύπους με γυαλιά πατομπούκαλα, κοιλούμπα, που είναι 30 χρονών και φαίνονται 60 και μοιράζονται τη γκαρνταρόμπα του πατέρα τους, αρκεί να έχουν διδακτορικά και συμπεριφορά "χαμηλών τόνων"
:grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενώ στην Ελλάδα οι γκόμενες κάνουν ουρές πίσω από τύπους με γυαλιά πατομπούκαλα, κοιλούμπα, που είναι 30 χρονών και φαίνονται 60, μοιράζονται τη γκαρνταρόμπα του πατέρα τους αρκεί να έχουν διδακτορικά και συμπεριφορά "χαμηλών τόνων"
:grin: :grin: :grin:

μα δεν ειπα το αντιθετο :cheesy:

απλα να μην απορουν εαν στην ελλαδα δε μπορουν να σταυρωσουν γκομενα και οι ιδιοι ανθρωποι στη ρωσσια σταυρωνουν μουνακια :cheesy:

προφανως δεν ειναι θεμα προσοντων και ομορφιας :cheesy:

απλα αλλα τα κινητρα στη μια χωρα αλλα στην αλλη.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

απλα να μην απορουν εαν στην ελλαδα δε μπορουν να σταυρωσουν γκομενα και οι ιδιοι ανθρωποι στη ρωσσια σταυρωνουν μουνακια :cheesy:

απλα αλλα [size=12pt]τα κινητρα στη μια χωρα αλλα στην αλλη[/size].....

Ποιά είναι αυτά τα κίνητρα για την Ελληνίδα; Δεν έχουν όνομα; Γιατί καμία δεν τα κατονομάζει; :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

απλα αλλα τα κινητρα στη μια χωρα αλλα στην αλλη.....
δεν θα ελεγα οτι στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να βγαλεις γκομενα.τη δεκαετια του '90 ηταν παρα πολυ πιο δυσκολο.τωρα δεν θα το ελεγα.ειδεικα απο επαρχια παιφτουν πολυ ευκολα.και στα μαγαζια θα ελεγα εχουν αρχισει και κοιτανε.ενω στις αρχες της δεκαετιας του '90 ουτε γυριζαν να σε κοιταξουν!---ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ απο οτι αν ηταν στην Ελλαδα.βεβαια αν εδω μετρας θα εχεις περισσοτερες και πολυ πιο ωραιες.ημασταν χτες με τον vasili70 σε μια καφετερια.ηταν κατι μουνακια διπλα πανυψηλες 1,75 και πανω υψος μας κοιταγανε και της καμακωσα.σε ενα τραπεζι πιο περα ηταν κατι Αρμενιοι και οι γκομενες τους κοιταγανε με λυπηση!εδω τα εχω πει και τα ξαναλεω αν δεν εχεις καποιες προηποθεσεις φευγεις αγαμητος οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες που ερχονται.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιά είναι αυτά τα κίνητρα για την Ελληνίδα; Δεν έχουν όνομα; Γιατί καμία δεν τα κατονομάζει; :grin: :grin: :grin:

α να στα κατονομασω εγω δεν εχω προβλημα :2funny:

αυτο που λεω (δεν ειμαι ξεκαθαρη δηλαδη?) ειναι οτι μια ελληνιδα σε εναν αντρα με καποια χι/ψι κυβικα (εμφανιση, εισοδημα, επαγγελμα, κοινωνικη κατασταση)θα ψαξει να βρει τα ιδια που θα ψαξει και μια ρωσιδα....η διαφορα ειναι οτι μια ελληνιδα δεδομενης της καταστασης στην ελλαδα (κοινωνικη, οικονομικη κτλ κτλ ) θα ψαξει κατι που ειναι πιο "υψηλων στανταρντ" απο τη ρωσιδα δεδομενης της εκει καταστασης....

αμφιβαλλεις οτι οι περισσοτερες γυναικες ανεξαρτητως εθνικοτητας ψαχνουν το χρημα, την αποκατασταση, την εξασφαλιση, το κοινωνικο στατους κτλ τκλ κτλ?
οι βασιλακηδες καϊλες και οι μαρθες βουρτσες εχουν εκλειψει απο τις περισσοτερες κοινωνιες....

(μη με πρηξετε τωρα....δεν ειπα οτι ειναι καλο ή κακο απλα ειμαι ρεαλιστρια και παρουσιαζω τα γεγονοτα)

σκεψου λοιπον τωρα....γιατι ενας αντρας με ενα χι/ψι παρουσιαστικο δε μπορει να βρει γυναικα στην ελλαδα και μπορει στη ρωσια?

μασημενη τροφη θες πια :P

εδω εχουμε ντοκουμεντα.....ουφ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δημητρακη κατα τη γνωμη σου ποια ειναι τα προσοντα και οι προϋποθεσεις που πρεπει να εχει ενας αντρας για να ριξει μια γκομενα στη ρωσια?
εσυ γιατι μπορεις και οι αρμενοι (οι καημενοι) δε μπορουν?

επισης κατα τη γνωμη σου θεωρεις οτι αυτα τα ιδια προσοντα και αυτες οι ιδιες προϋποθεσεις βγαζουν γκομενα και στην ελλαδα? οχι γκομεναρα οπως την ποκαχοντας αλλα μια μετρια γκομενα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη κατα τη γνωμη σου ποια ειναι τα προσοντα και οι προϋποθεσεις που πρεπει να εχει ενας αντρας για να ριξει μια γκομενα στη ρωσια?
εσυ γιατι μπορεις και οι αρμενοι (οι καημενοι) δε μπορουν?

επισης κατα τη γνωμη σου θεωρεις οτι αυτα τα ιδια προσοντα και αυτες οι ιδιες προϋποθεσεις βγαζουν γκομενα και στην ελλαδα? οχι γκομεναρα οπως την ποκαχοντας αλλα μια μετρια γκομενα....
το θεμα απο προσωπικο ενδιαφερον το εχω μελετισει παρα πολυ.η Ελληνιδα θελει θα ελεγα πιο δυναμικο και θρασυ αντρα,πιο μαγκα,δυνατο θα ελεγα.ενω η Ρωσσιδα τους εχει συχαθει τους αγριους.η Ρωσσιδα θελει πιο φλωρο πιο εξαλα και γυαλιστερα ντυμενο γλυκο αντρα και ΟΧΙ ΒΙΑΙΟ!.οι Αρμενιοι ειναι σαν ζωα!θυμιζουν Ελληνες που δουλευουν στη λα'ι'κη αγορα.ειναι ντυμενοι κακογουστα και ειναι αγαρμποι.κατι τετοιους τους συχαινονται!στην Ελλαδα ο μαγκας μπορει να βγαλει γκομενα στη Ρωσσια ποτέ!--εγω φενομαι απο τα ρουχα απο το περπατιμα και γενικα απο της κινησεις μου οτι δεν ειμαι Καυκασιος.αν δε αρχισω να μιλαω κατευθειαν φενεται οτι ειμαι ξενος χωρις καμια αμφηβολια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην Ελλαδα ενα γλυκο αντρα θα τον πουνε αδερφη και δεν θα εχει επυτηχιες.ενω στην Ρωσσια μπορει να καψει καρδιες!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
να σου απαντησω φιλε μου.....
Α)δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι οταν αναφερεσαι οτι καποιος τα γραφει πιο 'χυμα' αλλα εχω να σου πω οτι καποιες φορες εγω προσωπικα το κανω γιατι καποιοι ειναι απολυτοι.....ασχετα αν δεν καταφερνω κατι...
Β) να 'ξεθυμανα'... με τον Δημητρακη δεν εχω κατι προσωπικο....ισα ισα εχω συμφωνησει και σε αρκετα θεματα μαζι του.......δεν θα σου την πεσει κανεις με φορα.....αλωστε εγω (τουλαχιστον) το χω πει οτι καθε αποψη ειναι δεκτη και σεβαστη
Γ) σιγουρα δεν συγκρινομαστε με ατομα που ζουνε μια 15ετια εξωτερικο και δουλευουνε αλλα οχι οτι δεν εισαι και σε θεση να  γραψεις.....παραεισαι μην σου πω.....μπορεις να μιλησεις και για την νοοτροπια τους και για τα ηθη εθιμα τους και για την καθημερινη ζωη κλπ κλπ 6 χρονια εισουν οχι 6 μηνες.......ή εκτος και αν εισαι απο τα ατομα που περασανε και δεν αγγιξανε.....και θα καταλαβαινεις τι ενοω.....υπηρξανε και ελληνες που ουτε καν την γλωσσα δεν μαθανε καλα....
Α)όχι,στον Δημητράκη αναφερόμουν,αλλά με την θετική έννοια(δηλαδή πιο "όμορφα" ακόμα και απο όταν τα συζητάω εγώ με φίλους.
Β)ναι,πλακίτσα έκανα σχετικά με το "πέσιμο",επειδή κάποιες φορές οι αντιδράσεις/απαντήσεις σου στον Δημητράκη ήταν επιθετικές,αλλά βασικά το έγραψα "στο χαβαλέ".
Γ)καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ απόλυτα για τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ ατόμων που έχουν βρεθεί στο ίδιο μέρος και για το ίδιο χρονικό διάστημα μεν,αλλά κάποιοι σε πολύ πιο κλειστό κύκλο,αποφεύγοντας οτιδήποτε έχει να κάνει με την τοπική ζωή και κουλτούρα,ενώ κάποιοι άλλοι(και εγώ είμαι πολύ πιο κοντά στην δεύτερη κατηγορία)γνώρισαν πολλά τοπικά χαρακτηριστικά/ανθρώπους/μερη/γλώσσα,κτλ.
έγραψα ήδη κάποια-γενικά-σημεία που διαφέρουν,όπως και πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν τα γούστα του καθενός και οι απαιτήσεις που έχει.ακόμα και στο στρατό(ένα άλλο,αλλά όχι εντελώς άσχετο παράδειγμα)άλλοι μπορούν να τα καταφέρουν και να περάσουν σχετικά καλά και άλλοι δεν αντέχουν με τίποτα!!
δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν τύπο "σειρά μου"-από τους...ελεεινούς "Αθηναίους"-ο οποίος ρε παιδιά ήταν 28/30 χρονών και δεν είχε βγει μέχρι τότε ΠΟΤΕ εκτός Αθηνών!!και "δεν μπορώ" και "θα φάω σάντουιτς γιατί το φαγητό δεν τρώγεται" και "πω πω τι χάλια είναι εδώ",κτλ,κτλ!"τέτοιοι" όμως χαρακτήρες έχουν υπάρξει και στο εξωτερικό σαν φοιτητές(μάλλον όχι ακριβώς τέτοιοι,αλλά με αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά)και ήταν όλο "άντε να πάμε στην Αθήνα μας,στην παραλιακή μας",κτλ,κτλ.ε τέτοιοι τύποι πιστεύω πως ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν μπορούν να νιώσουν καλά,εκτός από τα "σίγουρα"(αν και να σας πω την αλήθεια,ακόμα και για εκεί,αμφιβάλλω αν είναι καλοδιάθετοι

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
στην Ελλαδα ενα γλυκο αντρα θα τον πουνε αδερφη και δεν θα εχει επυτηχιες.ενω στην Ρωσσια μπορει να καψει καρδιες!
Εντάξει,ούτε στην Ελλάδα πια είναι στάνταρ αυτό.αλλά στο ότι υπάρχει διαφορά με κάποιες άλλες χώρες,σε αυτού του τύπου τον "so sweeeeeet :cheesy:" άντρα,και στο πόσο αυτό είναι ελκυστικό εκεί,συμφωνώ και εγώ πως έτσι είναι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν μου αρεσει η λεξη ξενιτια. Εχει επικρατισει ως κατι ασχημο.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου ξενιτεμενο επειδη εγω θελησα να φυγω καποια στιγμη.

Γερμανια. Παραδεισος. Απο που να αρχισω και που να τελιωσω.  :rockon:

208373957327cbf9dcbab.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξεκινα απο το σταθμο του μοναχου και τελειωσε με λιγο wurst γιατι θα πεινασουμε στην πορεια :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν μου αρεσει η λεξη ξενιτια. Εχει επικρατισει ως κατι ασχημο.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου ξενιτεμενο επειδη εγω θελησα να φυγω καποια στιγμη.

Γερμανια. Παραδεισος. Απο που να αρχισω και που να τελιωσω.  :rockon:

208373957327cbf9dcbab.jpg
για πες μας.εχει ενδιαφερον.ενα ςφιλος μου Τουρκος γεννημενος Γερμανια ερχεται συχνα Αγια Πετρουπολη.δεν τον εχω ρωτισει πολλα πραγματα για το τι παιζει Γερμανια.παντος αυτο που γινεται εδω δεν νομιζω να γινεται πουθενα.χτες στην ντισκο με το Βασιλη δουλευοντας ρελαντι!πηραμε απο 2 τηλεφωνακια.εχει λεει πολυ καλα μπουρδελακια η Γερμανια με μουναρες.ειναι αληθεια?παντος σιγουρα σε σχεση με τη μιζερια της Ελλαδας θα ειναι καλητερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Stories

Νέο!