Νέα

Οι Ξενιτεμένοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλες οι Αγγλιες και οι Ρωσσιες και τα υπολοιπα,αλλα ρε παιδια τωρα που φτιαχνει ο καιρος η Ελλαδα αν εισαι και σε κανα νησι οπως εγω δεν παιζετε.
Ο ηλιος ειναι θεος,δεν την αλλαζω την φαση ουτε με ολα τους τα καλα. :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οποτε δεν έχεις λόγο να γραφεις στο thread αυτό

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 οσο για τα 700-800 ευρω μην εισαι και πολυ σιγουρος!
μην βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο σακι!!
μπορει να ζω με 2.500 δεν το ξερεις!
δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα τυχης.με της μετοχες τη δεκαετια του '90 εβγαλα καλα λεφτα.οταν πεσαν οι τιμες το 1998 μετα την οικονομικη κριση ηξερα οτι θα ανεβουν.οταν τα πηρα με 10.000 $ πιστευα οτι θα φτασουν 30-40.000 οχι 120.000!τωρα τα εχω βαρεθει ολα αυτα τα παιχνηδια.δεν ειμαι και 20 ετων να θελω να γαμαω 2 γκομενες καθε μερα.και ζω πιο ηρεμα οχι τοσο εντονα οπως τοτε.εγω καπου 2000-2200 εχω το μηνα.απο αυτα βεβαια τα 1000 τουαλαχιστον τα μαζευω.τη ζωη που κανω δεν την αλλαζω ουτε με 5000 το μηνα στην Ελλαδα.στην Ελλαδα οσα και να εχεις με μια γυναικα θα εισαι.αντε να πηγαινεις και φυλης.οσο για τη ζεστη εγω υποφερω.τωρα εδω εχει +5 και στενοχωριεμαι που αυριο στο ραντεβου με μια γκομενιτσα δεν θα μπορω να φορεσω τη γουνα μου γιατι κανει ζεστη.---τα αρνητικα της Ρωσσιας ειναι ο κοσμος που ειναι πολυ μαλακες και καθολου φιλικοι.αλλα εδω εχει πανω απο 100 εθνοτητες!οποτε ειναι ολοι διαφορετικοι.οσο για το οτι οι Ρωσσοι δεν μπορουν να κανουν λεφτα ειναι το οτι το DNA τους ειναι τετοιο.δεν θελουν και πολλα για ευτυχια.να πανε στη Ντατσα (αθλια ξυλινα σπιτακια που πολλες φορες δεν εχουν ουτε ρευμα!και παιθενεις απο τη βαρεμαρα)και να πιουνε  οτι εχουνε(απο βοτκα μεχρι κολωνιες!).δεν τους νοιαζεις οπως εμενα τι θα φορεσουν τι μουνια θα βγαλουν.ουτε και τους κωβει το μυαλο σε οικονομικα θεματα(βλεπε την κυβερνιση!τα εχει κανει σκατα με την κριση)γι αυτο και οι Εβραιοι που ειναι πιο ξυπνιοι πλουτιζουν.----για πες μας τι δεν σου αρεσει στο εξωτερικο?τι δεν μπορεις να συνηθισεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλες οι Αγγλιες και οι Ρωσσιες και τα υπολοιπα,αλλα ρε παιδια τωρα που φτιαχνει ο καιρος η Ελλαδα αν εισαι και σε κανα νησι οπως εγω δεν παιζετε.
το καλοκαιρι στο νησι παει κ'ερχεται.το χειμωνα ομως θα ειναι μια κολαση.καπως ετσι λεει λενε ολοι στην Ελλαδα για τον καιρο.οσοι δεν εχουν παει να μεινουν στο εξωτερικο τα ιδια λενε.καθως και ενα ποσοστο οχι πανω απο 10% που για καποιους λογους δεν καταφερε να προσαρμοστει στο εξωτερικο ειτε οικονομικα δεν πετυχε ή δεν μπορεσε να δεχτει τον τροπο ζωης.το υπολυπο 90% ομως ουτε σκεφτονται να πανε Ελλαδα να μεινουν.οι περισσοτεροι μαλιστα ακομα και για διακοπες πηγαινουν σε αλλα μερη.γιατι να παει κανεις στα νησια 2 βδομαδες να χαλασει 3500 Ευρω οταν με τα ιδια λεφτα μπορει να παει Τα'ι'λανδη για ενα μηνα και να παιρνει γκομενες να γαμαει πληρονωντας 20 Ευρω για ενα 24ωρο!!!!ενω με τα ιδια λεφτα γαμας στη Φυλης 4-5 λεπτα!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ακου τζιμι,καταρχην το χειμωνα  τα νησια ενταξει δεν λεω οτι ειναι λας βεγκας,αλλα δεν ειναι και πικρα.
Αμα κανεις τις ακρες σου παιρνας καλα,και τει εχει και δημοσιους υπαλληλους που αλλαζουν καθε χρονο και ρωσσιδες.
Βεβαια για να καθησης στο χωριο πρεπει να την γουσταρεις την φαση.
Βασικα πιστευω οτι η επιλογη του τοπου κατοικιας καθε ενος εχει να κανει με τις αναγκες του
Και εν τελει μην εχεις σαν κριτηριο για ολα το μουνι.
ενταξει βασικο δεν αντιλεγω αλλα οχι και που θα παω διακοπες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το καλοκαιρι στο νησι παει κ'ερχεται.το χειμωνα ομως θα ειναι μια κολαση.καπως ετσι λεει λενε ολοι στην Ελλαδα για τον καιρο.οσοι δεν εχουν παει να μεινουν στο εξωτερικο τα ιδια λενε.καθως και ενα ποσοστο οχι πανω απο 10% που για καποιους λογους δεν καταφερε να προσαρμοστει στο εξωτερικο ειτε οικονομικα δεν πετυχε ή δεν μπορεσε να δεχτει τον τροπο ζωης.το υπολυπο 90% ομως ουτε σκεφτονται να πανε Ελλαδα να μεινουν.οι περισσοτεροι μαλιστα ακομα και για διακοπες πηγαινουν σε αλλα μερη.γιατι να παει κανεις στα νησια 2 βδομαδες να χαλασει 3500 Ευρω οταν με τα ιδια λεφτα μπορει να παει Τα'ι'λανδη για ενα μηνα και να παιρνει γκομενες να γαμαει πληρονωντας 20 Ευρω για ενα 24ωρο!!!!ενω με τα ιδια λεφτα γαμας στη Φυλης 4-5 λεπτα!!!!
φιλε μου δεν θα μπω καν στην διαδικασια να σου απαντησω για 2 λογους!!!!
1ος λογος γιατι για το οποιοδηποτε θεμα εχεις ως κριτηριο το ΜΟΥΝΙ!
2ος  λογος δεν θα κατσω να σου πω αν εγω την παλεψα ή οχι στο εξωτερικο και να σου βγαλω τα προσωπικα μου στην φορα!(μεσω νετ)

Υ.Γ τα ποσοστα που βαζεις παραπανω ειναι τα ποσοστα που εσυ νομιζεις και οχι τα αληθινα!
το 90% δεν σκεφτεται καν να γυρισει Ελλαδα? ετσι σου ειπαν να λες....
σταματαω εδω! δεν θα κατσω να σου αλλαξω εγω τα πιστευω σου και τις αποψεις σου!

καλο βραδυ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου δεν θα μπω καν στην διαδικασια να σου απαντησω για 2 λογους!!!!
1ος λογος γιατι για το οποιοδηποτε θεμα εχεις ως κριτηριο το ΜΟΥΝΙ!
2ος  λογος δεν θα κατσω να σου πω αν εγω την παλεψα ή οχι στο εξωτερικο και να σου βγαλω τα προσωπικα μου στην φορα!(μεσω νετ)

Υ.Γ τα ποσοστα που βαζεις παραπανω ειναι τα ποσοστα που εσυ νομιζεις και οχι τα αληθινα!
το 90% δεν σκεφτεται καν να γυρισει Ελλαδα? ετσι σου ειπαν να λες....
σταματαω εδω! δεν θα κατσω να σου αλλαξω εγω τα πιστευω σου και τις αποψεις σου!

καλο βραδυ!
το αντιθετο θα ηταν κακο αν ηθελα αντρες!---απο τους ανθρωπους που ζουν εξωτερικο και εχουν καποια επυτηχια εβαλα 90% για να μην πω 99% και φανει περιεργο.ακομα αν τωρα παρεις τους αποτυχημενους που ζουνε με ενα επηδομα σε χωρες οπως Σουηδια και παιρνουν 500 Ευρω και το κρατος τους πληρωνει το ενοικιο ακομα και αυτοι δεν σκεφτονται να γυρισουν Ελλαδα.γιατι στην Ελλαδα θα πρεπει να δουλευουν για να παρουν 700-800 Ευρω ενω Σουηδια δεν κανουν τιποτα.οσο για το οτι δεν θελει να βγαλεις τα προσωπικα σου στη φορα ειναι σεβαστο.---παντος ο πιο μαγκας εδω μεσα ειναι ο Spiros1968 ο πρωτος που εβαλε της φωτο του!και γκομεναρες βγαζει και πηγαινει παντου!απο Κουβα μεχρι Καζαν!μακαρι να ηταν ολοι οι Ελληνες ετσι!ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥς ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το αντιθετο θα ηταν κακο αν ηθελα αντρες!---απο τους ανθρωπους που ζουν εξωτερικο και εχουν καποια επυτηχια εβαλα 90% για να μην πω 99% και φανει περιεργο.ακομα αν τωρα παρεις τους αποτυχημενους που ζουνε με ενα επηδομα σε χωρες οπως Σουηδια και παιρνουν 500 Ευρω και το κρατος τους πληρωνει το ενοικιο ακομα και αυτοι δεν σκεφτονται να γυρισουν Ελλαδα.γιατι στην Ελλαδα θα πρεπει να δουλευουν για να παρουν 700-800 Ευρω ενω Σουηδια δεν κανουν τιποτα.οσο για το οτι δεν θελει να βγαλεις τα προσωπικα σου στη φορα ειναι σεβαστο.---παντος ο πιο μαγκας εδω μεσα ειναι ο Spiros1968 ο πρωτος που εβαλε της φωτο του!και γκομεναρες βγαζει και πηγαινει παντου!απο Κουβα μεχρι Καζαν!μακαρι να ηταν ολοι οι Ελληνες ετσι!ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥς ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!
με 500 ευρω στην Σουηδια μεγαλε τον μηνα ουτε τσιχλες δεν παιρνεις! κατι τετιοι ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ χαλανε την πιατσα!!
δεν ειπε κανεις να γουσταρεις αντρες!
αλλα φιλαρακι μας εχεις κουρασει με το μουνι! φτανει!
για ενημερωσεις δεν λεω καλως! αλλα σε οτι θεμα συμετεχεις μονο για την Ρωσια και τα μουνια σου μας λες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με 500 ευρω στην Σουηδια μεγαλε τον μηνα ουτε τσιχλες δεν παιρνεις! κατι τετιοι ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ χαλανε την πιατσα!!
δεν ειπε κανεις να γουσταρεις αντρες!
αλλα φιλαρακι μας εχεις κουρασει με το μουνι! φτανει!
για ενημερωσεις δεν λεω καλως! αλλα σε οτι θεμα συμετεχεις μονο για την Ρωσια και τα μουνια σου μας λες!
το ξερεις οτι οι Τεμπελχαναδες αυτοι ειναι χιλιαδες στη Στοκχολμη παρα πολλοι Ελληνες οι περισσοτεροι Τουρκοι και το 90% των Αραβων (μην πω 99,999%)ετσι ζουνε στη Σουηδια!η Σουηδια στα τροφιμα ειναι φτηνοτερη απο την Ελλαδα.βρισκουνε και μια γκομενα με παιδι που δουλευει η παιρνει επιδομα 1500 Ευρω το μηνα της πουλανε ερωτα και παραμυθι και μενουνε μαζι της.τα 500 το μηνα σαν  χαρτζηλικη τους φτανουν!συμφωνο μαζι σου οτι ειναι πολυ μιζερη μια τετοια ζωη αλλα απο το να πανε Ελλαδα και να δουλευουνε για 700-800 Ευρω και να πηγαινουν Φυλις τους ειναι καλητερη μια τετοια ζωη.εγω δεν την μπορω τη μιζερια.δεν λεω οτι θελω και 5000-6000 Ευρω το μηνα οπως ο Ευριπιδης στη Μοσχα αλα τα 1500 τα θελεις για να ζησεις σχετικα ανετα.----το σα'ι'τ για μουνια ειναι.για τους λατρες των μπουρδελων που ειμαι και εγω.οσο για το θεμα του Thread που ειναι πολυ ενδιαφερον ειναι για το εξωτερικο.αν σου πω οτι μου φενεται παραξενο και προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να μη σου αρεσει η ζωη στο εξωτερικο?και τελικα δεν θα καταλαβω γιατι δεν θελεις να δωσεις πληροφωριες.παντος αν ζεις σε μια μικρη πολη σιγουρα η Αθηνα ειναι καλητερη.απο μεγαλες πολεις παντος 2 εκατομυρια και πανω η Αθηνα ειναι χειροτερη σε ολα!παντος καλη ειναι και η Ελλαδα για διακοπες.εγω δεν ειμαι απολυτος.ερχομαι Ελλαδα 2 φορες το χρονο περιπου απο 10-12 μερες την καθε φορα.και σχεδον καθε απογευμα ειμαι στη Φυλης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
....Πολύ "καυτό θέμα" ...παρακολουθώ στενά !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Όντως, μεγάλη υπόθεση ο ήλιος, ειδικά όταν τον απολαμβάνεις ερχόμενος από μέρη με συνθήκες που σου επιτρέπουν απολαμβάνεις τον ήλιο και στην Ελλάδα και στην Ισπανία και στην Φλόριντα και στην Αυστραλία και στον Άγιο Βαρθολομαίο και στην Ταϋλάνδη κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.

Δεν έχει μόνο η Ελλάδα ήλιο, θάλασσα και παραλίες.

Για να μην σου πω, ότι στην Ελλάδα μόνο όταν κοιτάς προς τα πάνω (δλδ ουρανό) ευδαιμονείς, γιατί εάν κοιτάξεις κάτω, σου έρχεται να ξεράσεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα βρε δημητρακη την απορια θα μου τη λυσεις τελικα?

ασε το θεμα του μουνιου....πες οτι με αφηνει αδιαφορη....

τι δουλεια κανεις εκει στη ρωσια θα μου πεις? ετσι κατι για το εργασιακο σου περιβαλλον ας πουμε....16.5 χρονια εκει περα δε μπορει...κατι θα εχεις να μου πεις για τη ρωσια περαν του μουνιου και του 24ωρου συνεργειου που αχρειαστο να ναι...(το συνεργειο οχι το μουνι)

θα θελα να μαθω πως ενας ελληνας στη ρωσια μπορει και ζει με 2000-3000 οπως εσυ και τι ειδους δουλεια ειναι αυτη που θα πρεπει να κανω για να το καταφερω.....

σκεφτομαι μηπως την κανω για μοσχα με τη ΣΤΕΚΑΣ Α.Ε. να βγαζω και γω τοσα φραγκα :)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

τι δουλεια κανεις εκει στη ρωσια θα μου πεις? ετσι κατι για το εργασιακο σου περιβαλλον ας πουμε....16.5 χρονια εκει περα δε μπορει...κατι θα εχεις να μου πεις για τη ρωσια περαν του μουνιου και του 24ωρου συνεργειου που αχρειαστο να ναι...(το συνεργειο οχι το μουνι)

θα θελα να μαθω πως ενας ελληνας στη ρωσια μπορει και ζει με 2000-3000 οπως εσυ και τι ειδους δουλεια ειναι αυτη που θα πρεπει να κανω για να το καταφερω.....

σκεφτομαι μηπως την κανω για μοσχα με τη ΣΤΕΚΑΣ Α.Ε. να βγαζω και γω τοσα φραγκα :)

χαχαχαχα..
κ εγώ θέλω να μεταναστεύσω με την ΣΤΕΚΑΣ Α.Ε. αλλά κάπου π να ΄χει ζέστη
βρε αδερφέ..το κρύο δεν το αντέχω..
πρέπει να βγει μια λίστα με τα προτεινόμενα μέρη.. :2funny:

αα κ θάλασσα άμα γίνεται..ελπίζω να μην ζητάω πολλά.. :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα αρχισουμε να τις στελνουμε ολες στο Αγαθονησι που συνδυαζει πατριδα, θαλασσα, ηλιο, επαρχια....συμφωνα με το στρατιγικη.τζιαρ (αξιολογο σαιτ που δημοσιευει τα τοπ σικρετ σχεδια της ΕΥΠ και του στρατου) αλλωστε εκει θα ορμησουν οι τουρκοι για εισβολη οποτε οσες εχουν μεταφερθει εκει θα πανε στον πατο με τα ψαρια....γκαραντι αποτελεσμα και μοιαζει και σαν ατυχημα...μενει τωρα να περιμενουμε και να ελπιζουμε στην επιθεση των τουρκων :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σωστά..
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα εξάλλου.. :grin:
όποια κ αν είναι αυτά..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εγω θα πω μονο οτι το θεμα-γυναικες ειναι πολυ σημαντικο για εναν αντρα-γνωστη και οχι για εναν σαβουρη-αντισεξουαλικο.

Δεν εχει νοημα να φυγεις για καπου που δεν θα εχει καλες γυναικες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

με τιποτα συγκεκριμενο δεν ασχολουμε.δυστηχως τωρα δεν ζω με 2000-3000.αλλα με 1000!γιατι τα υποληπα τα μαζευω!εχω πολλες ιδεες αλλα τωρα δεν ειναι ο καιρος για επενδυσεις.πρεπει να περιμενει κανεις και προς το τελος της κρισης να κανει αγορες!δυστηχως δεν μπορεσα να γινω εκατομυριουχος γιατι ηρθα αργα στη Ρωσσια το 1992.ενας Κυπριος και μερικοι Αραβες που ηρθαν εδω το 1986-1987 τα κονομισανε χοντρα!μιαλμε οτι αγωρασανε διμερισματα  με 1000$-1200$ το 1991 και το πουλησανε το 1996 πανω απο 35.000$.ο Κυπριος ειχε παρει 12 διαμερισματα!φαντασου 12*40.000+.μιλαμε για πανω απο 500.000$ το 1996 που το $ τοτε ειχε αλλη αξια.γενιακ το εξωτερικο αν εισαι εξυπνος εχει πολυ πιο μεγαλες ευκαιριες απο οτι στην Ελλαδα!στην Ελλαδα θα ζεις με ενα μισθο ή στην καλητερη περιπτωση θα εισαι μικρομεσαιος.στη Ρωσσια στη χειροτερη περιπτωση αν εχεις αμαξι μπορεις να κανεις τον Ταξιτζη(τα πιο πολλα ταξι εδω ειναι πειρατικα) και να βγαζεις 60-75 Ευρω τη μερα περιπου.

clk200

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
dimitrakis29 είσαι μορφή, thanks για τις πληροφορίες σου

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Πλέον ειμαι φαν του ΜΕΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ.
Ως και το αβαταρ μου άλλαξα και έβαλα φώτο μου με καιμποικο ντύσιμο.
Έχω κρεμάσει παντου τις φωτο του Δητράκι στο σπίτι και το κλιματιστικο στους 10βαθμους να κανει κρυο για να νοιωθω οτι βρισκομα κοντά του.
Φοράω γουνα Τζελάλης για να παω στο γραφείο και όλοι με κοροιδευουνε, αλλά δεν πηράζει, πόσοι Αμερικανοι δεν κυκλποφορούνε ντιμένει ως Πρίσλει.
Επίσης θαυμάζω τον Σπυράκι τον Κουβανόπληκτο, μεγάλη μορφή. Ειναι ο μοναδικός άντρας που ειναι κερατας και το καμαρώνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom