thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
φιλε arcans τα ιδια συζητουσα και γω τις προαλες με μια Γαλιδα!!!(η οποια ζει και εργαζεται στην ελλαδα)ρε παιδια εγω αν και δεν εχω ζησει εξω,ταξιδευω συνεχεια εξω για δουλειες σε διαφορες χωρες.παλια ελεγα πως ζουν αυτοι εδω?,σαν την ελλαδα δεν εχει.τωρα ομως που εχω δει καποια πραγματα λεω ρε τι μπουρδελο κρατος ειμαστε εδω,εντελος ανοργανωτη.πιστευω ειμαστε τελευταιοι σε ολα σαν χωρα,και οτι εκτος απο ηλιο,και θαλασσα αυτη η χωρα πλεον δεν εχει να σου προσφερει τιποτα.λεγαμε για εγληματικοτητα και γιναμε χειροτερη απο ολη.εκτος αυτου εχουν μαζευτει και στην ελλαδα ολα τα αποβρασματα των βαλκανιων και οχι μονο.δεν σου δινει πλεον ασφαλεια αυτη η χωρα,ουτε να επενδυσεις αλλα ουτε και,να αισιοδοξεις καπου.αν ειχα παιδια στην ηλικια των 18 θα τα ελεγα να φυγουν εξω και να σπουδασουν,και να ζησουν μονιμα εκει.
το ξαναποσταρα και τις προαλες! σαν την ζωρα σου πουθενα αλου!αυτο μου το χουνε πει και αλλοι ξενοι!σαν το σπιτι σου πουθενα αλου! ο καθενας βεβαια εχει την δικη του αποψη η οποια βεβαια ειναι σεβαστη!!
σαν λαος ειμαστε πολυ ξεχωριστοι!! στο εξωτερικο δεν υπαρχει πουθενα η λεξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!δεν μεταφραζεται καν!! κατι να παθεις στο δρομο δεν θα σε κοιταξει σχεδον κανενας κατο το οποιο δεν ισχυει στην Ελλαδα! αν και τα τελαυταια χρονια αρχιζουμε να αλλαζουμε και αυτο λογω της εγκληματηκοτητας!! ειμαστε πιο θερμοι σαν λαος! (και δεν ενοω στο σεξ) δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε τοσο μικρη χωρα αλλα και τοσο γνωστη παγκοσμιως! απο Ιστορια θες απο ομορφια θες απ οτι γουσταρεις!! ειναι κριμα να βλεπεις ξενους να εχουνε ζηλο για την ελληνικη γλωσσα να μαθαινουνε αρχαια ελληνικα και μεις να λεμε ελα μωρε θα δουμε τον Σοφοκλη στον δρομο και δεν θα ξερουμε να του μιλησουμε? λαθος! την εχουμε ξεφτυλισει την χωρα μας! για αυτο αλωστε ειμαστε και πικραμενοι ενω επρεπε να ειμαστε περηφανοι!!
Υ.Γ επισης και κατι αλλο που σιγουρα θα ξερεις! ειναι πολυ διαφορετικα να πηγαινεις για δουλεια ή για διακοπες τεσπα για 5-10-15 ημερες απ το να ζεις καθημερηνα με προβληματα!