Νέα

Οι λευκοί είναι μόνο το 10 % του Παγκόσμιου Πληθυσμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eδώ μόνο στην κίνα υπάρχουν 2 δις κινέζοι…χωρίς γιαπωνέζους και κορεάτες…
Οι άραβες και γενικά εκεί στην μέση ανατολή γενούν σαν λαγοι…για να μην πούμε για τους μαύρους εκεί στην αφρική  τόσες ασθένειες κτλ σαν την λερναία Ύδρα είναι..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τυχαίνει να μελετάω σχεδόν καθημερινώς την παγκόσμια ιστορία

Πρόσεχε μη σκίσεις κανα καλσον μόνο και πιανει και κρύο.

Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ξέρεις να διαβάζεις

οπότε θα σου απαντήσω

Εννοεις θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να του απαντήσεις. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο

Υπήρξε όντως κάθοδος τουρκικών φύλων

Απόδειξέ το. Γιατί αν ειναι ετσι, και την ώρα που αυτοί κατέβαιναν ανέβαινε ο Κύρος (βλέπε βιβλίο Κύρου Αναβασις) τότε θα υπηρχε στριμωξίδι τρελλό. Το πρώτο traffic jam της ιστορίας. Και κάπως έτσι εφευρέθηκαν τα φανάρια στους δρόμους που όλοι ξέρουμε οτι ρυθμιζουν την κυκλοφορία. Πράσινο - γρηγόρης, κόκκινο - σταμάτης

Μάλιστα , εξαιτίας τους εξαφανίστηκαν όλοι οι λευκοί ανατολικά του Εύξεινου Πόντου.
Γινε πιο συγκεκριμένος. Πες μας μια πόλη ρε παιδί μου. Ενα σημάδι. Ας πούμε, εξαφανίστηκαν οι λευκοί μέχρι το Καρφουρ της ταδε πόλης. Στο καρφουρ δεξιά αρχισαν να γινονται καφέ και μετά πορτοκαλί, για να καταλήξουν σε μπορντω - που ήταν και το χρώμα της φυλής των Πι. Οι Πι ήταν ξανθες φυλές που κρατουσαν απο εξωγήινους. Ειναι σπανιοι και ως εκ τουτου, συλλεκτικοί

Καμμία σχέση με το Λευτέρη Σουμποτιτς του Αρεως;

αλλά ήταν μόλις 50.000 πολεμιστές

Που το ξέρεις ρε μπαγασα; Ησουν εκει; Γιατί εγώ ήμουν και το αμφισβητώ. ΗΣΑΝΤΕ πάνω απο 60.200 νοματέοι

, δεν έγινε μετανάστευση αλλά εισβολή . Άρα δεν υπάρχει μογγολικό ή τουρκικό στοιχείο στην Ευρώπη

Λογικό άλμα. Ξαναδές το. Δε με έπεισες. Βρες κατι αλλο ρε παιδί μου.

Εκτός από τους Μικρασιάτες Τούρκους που πήγαν τελευταία στην Γερμανία
Δηλαδή όσοι είναι απο την Αγκυρα ΔΕΝ πήγαν Γερμανία. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Πραγματικά, δεν ξέρεις τι λες.  

Φιλήσυχε πολίτη , αν οι Γερμανοί ζούσαν στην Μεσόγειο θα είχαν φτιάξει και αυτοί αξιόλογο πολιτισμό από την αρχή , αλλά τα βορεινά κλίματα δεν το επέτρεψαν
Α μάλιστα. Να κάτι νέο. Μήπως όμως αντι για πολιτισμό το εριχναν στα μπάνια κα τις τουρίστριες;

Όμως αφού γνώρισαν τον ελληνορωμαικό κόσμο διέπρεψαν παντού , όλη την σύγχρονη τεχνολογία Γερμανοί ( δηλαδή και Άγγλοι ) την έχουν δημιουργήσει

Ιαπωνες και Γάλλοι διέφυγαν της προσοχής σου. Ξαναδές το

Η έχθρα Γερμανών και Σλάβων υπήρχε από την εποχή των Τευτόνων Ιπποτών

Τους κέρδισαν εκτός έδρας στο ποδόσφαιρο;

- Οι μαύροι έχουν χοντρά χείλη , διαφορετικό κρανίο και διαφορετικό τρόπο ΦΥΤΕΥΣΗΣ

Αν ειχες πάει σχολείο αντι να καθεσαι να μαλακίζεσαι με θεωρίες μίσους, θα ήξερες το ρήμα ΦΥΤΡΩΝΩ. Το οποίο ειναι διαφορετικο του ΦΥΤΕΥΩ. Μήπως εισαι καραφλός και σου εχει μεινει απωθημένο; Με Ultrex λούστηκες; Λουσου με Ultrex και θα δεις

Το χρώμα των Τούρκων είναι σταχτύ προς καφέ παρότι ζούσαν στον Βορρά .
Επίσης ειναι καφέ επειδή πίνουν συνέχεια καφέ που ονομάζουν Τουρκικό αλλά όλοι ξέρουμε οτι ειναι Ελληνικός και όχι Αραβικός γιατί ετσι γουσταρουμε

Η απώτερη καταγωγή μας , εμάς των λευκών

Κοιτα να δεις.

Κατ'αρχας θεωρεις τον εαυτό σου κάτι που δεν εισαι.

Πηγαινε στον ινστρουχτορα εκεί στην κεφαλληνίας (αν ακόμα ειστε εκεί) και κάντου 1-2 ερωτήσεις σχετικά.  

Κατα δεύτερον, σε λυπάμαι που εισαι ένας μίζερος άνθρωπος.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω σε όλα πλην ενός...
Ο γνωστός μαλάκας Φαλμεράυερ δεν αμφισβητούσε μόνο την φυλετική  "καθαρότητα" των νεο- ελλήνων (που με τόση πούτσα και μπότα που έχει πέσει στον ελλαδικό χώρο πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να μιλάς για καθαρότητες)...
Αμφισβητούσε την πολιτιστική συνέχεια του ελληνικού έθνους και υποστήριζε ότι ουσιαστικά είμαστε σλάβοι που μια ελληνόφρων ιντελιγκέτσια εξελλήνισε για πολιτικούς λόγους...
Οι θέσεις του έχουν καταρριφθεί ήδη από την εποχή που διατυπώθηκαν αλλά εξακολουθεί να βρίσκει θαυμαστές σε κύκλους μισελληνων (μια βόλτα ακόμη και στο facebook θα σε πείσει...)
Σωστό μίλαγε στο 'Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων' για Αβαρο-Σλάβους και Αλβανούς.Ωραία δεχόμαστε ότι μια ελληνόφρων ιντελιγκέτσια εξελλήνισε για πολιτικούς λόγους αυτό το έθνος 'Αβαρο-σλάβο-Αλβανών' αλλά η γλώσσα πως και την μιλούσανε?Μπορεί να μιλάγανε σε πολλές περιοχές Αρβανίτικα και Αρωμουνικά αλλά τα Ελληνικά?Η Ελληνική γλώσσα ήταν συνέχεια απο τους αρχαίους χρόνους που αυτό ισχύει μόνο στους Έλληνες και τους Κινέζους.Δεν ήταν μίγμα Λατινικών και Γερμανικών όπως για παράδειγμα τα Γαλλικά.Τέσπα η αγαπητέ φίλε str8t1977 όπως γνωρίζεις και γνωρίζω η ιστορία δεν γράφεται απο πωρωμένους σωβινιστές αλλά απο ιστορικούς.Οι σωβινιστές κάθε είδους έχουν απήχηση μόνο στους κύκλους τους όχι όμως στην επιστήμη και την έρευνα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστό μίλαγε στο 'Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων' για Αβαρο-Σλάβους και Αλβανούς.Ωραία δεχόμαστε ότι μια ελληνόφρων ιντελιγκέτσια εξελλήνισε για πολιτικούς λόγους αυτό το έθνος 'Αβαρο-σλάβο-Αλβανών' αλλά η γλώσσα πως και την μιλούσανε?Μπορεί να μιλάγανε σε πολλές περιοχές Αρβανίτικα και Αρωμουνικά αλλά τα Ελληνικά?Η Ελληνική γλώσσα ήταν συνέχεια απο τους αρχαίους χρόνους που αυτό ισχύει μόνο στους Έλληνες και τους Κινέζους.Δεν ήταν μίγμα Λατινικών και Γερμανικών όπως για παράδειγμα τα Γαλλικά.Τέσπα η αγαπητέ φίλε str8t1977 όπως γνωρίζεις και γνωρίζω η ιστορία δεν γράφεται απο πωρωμένους σωβινιστές αλλά απο ιστορικούς.Οι σωβινιστές κάθε είδους έχουν απήχηση μόνο στους κύκλους τους όχι όμως στην επιστήμη και την έρευνα.

Και πάλι θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα...
Όταν οι σωβινιστές (ή οι απάτριδες, το νόμισμα έχει 2 όψεις) αρχίζουν τις ψευδοεπιστημονικές θεωρίες και τις επιβάλλουν (ή προσπαθούν) δια της διαρκούς επαναλήψεως, η επιστήμη και η έρευνα αποπροσανατολίζονται...
Δυο πολύ προσφατα παραδείγματα: Οι θεωρίες περί μαύρης Αθήνας και τα περί "μακεδονικού" - μη ελληνικού έθνους...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μη χάνετε το χρόνο σας με το μαλάκα. ΠΛΑΚΑ σας κάνει

Υπενθυμίζω

psolaras19

Ονομα thread Συμπτώσεις ;
« στις: 02/01/09, 16:04 »
Το πρωί καθόμουν στο καθρέφτη καμαρώνοντας την μεγάλη μου ψωλή και σκεφτόμενος ότι έχω να γαμήσω πολλές γυναίκες . Βγαίνοντας από την τουαλέτα γλιστράω και χτυπάω τα αρχίδια μου στην πλάτη του καναπέ . Δύο ώρες έκανα να ξανακαυλώσω .
Μετά έπαιζα ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και σκεφτόμουνα πώς δεν το είχα βρει νωρίτερα και τι ωραίο που είναι . Σε λίγη ώρα με πέταξε στο desktop .
Δεν έχω το δικαίωνα να είμαι ευτυχισμένος ρε γαμώτο ;

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι είναι αυτά που λέτε!!.. σοβινιστής είναι οποίος πιστεύει πως η χώρα του είναι καλύτερη από την Ελλάδα ..χαχαχα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μιλαμε για αφθονες στιγμες γελιου όχι μαλακιες.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φυσικά , αλλά ο Εθνικοσοσιαλισμός , γεννήθηκε ανάμεσα στον Γερμανικό Εθνικισμό ,  δηλαδή φαντάσου οι δικοί μας οι λιακοπουλιαστές να έπερναν μία ιδεολογία στα χέρια τους που είχε δημιουργηθεί με άλλον σκοπό . Ο ίδιος ο Χίτλερ , δεν ήταν Νορδιστής , αλλά άλλοι στον κύκλο του για τους οποίους ως Εθνικοσοσιαλιστής δεν έχω και την καλύτερη άποψη υποστίριζαν την κατωτερότητα των ανατολικών λευκών , και αυτοί άλλωστε όλως τυχαίως αργότερα πρόδωσαν το Ράιχ ( όπως ο Χίμλερ που συνελλήφθη προσπαθώντας να το σκάσει στην Αμερική ) .
Άλλο η στρατιωτική εισβολή και άλλο η μετανάστευση . Στους Ισπανούς υπάρχει αραβικό αίμα , με την διαφορά ότι είναι λίγοι αυτοί που το έχουν και φένετε από την φάτσα τους . Το ίδιο και σε εμάς , όπου υπάρχουν σκουρόχρωμοι που όταν τους βλέπεις λες ε κάτι δεν πάει καλά εδώ , σίγουρα κάποιος αχμέντ έβαλε το χεράκι του . Αυτοί είναι το καλύτερο παράδειγμα ότι όπου έγινε επιμοιξία λευκών και άλλων , στην Περσία , στην Ινδία , στην Μικρά Ασία και αλλού , τα αποτελέσματα για τους λευκούς ήτανε καταστροφικά . Α , οι Βέρβεροι της Βόρειας Αφρικής , που πολλοί τους θεωρούν Άραβες , έχουν Ινδοευρωπαική Καταγωγή , όπως και οι Σουμέριοι και κάποιοι Αιγύπτιοι Φαραώ , ίσως αυτοί να είχαν κατεβεί από τον Καύκασο νωρίτερα , αλλιώς οι Σιμήτες θα ήταν ολόμαυροι .
Εν ολίγεις σήμερα υπάρχουν καθαροί Άριοι , από το Παρίσι μέχρι το Βλαβιβοστόκ .  Για πόσο ακόμη όμως ; Πρέπει να ξεχάσουμε τις διχόνοιες μεταξύ των εθνών και να σώσουμε την φυλή μας .
Αλήθεια , μπουρδελιάρηδες , ξέρετε ότι οι νεαρές λευκές γυναίκες είναι λιγότερο από το 5 % του Παγκόσμιου Πληθυσμού ;
Προσπάθησε να διαβάσεις ιστορικές πηγές απο βιβλία ακαδημαϊκών και όχι τις σελίδες της stormfront.Αλήθεια αυτοί που γράφουν στην stormfront είναι Επιστήμονες?Ιστορικοί?Γενετιστές?Ανθρωπολόγοι?
Ρεμάλια του ποινικού δικαίου είναι που κάνουν μια προπαγάνδα χωρίς ιστορικό αντίκρυσμα.Απο πότε βγήκαν οι Σουμμέριοι και οι Αιγύπτιοι Φαραώ λευκοί? Δείξε τις πηγές απο πανεπιστημιακές μελέτες αν είναι εύκολο.Οι Σουμέριοι,οι Ακκάδες,οι Φοίνικες,οι Ασσύριοι,οι Βαβυλώνιοι,οι Ελαμίτες,οι Αμορίτες,οι Χαλδαίοι,οι Ισραηλίτες και οι Άραβες είναι Σημίτες αγαπητέ.Ο Χίτλερ μισούσε τους Σλάβους όχι επειδή ήταν προδότες αλλά επειδή είχαν επιμειχτεί με Μογγολικά φύλα (λόγω Τζένγκις Χάν) και τους λέγανε όλους τους Ανατολικούς υποτιμητικά 'Τάταρους'.Εξού και η περίφημη φράση του Ναπολέωντος στην εκστρατεία της Ρωσίας που έλεγε 'κατατροπώστε τα Τατάρικα σκυλιά'.Το ίδιο ίσχυε και για τους Πολωνούς,Τσέχους,Ουκρανούς κλπ.Και η στρατιωτική εισβολή και η μετανάστευση έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα έθνος που τα δέχεται.Και αυτό λέγεται συγχώνευση με την πάροδο των χρόνων.όσο για την Ισπανία κάνε ένα ταξιδάκι και πες μου αν είναι λίγοι οι μελαχρινοί Ισπανοί.Για Έλληνες άστο θα βάλουμε τα γέλια.Όσο για το Παρίσι μέχρι και το Βλαδιβοστόκ ζούνε και πολλές ομάδες Ρομά,Εβραίων,Μουσουλμάνων,Αφρικανών και Τούρκων.
Να διαβάζεις σωστά χωρίς πολιτικές προκαταλήψεις,να σκέφτεσαι,να ερωτεύεσαι,να είσαι κοινωνικός και να αγαπάς ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ανεξάρτητα απο την Φυλή τους,το έθνος τους,την θρησκεία τους,την σεξουαλική τους προτίμηση και την οικονομική τους κατάσταση.Κανένας δεν γεννιέται 'ανώτερος' του άλλου λόγω εξωτερικών ανθρωπολογικών χαρακτηριστικών η θρησκευτικών η σεξουαλικών προτιμήσεων.Αυτές οι θεωρίες έχουν καταρριφθεί παταγωδώς.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε το άτομο ή δημοσιογράφος είναι ή έχει πρόβλημα

Μπορει δηλαδή να ειναι και ένας προβληματικός δημοσιογράφος (όπως όλοι οι δημοσιογράφοι δηλαδή)

Και καθονται σοβαρα άτομα και ασχολούνται με το καθυστερημένο.

Ρε βρυκόλακα, γιατί ασχολείσαι; Ισα ισα που του δίνεις υλικό να γράψει στη φυλλάδα του

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Απο psolaras19

Θέμα thread - Πώς μπορείτε να γαμάτε πολλές φορές στην συνέχεια ;
« στις: 31/12/08, 16:04 »

Εγώ αφού χύσω στην μαλακία κάνω μία μέρα να ξανακαυλώσω ( εκτός αν δω τσόντα ) .

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάτε για Άρια φυλή και Άρια φυλή στον σύγχρονο κόσμο δεν υπάρχει…
Είμαι έλληνας υπερασπίζομαι την Ελλάδα ενάντια στον στρατιωτικό καθεστώς τις τουρκίας ..στην προκλητική στάση τον σλάβων..και στην αλόγιστη παράνομη εισβολή τον αλβανών…άλλο να υπερασπίζεσαι την πατρίδα σου και άλλο να πιστεύεις πως κάθε φυλή εκτός τις δικιά σου ίνα «μαλακία» …που ξέρεις μπορεί κάποιος από εδώ να είναι απόγονος ιταλών και να μην το ξέρει…εκπολιτιστείτε

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ήταν που ήταν, ηρθαν και τα τελευταια ποστ του Ενφορσερ και εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.  

Βρικολακας αν δεν ασχολεισαι με τον παιδαγωγικο ή εκπαιδευτικο χωρο ειναι πραγματικα κριμα, το εννοω.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αντε ρε παλιόπαιδα, έτσι για να χαμογελάσουμε λίγο.

Τιτλος thread - Πρόβλημα στύσης

Από psolaras19

« στις: 08/06/08, 20:08 »
εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχω καυλώσει και ούτε νιώθω αυτό το αίσθημα στο πέος που το κάνει να θέλει να δημιουργηθεί τριβή .

τσόντες έχω δει .

φοβάμε μήπως γίνομαι gay  αν συμβαίνει αυτό θα πηδήξω από κάνα παράθυρο 

είμαι 19 και δεν έχω κάνει σεξ αλλά τα δύο τελαυτέα χρονιά αυνανίζομε υπερβολικά τολμώ να πω αλλά δεν έχω ξαναφτάσει σε τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς στύση

να αρχήσω να ανυσηχώ ;

να φανταστείτε η εικόνα της σάσας μπάστας ολόγυμνη με αφήνει αδιάφορο ενώ πριν έκανα αμάν και αμάν να την δω

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρε το άτομο ή δημοσιογράφος είναι ή έχει πρόβλημα

Μπορει δηλαδή να ειναι και ένας προβληματικός δημοσιογράφος (όπως όλοι οι δημοσιογράφοι δηλαδή)

Και καθονται σοβαρα άτομα και ασχολούνται με το καθυστερημένο.

Ρε βρυκόλακα, γιατί ασχολείσαι; Ισα ισα που του δίνεις υλικό να γράψει στη φυλλάδα του
Δεν ασχολούμε με ατομικιστές φιλελεύθερους .
Προσπάθησε να διαβάσεις ιστορικές πηγές απο βιβλία ακαδημαϊκών και όχι τις σελίδες της stormfront.Αλήθεια αυτοί που γράφουν στην stormfront είναι Επιστήμονες?Ιστορικοί?Γενετιστές?Ανθρωπολόγοι?
Ρεμάλια του ποινικού δικαίου είναι που κάνουν μια προπαγάνδα χωρίς ιστορικό αντίκρυσμα.Απο πότε βγήκαν οι Σουμμέριοι και οι Αιγύπτιοι Φαραώ λευκοί? Δείξε τις πηγές απο πανεπιστημιακές μελέτες αν είναι εύκολο.Οι Σουμέριοι,οι Ακκάδες,οι Φοίνικες,οι Ασσύριοι,οι Βαβυλώνιοι,οι Ελαμίτες,οι Αμορίτες,οι Χαλδαίοι,οι Ισραηλίτες και οι Άραβες είναι Σημίτες αγαπητέ.Ο Χίτλερ μισούσε τους Σλάβους όχι επειδή ήταν προδότες αλλά επειδή είχαν επιμειχτεί με Μογγολικά φύλα (λόγω Τζένγκις Χάν) και τους λέγανε όλους τους Ανατολικούς υποτιμητικά 'Τάταρους'.Εξού και η περίφημη φράση του Ναπολέωντος στην εκστρατεία της Ρωσίας που έλεγε 'κατατροπώστε τα Τατάρικα σκυλιά'.Το ίδιο ίσχυε και για τους Πολωνούς,Τσέχους,Ουκρανούς κλπ.Και η στρατιωτική εισβολή και η μετανάστευση έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα έθνος που τα δέχεται.Και αυτό λέγεται συγχώνευση με την πάροδο των χρόνων.όσο για την Ισπανία κάνε ένα ταξιδάκι και πες μου αν είναι λίγοι οι μελαχρινοί Ισπανοί.Για Έλληνες άστο θα βάλουμε τα γέλια.Όσο για το Παρίσι μέχρι και το Βλαδιβοστόκ ζούνε και πολλές ομάδες Ρομά,Εβραίων,Μουσουλμάνων,Αφρικανών και Τούρκων.
Να διαβάζεις σωστά χωρίς πολιτικές προκαταλήψεις,να σκέφτεσαι,να ερωτεύεσαι,να είσαι κοινωνικός και να αγαπάς ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ανεξάρτητα απο την Φυλή τους,το έθνος τους,την θρησκεία τους,την σεξουαλική τους προτίμηση και την οικονομική τους κατάσταση.Κανένας δεν γεννιέται 'ανώτερος' του άλλου λόγω εξωτερικών ανθρωπολογικών χαρακτηριστικών η θρησκευτικών η σεξουαλικών προτιμήσεων.Αυτές οι θεωρίες έχουν καταρριφθεί παταγωδώς.
Στο stormfront μπαίνω ελάχιστα , απλά εκεί βρήκα ονομαστικά τα λευκά έθνη . Πάντως ο διαχειριστής του υπήρξε Grand Wizard της KKK , και δεν γράφει ότι του κατέβει . Δεν είμαι ακροδεξιός , είμαι Αριστερός , εκτός από το Γ' Ράιχ βλέπω με καλό μάτι και την Σοβιετική Ένωση , κρίμα που οι Εβραίοι με τον προδότη τον Γκορμπατσώφ την ρίξανε . Οι Σημίτες έχουν χρώμα δέρματος παρόμοιο με των λευκών , οπότε δεν είναι φυλή αλλά αποτέλεσμα επιμοιξίας φυλών .
Ο ήρωας της Λευκής Φυλής Ιβάν ο Τρομερός , διέλυσε τα Ταταρικά Χανάτα , και επεξέτεινε τον Άριο Σλαβισμό πέρα από τα Ουράλια . Βέβαια υπήρχαν από αυτό και αρνητικές επιπτώσεις , όπως η μοίξη Σλάβων και Τουρανών , αλλά σε λιγοστό όπως είπα βαθμό . Σήμερα στην Ρωσία ανθούν οι Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις , γιατί ο ρωσικός λαός βλέπει την μελλοντική καταστροφή στο πρόσωπο του καπιταλισμού . Ισπανία δεν έχω πάει , αλλά είναι κυρίως Κέλτες και έχουν ένα ποσοστό Γοτθικού αίματος . Το χρώμα των μαλλιών , το μελαχρινό , εξαρτάτε από το κλίμα , τι περίμενες να είναι σαν τους Άγγλους ; Το δέρμα κοιτάμε .
Δεν ζητώ να σκοτώσουμε τους μαύρους , τους κίτρινους ή κάτι τέτοιο . Ζητώ να επιβιώσουμε ως φυλή . Ζητώ μία Ευρώπη κατοικημένη από Ευρωπαίους .

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ασχολούμε με ατομικιστές φιλελεύθερους . Στο stormfront μπαίνω ελάχιστα , απλά εκεί βρήκα ονομαστικά τα λευκά έθνη . Πάντως ο διαχειριστής του υπήρξε Grand Wizard της KKK , και δεν γράφει ότι του κατέβει . Δεν είμαι ακροδεξιός , είμαι Αριστερός , εκτός από το Γ' Ράιχ βλέπω με καλό μάτι και την Σοβιετική Ένωση , κρίμα που οι Εβραίοι με τον προδότη τον Γκορμπατσώφ την ρίξανε . Οι Σημίτες έχουν χρώμα δέρματος παρόμοιο με των λευκών , οπότε δεν είναι φυλή αλλά αποτέλεσμα επιμοιξίας φυλών .
Ο ήρωας της Λευκής Φυλής Ιβάν ο Τρομερός , διέλυσε τα Ταταρικά Χανάτα , και επεξέτεινε τον Άριο Σλαβισμό πέρα από τα Ουράλια . Βέβαια υπήρχαν από αυτό και αρνητικές επιπτώσεις , όπως η μοίξη Σλάβων και Τουρανών , αλλά σε λιγοστό όπως είπα βαθμό . Σήμερα στην Ρωσία ανθούν οι Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις , γιατί ο ρωσικός λαός βλέπει την μελλοντική καταστροφή στο πρόσωπο του καπιταλισμού . Ισπανία δεν έχω πάει , αλλά είναι κυρίως Κέλτες και έχουν ένα ποσοστό Γοτθικού αίματος . Το χρώμα των μαλλιών , το μελαχρινό , εξαρτάτε από το κλίμα , τι περίμενες να είναι σαν τους Άγγλους ; Το δέρμα κοιτάμε .
Δεν ζητώ να σκοτώσουμε τους μαύρους , τους κίτρινους ή κάτι τέτοιο . Ζητώ να επιβιώσουμε ως φυλή . Ζητώ μία Ευρώπη κατοικημένη από Ευρωπαίους .

Που λες φιλε Ψολαρα

ειδες τι παθαινεις οταν τα 11 στα 10 ποστ που κανεις ειναι μαλακιες????

Δεν ειπαμε να μην κανεις πλακιτσα (να κανεις και πολυ μαλιστα)....αλλο πραγμα η μαλακια

Ακομα και αδικο να ειχες δεν θα σε περνανε απο τα μουτρα...

αλλα αμα μας εχεις πηξει στη μαλακια θα το βρεις μπροστα σου οταν πας να μιλησεις σοβαρα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το γελιο πεφτει βροχη....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και πάλι θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα...
Όταν οι σωβινιστές (ή οι απάτριδες, το νόμισμα έχει 2 όψεις) αρχίζουν τις ψευδοεπιστημονικές θεωρίες και τις επιβάλλουν (ή προσπαθούν) δια της διαρκούς επαναλήψεως, η επιστήμη και η έρευνα αποπροσανατολίζονται...
Δυο πολύ προσφατα παραδείγματα: Οι θεωρίες περί μαύρης Αθήνας και τα περί "μακεδονικού" - μη ελληνικού έθνους...
Μισό για να μην παρεξηγηθώ.Επειδή μου ανέφερες το facebook περι σωβινιστών εννοούσα κάτι Βούλγαρους που γράφουνε περι Φολμεράυερ και τους Έλληνες μίγμα λαών και οι Βούλγαροι είναι 'γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Θρακών'  (εδώ κλαίμε στα γέλια).
Αυτό τώρα περί Μαύρης Αθηνάς ήταν αν θυμάμαι του Μάρτιν Μπέρναλ και έγραφε ότι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός δεν έχει τις ρίζες τους στην Ελλάδα αλλά στην Αφρική και την Ασία (εννοεί την Αίγυπτο και τους Φοίνικες).Το παίρνει με γεωγραφικούς όρους τον πολιτισμό ο Μπέρναλ και αναφέρει μόνο τα πολιτισμικά στοιχεία και όχι τα εθνοφυλετικά.Το έχω 'Μαύρη Αθηνά' στα Αγγλικά και τολμώ να πω είναι αξιόλογο πανεπιστημιακό έργο που βρήκε απήχηση σε μεγάλο ποσοστό πανεπιστημιακών.Είναι δεδομένα ότι την Αρχιτεκτονική η το αλφάβητο τα πήραν οι Έλληνες απο τους Αιγύπτιους και τους Φοίνικες απλώς τα τελειοποίησαν στην πορεία.
Τώρα τα περι νεοΜακεδόνων αντιγράφω κατευθείαν το χωρίο απο το 'Η ιστορία της χερσονήσου του Μοριά κατα τον Μεσαίωνα' του Φολμεράυερ απο τις εκδόσεις 'μεγάλη πορεία'.
Στην περιοχή της Μακεδονίας δεν υπάρχουν Έλληνες απόγονοι του Αλέξανδρου και του Φιλλίπου.Παρα μόνο Σλάβοι.Υπάρχουν και μικρότερες ομάδες όπως Πόντιοι,Αθίγγανοι,Βαλάχοι και στην Γευγελή Αλβανοί και Τούρκοι.Οι Τούρκοι είναι διοικητικοί άρχοντες στο βιλαέτι της Μακεδονίας όπου καμία σχέση δεν έχει με την αρχαία Ελληνική Μακεδονία αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι μια περιοχή σήμερα που οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Σλάβοι.Αν δεν μιλάς Σέρβικα η Βουλγάρικα δεν μπορείς να συνεννοηθείς στην Μακεδονία.Όσοι ονειρεύονται να βρούνε απόγονους Ελλήνων του Αλέξανδρου και του Περσέα στην σημερινή Πέλλα μάλλον θα είναι τίποτα ρομαντικοί όπως περιμένουν να βρούνε απόγονους του Σωκράτη και του Πλάτωνα στην Αθήνα.
Ασχέτως αν έχει δίκιο η άδικο αυτός ο ιστορικός για την Μακεδονία του 19ου αιώνα (εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο) παρατήρησε μόνο που κατατάσσει τους αρχαίους Μακεδόνες!!!Το θεωρεί δεδομένο ιστορικά ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν ένα Ελληνικό έθνος της Βαλκανικής.Στην περιοχή της Μακεδονίας που ήταν Οθωμανικό βιλαέτι τότε δεν έκανε την παραμικρή νύξη η αναφορά για ανεξάρτητους η αυτόνομους εθνικά Μακεδόνες το 1840 ο Γερμανός ιστορικός!!!Και φυσικά αυτά τα γράφει ο μεγαλύτερος ιστορικά 'εχθρός' του ΝεοΕλληνικού κράτους που έγραψε ότι βρήκε σε κάτι χωριά της Μάνης μέχρι απόγονους Αβάρων (ΤουρκοΜογγολικό έθνος) αλλά πουθενά δεν βρήκε Μακεδόνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom