Τυχαίνει να μελετάω σχεδόν καθημερινώς την παγκόσμια ιστορία
Πρόσεχε μη σκίσεις κανα καλσον μόνο και πιανει και κρύο.
Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ξέρεις να διαβάζεις
Εννοεις θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να του απαντήσεις. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο
Υπήρξε όντως κάθοδος τουρκικών φύλων
Απόδειξέ το. Γιατί αν ειναι ετσι, και την ώρα που αυτοί κατέβαιναν ανέβαινε ο Κύρος (βλέπε βιβλίο Κύρου Αναβασις) τότε θα υπηρχε στριμωξίδι τρελλό. Το πρώτο traffic jam της ιστορίας. Και κάπως έτσι εφευρέθηκαν τα φανάρια στους δρόμους που όλοι ξέρουμε οτι ρυθμιζουν την κυκλοφορία. Πράσινο - γρηγόρης, κόκκινο - σταμάτης
Μάλιστα , εξαιτίας τους εξαφανίστηκαν όλοι οι λευκοί ανατολικά του Εύξεινου Πόντου.
Γινε πιο συγκεκριμένος. Πες μας μια πόλη ρε παιδί μου. Ενα σημάδι. Ας πούμε, εξαφανίστηκαν οι λευκοί μέχρι το Καρφουρ της ταδε πόλης. Στο καρφουρ δεξιά αρχισαν να γινονται καφέ και μετά πορτοκαλί, για να καταλήξουν σε μπορντω - που ήταν και το χρώμα της φυλής των Πι. Οι Πι ήταν ξανθες φυλές που κρατουσαν απο εξωγήινους. Ειναι σπανιοι και ως εκ τουτου, συλλεκτικοί
Καμμία σχέση με το Λευτέρη Σουμποτιτς του Αρεως;
αλλά ήταν μόλις 50.000 πολεμιστές
Που το ξέρεις ρε μπαγασα; Ησουν εκει; Γιατί εγώ ήμουν και το αμφισβητώ. ΗΣΑΝΤΕ πάνω απο 60.200 νοματέοι
, δεν έγινε μετανάστευση αλλά εισβολή . Άρα δεν υπάρχει μογγολικό ή τουρκικό στοιχείο στην Ευρώπη
Λογικό άλμα. Ξαναδές το. Δε με έπεισες. Βρες κατι αλλο ρε παιδί μου.
Εκτός από τους Μικρασιάτες Τούρκους που πήγαν τελευταία στην Γερμανία
Δηλαδή όσοι είναι απο την Αγκυρα ΔΕΝ πήγαν Γερμανία. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Πραγματικά, δεν ξέρεις τι λες.
Φιλήσυχε πολίτη , αν οι Γερμανοί ζούσαν στην Μεσόγειο θα είχαν φτιάξει και αυτοί αξιόλογο πολιτισμό από την αρχή , αλλά τα βορεινά κλίματα δεν το επέτρεψαν
Α μάλιστα. Να κάτι νέο. Μήπως όμως αντι για πολιτισμό το εριχναν στα μπάνια κα τις τουρίστριες;
Όμως αφού γνώρισαν τον ελληνορωμαικό κόσμο διέπρεψαν παντού , όλη την σύγχρονη τεχνολογία Γερμανοί ( δηλαδή και Άγγλοι ) την έχουν δημιουργήσει
Ιαπωνες και Γάλλοι διέφυγαν της προσοχής σου. Ξαναδές το
Η έχθρα Γερμανών και Σλάβων υπήρχε από την εποχή των Τευτόνων Ιπποτών
Τους κέρδισαν εκτός έδρας στο ποδόσφαιρο;
- Οι μαύροι έχουν χοντρά χείλη , διαφορετικό κρανίο και διαφορετικό τρόπο ΦΥΤΕΥΣΗΣ
Αν ειχες πάει σχολείο αντι να καθεσαι να μαλακίζεσαι με θεωρίες μίσους, θα ήξερες το ρήμα ΦΥΤΡΩΝΩ. Το οποίο ειναι διαφορετικο του ΦΥΤΕΥΩ. Μήπως εισαι καραφλός και σου εχει μεινει απωθημένο; Με Ultrex λούστηκες; Λουσου με Ultrex και θα δεις
Το χρώμα των Τούρκων είναι σταχτύ προς καφέ παρότι ζούσαν στον Βορρά .
Επίσης ειναι καφέ επειδή πίνουν συνέχεια καφέ που ονομάζουν Τουρκικό αλλά όλοι ξέρουμε οτι ειναι Ελληνικός και όχι Αραβικός γιατί ετσι γουσταρουμε
Η απώτερη καταγωγή μας , εμάς των λευκών
Κοιτα να δεις.
Κατ'αρχας θεωρεις τον εαυτό σου κάτι που δεν εισαι.
Πηγαινε στον ινστρουχτορα εκεί στην κεφαλληνίας (αν ακόμα ειστε εκεί) και κάντου 1-2 ερωτήσεις σχετικά.
Κατα δεύτερον, σε λυπάμαι που εισαι ένας μίζερος άνθρωπος.