EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 19.485
να πω και την καραμιλφαρα
Vanessa del rio?
στα ντουζενια της?
Αμέ!! Οι καλές χωράν παντού!!
να πω και την καραμιλφαρα
Vanessa del rio?
στα ντουζενια της?
Για αρχή, θα ήταν καλό να μας πεις από ΠΟΥ έκανες copy paste την αναφορά αυτή. Σε δεύτερη φάση θα ήταν καλό (έτσι για το "μεταξύ" μας), όταν αναφέρεσαι στο Σλαβικό μόρφωμα των Σκοπιανών, να μην τους ονομάζεις "Macedonians" γιατί τα κόκαλα κάποιων τρίζουν. Τρίτον, το Νο1 της αναφοράς οι "Germanics" στην ουσία είναι "Saxons" και έχουν τουλάχιστον 30-40 "φυλές" (λίγες ανέφερες)...Να ποιοί είναι οι λευκοί
Europe
1. Ethnic Germanics (Germans, Norwegians, Swedes, Icelanders, Danes, Franks, Lombards, Anglo-Saxons and Visigoths).
2. Ethnic Italic peoples (not including the Etruscans)
3. Ethnic Greeks
4. Ethnic Slavs (Russians, Slovaks, Serbians, Bulgarians, Czechoslovakians, Poles, Macedonians * , Slovenians, Croats, and Ukrainians)
5. Ethnic Celtic peoples (Irish, Scottish, Welsh, Cornish, and Bretons)
6. Ethnic Baltic peoples (Lithuanians and Latvians)
7. Ethnic Romanians
8. Ethnic Albanians
Asia
1. Ancient Hittites
2. Iranian peoples ( Kurds, Persians, Afghanis, and Tajiks)
3. Aryans (mostly the northern peoples of India, while southern India contains mostly people of the Dravidian racial or linguistic group).
προσοχι στα νεφελιμ κριβοντε στο σκοτινο πλανιτιΜε τπτ.Αφου συμφωνα με Λιακο το 90% ειναι Έλληνες ;)
πεστα μουνιτσα μου!Πας ελλην λευκος....μπουχαχαχαχαχα.....μιλαει το μεγαλυτερο κρεβατι της ευρωπης περι καθαροτητας.....μπουχαχαχαχαχα.......
προσοχι στα νεφελιμ κριβοντε στο σκοτινο πλανιτι
θα ερθουν το 2012 να αλακσουν τιν πολικοτιτα του πλανιτι
κριπσε με στιν αγκαλιτσα σου νιτσα μουμη σε παρουν πρεφα οι υποχθονιοι κακομοιρη μου.....
πεστα μουνιτσα μου!
κριπσε με στιν αγκαλιτσα σου νιτσα μου
Αν ειναι να λεμε για πορνοσταρ δε θα τελειωσουμε ουτε αυριο αλλα ζηλεψα και θα πω.
Malorie Marx
Cassandra Cruz
Jasmine Byrne
Carmen hayes
Alexis Texas
ετσι για να υπαρχει ποικιλια στις πολυκατοικιες!!!
Επίσης οι λευκοί της Ωκεανίας και της Αμερικής που είναι; Ο-Ε-Ο;