Νέα

Οι λευκοί είναι μόνο το 10 % του Παγκόσμιου Πληθυσμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μέχρι τώρα έκανα τρόλινγκ , αλλά τώρα σοβάρεψε το πράμα και δεν είναι καιρός για αστεία .
Enfocer , εγώ ξέρω πώς είναι να παθαίνει ο γονιός σου πενταπλό έμφραγμα και να συνεχίζει να δουλεύει για να έχεις να φας , να σε κοροιδεύουν στο σχολείο οι γύφτοι γιατί πας πάντα με το ίδιο παντελόνι ,  δεν κάνω κολύμπι στην πισίνα να περιμένω τον daddy να μου φέρει τον μπάφο μου. Ένας καπιταλιστής σαν εσένα είναι υποκριτικό να πει κάποιον άλλον καραγκιόζη . Εκτός αν δεν είσαι πλούσιος όπως λες αλλά μία φορουμική περσόνα που μαλακίζετε φαντασιόπληκτη ότι την γαμάνε ζιγκολό .
Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΜΑΤΙΣΟΥΝ .
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ .

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μέχρι τώρα έκανα τρόλινγκ , αλλά τώρα σοβάρεψε το πράμα και δεν είναι καιρός για αστεία .
Enfocer , εγώ ξέρω πώς είναι να παθαίνει ο γονιός σου πενταπλό έμφραγμα και να συνεχίζει να δουλεύει για να έχεις να φας , να σε κοροιδεύουν στο σχολείο οι γύφτοι γιατί πας πάντα με το ίδιο παντελόνι ,  δεν κάνω κολύμπι στην πισίνα να περιμένω τον daddy να μου φέρει τον μπάφο μου. Ένας καπιταλιστής σαν εσένα είναι υποκριτικό να πει κάποιον άλλον καραγκιόζη . Εκτός αν δεν είσαι πλούσιος όπως λες αλλά μία φορουμική περσόνα που μαλακίζετε φαντασιόπληκτη ότι την γαμάνε ζιγκολό .
Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΜΑΤΙΣΟΥΝ .
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ .

Ρε μαλακα

Παλι εχυσες μες στο ιντερνετ καφε??

Επισκέπτης
Γιατι εχουν προβλημα με τους μαυρους καποιοι δεν μπορω να το καταλαβω. Οι μαυροι και στον αθλητισμο διαπρεπουν και στη μουσικη και και οσους εχω γνωρισει μεταναστες ειναι πολυ ενταξη ατομα. Μεχρι και προεδρο της Αμερικης βγαλαν. Αν υπαρχει προβλημα με καποια φυλη αυτοι ειναι οι εβραιοι που δεν προσφαιρουν τιποτα στον κοσμο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τους φανατικους της καθαροτητος παντως υπαρχει ΜΙΑ φυλη στον κοσμο της οποιας η"αιματολογικη"καθαροτητα δεν επιδεχεται ιδιαιτερη αμφισβητηση,ενω ταυτοχρονως ειναι και ιδιαιτερα"καρπερη":Oι γυφτοι.

Όσον αφορά στην καθαρότητα, όντως οι Αθίγγανοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι οι πιο ομοιόμορφοι αφου αν και συνυπάρχουν με άλλους, δεν κάνουν ως επί το πλείστον απογόνους με αυτούς. Η αθίγγανη δεν παίρνει μπαλαμό (λευκό) ούτε με σφαίρες. Ολόκληρος Αγγελόπουλος (ο τραγουδιστής) έκανε το μέγα λάθος να πάρει Ελληνίδα και τον αρνήθηκε η μητέρα του. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τί σημαντική προσωπικότητα ήταν ο Αγγελόπουλος για τους Αθιγγάνους.
Επίσης, για ακόμη μια φορά θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτά τα περί ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ και ΛΕΥΚΩΝ είναι τερτίπια των Άγγλων (κυρίως) για να παραμυθιάσουν τους Ινδούς από τους οποίους είχαν τσάμπα εργατικά χέρια και πρώτες ύλες. Συνέφερε βλέπετε να είναι κοινής καταγωγής τότε.
Τέλος, η ελληνική γλώσσα έχει ιστορική συνέχεια από τότε που οι Έλληνες έγραφαν από δεξιά προς τα αριστερά. Με λίγες αλλαγές στην εκφορά και στις καταλήξεις είναι περίπου η ίδια. Τι να μας πουν οι υπόλοιποι "ΛΕΥΚΟΙ" του τάδε σάιτ ή της τάδε ιδεολογίας; Αυτοί δεν έγραφαν καν τότε (μην πω δεν μιλούσαν)

Φυλήςυχος Πολίτης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό τώρα περί Μαύρης Αθηνάς ήταν αν θυμάμαι του Μάρτιν Μπέρναλ και έγραφε ότι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός δεν έχει τις ρίζες τους στην Ελλάδα αλλά στην Αφρική και την Ασία (εννοεί την Αίγυπτο και τους Φοίνικες).Το παίρνει με γεωγραφικούς όρους τον πολιτισμό ο Μπέρναλ και αναφέρει μόνο τα πολιτισμικά στοιχεία και όχι τα εθνοφυλετικά.Το έχω 'Μαύρη Αθηνά' στα Αγγλικά και τολμώ να πω είναι αξιόλογο πανεπιστημιακό έργο που βρήκε απήχηση σε μεγάλο ποσοστό πανεπιστημιακών.Είναι δεδομένα ότι την Αρχιτεκτονική η το αλφάβητο τα πήραν οι Έλληνες απο τους Αιγύπτιους και τους Φοίνικες απλώς τα τελειοποίησαν στην πορεία.

Μα ο Μπερνάλ δεν αρκείται να πει ότι οι Έλληνες πήραν στοιχεία από Φοίνικες και Αιγύπτιους (στον πολιτισμό η παρθενογένεση είναι σπάνια)το οποίο κανείς σοβαρός ιστορικός δεν το αρνείται αλλά το προχωράει πολύ περισσότερο, στο ότι ο Ελληνικός πολιτισμός είναι αφρικανικός- δημιούργημα αιγυπτίων και φοινίκων...(αφροκεντρισμός)
Και τεκμηριώνει τις θέσεις του περισσότερο σε θεωρητικές κατασκευές και πολιτικά ορθές αναφορές παρά σε αρχαιολογικά, γλωσσολογικά ή άλλα κριτήρια..
Η mainstream ιστοριογραφία δεν τον θεωρεί αξιόπιστη πηγή και οι απόψεις του στην καλύτερη θεωρούνται ατεκμηρίωτες και εκκεντρικές και στη χειρότερη συνομωσιολογικές...
Και φυσικά επιδεινώνει τις θέσεις του το γεγονός ότι όσοι διαφωνούν με τις θεωρίες του χαρακτηρίζονται "ρατσιστές"...

Τώρα τα περι νεοΜακεδόνων αντιγράφω κατευθείαν το χωρίο απο το 'Η ιστορία της χερσονήσου του Μοριά κατα τον Μεσαίωνα' του Φολμεράυερ απο τις εκδόσεις 'μεγάλη πορεία'.
Στην περιοχή της Μακεδονίας δεν υπάρχουν Έλληνες απόγονοι του Αλέξανδρου και του Φιλλίπου.Παρα μόνο Σλάβοι.Υπάρχουν και μικρότερες ομάδες όπως Πόντιοι,Αθίγγανοι,Βαλάχοι και στην Γευγελή Αλβανοί και Τούρκοι.Οι Τούρκοι είναι διοικητικοί άρχοντες στο βιλαέτι της Μακεδονίας όπου καμία σχέση δεν έχει με την αρχαία Ελληνική Μακεδονία αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι μια περιοχή σήμερα που οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Σλάβοι.Αν δεν μιλάς Σέρβικα η Βουλγάρικα δεν μπορείς να συνεννοηθείς στην Μακεδονία.Όσοι ονειρεύονται να βρούνε απόγονους Ελλήνων του Αλέξανδρου και του Περσέα στην σημερινή Πέλλα μάλλον θα είναι τίποτα ρομαντικοί όπως περιμένουν να βρούνε απόγονους του Σωκράτη και του Πλάτωνα στην Αθήνα.
Ασχέτως αν έχει δίκιο η άδικο αυτός ο ιστορικός για την Μακεδονία του 19ου αιώνα (εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο) παρατήρησε μόνο που κατατάσσει τους αρχαίους Μακεδόνες!!!Το θεωρεί δεδομένο ιστορικά ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν ένα Ελληνικό έθνος της Βαλκανικής.Στην περιοχή της Μακεδονίας που ήταν Οθωμανικό βιλαέτι τότε δεν έκανε την παραμικρή νύξη η αναφορά για ανεξάρτητους η αυτόνομους εθνικά Μακεδόνες το 1840 ο Γερμανός ιστορικός!!!Και φυσικά αυτά τα γράφει ο μεγαλύτερος ιστορικά 'εχθρός' του ΝεοΕλληνικού κράτους που έγραψε ότι βρήκε σε κάτι χωριά της Μάνης μέχρι απόγονους Αβάρων (ΤουρκοΜογγολικό έθνος) αλλά πουθενά δεν βρήκε Μακεδόνες.

Είναι καταρχήν θετικό ότι ακόμη και αυτός δεν αποδέχεται τις θεωρίες του μακεδονισμού αν και αυτές διατυπώθηκαν σχεδόν έναν αιώνα αφότου έζησε...
Και μου κάνει εντύπωση πώς δεν είδε αυτό που είδαν ως και οθωμανικές απογραφές: Τους Έλληνες κατοίκους της Μακεδονίας του 19ου αιώνα...Το 1913 έφταναν περίπου το 1,5 εκατομμύριο..
Και φυσικά εξηγούμαι ότι απευθείας απόγονοι Πλάτωνα, Σωκράτη και Μ. Αλεξάνδρου δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν απευθείας απόγονοι του Ιουλίου Καίσαρα, του Ραμσή, του Καρλομάγνου και άλλων πολλών προσωπικοτήτων...Οι επιμιξείς είναι δεδομένες και αδιαμφισβήτητες...΄

Όσο για το "μακεδονισμό" η βασική του θεωρία είναι ότι οι μακεδόνες ήταν ένα μη ελληνικό φύλο, με ινδοευρωπαΪκή όμως καταγωγή, μιλούσε μια γλώσσα συγγενή με τα ελληνικά αλλά όχι ελληνικά, η ηγεσία του όμως λάτρευε την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό και εξελλήνισε τους μακεδόνες (για αυτό και δεν υπάρχει καμία σοβαρή απόδειξη ύπαρξης διακριτού από τους έλληνες "μακεδονικού" έθνους..Για την ακρίβεια η μόνη "απόδειξη" είναι ότι κάποιες λέξεις τις προφεραν με διαφορετικό τρόπο...) και ότι οι "μακεδόνες" αυτοί συνέχισαν να υπάρχουν κανονικά έως και τον εικοστό αιώνα, απλά εκτός του ότι αρχικά είχαν εξελληνιστεί, εκσλαβίστηκαν κιόλας και κάπου το 1900 κάτι, συνειδητοποίησαν ότι είναι διακριτό έθνος και είπαν να ανεξαρτοποιηθούν...(αν και τα βουλγαρικά κομιτάτα της μακεδονίας που θεωρούν απαρχές της εθνικής τους συνείδησης ουδέποτε είπαν τέτοιες μπούρδες- οι θεωρίες πεί μακεδονισμού αρχίζουν από το 1944 και μετά, στα πλαίσια κατασκευής μακεδονικού έθνους και κορυφώνονται από το 1991 έως τις μέρες μας...Ο Γκλιγκόρωφ ουδέποτε αμφισβήτησε πχ τη σλαβική καταγωγή των σκοπιανών και ένας πρωθυπουργός του κρατιδίου πολιτογραφήθηκε κανονικά βούλγαρος αλλά οι νέας κοπής "μακεδόνες" τύπου γκρουέφσκι πατάνε πάνω σε τέτοιες ψευδοεπιστημονικές θεωρίες. Το μόνιμό τους επιχείρημα είναι ότι οι έλληνες είναι καπάτσοι και μας είχαν πάρει την ιστορία)

Οι θέσεις τους βέβαια είναι εξίσου σοβαρές με αυτές του Ψωλαρά περί φυλών...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μη χάνετε το χρόνο σας με το μαλάκα. ΠΛΑΚΑ σας κάνει

Υπενθυμίζω

psolaras19

Ονομα thread Συμπτώσεις ;
« στις: 02/01/09, 16:04 »
Το πρωί καθόμουν στο καθρέφτη καμαρώνοντας την μεγάλη μου ψωλή και σκεφτόμενος ότι έχω να γαμήσω πολλές γυναίκες . Βγαίνοντας από την τουαλέτα γλιστράω και χτυπάω τα αρχίδια μου στην πλάτη του καναπέ . Δύο ώρες έκανα να ξανακαυλώσω .
Μετά έπαιζα ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και σκεφτόμουνα πώς δεν το είχα βρει νωρίτερα και τι ωραίο που είναι . Σε λίγη ώρα με πέταξε στο desktop .
Δεν έχω το δικαίωνα να είμαι ευτυχισμένος ρε γαμώτο ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ρε πούστη!.....Κάθε φορά που μπαίνω στο site λιώνω στο γέλιο!

Bourdela........Το καλύτερο site ever.....και με διαφορά!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και φυσικά επιδεινώνει τις θέσεις του το γεγονός ότι όσοι διαφωνούν με τις θεωρίες του χαρακτηρίζονται "ρατσιστές"...
Αυτό το τελευταίο γίνεται για εμπορικούς λόγους να γίνει ντόρος να πουληθεί κάνα αντίτυπο παραπάνω.Ξέρεις πολύ καλά ότι οι Πανεπιστημιακοί τα βιβλία τα έχουν σε 'τρίτο εισόδημα' (το πρώτο είναι ο μισθός και το δεύτερο οι επιτροπές).Όσο πιο πολύ ντόρος θα γίνει τόσο πιο πολύ θα πουλήσει.Υπάρχει για την ιστορία αγαπητέ στρέητ και ο Μαύρος Σωκράτης του Σενεγαλέζου καθηγητή Σεϊχ Ντούπια.Το γέλιο του δεύτερου είναι αστείρευτο.Κάτι σαν Λιακόπουλο με τα ούφο και Κεραμιδά με τους Έψιλον και ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας.Γραφικά άτομα βασικά που όταν δεν πηγαίνεις σε θεατρική επιθεώρηση τους βλέπεις στην οθόνη.
Είναι καταρχήν θετικό ότι ακόμη και αυτός δεν αποδέχεται τις θεωρίες του μακεδονισμού αν και αυτές διατυπώθηκαν σχεδόν έναν αιώνα αφότου έζησε...
Και μου κάνει εντύπωση πώς δεν είδε αυτό που είδαν ως και οθωμανικές απογραφές: Τους Έλληνες κατοίκους της Μακεδονίας του 19ου αιώνα...Το 1913 έφταναν περίπου το 1,5 εκατομμύριο..
Και φυσικά εξηγούμαι ότι απευθείας απόγονοι Πλάτωνα, Σωκράτη και Μ. Αλεξάνδρου δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν απευθείας απόγονοι του Ιουλίου Καίσαρα, του Ραμσή, του Καρλομάγνου και άλλων πολλών προσωπικοτήτων...Οι επιμιξείς είναι δεδομένες και αδιαμφισβήτητες...΄

Οι θέσεις τους βέβαια είναι εξίσου σοβαρές με αυτές του Ψωλαρά περί φυλών...
Όλη η ιστοριογραφία αναφέρει τους αρχαίους Μακεδόνες ως Έλληνες.Να πούμε απο Γκρότε,Ντρόυζεν,Ντυράντ,Γουέλς,Φολμεράυερ,Κρέτσμερ,Μπίρτ και πάει λέγοντας.Μάλλον οι θέσεις για 'καθαρά αίματα' Μακεδόνων των νέων 'Μακεδόνων' είναι τόσο σοβαρές και έχουν τόσο ηχηρή απήχηση στην παγκόσμια ιστοριογραφία όσο με τις θέσεις το psolaras19.  :cheesy:
Πάντως όπου υπάρχει φτώχια και μιζέρια ψάχνουν να βρουν ένδοξους προγόνους.Είναι γεγονός αυτό.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητέ φίλε μου εύγε που μελτάς την Παγκόσμια ιστορία.Ελπίζω να την μελετάς όμως απο πανεπιστημιακές πηγές και όχι απο ακροδεξιές θέσεις.
Τα Τουρκομογγολικά Έθνη είσαι σίγουρος ότι ήταν ολιγάριθμα και δεν πήγαν στην Ευρώπη?
Οι Ούννοι αγαπητέ φτάσανε μέχρι και την Γαλλία και οι απόγονοί τους επιμείχτηκαν με Γερμανικά,Σλαβικά,Ρωμαϊκά,Αλβανικά,Ιρανικά,Βαλτικά,Τοχαρικά και Ελληνικά φύλλα.Οι Ούγγροι είναι Μαγυάροι και οι Μαγυάροι δεν είχαν Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή.Οι Μαγυάροι ήταν Τουρανικό Έθνος (Τουρκομόγγολοι δηλαδή) γι'αυτό και η γλώσσα των σημερινών Ούγγρων συγγενεύει με την γλώσσα των Τουρανικών γλωσσών (Τουρκομογγολικών).Στην Βόρεια Ευρώπη υπήρχε και αυτόχθονο Μογγολικό Έθνος οι Λάπωνες στην Σκανδιναυία και σκόρπια Μογγολικά Έθνη στην Βόρεια Ρωσία.Για παράδειγμα οι Εσθονοί έχουν και αυτοί Τουρκική καταγωγή (η δε γλώσσα τους ανήκει στην ΟυραλοΑλταϊκή ομάδα και όχι στην Ινδοευρωπαϊκή), όπως επίσης και οι Φιλανδοί (οι Σουγιόμοι όπως αυτοαποκαλούνται στην εθνική τους γλώσσα).Στην Νότια Ευρώπη υπήρχε απο τα αρχαία χρόνια εισροή Σημητικών Φυλών (Φοίνικες,Εβραίοι και μετέπειτα Άραβες) μέχρι που αφομοιώθηκαν απο τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς του Νότου.

Αυτο ακριβως το συζηταγαμε πριν λιγους μηνες στο τσατ.....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
χοχοχο

ποτε θα μου κανεις κανα μαθημα? τωρα που αποφασισε παμψηφει το φορουμ οτι εισαι καταλληλος για εκπαιδευση?? :P :P
Έχουμε καιρό να κάνουμε κάνα μαθηματάκι. :rolleyes: Έχεις δίκιο  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
χοχοχο

ποτε θα μου κανεις κανα μαθημα? τωρα που αποφασισε παμψηφει το φορουμ οτι εισαι καταλληλος για εκπαιδευση?? :P :P

Πρόσεχε μόνο Νίτσα, διότι με καθηγητή το Βρυκόλακα κάτι μου λέει ότι στη διδακτέα ύλη δεν θα είναι μόνο Ιστορία...
Άσε που οι φήμες λένε ότι είναι πολύ σκληρός στις εξετάσεις και του αρέσει να εμβαθύνει στα ζητήματα, ξεπατώνοντας κυριολεκτικά τις μαθήτριές του (μαθήματα σε άνδρες δε δίνει)...

:2funny:  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρόσεχε μόνο Νίτσα, διότι με καθηγητή το Βρυκόλακα κάτι μου λέει ότι στη διδακτέα ύλη δεν θα είναι μόνο Ιστορία...
Άσε που οι φήμες λένε ότι είναι πολύ σκληρός στις εξετάσεις και του αρέσει να εμβαθύνει στα ζητήματα, ξεπατώνοντας κυριολεκτικά τις μαθήτριές του (μαθήματα σε άνδρες δε δίνει)...

:2funny:  :2funny:

γνωριζω απο πρωτο χερι τον διδακτικο προσανατολισμο του τρισμεγιστου βρυκολακα μην ανησυχεις :P :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
str8t1977 τα σέβη μου όπως πάντα  :rockon:
Μounitsa με 'έψησες' βρε μπαγασούλα  :-*
Απο αυτές τις συζητήσεις πάντως λείπει και ο sxsitegr.Τι θυμήθηκα βραδιάτικα ο βρουκόλακας πάλι  :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
περσινα ξινα σταφυλια θυμηθηκες :P :P

Stories

Νέο!

Stories