PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 446
Σου προτείνω την Vida, πανέμορφη, σαδίστρια, με δίμετρα πόδια και με πολύ πάθος στο session.
Link please?
Σου προτείνω την Vida, πανέμορφη, σαδίστρια, με δίμετρα πόδια και με πολύ πάθος στο session.
@dimigoall .. εχει κάτι ωρολογίες στην αρχή ο υποτακτικός.. τι σημαίνουνε ; εφαγε ξύλο ?Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό. Sheena - Session Girls
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.
Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει.
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) , πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.
Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.
Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.
Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...
Άστα αυτά πανούλη μου ...@dimigoall .. εχει κάτι ωρολογίες στην αρχή ο υποτακτικός.. τι σημαίνουνε ; εφαγε ξύλο ?
Συγγνωμη .. εδωσες 350 χωρις σεξ ;Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό. Sheena - Session Girls
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.
Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει.
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) , πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.
Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.
Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.
Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...
Link please?
Dama Vida η ομορφότερη αφέντρα στη Θεσσαλονίκη
Είμαι μία αυστηρή και πανέμορφη Αφέντρα. Λατρεύω να μυώ άπειρους πρωτάρηδες στον δελεαστικό χώρο του BDSM. Υπεραγαπώ το strapon και διασκεδάζω ιδιαίτερα τα παιχνίδια με ποδολάγνους, υποτακτικούς και φετιχιστές. Απολαμβάνω τις υπέροχες και αμέτρητες εκφράσεις του bdsm: υποταγή, εξευτελισμό...kanesex.com
Η έρικα το γουστάρει και το ζει κορυφαία και πίστεψε με πάμε πολλοί γιατί δεν το κάνει για τα φράγκα ,η πιο έμπειρη αφέντρα ακούραστη και μουνάρα έχει όλο το πακέτοEγώ δεν έχω πάει με καμία Dominatrix από το 2005 που πήγα Αγγλία, γιατι το έχω ορκιστεί στον εαυτό μου , αν θα έκανα session με κάποια, θα έκανα μόνο με την Ερικα, με καμία άλλη. Και όταν θα μου έλεγε τι σου αρέσει, θα της έθετα τον όρο μου, γιατί έχω έναν όρο και μετά θα της έλεγα κάνε ό,τι θα καυλώσει εσένα. Τώρα αν τυχόν η καύλα της είναι ο όρος μου, ε λυπάμαι... θα πρέπει να ρίξει λίγο τα στάνταρ της. Με την Ερικα κάποιος πρέπει να πάει. Για εμένα είναι η μοναδική που αξίζει από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα. Οι άλλες το κάνουν για τα φράγκα.... Εκείνη το κάνει γιατί γουστάρει!
Άστα φίλε μου. Αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια. Άμα πάρεις αυτο τον δρόμο, μετά δεν έχει επιστροφή. Για να στο λέω , κατι ξερω..@dimigoall .. εχει κάτι ωρολογίες στην αρχή ο υποτακτικός.. τι σημαίνουνε ; εφαγε ξύλο ?
Yπάρχει νήμα για την συγκεκριμένη. Μπορείς να διαβάσεις σχόλια.Καλησπέρα ! Εχει κάποιος γνώμη για την Domina Antzy Karra ?
Θα με ενδιεφερε και μενα αν μαθειςΚάποιος;
και οι δυο εμπειροτατεςΚαλησπερα ποια λέτε είναι καλύτερη η mistress artemis η
Domina erica
ΕυχαριστωYπάρχει νήμα για την συγκεκριμένη. Μπορείς να διαβάσεις σχόλια.
Καλησπερα ποια λέτε είναι καλύτερη η mistress artemis η
Domina erica
Και οι δύο έμπειρες ανάλογα αν σου αρέσουν οι αδύνατες πας έρικα αν σου αρέσουν οι παχουλές πας ΆρτεμιςΚαλησπερα ποια λέτε είναι καλύτερη η mistress artemis η
Domina erica
Έρικα έμπειρη και δεν κοιτάει πορτοφόλι ούτε ρολόι αλλά είναι διακοπέςΚαλησπέρα μια ερώτηση η καλύτερη αφέντρα για πρωτάρη;
Γενικά πάντως, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις τα σέσσιον με αφέντρες (ή μη) που κινούνται μόνο μέσω σόσιαλ. Καλύτερα προτίμησε κάποια γνωστή του χώρου ή έστω, κάποια η οποία να έχει διάρκή παρουσία σε αγγελίες (λιγότερο προτιμότερο από το προηγούμενο). Με λίγο ψάξιμο σε αυτό και σε άλλα παρόμοια site θα βγάλεις άκρη για το ποια θα σου κάνει κλικ και θα ταιριάζει με τα γούστα σου.Ευχαριστω
Νέο παραμύθι είναι αυτό με το πορτοφόλι; Που επειδή ο άλλος της είπε εμμέσως πλην σαφώς "δε μου αρέσει αυτό που βλέπω και θα φύγω" όρμησε πάνω του, άρχισε να τον γρατζουνάει τσιρίζοντας "τα λεφτά μου μαλάκα, τα λεφτά μου καριόλη. Θα μου δώσεις το δώρο μου και μετά θα φύγεις". Η μαντάμ φαντάζομαι ότι θα σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι.Έρικα έμπειρη και δεν κοιτάει πορτοφόλι ούτε ρολόι αλλά είναι διακοπές