You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγω οσες φορες ειχα παει στη Θεανω εδινε τα παντα μια χαρα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει τωρα. Απλα δεν αντεχα την πολυλογια...σε εβγαζε εκτος κλιματοςΠροσωπικα εγω θεωρω οτι αν δεν σου δινουν αυτα που θελεις ,δεν πας απλα ,πεταμενα λεφτα και δεν ζητανε λιγα ,αυτα εγω τα ξεκαθαριζω απο την αρχη ,εχω αυτα τα φετιχ ,ειμαστε οκ ? αν πει οχι αυτο η οχι το αλλο ,ευχαριστω γεια σας . Τα απλα και ευκολα τυπου ποδολατρεια τα κανουν ολες ,εδω φαινεται η επαγγελματιας .
Ξέρεις κάποια να προτείνειςΗ Θεανω μου ειπε οχι ,μακαρι να εκανε,αλλες σιγουρα κανουν .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 258
- Πόντοι
- 26
Ολες οι αλλες λενε ναι ,μονο αυτη μου ειπε οχι . ΠροσυνενοησηΞέρεις κάποια να προτείνεις
Dom Isis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Τα sessions πραγματοποιούνται στο Castle de Paris, είναι ξενοδοχείο ειδικά διαμορφωμένο για bdsm εμπειρίες!Τα ραντεβού που γίνονται;
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 204 Αθήνα (υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, φυλασσόμενος).
Για κλείσιμο οποιασδήποτε Αφέντρας καλείτε στο τηλέφωνο του domsecrets, που βρίσκεται αναγραφόμενο στο domsecrets.gr
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 258
- Πόντοι
- 26
Εχεις pmΞέρεις κάποια να προτείνεις
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Ναι έμπειρη αλλά από εμφάνιση δεν μετράειΜια γνώμη για κυρία Άρτεμις αν έχει κάποιος εμπειρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλιά το έδινεΔεν το δίνει δηλ το μουνάκι της; Κρίμα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Και σέξ έκανε αλλά πολύ φλύαρηΕγω οσες φορες ειχα παει στη Θεανω εδινε τα παντα μια χαρα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει τωρα. Απλα δεν αντεχα την πολυλογια...σε εβγαζε εκτος κλιματος
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Η έρικα το κατέχει,Τετάρτη θα πάωΜε την έρικα έχω κάνει το καλύτερο παιχνίδι
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Παλιά το έδινεΔεν το δίνει δηλ το μουνάκι της; Κρίμα
Οι περισσότερες το κάνουν ακόμα και η έρικαΓνωρίζει κανείς εάν η Θεανώ κάνει ass και pussy worship εάν όχι κάποια που να το κάνει
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 6.039
- Πόντοι
- 1.056
Τα sessions πραγματοποιούνται στο Castle de Paris, είναι ξενοδοχείο ειδικά διαμορφωμένο για bdsm εμπειρίες!
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 204 Αθήνα (υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, φυλασσόμενος).
Για κλείσιμο οποιασδήποτε Αφέντρας καλείτε στο τηλέφωνο του domsecrets, που βρίσκεται αναγραφόμενο στο domsecrets.gr

Castle De Paris | Athens
Castle De Paris, Αθήνα, Ελλάδα. Αρέσει σε 520 · 5 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα · 7 ήταν εδώ. The first themed experience suites. Lux hotel,parking. Based in Athens. Info|Booking 210 513 3425

Castle De Paris ❤️ - No1 BDSM (Fetish) Hotel Athens - Κονσεπτικό Ξενοδοχείο, Αθήνα
Το Castle De Paris είναι ένα σύγχρονο κονσεπτικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.. BDSM HOTEL ATHENS | BDSM (FETISH) EXPERIENCE ROOMS | COMFORT ROOMS | DELUXE SUITES...

Πιστεύω δεν γουστάρει αυτό που κάνει και η φλυαρία της είναι η άμυνα της για να την παλεύει.Και σέξ έκανε αλλά πολύ φλύαρη
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Δεν το γουστάρει και φαίνεται αλλά από εμφάνιση σκίζειΠιστεύω δεν γουστάρει αυτό που κάνει και η φλυαρία της είναι η άμυνα της για να την παλεύει.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 258
- Πόντοι
- 26
Παλια το εδινε τεσταρισμενη πολλες φορες και προ 15ετιας ,αλλα και τωρα το δινει απο οτι ξερω .Ναι έμπειρη αλλά από εμφάνιση δεν μετράει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλιά το έδινε
Ισχύει ότι σκίζει.Δεν το γουστάρει και φαίνεται αλλά από εμφάνιση σκίζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις