Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;120 Αν γράψεις Mira May θα στη βγαλει
Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;120 Αν γράψεις Mira May θα στη βγαλει
Σιγά μην τις έδινα 200.Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;
50 λεπτά ειναι ώρα οπότε κομπλέ.Σιγά μην τις έδινα 200.
120 θα της πεις και θα σου πει ναι.
Κανονικά έκανα 50 λεπτά σίγουρα. Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι μαζι της.
Μήνυμα στο What's Up, δέχεται.
Φαντάζομαι ότι όταν κλείσει κάποιος μέσω γραφείου θα παίρνει και το γραφείο το ποσοστό του, αν κλείσει όμως συνεδρία απευθείας με την αφέντρα γλιτώνει αυτό το ποσό.Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;
Είναι η καλύτερη που έχω πάειΝαι έρχεται στην Λάρισα εξαιρετική Αφέντρα η έρικα
Τις είχα δει και τις δύο μαζί ο leader ήταν η έρικαΞέρω μόνο ότι έπαιρνε την φίλη της την Ρωσίδα από την πίσω πόρτα,η irina φουλ ερωτευμένη με την έρικα,αλλά ότι έκανε και λεσβιακό δεν το γνώριζα σαν αφέντρα πάντως είναι φουλ ανωμαλιάρα και η μόνη αυτοδίδακτη
Αυτή δεν έχω καταλάβει, είναι μόνιμα Ελλάδα; Έχει πουθενά τίποτα φωτογραφίες εκτός από αγγελίες; Π.χ. Instagram, Twitter onlyfans ?Σιγά μην τις έδινα 200.
120 θα της πεις και θα σου πει ναι.
Κανονικά έκανα 50 λεπτά σίγουρα. Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι μαζι της.
Μήνυμα στο What's Up, δέχεται.
Έχει fetlifeΑυτή δεν έχω καταλάβει, είναι μόνιμα Ελλάδα; Έχει πουθενά τίποτα φωτογραφίες εκτός από αγγελίες; Π.χ. Instagram, Twitter onlyfans ?
Ευχαριστώ!
και η ιρίνα είναι πολύ καλήΤις είχα δει και τις δύο μαζί ο leader ήταν η έρικα
είχα κάνει διπλό session με την ericca και την ιρίνα πολύ καλύ σαν αφέντρα,ψηλή αφέντραΔεν ξέρω αν έχει ακόμα η έρικα την ρωσίδα γιατί μπροστά στην έρικα κσθόταν σούζα μόνο η έρικα την έπαιρνε από την πίσω πόρτα
όχι δεν έχωΕυχαριστώ!
Έχεις εμπειρία;
Η ρωσίδα ήταν μόνο για soft καταστάσειςκαι η ιρίνα είναι πολύ καλή
Έρικα και λόλα άποψη μου αλλά η θεά λόλα σταμάτησεη έρικα και η Αλεξάνδρα είναι οι καλύτερες με διαφορά
Είναι η ιέρεια του bdsm η έρικα, πολυεργάλειο και χαμαιλέοντας, δεν είναι Αθήνα όταν γυρίσει θα την επισκεφτώΗ έρικα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο bdsm,αυθεντική αφέντρα
Φίλε Τομ δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα. Όποιος συγκρίνει την Λόλα με οποιαδήποτε, νομίζω είναι το λιγότερο τρελός!! Μιλάμε την απόλυτη από όλες τις απόψεις. Πήγα και εγώ Θεανώ. Ωραία γυναίκα δεν λέω (βέβαια την περίμενα νεότερη) αλλά πραγματικά αυτό με την φλυαρία είναι σε βαθμό που δείχνει να βαριέται. Είναι τόσο ακραίο που νομίζω δεν είναι καν φλυαρία, είναι πως είναι στον κόσμο της γενικά. Δηλαδή δεν γίνεται εκεί που σου ανοίγει τον κώλο να σου λέει «εντάξει το βρήκες εύκολα; Που βρήκες να παρκάρεις;» - Εγώ την Θεανώ δεν την θεωρώ λύση, δεν νομίζω να ξαναπάω. Αν ήταν έσκορτ ας πούμε με τέτοια συμπεριφορά θα την χαρακτήριζα άκρως διεκπεραίωτικη.Καλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!