Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;
Σιγά μην τις έδινα 200.
120 θα της πεις και θα σου πει ναι.

Κανονικά έκανα 50 λεπτά σίγουρα. Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι μαζι της.

Μήνυμα στο What's Up, δέχεται.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
829
Πόντοι
81
Σιγά μην τις έδινα 200.

Κανονικά έκανα 50 λεπτά σίγουρα. Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι μαζι της.

50 λεπτά ειναι ώρα οπότε κομπλέ.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Στη σελίδα παντως του γραφειου συνοδων λεει 200 USD την ωρα εσυ πλήρωσες 120 ; Εκανες λιγοτερη διαρκεια ;
Φαντάζομαι ότι όταν κλείσει κάποιος μέσω γραφείου θα παίρνει και το γραφείο το ποσοστό του, αν κλείσει όμως συνεδρία απευθείας με την αφέντρα γλιτώνει αυτό το ποσό.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
314
Πόντοι
21
Ξέρω μόνο ότι έπαιρνε την φίλη της την Ρωσίδα από την πίσω πόρτα,η irina φουλ ερωτευμένη με την έρικα,αλλά ότι έκανε και λεσβιακό δεν το γνώριζα σαν αφέντρα πάντως είναι φουλ ανωμαλιάρα και η μόνη αυτοδίδακτη
Τις είχα δει και τις δύο μαζί ο leader ήταν η έρικα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.352
Πόντοι
4.510
Δεν υπάρχει καμία που να έχει σκλάβα μαζί;

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.087
Πόντοι
2.696
Σιγά μην τις έδινα 200.

Αυτή δεν έχω καταλάβει, είναι μόνιμα Ελλάδα; Έχει πουθενά τίποτα φωτογραφίες εκτός από αγγελίες; Π.χ. Instagram, Twitter onlyfans ?

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
240
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν έχει ακόμα η έρικα την ρωσίδα γιατί μπροστά στην έρικα κσθόταν σούζα μόνο η έρικα την έπαιρνε από την πίσω πόρτα
είχα κάνει διπλό session με την ericca και την ιρίνα πολύ καλύ σαν αφέντρα,ψηλή αφέντρα

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Κατέβηκα για Αθήνα λόγω άδειας και επισκέφθηκα την Έρικα.Περασα Καταπληκτικά μαζί της όπως πάντα.Να πω και Χρόνια πολλά μια και είναι η ονομαστική της εορτή!!Είμαι λάτρης του ξύλου και ευχαριστήθηκα ακόμα μια συνεδρία με την Έρικα όπως πάντα!!

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
186
Πόντοι
1
Η έρικα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο bdsm,αυθεντική αφέντρα
Είναι η ιέρεια του bdsm η έρικα, πολυεργάλειο και χαμαιλέοντας, δεν είναι Αθήνα όταν γυρίσει θα την επισκεφτώ

Tom lelample

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.087
Πόντοι
2.696
Καλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
Φίλε Τομ δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα. Όποιος συγκρίνει την Λόλα με οποιαδήποτε, νομίζω είναι το λιγότερο τρελός!! Μιλάμε την απόλυτη από όλες τις απόψεις. Πήγα και εγώ Θεανώ. Ωραία γυναίκα δεν λέω (βέβαια την περίμενα νεότερη) αλλά πραγματικά αυτό με την φλυαρία είναι σε βαθμό που δείχνει να βαριέται. Είναι τόσο ακραίο που νομίζω δεν είναι καν φλυαρία, είναι πως είναι στον κόσμο της γενικά. Δηλαδή δεν γίνεται εκεί που σου ανοίγει τον κώλο να σου λέει «εντάξει το βρήκες εύκολα; Που βρήκες να παρκάρεις;» - Εγώ την Θεανώ δεν την θεωρώ λύση, δεν νομίζω να ξαναπάω. Αν ήταν έσκορτ ας πούμε με τέτοια συμπεριφορά θα την χαρακτήριζα άκρως διεκπεραίωτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom