Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα. :smiling-face-with-heart-eyes:
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.:buck2:
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..:grin:
Στις φωτο και το σαιτ φαινεται κουκλα. Αλλα νομιζω οτι απο κοντα λογω πολυ εντονης μυικοτητας και ισως λογω χρησης καποιων συμπληρωματων θα χανει πολυ σε θυληκοτητα. Φαινεται πιο πρησμενη και απο καποιες αλλες που ειχες αναφερει περυσι τετοιο καιρο. Όντως παραειναι τουμπανο και στο λεει καποιος που ειχε μακροχρονια σχεση με κοπελα επαγγελματια του φιτνεςς και ημιεπαγγελματια του κικ μποξιγκ.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Φαίνεται ότι δεν κοιτάς συχνά το twitter μου.
Εκεί θα δεις πρόσφατες φωτο μου όπως αυτες
Τις ειχα δει και αυτες αλλα θεωρησα οτι αυτες στα βιντεακια ειναι πιο προσφατες . Υπαρχουν και αυτες με τα βιντεακια εκει με ημερομηνια 15 Ιουλιου αλλα ....με αναδημοσιευση . Λατρης των χυμωδων γυναικων.

Τελευταία τροποποίηση:

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Τις ειχα δει και αυτες αλλα θεωρησα οτι αυτες στα βιντεακια ειναι πιο προσφατες . Υπαρχουν και αυτες με τα βιντεακια εκει με ημερομηνια 15 Ιουλιου αλλα ....με αναδημοσιευση . Λατρης των χυμωδων γυναικων.
Λυπάμαι που δεν με πέτυχες πιο γεμάτη εφόσον αυτή η εμφάνιση σου αρεσει :)

BratsoKavlos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα. :smiling-face-with-heart-eyes:
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.:buck2:
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..:grin:

Πως κλείνω και εγώ; Από email? Και ποσό πάει το κεφάλι αν επιτρέπεται μάστορα;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Πριν από 2 ώρες περίπου τελείωσε η συνεδρία που είχα με την Vida και για άλλη μια φορά ήταν φανταστική εμπειρία.
Για να μην λένε όμως διάφοροι ότι γράφω μόνο τα θετικά θα γράψω και το αρνητικό για την συγκεκριμένη θεά.
Το αρνητικό είναι πως παρά τον πόνο και την ξεφτίλα που νιώθω σε όλη τη διάρκεια του session ο χρόνος μαζί της περνάει σαν νερό. Όταν τελείωσε η μιαμιση ώρα συνεδρίας ένιωσα ότι ήταν πολύ λιγότερο. Για να χορτάσω την συγκεκριμένη αφέντρα μάλλον πρέπει να κλείνω κανένα 5ωρο και ας μην μπορώ μετά να κάτσω για κανένα μήνα. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.

Bilaras@

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα ξερουμαι εδώ τίποτα

Bilaras@

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα ξερουμαι καμιά γυναίκα καλή για αυταρχικό;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Σαρσενικο σου καν?

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Καλημέρα ξερουμαι εδώ τίποτα
Κάποιος;

Ionathan88

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα πιο πολύ για mistress διαβάζω sub δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν μπορεί κάποιος/α να μου στείλει σε pm πληροφορίες;

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Έχει κανείς ιδέα για εδώ;

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.686
Πόντοι
3.446
Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό. Sheena - Session Girls
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.

Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει. :grin:
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) ,:buck2: πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.

Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.

Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.

Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...

Συνημμένα

• ssstwitter.com_1722167792063.mp4
    1.017,5 KB · Εμφανίσεις: 0

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Mistress Artemisστην Αθήνα. Δύναται επίσης η δυνατότητα για τηλεφωνικού η online session.
Καλημέρα έχει πάει κανείς με την mistress artemis άμα ξέρει κανείς κάτι να μου στείλει μύνημα
Πριν πολλα χρονια 10ετια+ ειχα παει ,τοτε πολυ διαφορετικη εμφανισιακα ,δουλευε στο γνωστο χωρο στη Μαρνης ,πολυ καλη τοτε ,μαρεσε ,ακομα μαρεσει δηλαδη ,απλα λογω ταξιδιων της δεν ξαναπηγα . Εχω σκοπο ομως .

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.024
Πόντοι
446
Καλησπέρα, κάποια πρόταση για την συμπρωτεύουσα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom