Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό.
Sheena - Session Girls
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.
Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει.
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) ,
πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.
Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.
Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.
Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...