Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις.To glamour για μενα είναι απο τα τοπ γραφεια με πολύ δυνατα κοριτσια. Ακριβο αλλα εγγυηση. Δεν μπορω να φανατστω ποσα πληρωσες. Εφοσον δεν πας για σεξ που η ταριφα του πανω κατω 150 ειναι ας πουμε νορμαλ και σιγουρα οκ για την ποιοτητα του glamour ισως να μην χρειαζεται να αφησεις μισο μηνιατικο για βδσμ. Με τα γνωστα ονοματα του χωρου οπως η ισιδα ή η θεανω μπορεις να βγαλεις τρελα γουστα με 100 ευρω και με 150 ευρω και αρκετη υπομονη να συναντησεις θρυλικη Λολα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vice-human
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Σε μια επικοινωνία με την crystal για διωρο ραντεβού όταν τις είπα τι θέλω από αυτήν μου είπε 700 ευρώ. Τις είπα ευχαριστώ αλλά νομίζω ξεφεύγει η κατάσταση.To glamour για μενα είναι απο τα τοπ γραφεια με πολύ δυνατα κοριτσια. Ακριβο αλλα εγγυηση. Δεν μπορω να φανατστω ποσα πληρωσες. Εφοσον δεν πας για σεξ που η ταριφα του πανω κατω 150 ειναι ας πουμε νορμαλ και σιγουρα οκ για την ποιοτητα του glamour ισως να μην χρειαζεται να αφησεις μισο μηνιατικο για βδσμ. Με τα γνωστα ονοματα του χωρου οπως η ισιδα ή η θεανω μπορεις να βγαλεις τρελα γουστα με 100 ευρω και με 150 ευρω και αρκετη υπομονη να συναντησεις θρυλικη Λολα.
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Αρχικά το αυταρχικο προγραμμα ειναι το πιο εύκολο για μια κοπελα.
Οι λογοι πολλοι..
Δεν χρησιμοποιει το μουνι και το κωλο της παρα μονο ενα στραπον σφηνες μαστιγια κλπ με λιγα λογια εχει καθαρα ενα ενεργητικό ρολο χωρις κανένα κοστος.
Όμως το αυταρχικο εδω και μια 20 ετια εχει γινει πολύ διάσημο απο τις τσοντες λιγοτερο απο τις ταινιες και περισσοτερο απο το διαδίκτυο.
Το θεμα ηταν ποσοι ειναι φαν και ποσοι το γουστάρουν.
Ο αντρας γενικά σεξουαλικα θα πειραματιστεί λογο βιολογικης ανάγκης δεν βαζει ευκολα ορια στο σεξουαλικο.
Απο την αλλη πολλοι θελουν να κανουν το αυταρχικο αλλα ντρέπονται να το κάνουν με τις συζηγους τους κοπελες τους κλπ οποτε καταφευγουν στον αγοραιο.
Στον αγοραιο μυριζονται οτι εχει ζητηση στην αρχη και βαρεσαν υψηλες τιμες και μετα ολοι λιγο πολυ το μυρίστηκαν και. Βγήκαν πολλες Αφέντρες στη πιατσα.
Πολλες απο αυτες δεν θα γινονταν πορνες να τις πηδανε και ο λογος ειναι οτι το αυταρχικο ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο χρημα για τις εκάστοτε κοπέλες.
Οι λογοι πολλοι..
Δεν χρησιμοποιει το μουνι και το κωλο της παρα μονο ενα στραπον σφηνες μαστιγια κλπ με λιγα λογια εχει καθαρα ενα ενεργητικό ρολο χωρις κανένα κοστος.
Όμως το αυταρχικο εδω και μια 20 ετια εχει γινει πολύ διάσημο απο τις τσοντες λιγοτερο απο τις ταινιες και περισσοτερο απο το διαδίκτυο.
Ο αντρας γενικά σεξουαλικα θα πειραματιστεί λογο βιολογικης ανάγκης δεν βαζει ευκολα ορια στο σεξουαλικο.
Απο την αλλη πολλοι θελουν να κανουν το αυταρχικο αλλα ντρέπονται να το κάνουν με τις συζηγους τους κοπελες τους κλπ οποτε καταφευγουν στον αγοραιο.
Στον αγοραιο μυριζονται οτι εχει ζητηση στην αρχη και βαρεσαν υψηλες τιμες και μετα ολοι λιγο πολυ το μυρίστηκαν και. Βγήκαν πολλες Αφέντρες στη πιατσα.
Πολλες απο αυτες δεν θα γινονταν πορνες να τις πηδανε και ο λογος ειναι οτι το αυταρχικο ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο χρημα για τις εκάστοτε κοπέλες.
Δεν θα διαφωνήσω με τα περισσότερα που λες. Αλλά το σέσσιον δεν είναι τόσο εύκολο - όσο φαίνεται - αν δεν είναι πολύ basic τύπου ποδολαγνείας. Η κοπέλα μπορεί να βρεθεί μπροστά σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις σε θέματα υγιεινής, ειδικά όταν πχ το πρόγραμμα περιέχει strapon. Xρειάζεται εμπειρία στο να χειριστεί καταστάσεις και ψυχολογικές αλλά και σωματικές προκειμένου να μην προκαλέσει τραύματα και ζημιές στον πελάτη. Φυσικά θα πρέπει να παίξει και έναν ρόλο αρκετά απαιτητικό προκειμένου επιβληθεί στον πελάτη, ειδικά αν αυτός είναι έμπειρος.Αρχικά το αυταρχικο προγραμμα ειναι το πιο εύκολο για μια κοπελα.
Οι λογοι πολλοι..
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες επιλέγουν το διαδικτυακό παρά το πραγματικό σέεσιον. Οι περισσότερες κοπέλες που δουλεύουν πραγματικά bdsm δύσκολα ασκούν για καιρό το επάγγελμα της μάχιμης αφέντρας. Οι περισσότερες το γυρνάνε σε φωτoγραφήσεις, events, fimdom, διαδικτυακό, soft πρόγραμμα κτλ. Για αυτό και πλέον οι νέες μάχιμες αφέντρες είναι μετρημένες στα δάκτυλα.
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος κάτι για τις 2 παρακάτω?
δωράκι 120€ σε ξενοδοχείο... - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.
www.sexylist.gr
36 ΕΤΩΝ BISEXUAL
sexorama.eu
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Η Ισιδα έχειΓνωρίζουμε κάποια που να έχει sex machine ??
BERIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Η inka είναι πρώην αγοράκι, εγχειρισμένο, αν δε σε πειράζει περνάς καλά, εμένα που με πειράζει το έκοψα το ραντεβού όταν το κατάλαβα.Καλησπέρα.
δωράκι 120€ σε ξενοδοχείο... - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
36 ΕΤΩΝ BISEXUAL
sexorama.eu
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η συγκεκριμένη έχει σταματήσει???
Κριμα.Η inka είναι πρώην αγοράκι, εγχειρισμένο, αν δε σε πειράζει περνάς καλά, εμένα που με πειράζει το έκοψα το ραντεβού όταν το κατάλαβα.
Όσο για την άλλη κοπέλα με όνομα Βανέσα ξέρουμε κάτι?
paidaros37
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ξέρετε κάτι γι αυτές?
6943936388 MONIKAΔέχομαι άντρες αυστηρά ιδιωτικά στο χώρο μου.Μου αρέσουν οι περιποιημένοι άνθρωποι με σεβασμό στη διακριτικότητα και την τήρηση των συμφωνιών.
2) MISS ENFER - DOMSECRETS.GR - No1 MISTRESS ATHENS
1) 6943936388 MONIKA Δέχομαι άντρες αυστηρά ιδιωτικά στο χώρο...
6943936388 MONIKAΔέχομαι άντρες αυστηρά ιδιωτικά στο χώρο μου.Μου αρέσουν οι περιποιημένοι άνθρωποι με σεβασμό στη διακριτικότητα και την τήρηση των συμφωνιών.
2) MISS ENFER - DOMSECRETS.GR - No1 MISTRESS ATHENS
700 ευρώ? με τίποτα έχουν ξεφύγει δυστυχώςΣε μια επικοινωνία με την crystal για διωρο ραντεβού όταν τις είπα τι θέλω από αυτήν μου είπε 700 ευρώ. Τις είπα ευχαριστώ αλλά νομίζω ξεφεύγει η κατάσταση.
Ακριβώς. Αυταρχικό σε αφέντρα ή σε κάποια σε studio που προσφέρει και αυταρχικό και σεξάκι σε όλες τις υπόλοιπες ανάλογα την τσέπη του καθενός. Εscort και bdsm δεν παλεύεται οικονομικά πλέον.700 ευρώ? με τίποτα έχουν ξεφύγει δυστυχώς
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Ποιός θα δώσει 700 ευρώ;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Βρίσκουν μάλλον κορόιδαΑκριβώς. Αυταρχικό σε αφέντρα ή σε κάποια σε studio που προσφέρει και αυταρχικό και σεξάκι σε όλες τις υπόλοιπες ανάλογα την τσέπη του καθενός. Εscort και bdsm δεν παλεύεται οικονομικά πλέον.
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Εχεις δικιο, λαθος μου. Για αυτο μην ξαναγραψεις οτι η Βιδα ειναι η πιο ομορφη.Καμία σχέση και καλό είναι να μην γράφουμε λαλακίες.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20