Τι εμπειρία ρε φίλε, δεν βλέπεις τη κοιλουμπα και το βυζι μέχρι τον αφαλό? Αυγή θα έπρεπε να μας πληρώνειΚάποιος εμπειρία με την Gabriela?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Όχι δεν το είδα. Γι'αυτό ρώτησα μην την πατήσουμε.Τι εμπειρία ρε φίλε, δεν βλέπεις τη κοιλουμπα και το βυζι μέχρι τον αφαλό? Αυγή θα έπρεπε να μας πληρώνει
Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Την Μπέτυ που την βρίσκουμε;
Gabriella_Kinky_15
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
У вас был личный опыт со мной?Какой опыт, друг мой, разве ты не видишь пупок и грудь до пупка? Дон должна нам заплатить
Swift08
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Η Μπέτυ ποια είναι?Την Μπέτυ που την βρίσκουμε;
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Μισο ρε παιδια. Η Μπετυ? Η κλασικη Μπετυ απο κατεχακη?Αυτη ηταν σουπερ. Εβαζε κατω πολλες αφεντρες της εποχης τοτε καμια 3-4 χρονια πριν τον κοβιντ Ακομα δουλευει? Ηδη ηταν τοτε στο επαγγελμα πολλα χρονια Ειχα ακουσει οτι ειχε παντρευτει και την ειχε κανει. Μπορει και λαθος να ακουσα ή να καταλαβα. Αν ειναι η ιδια θα μου κανει τρελη εντυπωση
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Έτσι είχα ακούσει κ λέω αύριο π είναι να την δοκιμάσω... Αξίζει;Μισο ρε παιδια. Η Μπετυ? Η κλασικη Μπετυ απο κατεχακη?Αυτη ηταν σουπερ. Εβαζε κατω πολλες αφεντρες της εποχης τοτε καμια 3-4 χρονια πριν τον κοβιντ Ακομα δουλευει? Ηδη ηταν τοτε στο επαγγελμα πολλα χρονια Ειχα ακουσει οτι ειχε παντρευτει και την ειχε κανει. Μπορει και λαθος να ακουσα ή να καταλαβα. Αν ειναι η ιδια θα μου κανει τρελη εντυπωση
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
αυτή η Μπέτυ είναι αδερφέ.Μισο ρε παιδια. Η Μπετυ? Η κλασικη Μπετυ απο κατεχακη?Αυτη ηταν σουπερ. Εβαζε κατω πολλες αφεντρες της εποχης τοτε καμια 3-4 χρονια πριν τον κοβιντ Ακομα δουλευει? Ηδη ηταν τοτε στο επαγγελμα πολλα χρονια Ειχα ακουσει οτι ειχε παντρευτει και την ειχε κανει. Μπορει και λαθος να ακουσα ή να καταλαβα. Αν ειναι η ιδια θα μου κανει τρελη εντυπωση
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Αν αναφέρεστε στη Μπέτυ από Καζακστάν, λίγο μεγαλούτσικη σε ηλικία..... τότε έχω να πω ότι ήδη σκέφτομαι να πάρω το τρένο από επαρχία και να κατέβω στην Αθήνα!!!!! Η γυναίκα είναι η απόλυτη δασκάλα του bdsm!
ΥΓ: νόμιζα ότι είχε αποσυρθεί στο νησί της......
ΥΓ: νόμιζα ότι είχε αποσυρθεί στο νησί της......
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Πολυ δυνατη στο προγραμμα. Απλα ηλικιακα λογικα θα ειναι κοντα στα -ηντα. Αν κρατιεται απο εμφανιση καλα αξιζει μια επισκεψη
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
πρώτη φορά τις ακούω αλλά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. έχεις αποθηκεύσει καμία φωτό;Έχει μήπως κάποιος το νέο προφίλ Instagram των διδύμων αφεντρων; Το παλιό μας τελείωσε, δεν ισχύει πια -- Αντζελα και Κασσανδρα λεγονταν οι κοπελες
ειχαν κατι φωτος με ποδια κ πατουσες αλλα δεν τις ειχα κρατησειπρώτη φορά τις ακούω αλλά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. έχεις αποθηκεύσει καμία φωτό;
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Παιζει να σταματησε η Μελινα? Αν ναι κριμα, δεν την προλαβαμε
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Ποια είναι αυτή η Μπλάκ Μπέτυ να δούμε τι φκιανει στο κουρμπετι μυστε
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σύμπαν....
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την άφιξη της σκλάβας μου.
Η Λία είναι ένα πλάσμα πραγματικά πολύ ξεχωριστό, που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934839327
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την άφιξη της σκλάβας μου.
Η Λία είναι ένα πλάσμα πραγματικά πολύ ξεχωριστό, που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934839327
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
Ποια είναι η Μελίνα?Παιζει να σταματησε η Μελινα? Αν ναι κριμα, δεν την προλαβαμε
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Μια γαζελα που εκανε μαζι με την Ολγα. Μπορει και να μην εχει σταματησει απλα διεγραψε προφιλ, δε ξερω τι παιζει, υποθεσεις κανω.Ποια είναι η Μελίνα?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20