Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Swift08

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
46
Πόντοι
0
Studio oriental
Μπετυ ποιος θα μας ρίξει τα φώτα του από τελευταία επίστεψη?

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Μισο ρε παιδια. Η Μπετυ? Η κλασικη Μπετυ απο κατεχακη?Αυτη ηταν σουπερ. Εβαζε κατω πολλες αφεντρες της εποχης τοτε καμια 3-4 χρονια πριν τον κοβιντ Ακομα δουλευει? Ηδη ηταν τοτε στο επαγγελμα πολλα χρονια Ειχα ακουσει οτι ειχε παντρευτει και την ειχε κανει. Μπορει και λαθος να ακουσα ή να καταλαβα. Αν ειναι η ιδια θα μου κανει τρελη εντυπωση

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Μισο ρε παιδια. Η Μπετυ? Η κλασικη Μπετυ απο κατεχακη?Αυτη ηταν σουπερ. Εβαζε κατω πολλες αφεντρες της εποχης τοτε καμια 3-4 χρονια πριν τον κοβιντ Ακομα δουλευει? Ηδη ηταν τοτε στο επαγγελμα πολλα χρονια Ειχα ακουσει οτι ειχε παντρευτει και την ειχε κανει. Μπορει και λαθος να ακουσα ή να καταλαβα. Αν ειναι η ιδια θα μου κανει τρελη εντυπωση
Έτσι είχα ακούσει κ λέω αύριο π είναι να την δοκιμάσω... Αξίζει;

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
αυτή η Μπέτυ είναι αδερφέ.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Αν αναφέρεστε στη Μπέτυ από Καζακστάν, λίγο μεγαλούτσικη σε ηλικία..... τότε έχω να πω ότι ήδη σκέφτομαι να πάρω το τρένο από επαρχία και να κατέβω στην Αθήνα!!!!! Η γυναίκα είναι η απόλυτη δασκάλα του bdsm!

ΥΓ: νόμιζα ότι είχε αποσυρθεί στο νησί της......

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Πολυ δυνατη στο προγραμμα. Απλα ηλικιακα λογικα θα ειναι κοντα στα -ηντα. Αν κρατιεται απο εμφανιση καλα αξιζει μια επισκεψη

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Έχει μήπως κάποιος το νέο προφίλ Instagram των διδύμων αφεντρων; Το παλιό μας τελείωσε, δεν ισχύει πια -- Αντζελα και Κασσανδρα λεγονταν οι κοπελες

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Έχει μήπως κάποιος το νέο προφίλ Instagram των διδύμων αφεντρων; Το παλιό μας τελείωσε, δεν ισχύει πια -- Αντζελα και Κασσανδρα λεγονταν οι κοπελες
πρώτη φορά τις ακούω αλλά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. έχεις αποθηκεύσει καμία φωτό;

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Παιζει να σταματησε η Μελινα? Αν ναι κριμα, δεν την προλαβαμε :cry:

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Ποια είναι αυτή η Μπλάκ Μπέτυ να δούμε τι φκιανει στο κουρμπετι μυστε

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.718
Πόντοι
446
Καλημέρα σύμπαν....

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την άφιξη της σκλάβας μου.

Η Λία είναι ένα πλάσμα πραγματικά πολύ ξεχωριστό, που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934839327

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom