You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mistress.gr
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 528
Λυπάμαι που δεν με πέτυχες πιο γεμάτη εφόσον αυτή η εμφάνιση σου αρεσειΤις ειχα δει και αυτες αλλα θεωρησα οτι αυτες στα βιντεακια ειναι πιο προσφατες . Υπαρχουν και αυτες με τα βιντεακια εκει με ημερομηνια 15 Ιουλιου αλλα ....με αναδημοσιευση . Λατρης των χυμωδων γυναικων.
BratsoKavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..
Πως κλείνω και εγώ; Από email? Και ποσό πάει το κεφάλι αν επιτρέπεται μάστορα;Kλείστηκε ραντεβού με την κοπέλα για την άλλη εβδομάδα που έρχεται Ελλάδα. Sheena - Session Girls . Απο φωτογραφίες και αρκετά βίντεο που είδα στο ίντερνετ, φαίνεται πέρα απο πολύ όμορφη , αρκετά έμπειρη και πάρα πολύ δυνατή, οτι πρέπει πιστεύω για εμένα.
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να σταθώ με αξιοπρέπεια στον αγώνα μας, έστω για κανα 2λεπτο, παραπάνω δύσκολο το βλέπω , εκτος και αν με συμπαθήσει ξέρω εγώ και δείξει λίγο έλεος. Βγάζω και τέτοια γλύκα , οπότε όλα είναι πιθανά.
Εχουν ανέβει στο κανάλι του ufc στο youtube κάτι βιντεάκια απο power slap για οσους το ξέρετε.. Λέω να το αποφύγω, το βλέπω λίγο ζόρικο για εμένα. Μην καταλήξω σαν την κοπέλα στο 08.55 και με μαζεύουν μετά με το κουταλάκι..
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Πριν από 2 ώρες περίπου τελείωσε η συνεδρία που είχα με την Vida και για άλλη μια φορά ήταν φανταστική εμπειρία.
Για να μην λένε όμως διάφοροι ότι γράφω μόνο τα θετικά θα γράψω και το αρνητικό για την συγκεκριμένη θεά.
Το αρνητικό είναι πως παρά τον πόνο και την ξεφτίλα που νιώθω σε όλη τη διάρκεια του session ο χρόνος μαζί της περνάει σαν νερό. Όταν τελείωσε η μιαμιση ώρα συνεδρίας ένιωσα ότι ήταν πολύ λιγότερο. Για να χορτάσω την συγκεκριμένη αφέντρα μάλλον πρέπει να κλείνω κανένα 5ωρο και ας μην μπορώ μετά να κάτσω για κανένα μήνα. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.
Για να μην λένε όμως διάφοροι ότι γράφω μόνο τα θετικά θα γράψω και το αρνητικό για την συγκεκριμένη θεά.
Το αρνητικό είναι πως παρά τον πόνο και την ξεφτίλα που νιώθω σε όλη τη διάρκεια του session ο χρόνος μαζί της περνάει σαν νερό. Όταν τελείωσε η μιαμιση ώρα συνεδρίας ένιωσα ότι ήταν πολύ λιγότερο. Για να χορτάσω την συγκεκριμένη αφέντρα μάλλον πρέπει να κλείνω κανένα 5ωρο και ας μην μπορώ μετά να κάτσω για κανένα μήνα. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.
makiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0

Gabriella Kinky
6934112741 Viber .Μηνύματα Telegram στο WhatsApp! Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια; Πρωκτική εκπαίδευση και ταπείνωση. Έχετε αποφασίσει να τελειώσεις σε μια λέσχη έμπειρων εραστών; Θες να δοκιμάσεις βασανιστήρια με Ρώγες, Σίσι .Kinky Στο πρόγραμμά μου: σεξ, κάθισμα προσώπου, BDSM. Διαστροφή...

makiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ξερουμαι καμιά γυναίκα καλή για αυταρχικό;
makiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Όχι φίλε γυναίκα μόνοΣαρσενικο σου καν?
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Κάποιος;Καλημέρα ξερουμαι εδώ τίποτα![]()
Gabriella Kinky
6934112741 Viber .Μηνύματα Telegram στο WhatsApp! Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια; Πρωκτική εκπαίδευση και ταπείνωση. Έχετε αποφασίσει να τελειώσεις σε μια λέσχη έμπειρων εραστών; Θες να δοκιμάσεις βασανιστήρια με Ρώγες, Σίσι .Kinky Στο πρόγραμμά μου: σεξ, κάθισμα προσώπου, BDSM. Διαστροφή...kanesex.com
Ionathan88
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα πιο πολύ για mistress διαβάζω sub δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν μπορεί κάποιος/α να μου στείλει σε pm πληροφορίες;
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1

προσωπική αγγελία για το χώρο μου 6946043701 για μασάζ και αυταρχικά - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.

makiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Mistress Artemisστην Αθήνα. Δύναται επίσης η δυνατότητα για τηλεφωνικού η online session.
Καλημέρα έχει πάει κανείς με την mistress artemis άμα ξέρει κανείς κάτι να μου στείλει μύνημα
Καλημέρα έχει πάει κανείς με την mistress artemis άμα ξέρει κανείς κάτι να μου στείλει μύνημα
Έχει κανείς γνώμη για τη συγκεκριμένη Ομορφη πατουσιτσα ? Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Προσπαθώ να επικοινωνήσω μέρες δεν απαντάει γρήγορα και μ φαίνεται περίεργη , έχει αποχή κανείς ;;Κάποιος;
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 8.911
- Πόντοι
- 3.446
Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό. Sheena - Session Girls
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.
Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει.
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) ,
πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.
Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.
Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.
Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...
Με υποδέχτηκε με το μαύρο ρουχαλάκι που επισυνάπτω στο βίντεο. Πολύ όμορφη κοπέλα , πολύ χαμογελαστή και πολύ φιλική σε ολη την συνεδρία. Εβαλε και κάτι ψηλά τακούνια που είχε , οπου το θέαμα έγινε ακομα καλύτερο. Εχει πολύ ωραίο σώμα, μου άρεσαν τα πόδια της , ο κώλος της , αλλά και το πρόσωπο της.
Κάναμε αρκετά πράγματα αυτή την μια ώρα . Worship όπου την περιποιήθηκα αναλόγως , l/c , wrestling, ballbusting, slapping, dirty talk κλπ. Μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε πολύ σκληρή και κυρίαρχη αν της το ζητήσεις, εγώ το πήγα μέχρι ενός σημείου μην μείνω και στα χέρια της και δεν έχει μετά τι να με κάνει.
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) ,
Μια συνεδρία λοιπόν με μια πολύ όμορφη και κυρίως πολύ δυνατή κοπέλα. Απο τις πιο δυνατές που έχω δει. Έμεινα ευχαριστημένος, γενικά έχοντας δει αρκετά βιντεάκια της στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα . Σιγουρα αν η συνάντηση είχε και κάποια ερωτική επαφή έστω handjob θα απογειωνόταν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Γενικά δεν είχα τέτοια νύξη, οπότε δεν ρώτησα και εγώ αν προςφέρει. Νομιζω στο site της ειχα διαβάσει όχι.
Από ότι μου είπε λοιπόν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη της στην χώρα μας, είχε αρκετούς πελάτες (λογικό) πρώτη φορά ήρθε στην χώρα μας, της άρεσε πολύ και μάλλον θα ξανάρθει ίσως τον Δεκέμβρη. Φεύγει σήμερα.
Το κόστος οκ είναι υψηλό, στα ποσά πάνω κάτω που παίρνουν οι κοπέλες από το sessiongirls δυστυχώς . (350 την ώρα) . Τουλάχιστον αυτή έχει την εμπειρία, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τέτοια τούμπανα...
Συνημμένα
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 254
- Πόντοι
- 26
Πριν πολλα χρονια 10ετια+ ειχα παει ,τοτε πολυ διαφορετικη εμφανισιακα ,δουλευε στο γνωστο χωρο στη Μαρνης ,πολυ καλη τοτε ,μαρεσε ,ακομα μαρεσει δηλαδη ,απλα λογω ταξιδιων της δεν ξαναπηγα . Εχω σκοπο ομως .Mistress Artemisστην Αθήνα. Δύναται επίσης η δυνατότητα για τηλεφωνικού η online session.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.735
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα, κάποια πρόταση για την συμπρωτεύουσα???
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Σου προτείνω την Vida, πανέμορφη, σαδίστρια, με δίμετρα πόδια και με πολύ πάθος στο session.Καλησπέρα, κάποια πρόταση για την συμπρωτεύουσα???
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.735
- Πόντοι
- 446
Σου προτείνω την Vida, πανέμορφη, σαδίστρια, με δίμετρα πόδια και με πολύ πάθος στο session.
Link please?
Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.068
- Πόντοι
- 4.496
@dimigoall .. εχει κάτι ωρολογίες στην αρχή ο υποτακτικός.. τι σημαίνουνε ; εφαγε ξύλο ?Συνάντηση χτες με την κοπέλα στον χώρο της στον Κεραμεικό. Sheena - Session Girls
Σε ολη την συνεδρία με ρωτούσε τι θέλω , έβαζε και τα κατάλληλα τραγουδάκια στο κινητό της να συντροφεύουν την μάχη μας ( ποια μάχη τώρα, εδώ γελάμε) ,πρότεινε και η ίδια κάποια πράγματα, γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έδειξε βιασύνη σε τίποτα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 26