You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν χρόνια στην Σαλονίκη τώρα δεν ξέρω ήταν πολύ καλήΈχει πάει κάποιος με Αλεξάνδρα τώρα τελευταία να πει εντυπώσεις?
Αριάδνη κυρίαρχη στο φειςμπουκ δεν βάζει αγγελίεςΚαλησπέρα, κάποια πρόταση για την συμπρωτεύουσα???
Έχει έρθει Σαλονίκη καλή και φιλότιμη αν σου αρέσουν οι μπαμπάτσικες πήγαινεMistress Artemisστην Αθήνα. Δύναται επίσης η δυνατότητα για τηλεφωνικού η online session.
Καλημέρα έχει πάει κανείς με την mistress artemis άμα ξέρει κανείς κάτι να μου στείλει μύνημα
Δεν πάμε καλά και μόλις έχουν αρχίσει οι ζέστες. Μου έγραψες ότι γράφω λαλακίες επειδή έχω γράψει ότι η Vida είναι η πιο ωραία αφέντρα. Όσο και να χτυπιέσαι κάτω αυτό που υποστηρίζω δεν είναι λαλακία γιατί αντικειμενικά η Vida είναι μια ωραία δίμετρη γυναικάρα με ποδάρες. Άλλωστε από Πέμπτη που θα έρθει στην Αθήνα όποιος γουστάρει να την δει θα το διαπιστώσει από κοντά.
Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις άλλα γούστα και να μη σου αρέσει, είναι δικαίωμά σου.
Καλή και φιλότιμη ναι οι φωτογραφίες είναι λίγο πειραγμένες και έχει περισσότερα κιλά αλλά εμένα με αρέσειΕίναι γνωστή η Άρτεμις και καιρό στο επάγγελμα. Αυτές οι φωτογραφίες όμως είναι παλιές ή πάρα μα πάρα πολύ επεξεργασμένες. Από ότι βλέπεις να προσθέσεις καμιά 15αριά χρόνια και καμιά 20αριά κιλά.
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 850
- Πόντοι
- 361
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Το νήμα αυτό αναφέρεται στις κυρίες της ΑθήναςΛίνα!!!! Η απόλυτη δύναμη στο αυταρχικό, βάση σύστασης συναγωνιστή από εδώ μέσα!
Θα τη δοκιμάσω κι θα πω εντυπωσεις
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 850
- Πόντοι
- 361
Είπα εγώ ότι είναι από αλλού;Το νήμα αυτό αναφέρεται στις κυρίες της Αθήνας
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 850
- Πόντοι
- 361
Τη ξέρεις τη Λίνα ρε φίλε; Λες ότι είναι εκτός Αθήνας;Το νήμα αυτό αναφέρεται στις κυρίες της Αθήνας
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Σαν αφέντρα όχι αλλά επειδή είδα ανάρτηση και στο νήμα της Θεσσαλονίκης μου φαίνεται θεώρησα ότι είναι εκτός Αθηνών. Αν παρερμηνεύσα γράψε λάθοςΤη ξέρεις τη Λίνα ρε φίλε; Λες ότι είναι εκτός Αθήνας;
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 850
- Πόντοι
- 361
Δεν είναι Θεσσαλονίκη! Καμία σχέση! Σε νησί είναι για διακοπεςΣαν αφέντρα όχι αλλά επειδή είδα ανάρτηση και στο νήμα της Θεσσαλονίκης μου φαίνεται θεώρησα ότι είναι εκτός Αθηνών. Αν παρερμηνεύσα γράψε λάθος
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Αριάδνη κυρίαρχη στο φειςμπουκ δεν βάζει αγγελίες
Ευχαριστώ
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
Αυτή ποια είναι ? Σε στούντιο?Λίνα!!!! Η απόλυτη δύναμη στο αυταρχικό, βάση σύστασης συναγωνιστή από εδώ μέσα!
σαιτ? η τροπος επικοινωνιας;Ανεξάρτητη!
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 850
- Πόντοι
- 361
Δουλεύει με συστάσεις. Κι εμένα μου τη σύστησαν. Είναι σε διακοπές τώρα, επιστρέφει 19/8, θα τη συναντήσω κι θα απαντήσω. Στείλε μου πμ να σου στείλω στοιχείασαιτ? η τροπος επικοινωνιας;
Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Λίνα!!!! Η απόλυτη δύναμη στο αυταρχικό, βάση σύστασης συναγωνιστή από εδώ μέσα!
Τι αυταρχικό ρε τύπε?
Αυτή την πηγαίναμε κωλοφεράντζα στο στούντιο της Κηφισού.
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
Και εμένα αυτή από το στούντιο της Κηφισού μου θύμισε... Νομίζω δουλεύει ακόμα, όχι ?Τι αυταρχικό ρε τύπε?
Ε και τι έγινε? Αλλο το αυταρχικό αλλο η αφέντρα, υπάρχουν και οι switch ρόλο θα παίξει!Τι αυταρχικό ρε τύπε?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20