Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kp260

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
0

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.740
Πόντοι
456
Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φάση.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
268
Πόντοι
26
Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φά

Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φάση.
Γυρω στα 150 που ρωτησα μια απο εκει την Ναταλια +ξενοδοχειο ,πολλα για μενα .Ισως αλλες πιο φτηνες.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
368
Πόντοι
21
400 ευρώ πολλά τα λεφτά lb

• Like
Αντιδράσεις: LB

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
Σαν την έρικα καμμία

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.740
Πόντοι
456
400 ευρώ πολλά τα λεφτά lb
Πάρα πολλά! Βέβαια είναι ψιλοφίρμα η κοπέλα και πορνό ταινία σειρηνάκη, και χορεύτρια σε γνωστά στριπ κλαμπ και πολύ ενεργή στα σόσιαλ και μουνάρα. Αλλά τα 400 είναι 400. Μάλλον για να τα ζητάει κάποιος τα δίνει... Σταμάτησε βέβαια τώρα και από το domsecrets και τις βίζιτες γενικά (όπως λέει).

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.740
Πόντοι
456
Αυτή η Enfer φαίνεται να μετράει! Δεν ξέρω τιμή αλλά δεν έχει ως έξτρα υπηρεσία το στραπον, το facesitting και το γκόλντεν σάουερ! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον οι υπηρεσίες αυτές να μετράνε ως έξτρα. Άρα φαίνεται έμπειρη και ότι το γουστάρει. Μένει η τιμή να μην είναι κάνα 150-200αρι +ξενοδοχείο

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
819
Πόντοι
86
Αυτή η Enfer φαίνεται να μετράει! Δεν ξέρω τιμή αλλά δεν έχει ως έξτρα υπηρεσία το στραπον, το facesitting και το γκόλντεν σάουερ! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον οι υπηρεσίες αυτές να μετράνε ως έξτρα. Άρα φαίνεται έμπειρη και ότι το γουστάρει. Μένει η τιμή να μην είναι κάνα 150-200αρι +ξενοδοχείο
Θεωρώ παράλογο στο DomSecret να σου λένε τιμή Α + το ξενοδοχείο. Εκεί δεν γίνονται οι συνεδρίες; Έπρεπε να λένε ολοκληρωμένη τιμή. Εκτός αν σε αφήνουν να μιλήσεις απευθείας με όποια κοπέλα θες και να διαλέξεις άλλο μέρος να πάτε.

• Like
Αντιδράσεις: LB

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
268
Πόντοι
26
Θεωρώ παράλογο στο DomSecret να σου λένε τιμή Α + το ξενοδοχείο. Εκεί δεν γίνονται οι συνεδρίες; Έπρεπε να λένε ολοκληρωμένη τιμή. Εκτός αν σε αφήνουν να μιλήσεις απευθείας με όποια κοπέλα θες και να διαλέξεις άλλο μέρος να πάτε.
Φυσικα και μπορεις να κανονισεις εσυ που θα πας ,το εχω τεσταρει .

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.740
Πόντοι
456
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό για την Πιλβεντορ μόνο γνωρίζω... αλλα το 400αρι μου έφερε αφωνία:cheesy::cheesy::cheesy:.
Απλά ένα σάϊτ με bdsm φάση είναι καλή ιδέα. Αν μια συνάντηση κοστίζει 150 και 200 ευρώ... Εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν είναι για μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom