dimsexy__096
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Οπότε δεν υπάρχει;
Την Αφέντρα που την είδες?KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Eirini
Browse listings and information of seller Eirinikanesex.com
Είδα αυτη την αγγελία και οτι κάνει αυταρχικό... επειδη με ενδιαφερει κάποια ανω των 40, ψιλή και με μεγάλο στήθος, ηταν οτι πιο κοντα στις αναλογίες που βρήκα... εχει κανείς εμπειρία? Εψαξα κάποιες σελιδες πισω αλλα δεν βρήκα κατι, με ενδιαφέρει μονο στο αυταρχικό κομμάτι
Συμφωνώ,Στα δεκαεννιά της ξεκίνησε αυτό τα λέει όλα ,μου έχει δείξει φωτογραφίες από τότε συν ότι μου έχει δείξει και εξετάσεις ότι είναι ιατρικώς ελεγμένη οπότε κάνω τα πάντα μαζί της χωρίς φόβο ακόμα και ουρολαγνεία δεν φοβάμαι να τα πιω συν ότι κάνει το καλύτερο στραπάρισμα και το καλύτερο fisting αλλά να γράφουμε αλήθειες αυτό που την έκανε ξεχωριστή ήταν ότι όσο και διαρκούσε το session έπαιρνε 100 ευρώ τώρα τουλάχιστον μαζί μου το άλλαξε δύο ώρες 200 ευρώΗ έρικα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο bdsm,αυθεντική αφέντρα
Καλά σας έκανε η ερίκα, Σαλονίκη 100Το άλλαξε η έρικα τουλάχιστον σε εμένα δύο ώρες 200 έδωσα ,έχει κάθε μέρα session ,στο προσωπικό της τηλεφωνώ και κλείνω session
Την Όλγα την θέλουμε Σαλονίκη να έρθειΩραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .
Με αρέσει είναι μπαμπάτζικηΚαλησπέρα στην παρέα,
συναντήθηκα με την @Gabriella_Kinky_15 θα ήθελα να πω 2 πράγματα για την κοπέλα.
Η συναντηση ήταν εξαιρετική και πολύ φιλόξενη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και να συζητήσετε τι σου αρέσει.
Ότι Αυταρχικό πρόγραμμα θελετε ειναι προθυμη δεν λέει σε τιποτα όχι εκτός απο πρωκτικό.
Έχει όμορφο σώμα και ηλικία γύρω στα 32 με 35.
Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ομορφα και θα την ξανα τιμήσω. Απορώ πως δεν έχει δικό της νημα.
Να περνάτε όμορφα!
Ερίκα και Αλεξάνδρα στην Σαλονίκη τις είχα δει,αναμένουμε την όλγα και την ΘεανώΚαλα δεν είναι και πολλές οι επιλογές. Isida, Θεανώ, Έρικα, Όλγα, Αλεξάνδρα.
Πήγαινε σε όποια σου κάνει κλικ
ΠαλιακαραβαναΑξίζει η Μπέτυ από φυλής 104?
Το γνωρίζω οπότε αν προλάβω αξίζει μια δοκιμήΠαλιακαραβανα
Εκπληρωθηκε απ οτι φαινεται η επιθυμία σου, δε διαβάζεις το νήμα της Σαλονίκης ;Την Όλγα την θέλουμε Σαλονίκη να έρθει
Δε το λες και παράλογο νουμερο για διωρο , εδω κάτι ασχετες ζητάνε 150αρια για μια ωρα συν ξενοδοχειοΣυμφωνώ,Στα δεκαεννιά της ξεκίνησε αυτό τα λέει όλα ,μου έχει δείξει φωτογραφίες από τότε συν ότι μου έχει δείξει και εξετάσεις ότι είναι ιατρικώς ελεγμένη οπότε κάνω τα πάντα μαζί της χωρίς φόβο ακόμα και ουρολαγνεία δεν φοβάμαι να τα πιω συν ότι κάνει το καλύτερο στραπάρισμα και το καλύτερο fisting αλλά να γράφουμε αλήθειες αυτό που την έκανε ξεχωριστή ήταν ότι όσο και διαρκούσε το session έπαιρνε 100 ευρώ τώρα τουλάχιστον μαζί μου το άλλαξε δύο ώρες 200 ευρώ
Συνήθως στο δίωρο κόβουνε κάτι... Γενικά δεν πηγαίνει αναλογικά με τις ώρες. Πχ αν παίρνει 100/h το μισάωρο δεν θα ήταν 50, θα ήταν ας πούμε 70Δε το λες και παράλογο νουμερο για διωρο , εδω κάτι ασχετες ζητάνε 150αρια για μια ωρα συν ξενοδοχειο
Δίκιο έχεις αλλά παλαιότερα έδινα 100 ,χαλάλι της τα αξίζει η έρικα,τα διαβάζω τι ζητάνε στις αγγελίες τρελά λεφτάΔε το λες και παράλογο νουμερο για διωρο , εδω κάτι ασχετες ζητάνε 150αρια για μια ωρα συν ξενοδοχειο
Τα αξίζει και με το παραπάνω αλλά εσύ κλαίγεσαι που έδωσες διακόσια για δύο ώρεςΔίκιο έχεις αλλά παλαιότερα έδινα 100 ,χαλάλι της τα αξίζει η έρικα,τα διαβάζω τι ζητάνε στις αγγελίες τρελά λεφτά