Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
212
Πόντοι
21
Η Δασκάλα μου η ericca

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
238
Πόντοι
20
150 ευρώ για ουρολαγνεία, έλεος
Και έχεις και άλλους να κλαίγονται για 100 ευρώ,κορόιδα υπάρχουν πολλά

• Like
Αντιδράσεις: Daeva2

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
809
Πόντοι
81
Και έχεις και άλλους να κλαίγονται για 100 ευρώ,κορόιδα υπάρχουν πολλά
Αλλο τι ζητάει και άλλο τι θα πάρει στο τέλος...... Γενικά άμα διαβάσεις το κειμενο της αγγελίας καταλαβαινεις ότι ειναι λιγο ότι να 'ναι . Εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι ειναι άσχετη και μαλλον απευθύνεται σε εντελως ανίδεους ή εντελως βλαμμένους. Δεν της κοβει λιγο να σκεφτεί ότι όταν καταξιωμένες του χωρου ζητάνε λιγότερα εσύ με τι προσόντα πας και ζητας περισσότερα ;

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.634
Πόντοι
456
Χαιρετώ,

Είμαι η Ίσις ή αλλιώς βασίλισσα του θρόνου. Ουσιαστικά, είμαι παλιά ως Επαγγελματίας Αφέντρα. Ξεκίνησα δειλά δειλά στα 17 μου στο Bdsm, ήμουν ανεξάρτητη Domina και είχα απουσία αρκετών ετών στο χώρο, μέχρι που επέστρεψα δυναμικά σε συνεργασία με το Dom Secrets!

Για όσους θυμούνται έχω κάνει show στο Erotic Festival (όταν έγινε στον Άγιο Κοσμά) πριν αρκετά χρόνια όπου ήμουν με μάσκα γάτας και ανάλογο ντύσιμο και είχα το ίδιο όνομα ως performer "Ίσις"!

Θέλησα μέσω του νήματος να ενημερώσω και για την δική μου παρουσία και να συστηθώ ξανά στο χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού, των φετίχ, του σαδισμού! Here i am λοιπόν! Είμαι έτοιμη για να αποκτήσω νέες εμπειρίες κατά την νέα επανείσοδό μου στον χώρο του BDSM και να ανακαλύψουμε μαζί τα όριά σου - και πιθανώς και τα δικά μου κυριαρχικά όρια!
Καλησπέρα σας. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε νέες παρουσίες στο χώρο ή επιστροφές! Θα μπορούσατε να μας πείτε το κόστος της συνάντησης (με ή χωρίς ξενοδοχείο) και πόσο κοστίζουν οι έξτρα υπηρεσίες όπως το golden shower;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
21
Καλησπέρα γνωρίζουμε κάποια να έχει τ συγκεκριμένο εργαλείο , ή παρόμοιο μεγάλο ; Όχι το μικρό , ευχαριστώ

Συνημμένα

• IMG_6668.jpeg
    IMG_6668.jpeg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 5

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
226
Πόντοι
26
150 ευρώ για ουρολαγνεία, έλεος
Ειχα μιλησει με αυτη πριν κανα δυο χρονια ,τρελαρας ειναι και ολο λεφτα ζηταγε ,βλεπω εχει ξεφυγει πια ,την απερριψα αμεσα .

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
226
Πόντοι
26

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.634
Πόντοι
456
Ειχα μιλησει με αυτη πριν κανα δυο χρονια ,τρελαρας ειναι και ολο λεφτα ζηταγε ,βλεπω εχει ξεφυγει πια ,την απερριψα αμεσα .
θέλει και pre session talking του 30ευρου για να σε κατουρησει με 150 ευρω... Δυσκολάκι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom