Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.125
Πόντοι
446
Κάποτε υπήρχε... Νομίζω την έλεγαν caramel αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ποια Caramel; Η φακλάνα; Αυτή δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα. Στην Αγγλία είναι η έδρα της, αν δεν απατώμαι. Επισκέπτεται πού και πού την Ελλάδα προσκεκλημένη της Αλεξάνδρας.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.370
Πόντοι
206
Ποια Caramel; Η φακλάνα; Αυτή δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα. Στην Αγγλία είναι η έδρα της, αν δεν απατώμαι. Επισκέπτεται πού και πού την Ελλάδα προσκεκλημένη της Αλεξάνδρας.
Όχι δεν λέω αυτή... Μπορεί και να κανω λάθος το όνομα. Δεν ξέρω αν μένει Ελλάδα τώρα, πάντως έμενε Ελλάδα. Ειχε και σελίδα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Αν τη θυμηθώ να επανέλθω στο θέμα :)

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.600
Πόντοι
456
Κάποτε υπήρχε... Νομίζω την έλεγαν caramel αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Μια Νaomi νομίζω λέγονταν. Δίμετρη μουνάρα! Δούλεψε και για την άλεξ. Αλλά κομήτης ένα χρόνο το πολύ αν δούλεψε και σταμάτησε. Η caramel ειναι για πολύ ιδιαίτερα γούστα xxxxxl bbw. Ως καλεσμένη της άλεξ κ αυτή δούλεψε κάτι 4ημερα..

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
280
Πόντοι
20

Είδα αυτη την αγγελία και οτι κάνει αυταρχικό... επειδη με ενδιαφερει κάποια ανω των 40, ψιλή και με μεγάλο στήθος, ηταν οτι πιο κοντα στις αναλογίες που βρήκα... εχει κανείς εμπειρία? Εψαξα κάποιες σελιδες πισω αλλα δεν βρήκα κατι, με ενδιαφέρει μονο στο αυταρχικό κομμάτι
Την Αφέντρα που την είδες?

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
280
Πόντοι
20
Η έρικα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο bdsm,αυθεντική αφέντρα
Συμφωνώ,Στα δεκαεννιά της ξεκίνησε αυτό τα λέει όλα ,μου έχει δείξει φωτογραφίες από τότε συν ότι μου έχει δείξει και εξετάσεις ότι είναι ιατρικώς ελεγμένη οπότε κάνω τα πάντα μαζί της χωρίς φόβο ακόμα και ουρολαγνεία δεν φοβάμαι να τα πιω συν ότι κάνει το καλύτερο στραπάρισμα και το καλύτερο fisting αλλά να γράφουμε αλήθειες αυτό που την έκανε ξεχωριστή ήταν ότι όσο και διαρκούσε το session έπαιρνε 100 ευρώ τώρα τουλάχιστον μαζί μου το άλλαξε δύο ώρες 200 ευρώ

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
251
Πόντοι
21
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .
Την Όλγα την θέλουμε Σαλονίκη να έρθει

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
251
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα,
συναντήθηκα με την @Gabriella_Kinky_15 θα ήθελα να πω 2 πράγματα για την κοπέλα.
Η συναντηση ήταν εξαιρετική και πολύ φιλόξενη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και να συζητήσετε τι σου αρέσει.

Ότι Αυταρχικό πρόγραμμα θελετε ειναι προθυμη δεν λέει σε τιποτα όχι εκτός απο πρωκτικό.
Έχει όμορφο σώμα και ηλικία γύρω στα 32 με 35.
Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ομορφα και θα την ξανα τιμήσω. Απορώ πως δεν έχει δικό της νημα.

Να περνάτε όμορφα!
Με αρέσει είναι μπαμπάτζικη

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
251
Πόντοι
21
Καλα δεν είναι και πολλές οι επιλογές. Isida, Θεανώ, Έρικα, Όλγα, Αλεξάνδρα.

Πήγαινε σε όποια σου κάνει κλικ
Ερίκα και Αλεξάνδρα στην Σαλονίκη τις είχα δει,αναμένουμε την όλγα και την Θεανώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom