Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

killbill21

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,
συναντήθηκα με την @Gabriella_Kinky_15 θα ήθελα να πω 2 πράγματα για την κοπέλα.
Η συναντηση ήταν εξαιρετική και πολύ φιλόξενη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και να συζητήσετε τι σου αρέσει.

Ότι Αυταρχικό πρόγραμμα θελετε ειναι προθυμη δεν λέει σε τιποτα όχι εκτός απο πρωκτικό.
Έχει όμορφο σώμα και ηλικία γύρω στα 32 με 35.
Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ομορφα και θα την ξανα τιμήσω. Απορώ πως δεν έχει δικό της νημα.

Να περνάτε όμορφα!
Αν δεν είσαι η ίδια και είναι αληθινή κριτική μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες ;

mavgaganisgirgos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Αν δεν είσαι η ίδια και είναι αληθινή κριτική μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες ;
χαχαχα όχι δα δεν ειμαι η @Gabriella_Kinky_15

Ρώτησε με αν θες να μάθεις κατι συγκεκριμένο, αλλιως μονος μου τι να σου πω.
Αν σε ενδιαφέρει έχει ωραια πόδια ;)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.342
Πόντοι
206

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.342
Πόντοι
206

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
200
Πόντοι
26
εεε όχι και υπέρβαρη. Εδώ τα παραλές.
Μια χαρα ειναι ,η αφεντρα πρεπει να εχει βαρος και δυναμη ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν εξουσια .Και εγω τις βαριες προτιμω πανω απο 75 κιλα και ψηλες νταρτανες , με εκτοπισμα ,οχι με μπυροκοιλια ομως .

killbill21

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
72
Πόντοι
0
Μια χαρα ειναι ,η αφεντρα πρεπει να εχει βαρος και δυναμη ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν εξουσια .Και εγω τις βαριες προτιμω πανω απο 75 κιλα και ψηλες νταρτανες , με εκτοπισμα ,οχι με μπυροκοιλια ομως .
Για αυτό ακριβώς τον λόγο ψήνω να κάνω ένα session με την συγκεκριμένη ,1,78 και 90 κιλά είναι τέλειος συνδυασμός για αυταρχικό

Nik450

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
τις είχα επισκεφτεί παλαιότερα, καλές στον εξευτελισμό και στο mind game αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση ότι κάναν όλο το σέσσιον ντυμένες και είχαν πολύ τουπέ.. Με παντελόνι η μία χωρις να μπορείς να λατρέψεις τα πόδια τους παρά μόνο τις πατούσες. Εχουν περάσει πολλά χρόνια ελπίζω να έχουν βελτιωσει τις υπηρεσίες τους,
Πολυ καλες στο λεκτικο!

mavgaganisgirgos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Για αυτό ακριβώς τον λόγο ψήνω να κάνω ένα session με την συγκεκριμένη ,1,78 και 90 κιλά είναι τέλειος συνδυασμός για αυταρχικό
Μια χαρά είναι η κοπέλα γι αυτο που κάνει!
Τώρα ο καθένας με το γούστο του!

• Like
Αντιδράσεις: LB

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.342
Πόντοι
206
1.78 και 90 κιλά είναι υπέρβαρη. Αλλα οκ περί ορέξεως...

• Like

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.526
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι πως είμαι του αδύνατου, φυσιολογικού και ιδανικά του αθλητικού σώματος. Αλλά δεν με χαλάει και η νταρντανα που έχει καλά κατανεμημένα τα κιλά, κυρίως αν εχει στήθος. Τα 150 που ζητάει είναι για μένα το άκυρο... Αλλά ελευθέρη αγορά έχουμε...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.342
Πόντοι
206
Η αλήθεια είναι πως είμαι του αδύνατου, φυσιολογικού και ιδανικά του αθλητικού σώματος. Αλλά δεν με χαλάει και η νταρντανα που έχει καλά κατανεμημένα τα κιλά, κυρίως αν εχει στήθος. Τα 150 που ζητάει είναι για μένα το άκυρο... Αλλά ελευθέρη αγορά έχουμε...
Φίλε μου οταν όλες έχουν την τιμή στα 150 δεν έχουμε ελεύθερη αγορά, έχουμε καρτέλ.
Εκτός κι αν πιστεύεις ότι είναι τυχαία η τιμή στα 150

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.526
Πόντοι
456
Φίλε μου οταν όλες έχουν την τιμή στα 150 δεν έχουμε ελεύθερη αγορά, έχουμε καρτέλ.
καρτελ θα ειχαμε αν ηταν 5 και βάζανε ιδια τιμη... η αλεξ 180, η ερρικα 100, η θεανω νομιζω 100, η αφροδιτη 100, στο Domsecrets ξεφευγουν, η goddess V 200, η αριαδνη κατω απο 100, η ολγα 120... Από όσα ήξερα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στις τιμές βέβαια. Βέβαια όλες αρχίζουν και τσιμπάνε για αυτο και εγώ τα 150αρια δεν τα ακουμπάω. Να δώσω 150+ σε αλεξ και λολα το καταλαβαίνω... Σε κάθε μια που εμφανίζεται ένα φεγγάρι δεν το καταλαβαίνω.

Αν και νομίζω ότι ο κανόνας είναι ότι τσίμπησε από 100 σε 120... και για οποια δεν εχει χωρο πιανει τα 150 σύνολο

Τελευταία τροποποίηση:

Nik450

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Πολλα τα 150 πραγματι

mavgaganisgirgos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Προσωπική άποψη, μια ζωή την έχουμε, και αν τα έχεις ολα τα οικονομικά τακτοποιημένα πχ ενοικια, δάνεια, υποχρεώσεις γιατί να μην κάνεις κάτι για τον ευατό σου?
Άλλωστε δεν το κάνεις καθε μερα...
Αλλά ότι έχει η τσέπη του κάθε ενος!

• Like

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.526
Πόντοι
456
Προσωπική άποψη, μια ζωή την έχουμε, και αν τα έχεις ολα τα οικονομικά τακτοποιημένα πχ ενοικια, δάνεια, υποχρεώσεις γιατί να μην κάνεις κάτι για τον ευατό σου?
Άλλωστε δεν το κάνεις καθε μερα...
Αλλά ότι έχει η τσέπη του κάθε ενος!
Δεν διαφωνώ. Απλά δεν ειναι συχνές για συχνες επισκέψεις και κασκαντεριλικια. Αλλά όπως είπες δώρο στον εαυτό μου...δηλαδη μια στις τόσες....

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα,
συναντήθηκα με την @Gabriella_Kinky_15 θα ήθελα να πω 2 πράγματα για την κοπέλα.
Η συναντηση ήταν εξαιρετική και πολύ φιλόξενη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και να συζητήσετε τι σου αρέσει.

Ότι Αυταρχικό πρόγραμμα θελετε ειναι προθυμη δεν λέει σε τιποτα όχι εκτός απο πρωκτικό.
Έχει όμορφο σώμα και ηλικία γύρω στα 32 με 35.
Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ομορφα και θα την ξανα τιμήσω. Απορώ πως δεν έχει δικό της νημα.

Να περνάτε όμορφα!
Καλησπέρα φίλε μου γράφεις ότι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από πρωκτικό δηλαδή κάνει και κανονικό πρόγραμμα πέραν του αυταρχικού ?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.526
Πόντοι
456
Καλησπέρα φίλε μου γράφεις ότι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από πρωκτικό δηλαδή κάνει και κανονικό πρόγραμμα πέραν του αυταρχικού ?
Καλή ερώτηση 150 με σεξάκι καλό ακούγεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom