You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 4.510
Αυτό ακριβώςΔεν γνωρίζω. Είδα πολλές αφέντρες γνωστές, άλλες νέες ενδιαφέρουσες άγνωστες και άλλες όχι. Είδα και ποικιλία για τα γούστα. Αν οι τιμές ειναι νορμάλ μου φαίνεται καλή φασή. Τώρα αν ξεκινάνε από 150 και βλέπουμε που είπε ο φίλος πιο πάνω... Θα είναι καλή φάση για όσους έχουν να τα δωσούν....
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
Τουλαχιστον 2 που ρωτησα τοσα ζητησαν . Απεριψα αμεσα .Αυτό ακριβώς
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 4.510
Καλά έκανεςΤουλαχιστον 2 που ρωτησα τοσα ζητησαν . Απεριψα αμεσα .
Όχι είναι πάρα πολλά και ειναι και τιμή εκκίνησης, δηλαδή με τα θεωρούμενα "εξτρα" πόσο φτάνει + ξενοδοχείο;;!!! Δεν λέω έχει και δυνατά ονόματα άλλά και αυτά τα είχαμε συνηθίσει σε άλλες τιμές. Δηλαδή η Λόλα αν δούλευε και η Αλεξάνδρα πόσο πρέπει να παίρνουν...; Ή οι δικές μας τσέπες τρύπησαν ή κάπου έχει ξεφύγει το θέμα γενικώς .Τουλαχιστον 2 που ρωτησα τοσα ζητησαν . Απεριψα αμεσα .
Το εύκολο ποιο είναι στα 100; Μετα την ποδολαγνεία να φας και 2 χαστούκια; Εφόσον το facesitting και το στραπ χρεώνεται έξτρα θα πρέπει να τα θεωρούμε δύσκολα; Τέσπα... Αν έχει δουλεια και τα βγάζουν καλά κάνουν και χτυπάνε τόσο τις τιμές.Ολες ξεκινανε απο τα 150 και μετα αρχιζει το παζαρι αναλογα το προγραμμα που θες ,πχ στη ποδολατρεια ειναι γυρω στα 70 ,με κατι αλλο ευκολο μεχρι 100 .Αλλα αν δεν τα δεχονται σιγουρα πολλοι οι τιμες πεφτουν ,υποψιν υπαρχει και το ξενοδοχειο που ειναι εξτρα κανα 30αρι τουλαχιστον . Γενικα τα θεωρω πολλα εγω .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
οχι αλλα ο χρονος ,αυτα ειναι ολα μεσα στο προγραμμα . Συνηθως στο μισαωρο ,το προγραμμα που θες δεν το αλλαζεις, αλλιως δεν πας .Το εύκολο ποιο είναι στα 100; Μετα την ποδολαγνεία να φας και 2 χαστούκια; Εφόσον το facesitting και το στραπ χρεώνεται έξτρα θα πρέπει να τα θεωρούμε δύσκολα; Τέσπα... Αν έχει δουλεια και τα βγάζουν καλά κάνουν και χτυπάνε τόσο τις τιμές.
Καλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία;ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΞΚΙΖΕΙ ΠΑΤΟ
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 709
- Πόντοι
- 81
Προσπαθώ να τη συναντήσω εδώ και κάνα μήνα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, μια λείπει αυτή, μια εγώ. Όταν πάω, θα γράψωΚαλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία;ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΞΚΙΖΕΙ ΠΑΤΟ
Κι εγώ τα ίδια δεν βγάζω ακρηΠροσπαθώ να τη συναντήσω εδώ και κάνα μήνα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, μια λείπει αυτή, μια εγώ. Όταν πάω, θα γράψω
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
Πηγαινε Κατια Μισελ ,λεσβιες και πολυ καλες ειναι . Κανουν τα παντα .Aμα εχει δουλεια η τυπισσα και εγω θα γουσταρα απο λεσβειες να φαω φαπες (με το στραμπον δεν το εχω)
submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
τις είχα επισκεφτεί παλαιότερα, καλές στον εξευτελισμό και στο mind game αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση ότι κάναν όλο το σέσσιον ντυμένες και είχαν πολύ τουπέ.. Με παντελόνι η μία χωρις να μπορείς να λατρέψεις τα πόδια τους παρά μόνο τις πατούσες. Εχουν περάσει πολλά χρόνια ελπίζω να έχουν βελτιωσει τις υπηρεσίες τους,Πηγαινε Κατια Μισελ ,λεσβιες και πολυ καλες ειναι . Κανουν τα παντα .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
Αμα ζητουσες απο την αρχη γυμνες ,η τουλαχιστον στα ωραια σημεια τους θα το εκαναν ,εγω παλια δεν ειχα θεμα σε αυτο ,αλλωστε προχωρουσα σε βαθος το παιχνιδι ,οχι στραπον βεβαια .τις είχα επισκεφτεί παλαιότερα, καλές στον εξευτελισμό και στο mind game αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση ότι κάναν όλο το σέσσιον ντυμένες και είχαν πολύ τουπέ.. Με παντελόνι η μία χωρις να μπορείς να λατρέψεις τα πόδια τους παρά μόνο τις πατούσες. Εχουν περάσει πολλά χρόνια ελπίζω να έχουν βελτιωσει τις υπηρεσίες τους,
Αυτό το λεσβία κάτι μου κάνει... Πολύ καυλωτικό. Βέβαια αν είχε και καμιά φώτο η αγγελία θα ήταν ακόμα καλύτερα...Καλησπέρα σας έχει κάποιος εμπειρία;ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΞΚΙΖΕΙ ΠΑΤΟ
Τελευταία τροποποίηση:
Που μπορώ να τις βρω;Πηγαινε Κατια Μισελ ,λεσβιες και πολυ καλες ειναι . Κανουν τα παντα .
Τις έχει το domsecret. Γκούγκλαρε και θα το βρεις. Το έχει κοινοποιήσει και φίλος πιο πάνω.Που μπορώ να τις βρω;
Από που φαίνεται δυνατή;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις