Νέα

Οι ΗΠΑ «ονειρεύονται» πραξικόπημα στην Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αδερφέ αυτή είναι η ιστορία ...είσαι σωστός ....γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος , σε λίγο θα μας πούνε ότι η Αγγλία και Γαλλία πάνε κόντρα στην Αμερική επειδή δεν αγαπιούνται Γάλλοι και Άγγλοι ....έλεος ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:

ποιος το είπε αυτό? επίσης ποιος είπε ότι η Αγγλία πάει κόντρα στην Αμερική?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αδερφέ αυτή είναι η ιστορία ...είσαι σωστός ....γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος , σε λίγο θα μας πούνε ότι η Αγγλία και Γαλλία πάνε κόντρα στην Αμερική επειδή δεν αγαπιούνται Γάλλοι και Άγγλοι ....έλεος ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι φαντάσου τόσα κοινά συμφέροντα είχαν που τις Αγγλικές και Γαλλικές αποικίες τις ειχαν εναλλάξ. Τους μονους μήνες οι Γάλλοι τους ζυγούς οι Εγγλέζοι. Σαν τον δακτύλιο ένα πράμα.....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
είσαι κιαρατάς εγκάθετος.
Ο Σαρκό είναι Σαλονικιός και μας πάει με χίλια.........
Μόνο για μας τα βάζει με όλους....
χα χα χα ξυπνα φιλε , a ρε ιδεολόγε .Τι Σαρκό και σαλονικιό λες ? Χέστηκε ο Σαρκό για μας .Δεν μας είπες όμως τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ τα πείρε όταν ήρθε Αθηνα για τι πώληση οπλων ? a ρε κατάντια  :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο Σαρκό είναι Σαλονικιός και μας πάει με χίλια.........

Ο Σαρκό ασχολείται μόνο με το πως θα φανεί ψηλότερος από την γκόμενά του.

Αντί να το χαίρεται που κυκλοφορεί τέτοιο κόμματο, πάει και βάζει παπούτσια με τακούνια και περπατάει στις μύτες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χα χα χα ξυπνα φιλε , a ρε ιδεολόγε .Τι Σαρκό και σαλονικιό λες ? Χέστηκε ο Σαρκό για μας .Δεν μας είπες όμως τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ τα πείρε όταν ήρθε Αθηνα για τι πώληση οπλων ? a ρε κατάντια  :headbang:
τα όπλα είναι συνώνυμο των αεροπλάνων;
κοιτάτε ρε το κατάντημά μου... Να μην ξέρω ότι τα αεροπλάνα είναι στρατιωτικός  εξοπλισμός....

Στ αρματα στ άρματα εμπρός στον αγώνα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Σαρκό ασχολείται μόνο με το πως θα φανεί ψηλότερος από την γκόμενά του.

Αντί να το χαίρεται που κυκλοφορεί τέτοιο κόμματο, πάει και βάζει παπούτσια με τακούνια και περπατάει στις μύτες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιο κοντός είναι;
ρε τον πούστη αρχίδια πάντως ο κοντός να παντρευτεί σι τζι.....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τα όπλα είναι συνώνυμο των αεροπλάνων;
κοιτάτε ρε το κατάντημά μου... Να μην ξέρω ότι τα αεροπλάνα είναι στρατιωτικός  εξοπλισμός....

Στ αρματα στ άρματα εμπρός στον αγώνα......
Άλλοι έχουν τι πρωτιά αδερφέ .Και ο γείτονας μου πούλησε τι porse ,όμως κράτησε τι ferrari

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φρονιμα παιδια...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το μορε είναι η θάλασσα αλλά σε ποιά γλώσσα;
έλα αδερφέ γιατί τσατίζεσαι , είσαι αρκετά έμπειρος στο το να συζητάμε , άλλωστε φαίνεται και από τα πολλά αστερια που έχεις ...ηρέμησε κουβέντα κάνουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα αδερφέ γιατί τσατίζεσαι , είσαι αρκετά έμπειρος στο το να συζητάμε , άλλωστε φαίνεται και από τα πολλά αστερια που έχεις ...ηρέμησε κουβέντα κάνουμε
αστέρια έχω κολλημένα στο δωμάτιό μου γιατί μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είσαι και συ φιλογάλλος μου φάινεται.....

θα καταταγώ με υπερηφάνεια στη Λεγεώνα των Ξένων! τέσπα Nikosshel εδώ οι αμερικάνοι δε μπορούν να μαζέψουν την και καλά συμμαχία τους στο ΝΑΤΟ. Εξαπολύει αποτυχημένους πολέμους. Το 2003 από το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν εκδιώχθηκαν οι βάσεις τους για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Οι Η.Π.Α. ελέγχουν πλέον την Ιαπωνία-Ν.Κορέα, μερικά κράτη στη ΝΑ Ασία ( εκεί ήδη η Ταιβάν σύρεται υπό κινέζικο έλεγχο και αν αποτύχει αυτό ίσως η Κίνα αποπειραθεί με στρατιωτικά μέσα να επανεντάξει την Ταιβάν) και μερικές μπανανίες στην Κεντρική Αμερική.

Επίσης φαινομενικά ελέγχουν Αίγυπτο, Πακιστάν, Σ. Αραβία,Ιορδανία, Ινδονησία. Μόνο που εκεί όχι μόνο σιγοβράζουν, αλλά είναι έτοιμες να εκραγούν ισλαμικές επαναστάσεις. υπάρχει μόνο στην επιφάνεια μια ασθενική "φιλοδυτική" κρούστα έτοιμη να γίνει θρύψαλα. Ειδικά στο Πακιστάν και την Ινδονησία.

Είναι και η Τουρκία όπου ο Ερντογάν δε μου κάνει για αμερικανόφιλος. Εκεί η αμερικανόφιλη φράξια είναι οι στρατιωτικοί.Όπου όμως βρίσκονται σε ολοένα μειονεκτικότερη θέση μέσα στη χώρα. Πράγμα που το επιδεινώνει η αδυναμία αποφασιστικής καταστολής της δράσης του PKK.

Γενικώς οι Η.Π.Α βρίσκονται σε μια καθοδική τροχιά. Έλλειψη και "ασφυξία" ενεργειακών πηγών, απίσχανση βιομηχανίας, κατρακύλισμα του δολλαρίου, πτώση ομολόγου αμερικανικού δημοσίου όπως και τώρα το μεγάλο χρηματοοικονομικό κραχ , αλλά και διάφορα "χαστούκια" όπως αποτυχία διεύρυνσης ΝΑΤΟ , είναι ενδείξεις για την καθοδική αυτή πορεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom