μπορείς να μου πεις εδάφιο?
πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις
Κάνε ένα search, το διάβασα σε αγγλικό reference(επίσημο έντυπο πανεπιστημίου) για τους αθλητικούς αγώνες προς τιμήν, στη Ελλάδα
μπορείς να μου πεις εδάφιο?
πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις
Πώς πέθαναν οι Μεγάλοι Έλληνες ;
--------------------------------------------------------------------------------
Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία από πείνα.
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή.
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία από πείνα.
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία.
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία.
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος.
Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66:...φυλακή.
Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72: εξορία.
Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59: εξορία.
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: εξορία.
Σοφοκλής 406 π.Χ. ετών 90: εξορία από πείνα.
Ευριπίδης 406 π.Χ. ετών 74: εξορία.
Αλκιβιάδης 404 π.Χ. ετών 48: εξορία.
Σωκράτης 399 π.Χ. ετών 71: ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης 396 π.Χ. ετών 64: εξορία.
Αριστοφάνης 385 π.Χ. ετών 61: εξορία από πείνα.
Πλάτων 347 π.Χ. ετών 80: εξορία..
Ισοκράτης 338 π.Χ. ετών 99: εξορία.
Δημοσθένης 322 π.Χ. ετών 62: ήπιε δηλητήριο.
ετσι που λες το DNA
στέλνεις το λινκΚάνε ένα search, το διάβασα σε αγγλικό reference(επίσημο έντυπο πανεπιστημίου) για τους αθλητικούς αγώνες προς τιμήν, στη Ελλάδα
στέλνεις το λινκ
το τετραποδιστί πως το έλεγαν στα αγγλικά?
αυτο ειναι το θεμα εδω για να πας μπροστα πρεπει να εισαι λαμογιο αλιως εξορια και κωνειοΜαντέλης, 300000 μίζα, Γεωργία. Αυτό είναι το θέμα;
νομίζω το λέει για το ότι ο άνθρωπος ως μωρό όταν γεννιέταιquadriped something
Αστόνα καλέ να νομίζει ότι είναι απευθείας απόγονος του Μεγα-Αλέκου...Πωπω αγορι μου εχεις μεγαλα ψυχολογικα. ΣΥΝΕΛΘΕ.
εγω δεν νιώθω κομπλεξ για την καταγωγή μου! εσύ νοιώθεις! Αρα εσύ εχεις το πρόβλημα! Σύνελθε λοιπόν ή τράβα σε κανα γιατρό!Πωπω αγορι μου εχεις μεγαλα ψυχολογικα. ΣΥΝΕΛΘΕ.
Έσυ έχεις μάλλον πολύ χρόνο για πέταμα...Εγω την διαβασα παντως την ερευνα και ακομα προσπαθω να ανακαλυψω την 99.5% καθαροτητα των Ελληνων...οποιος θελει να βοηθησει ειναι καλοδεχουμενος....
νομίζω το λέει για το ότι ο άνθρωπος ως μωρό όταν γεννιέται
είναι τετράποδο
εξελίσσεται σε δίποδο
και πεθαίνει τρίποδο
ότι έχει σχέση με το αίνιγμα της σφίγγας
εσύ πάντως είσαι σίγουρα απόγονος της μεγάλης κουράδας! Αποδεδειγμένα!Αστόνα καλέ να νομίζει ότι είναι απευθείας απόγονος του Μεγα-Αλέκου...
Τα όνειρα τζάμπα είναι...
εννοώ ότι με βάση αυτόΌχι αυτό...
Ελληνική κουράδα τουλάχιστον ή αλλοδαπή;;;εσύ πάντως είσαι σίγουρα απόγονος της μεγάλης κουράδας! Αποδεδειγμένα!
εγω δεν νιώθω κομπλεξ για την καταγωγή μου! εσύ νοιώθεις! Αρα εσύ εχεις το πρόβλημα! Σύνελθε λοιπόν ή τράβα σε κανα γιατρό!