Νέα

H επιστήμη φτύνει στα μούτρα τους ψεύτες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μια "μουνίτσα" μπορεί και επεξηγεί βιολογικές μελέτες! (δίχως προφανώς να είναι βιολόγος)

και μετά λέτε πως οι Έλληνες είναι άχρηστοι....
Για πες εσύ ρε που το πόσταρες(χωρίς να διαβάσεις καν τι λέει σαν καραγκιοζοφασιστάκι γνήσιο) κιόλας... :2funny:

Αλλά μόνο το υ.γ. Είματε Έλληνες ξέρεις να τσιρίζεις παλιό υστερικία!!! :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μια "μουνίτσα" μπορεί και επεξηγεί βιολογικές μελέτες! (δίχως προφανώς να είναι βιολόγος)

και μετά λέτε πως οι Έλληνες είναι άχρηστοι....

δεν επεξηγω....αν ειχες μπει στον κοπο να διαβασεις την ερευνα θα το εβλεπες φαρδυ πλατυ μπροστα σου....το λινκ το εχω βαλει 2 φορες ηδη....
βιολογος δεν ειμαι μια συναφεια ομως την εχω :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτος μπορει να τα πηρε και να τα αντεγραψε, το θεμα ειναι αυτος ο κ. Τριανταφυλλιδης που βγαζει τα πορισματα ποιος ειναι...εγω δεν ειμαι γιατρος ουτε βιολογος απλα διαβαζω τα δεδομενα....δεν ειμαι σε θεση να τα εξηγησω....βγαινει ομως ενα κυριος Τριανταφυλλιδης (δεν γνωριζω την ιδιοτητα του υποθετω γιατρος) και μιλαει περι καθαροτητας της φυλης και μαλιστα 99.5%...αυτο δεν βλεπω να μου το εξηγει κανεις....ουτε ενας βιολογος ρε παιδια εδω μεσα?
Ντάξει έχουνε κ καθηγητές-γιατροί-βιολόγοι κτλ κάλο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χωρις να θελω να θιξω προσωπα ,δε τις επεξηγει ακριβως ,copy/paste αυτα που βλεπει γραφει.

παιδια μεταφραση του αρθρου κανω....και βλεπω τα σχεδιαγραμματα και τα περιγραφω μιας και βλεπω οτι οι πιο πολλοι βαριουνται να το διαβασουν και το καταλαβαινω....αν καποιος δεν ειναι εξοικιωμενος με ορους βιολογιας δεν ειναι ευκολο....βιολογος δεν ειμαι αλλα εχω καποια σχεση και δεν μου ειναι δυσκολο να διαβασω το αρθρο...δε νομιζω οτι παω να το παιξω "κατι"...αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω εδω και τρεις σελιδες ικετευω να μας διαφωτισει....εγω βλεπω λιστες, διαβαζω ποσοστα, βλεπω σχεδιαγραμματα και διαβασα και το αρθρο....και ξαναρωταω επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποιος ειναι ο κυριος Τριανταφυλλιδης που αναφερεται στο εισαγωγικο ποστ και ποια ειναι η ιδιοτητα του....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ τον βρηκα, ειναι καθηγητης γενετικης στο Αριστοτελειο...προφανως ξερει κατι παραπανω...απο την αλλη (εχοντας παει και εγω πανεπιστημιο και εχοντας συναντησει βαρεμενους καθηγητες) δε μου λεει απολυτως τιποτα αυτη του η ιδιοτητα....τουλαχιστον εμαθα ποιος ειναι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο ιδιος ανθρωπος επισης (ο Κ. Τριανταφυλλιδης) λεει τα εξης σε μια ερευνα του:

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA του χρωμοσώματος Υ του πληθυσμού της Κρήτης έδειξαν ότι κατατάσσεται μαζί με τους πληθυσμούς από την Ανατολία, ενώ τα δείγματα από τις περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας κατατάσσονται μαζί με Βαλκανικούς πληθυσμούς. Κατά συνέπεια, τα γενετικά αποτελέσματα φαίνεται πως υποστηρίζουν τη θεωρία ότι Νεολιθικοί κάτοικοι της Κρήτης προήλθαν από την Ανατολία. Βέβαια, μελέτες μας με άλλους γενετικούς δείκτες απέδειξαν ότι οι νεολιθικοί άνθρωποι ήρθαν και στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την Ανατολία

...............................................

Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι δεν υπήρξε πρόσφατη γενετική επαφή ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Κρήτη ή την Ηπειρωτική Ελλάδα. Με άλλα λόγια, ο Ελληνικός χώρος δεν αποικίστηκε από κατοίκους της Αιγύπτου. Αντίθετα, τα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA στην πραγματικότητα παρέχουν αποδείξεις που υποστηρίζουν τις πληθυσμιακές μετακινήσεις από την Ανατολία.

...............................................

Να σημειωθεί ότι η μελέτη του μιτοχονδριακού DNA (παρουσιάζει μητρικό τρόπο κληρονόμησης) και του DNA του χρωμοσώματος Υ (παρουσιάζει πατρικό τρόπο κληρονόμησης) αποκάλυψε ότι το 80% του DNA των κατοίκων της Ευρώπης έχει παλαιολιθική προέλευση ή με άλλα λόγια οι κάτοικοι είναι αυτόχθονες. Το υπόλοιπο 20% έχει νεολιθική προέλευση.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και στις δυο περιπτωσεις το παιδι εξισλαμιζονταν,αρα ανηκε στους τουρκους αρα με την ελληνικη επανασταση εφυγε απο την ελλλαδα/σφαχτηκε μεσα στις μαχες κλπ κλπ ..σκεψου επισης πως οι εποχες τοτε ηταν εξαιρετικα δυσκολες.. σκεψου πως ακομα και σημερα αν μια κοπελα φερει για γαμπρο στους γονεις εναν ανθρωπο που ανηκει σε ενα ‘‘περιεργο‘‘ εθνος.θα γινει χαμος .. τι σε κανει λοιπον να νομιζεις πως τοτε,που ηταν και εξαιρετικα θρησκοληπτοι,ο γαμος μεταξυ αλλοθρησκων ηταν επιτρεπος και αποδεκτος ....

Έχουν γραφτεί και άλλες φορές, one more time. Στην Οθ. Αυτ. οι φυλές κατετάσοντο με το θρησκευμα. Δηλ. Ορθόδοξοι, Μουσουλμάνοι, Καθολικοι, Εβραίοι etc. Υπήρχαν διαφορετικές γειτονιές όπου συνυπήρχαν πληθυσμοί με διαφορετικό θρησκευμα. Οι δε Τούρκοι ως φοροεισπράκτορές, προτιμούσαν πεδινά μέρη (στρατός) και όχι νησιά

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μα αυτα που λες λιγο πολυ τα κανουν ολοι οι λαοι ..Μη μου πεις οτι θεωρεις σπουδαιο το να εχεις παραγωγη κλωστουφαντουργιας η να συντηρεις ενα franchise της ΝΙSSAN για κατι χρονια επι χουντας?? Αυτα σε σχεση με την προοδο στις μερες μας δεν ειναι τιποτα .Οι Ινδοι, Κορεατες ,Κινεζοι κλπ Ασιατες ειναι πρωτοι σημερα σε αριθμο ως ξενοι φοιτητες στην Αμερικη και θεωρουνται κι απο τα πιο λαμπρα μυαλα .Για τη τεχνολογια της απω ανατολης δε χρειαζεται να μιλησω καν...Αυτα δεν ειναι επτευγματα ? Οι Μεσοποταμιοι ,Αιγυπτιοι κλπ που ζουσαν και πιο πριν απο μας δεν εχουν μεγαλουργησει ? Δε θελω να αναιρεσω στη σπουδαιοτητα του να εισαι Ελληνας με αυτα που λεω, απλα σπουδαιο ειναι να καταγεσαι απο οποιαδηποτε φυλη , γιατι ολες εχουν την ιστορια τους ανα τους αιωνες.

ΥΓ το οτι πρωτα ο ανθρωπος εζησε στην Αφρικη ειναι γνωστο ,αρα τα συμπερασματα ειναι γνωστα για το μοναδικο DNA

Mon  cher  ami,
Tu essayes de  repondre  scientifiquement  a un etre  miserable.
Tu sais,fascisme,psychopathie et  betise vont toujours de paire...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom