Επισκέπτης
τα σκατά όλα ίδια είναι! και βρωμάνε το ίδιο! Να η παγκοσμιοποίησή σου ηλίθιε!Ελληνική κουράδα τουλάχιστον ή αλλοδαπή;;;
τα σκατά όλα ίδια είναι! και βρωμάνε το ίδιο! Να η παγκοσμιοποίησή σου ηλίθιε!Ελληνική κουράδα τουλάχιστον ή αλλοδαπή;;;
εννοώ ότι με βάση αυτό
εξυμνεί την αρχή του ανθρώπινου είδους
και μετά λες πως δεν έχεις κόμπλεξ....Εγω δεν εχω κανενα κομπλεξ αγορακι μου. Σταρχιδια μου κι αν ο προπαππους μου ηταν ο Περικλης η ο Τζεγκις Χαν. Τωρα τι κανουμε.
Να ενάς ακόμα καλός λόγος να είναι κανείς εθνικιστής,να πιστεύει ότι τα σκατά του μυρίζουνε καλύτερα...τα σκατά όλα ίδια είναι! και βρωμάνε το ίδιο! Να η παγκοσμιοποίησή σου ηλίθιε!
Έσυ έχεις μάλλον πολύ χρόνο για πέταμα...
το βρήκα σε ανάλυση κειμένουΒρήκες για αγώνες Ελευσίνα;
Να ενάς ακόμα καλός λόγος να είναι κανείς εθνικιστής,να πιστεύει ότι τα σκατά του μυρίζουνε καλύτερα...
Καλά είναι γνωστό ότι τα φαιστάκια δεν ξέρουνε κ να διαβάζουνε...γιατι? ηταν πολυ ενδιαφερον....
αλλα δεν βλεπω κατι πουθενα για την καθαροτητα 99.5% γενικοτερα για καποια καθαροτητα....
Eεεε καλά αυτός είναι ο κυριότερος!!!
τωρα το βρήκα αυτό, σου πάει καλύτερα!Eεεε καλά αυτός είναι ο κυριότερος!!!
Η έχει άλλη χάρη όταν είσαι φασίστας...
Για τα σκατά είπαμε: ''τα φασιστικά'' είναι ανώτερα,μην λέμε τα ίδια!!!τωρα το βρήκα αυτό, σου πάει καλύτερα!
Όλοι οι λαοί όχι μόνον οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία τους και να την θαυμάζουν (Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι κ.λ.π. ή να την αποκυρρήσουν Γερμανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί κ.λ.π.)Πες μου τι σε φτιαχνει. Δηλαδη αν ο προγονος σου ηταν αρχαιοελληνας η οχι. Αλλαζει κατι σαυτο που εισαι εσυ σημερα?
Πιστευε οτι θες. Σταρχιδια μου. Αν θες νασαι καθαροαιμος πιστευε το. Αλλα αν θες να ξερεις ο Ισοκρατης ελεγε "Ελληνας εστι πας ο μετεχων της ημετερας παιδειας". Απλα για να χεις να σκεφτεσαι κατι.
Εμενα σταρχιδια μου κι εσυ και το μπουρδελο σου που λες Ελλαδα. Μαρεσει που κατι γελοιοι σα κι εσενα καθονται και υπερασπιζονται αυτη τη κωλοχωρα και νιωθουν και περηφανοι. Λες κι εκανε ποτε η χωρα αυτη κατι για μας.Ολα τα κακα ολων των χωρων εδω ταχουμε. Και τα σκατα της Δυσης και της Ανατολης εδω γινονται ενα.
Αλλα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι γιατι ειμαστε απογονοι των αρχαιοελληνων, των δημιουργων του πολιτισμου.
Δε ξανασχολουμαι αλλο το χρονο μου χανω. Ευχομαι να ξυπνησεις και συ και οι ομοιοι σου και να βαλετε μυαλο.
Δηλαδή οι Γερμανοί π.χ. πρέπει να είναι υπερήφανοι κ να θαυμάζουνε τον Χίτλερ κ εμείς οι Ελληνότουρκοι τον Μεταξά,Παττακό κτλ εεεε;;;Όλοι οι λαοί όχι μόνον οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία τους και να την θαυμάζουν (Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι κ.λ.π. ή να την αποκυρρήσουν Γερμανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί κ.λ.π.)
μάθε τουλάχιστο να διαβάζεις ρε ηλίθιε!Δηλαδή οι Γερμανοί π.χ. πρέπει να είναι υπερήφανοι κ να θαυμάζουνε τον Χίτλερ κ εμείς οι Ελληνότουρκοι τον Μεταξά,Παττακό κτλ εεεε;;;
Δηλαδή οι Γερμανοί π.χ. πρέπει να είναι υπερήφανοι κ να θαυμάζουνε τον Χίτλερ κ εμείς οι Ελληνότουρκοι τον Μεταξά,Παττακό κτλ εεεε;;;
Το ίδιο ισχύει κ για εσένα.μάθε τουλάχιστο να διαβάζεις ρε ηλίθιε!
Ναι ρε ναι,εσύ μπορείς να φαντάζεσαι ότι 400 χρόνια που τους είχες εδώ δεν πήδηξε ποτέ Τούρκος Ελληνίδα κ Έλληνας Τουρκάλα....ολο μαλακιες...με τους τουρκους δεν ειχαμε και τοσο φοβερες βιολογικες συναντησεις... οι τουρκοι μαλιστα εξισλαμισαν τους χριστιανικους πληθυσμους της μικρας ασιας και αυτοι εχασαν την συνειδηση της καταγωγης τους .. οι οποιες επιμηξιες εγιναν με ορθοδοξους χριστιανικους πληθυσμους που αποτελουσαν την βυζαντινη- οθωμανικη αυτοκρατορια.....
όπως πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα εξαίρετα έπραξαν οι πρόγονοί μας, έτσι πρέπει να στηλιτεύουμε και όσα άσχημα έκαναν..και δεν ήταν λίγα(προδοσίες/σφαγές/λεηλασίες/ξεπουλήματα).Το κακό είναι πώς μένουμε μόνο στα καλά.Το ίδιο ισχύει κ για εσένα.
Επιλεκτική ευαισθησία βλέπω όσο αφορά τα ελληνικά ιδεώδοι,γιατί;;;