Νέα

H επιστήμη φτύνει στα μούτρα τους ψεύτες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα σκατά όλα ίδια είναι! και βρωμάνε το ίδιο! Να η παγκοσμιοποίησή σου ηλίθιε!
Να ενάς ακόμα καλός λόγος να είναι κανείς εθνικιστής,να πιστεύει ότι τα σκατά του μυρίζουνε καλύτερα... :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατι? ηταν πολυ ενδιαφερον.... :)
αλλα δεν βλεπω κατι πουθενα για την καθαροτητα 99.5% γενικοτερα για καποια καθαροτητα....
Καλά είναι γνωστό ότι τα φαιστάκια δεν ξέρουνε κ να διαβάζουνε... :2funny:

Τί λέει περιληπτικά το ''πόρισμα'';;;

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Πες μου τι σε φτιαχνει. Δηλαδη αν ο προγονος σου ηταν αρχαιοελληνας η οχι. Αλλαζει κατι σαυτο που εισαι εσυ σημερα?

Πιστευε οτι θες. Σταρχιδια μου. Αν θες νασαι καθαροαιμος πιστευε το. Αλλα αν θες να ξερεις ο Ισοκρατης ελεγε "Ελληνας εστι πας ο μετεχων της ημετερας παιδειας". Απλα για να χεις να σκεφτεσαι κατι.

Εμενα σταρχιδια μου κι εσυ και το μπουρδελο σου που λες Ελλαδα. Μαρεσει που κατι γελοιοι σα κι εσενα καθονται και υπερασπιζονται αυτη τη κωλοχωρα και νιωθουν και περηφανοι. Λες κι εκανε ποτε η χωρα αυτη κατι για μας.Ολα τα κακα ολων των χωρων εδω ταχουμε. Και τα σκατα της Δυσης και της Ανατολης εδω γινονται ενα.

Αλλα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι γιατι ειμαστε απογονοι των αρχαιοελληνων, των δημιουργων του πολιτισμου.

Δε ξανασχολουμαι αλλο το χρονο μου χανω. Ευχομαι να ξυπνησεις και συ και οι ομοιοι σου και να βαλετε μυαλο.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατα την βυζαντινη και οθωμανικη περιοδο,οι ορθοδοξοι χριστιανικοι πληθυσμοι παντρευονταν μεταξυ τους,(οχι σε μεγαλη συχνοτητα αλλα πρατατηρειται..)δειτε ποια εθνη που ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι ηταν υπο την κυριαρχια των δυο αυτων αυτοκρατοριων.. οσο για την φυλετικη καθαροτητα,ειναι μυθος.. υπαρχει βεβαια μια συγγενεια με τους αρχαιους ελληνες αλλα οχι και 99.5%...  

Επισκέπτης
Πες μου τι σε φτιαχνει. Δηλαδη αν ο προγονος σου ηταν αρχαιοελληνας η οχι. Αλλαζει κατι σαυτο που εισαι εσυ σημερα?

Πιστευε οτι θες. Σταρχιδια μου. Αν θες νασαι καθαροαιμος πιστευε το. Αλλα αν θες να ξερεις ο Ισοκρατης ελεγε "Ελληνας εστι πας ο μετεχων της ημετερας παιδειας". Απλα για να χεις να σκεφτεσαι κατι.

Εμενα σταρχιδια μου κι εσυ και το μπουρδελο σου που λες Ελλαδα. Μαρεσει που κατι γελοιοι σα κι εσενα καθονται και υπερασπιζονται αυτη τη κωλοχωρα και νιωθουν και περηφανοι. Λες κι εκανε ποτε η χωρα αυτη κατι για μας.Ολα τα κακα ολων των χωρων εδω ταχουμε. Και τα σκατα της Δυσης και της Ανατολης εδω γινονται ενα.

Αλλα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι γιατι ειμαστε απογονοι των αρχαιοελληνων, των δημιουργων του πολιτισμου.

Δε ξανασχολουμαι αλλο το χρονο μου χανω. Ευχομαι να ξυπνησεις και συ και οι ομοιοι σου και να βαλετε μυαλο.
Όλοι οι λαοί όχι μόνον οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία τους και να την θαυμάζουν (Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι κ.λ.π. ή να την αποκυρρήσουν Γερμανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί κ.λ.π.)

Για το εαν οι Έλληνες παραμένουν ή όχι ικανοί για μεγάλα κατορθώματα και που οφείλεται η μη ανάπτυξή τους έγραψα παραπάνω! Κάνε τον κόπο και διαβασέ τα προτού πέσεις πάλι σε αόριστες γενικολογίες!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όλοι οι λαοί όχι μόνον οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν την ιστορία τους και να την θαυμάζουν (Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι κ.λ.π. ή να την αποκυρρήσουν Γερμανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί κ.λ.π.)
Δηλαδή οι Γερμανοί π.χ. πρέπει να είναι υπερήφανοι κ να θαυμάζουνε τον Χίτλερ κ εμείς οι Ελληνότουρκοι τον Μεταξά,Παττακό κτλ εεεε;;;

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή οι Γερμανοί π.χ. πρέπει να είναι υπερήφανοι κ να θαυμάζουνε τον Χίτλερ κ εμείς οι Ελληνότουρκοι τον Μεταξά,Παττακό κτλ εεεε;;;

ολο μαλακιες...με τους τουρκους δεν ειχαμε και τοσο φοβερες βιολογικες συναντησεις... οι τουρκοι μαλιστα εξισλαμισαν τους χριστιανικους πληθυσμους της μικρας ασιας και αυτοι εχασαν την συνειδηση της καταγωγης τους .. οι οποιες επιμηξιες εγιναν με ορθοδοξους χριστιανικους πληθυσμους που αποτελουσαν την βυζαντινη- οθωμανικη αυτοκρατορια.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ολο μαλακιες...με τους τουρκους δεν ειχαμε και τοσο φοβερες βιολογικες συναντησεις... οι τουρκοι μαλιστα εξισλαμισαν τους χριστιανικους πληθυσμους της μικρας ασιας και αυτοι εχασαν την συνειδηση της καταγωγης τους .. οι οποιες επιμηξιες εγιναν με ορθοδοξους χριστιανικους πληθυσμους που αποτελουσαν την βυζαντινη- οθωμανικη αυτοκρατορια.....
Ναι ρε ναι,εσύ μπορείς να φαντάζεσαι ότι 400 χρόνια που τους είχες εδώ δεν πήδηξε ποτέ Τούρκος Ελληνίδα κ Έλληνας Τουρκάλα.... :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Το ίδιο ισχύει κ για εσένα.

Επιλεκτική ευαισθησία βλέπω όσο αφορά τα ελληνικά ιδεώδοι,γιατί;;; :boobies:
όπως πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα εξαίρετα έπραξαν οι πρόγονοί μας, έτσι πρέπει να στηλιτεύουμε και όσα άσχημα έκαναν..και δεν ήταν λίγα(προδοσίες/σφαγές/λεηλασίες/ξεπουλήματα).Το κακό είναι πώς μένουμε μόνο στα καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom