Νέα

Οι ΗΠΑ «ονειρεύονται» πραξικόπημα στην Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αδερφέ που ζεις ?άγγλοι γάλλοι όλοι αυτοί μια οικογένεια είναι ...αστο ...αυτό είναι το κακό με μας ,ζούμε σε ψευδαισθήσεις :headbang:

ξέρω που ζω , δε βλέπω τα πράγματα μονόπλευρα και μονολιθικά. Ούτε οι ίδιες οι Η.Π.Α. δεν αποτελούν ένα στέρεο, συμπαγές και μονολιθικό μόρφωμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξέρω που ζω , δε βλέπω τα πράγματα μονόπλευρα και μονολιθικά. Ούτε οι ίδιες οι Η.Π.Α. δεν αποτελούν ένα στέρεο, συμπαγές και μονολιθικό μόρφωμα...
σε αυτό φταιει και η ελλιπής γνώση ιστορίας.........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
άγγλοι γάλλοι μια οικογένεια είναι;

ρε τι ακούω 4 τα ξημερώματα πάω για ύπνο καλύτερα......
τι να πω ?σχήμα λόγου είναι φιλε , ενώ ότι έχουν την ίδια πολιτική στο κόσμο .Ξέρω ότι είχαν πολέμους και δεν θέλουν να μιλιούνται άμεσος οι ιστορικοί , τι ακούω 4 το πρωί .Γιατί έχει διαφωνήσει ποτε η Γαλλία με την Αμερική η με την Αγγλία για οικονομικά και εδαφικά συμφέροντα στο κόσμο ?η τους πολέμους στα βαλκάνια μαζί πακέτο δεν πάνε Καλά λέω εγώ ζούμε σε ψευδαισθήσεις και αυτό μας έχει αφήσει πίσω ...ξυπνάτε ρε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι να πω ?σχήμα λόγου είναι φιλε , ενώ ότι έχουν την ίδια πολιτική στο κόσμο .Ξέρω ότι είχαν πολέμους και δεν θέλουν να μιλιούνται άμεσος οι ιστορικοί , τι ακούω 4 το πρωί .Γιατί έχει διαφωνήσει ποτε η Γαλλία με την Αμερική η με την Αγγλία για οικονομικά και εδαφικά συμφέροντα στο κόσμο ?η τους πολέμους στα βαλκάνια μαζί πακέτο δεν πάνε Καλά λέω εγώ ζούμε σε ψευδαισθήσεις και αυτό μας έχει αφήσει πίσω ...ξυπνάτε ρε

πρόσφατα η Γαλλία δεν έβαλε βέτο στην είσοδο της Ουκρανίας και της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ? Ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν τι είχε πει όταν οι ΗΠΑ ετοίμαζαν την επίθεση στο Ιράκ το 2003?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σε αυτό φταιει και η ελλιπής γνώση ιστορίας.........
Άσε σε βλέπω εσένα που τα ξέρεις όλα ? που για όλα έχεις άποψη .Σε βλέπω και στο avatar , με τον Lenin και Stalin κοιμάσαι στο μυαλό σου ....a και το Πούτιν τώρα μην παραλείψω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρόσφατα η Γαλλία δεν έβαλε βέτο στην είσοδο της Ουκρανίας και της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ? Ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν τι είχε πει όταν οι ΗΠΑ ετοίμαζαν την επίθεση στο Ιράκ το 2003?
ασε πάω νανάκια γιατί σε λίγο θα μάθω ότι την Αγκυρα τη χάσαμε μαζί με την Κύπρο.....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και τους άκουσε τελικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Γαλλία και Αμερική, στο Ιράκ και για οικονομικά συμφέροντα.

Γαλλία και Αμερική, ακόμη και σήμερα στα θεματα του Ισραήλ. (Για να καταλάβεις πως πραγματικά συμπεριφέρονται οι τσάτσοι των Αμερικανών, οι καραμπινάτοι τσάτσοι, δες την στάση της Τσεχίας σε αυτό το θέμα).

Γαλλία και Αγγλία παίζουν φάπες για οικονομικά θέματα καθημερινά στην ΕΕ.

Οι Γάλλοι είναι οι μεγαλύτεροι τσάτσοι από όλους, πότε με τους μεν πότε με τους δε.Πότε με τους Γερμανούς, πότε με τους Αμερικανο-Άγγλους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασε πάω νανάκια γιατί σε λίγο θα μάθω ότι την Αγκυρα τη χάσαμε μαζί με την Κύπρο.....

πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θαναι! ως την κόκκινη μηλιά ! με το "ομόδοξο ξανθόν γένος"!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τους άκουσε τελικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Διεύρυνση του ΝΑΤΟ δν είδα. Όσο για την επίθεση στο Ιράκ και που δε τους άκουσε για τη Γαλλία μία η άλλη. Ούτε αυτή πληρώνει τα υπέρογκα έξοδα ενός αποτυχημένου και τελματωμένου πολέμου , ούτε γαλλικές σημαίες τυλίγουν τα φέρετρα των νεκρών στρατιωτών...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Γαλλία και Αμερική, ακόμη και σήμερα στα θεματα του Ισραήλ. (Για να καταλάβεις πως πραγματικά συμπεριφέρονται οι τσάτσοι των Αμερικανών, οι καραμπινάτοι τσάτσοι, δες την στάση της Τσεχίας σε αυτό το θέμα).

Οι Γάλλοι είναι οι μεγαλύτεροι τσάτσοι από όλους, πότε με τους μεν πότε με τους δε.Πότε με τους Γερμανούς, πότε με τους Αμερικανο-Άγγλους.
είσαι κιαρατάς εγκάθετος.
Ο Σαρκό είναι Σαλονικιός και μας πάει με χίλια.........
Μόνο για μας τα βάζει με όλους....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Αδερφέ αυτή είναι η ιστορία ...είσαι σωστός ....γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος , σε λίγο θα μας πούνε ότι η Αγγλία και Γαλλία πάνε κόντρα στην Αμερική επειδή δεν αγαπιούνται Γάλλοι και Άγγλοι ....έλεος ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom